LOTO 6 din 49, Ai castigat!!!Ce faci?
![]() ![]() ![]() |
LOTO 6 din 49, Ai castigat!!!Ce faci?
bulan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
a
b
c
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Io cred ca fac infarct de bucurie.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cumpar un intreg bloc de locuinte, cat intra intr-un milion, si voi traii din banii din chirii pana la adanci batraneti
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Culmea si nu va mint. O data am visat niste numere si le-am pus la 6/49. Ma uit in direct la extragere si imi ies primele 3 numere consecutiv( deja prin capu meu zburau masini, vile si alte alea) dupa care nu mai mi-a iesit nici un numar si nu am castigat nimic
![]() ![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cumpar un bloc , o casuta cu un garaj incapator , cateva masini , si cateva femei .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Raspunsul lui Argon este cel mai intelept pana acum
![]() Ontopic: cam tot in imobiliare as investi, ideea e sa iasa bani in continuare. Si banca e o varianta, dar mai riscanta un pic. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
primul lucru pe care l-as face ar fi sa ma duc la sediul Loto si sa incasez banii. apoi, imobiliare. sau Canada.
|
-------------------- |
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
As face o biserica!
![]() (poate ma aude cineva acolo sus si-mi pune mana in cap) ![]() |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
radus |
![]()
|
![]() -Membru cu atributii....- Group: Members Posts: 102 Joined: 16 August 05 From: Jidvei ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
Laureat,2005
- AB xx RMS
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Evident ca as disparea brusc. Ca nu vreau sa ma sune baietii rai sa imi zica ceva de genul: prietena ta e la noi, aduci banii ca ramai fara ea...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cumpar teren mult, fac loturi, eventual trag si ceva utilitati aproape, vand, reinvestesc profitul, pana ajung la 20 milioane, depun toti banii in cateva banci elvetiene si traiesc din dobanda.
Ori asta ori ii sparg pe bautura si femei ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sa ramana cu ea.. la 1 milion de coco imi clonez alta..
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Mi-as cumpara masina pe care o visez, iar restul in afaceri, cele mai profitabile.
P.S. As mai lua si cati-va bodyguarzi... in caz de doamne fereste ![]() This post has been edited by EUROPE_: 4 Sep 2006, 23:09 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
wake up, boys
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dorucioby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 22 December 04 ![]() |
As face o fabricuta sa creez ceva work places
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
- sv-02-chw
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
As aprinde lumina si m-as trezi, ca s-a facut dimineata si trebuie sa ma duc la munci...
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Mi-as reconditiona oltcitul.. I-as pune Clima, si alte alea-alea
![]() Acum serios: Tata a castiga cu ani in urma potul cel mare.. . In 96. Parca 26 ianuarie 96 .. De atunci s-a schimbat complet, a devenit un zgarcit - daca indrazneam sa-i cer bani imi zicea "n-am bani..." daca indrazneam sa-i cer masina imprumut (isi luase imediat vre-o trei dacii ![]() ![]() A depus toti banii la banca Albina si la Banca nustiu*-care - si cand a venit Ciorbea la putere, peste noapte leu si-a injumatatit valoare ![]() Apoi peste ceva vreme au dat faliment cele 2 banci si s-a ales prafu si pulberea din banii castigati... Acum e lefter.. Ma rog, nu mai e lefter, ca a reusit sa vanda apartamentul care era al meu si al lui... si cu banii obtinuti si-a laut repede-repede o skoda Octavia, ca deh sa nu cmva sa aiba iarasi grija banilor.. Acum se plange ca nu prea are cu ce sa plateasca Casco, taxe, motorina, intretinere alea alea.. Da are omu masina, e bastan fratilor! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
@ciombe .... pacat ... trebuie sa ai multa luciditate cu un asa castig brusc !
|
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
M-as muta in Franta, si mi-as petrece timpul plimbandu-ma prin lume. Totusi cred ca mi-as lua si un Ferarri ..
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Totusi, exista deja un topic pe aceeasi tema. Numai ca la data respectiva de discuta de 4 mil. de cocogiambo.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
1. Peste noapte devin integralist si bursier la facultate.
2. Cumparat o "masina" adevarata ( audi a8 ajunge) 3. Investitii imobiliare ca e la moda+ devenit actionar majoritar la o ferma de porcine care deja este in curs de proiect. 4. Plimbari cat incape. Varianta mai fantezista: particip la alegerile prezidentiale, blatuiesc sa cstig cu milionu 'de coco, a doua zi dupa juramant amanetez romania si ma mut in niste insule exotice( imi pare rau dar din motive de securitate personale nu pot sa dau si nume de insule) ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bulan esti tare!!
Cand vad topicul ma gandesc ca o fi nimerit omul 4 cifre. Dupaia de curiozitate uit sa citesc si primele 3 cuvinte ![]() Trecand peste moment... M-as plimba, n-as mai da pe la scoala, normal ca trec la banii mei ![]() ![]() ![]() Gata, gata prea multe, nici nu cred ca imi ajung banii pentru atatea ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(bulan @ 4 Sep 2006, 21:38) Imi iau un Bugatti Veyron si apoi nu am bani sa ii bag benzina ![]() ON-TOPIC : as baga banii in diferite banci ( cate 100.000 euro in fiecare banca ) si as trai din dobanda . Mie mi se pare mai sigur sa bag in mai multe banci banii , deoarece daca o banca da faliment pierd 1/10 din cat as fii pierdut daca as fi avut toti banii acolo ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Mi-as lua un Logan Ambition. restul nu ar mai conta.
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
l-as cumpara pe base
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Daca as castiga la loto as face cu banii urmatoarele:
50% din suma as dona-o la: biserici, case de copii, azile de batrani, oameni necajiti, etc etc iar cu restu de 50% le-as face viata mai usoara parintiilor si surorii mele ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
As da banii parintilor!Pe toti!
This post has been edited by Ciumonk: 5 Sep 2006, 22:20 |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
mi-as indeplini nebuniile in domeniu auto (cu masini mai vechi)
- renault avantime - renault velsatis - renault espace 2 si 4 - vw vento (un vr6) - dacia solenza ![]() ![]() - peugeot 307cc - peugeot 406 coupe - lancia kappa - bmw e39, e38 si e46 - peugeot 605 - ford scorpio 2 - citroen xantia - honda shuttle - alfa 155 - peugeot 307sw - peugeot 405 - peugeot 605 - range rover mk II - rover 75 - opel calibra - opel vectra b - opel omega b Dupa cum se vede nu caut modele superscumpe ci modele care mi-au placut cand au aparut. Cred ca as scapa pana intr-o 150.000 de euro la cheltuieli. Restull. cam 5000 de euro la fiecare ruda (per familie) si apoi deschis o pensiune agroturistica de sta mata-n coada. This post has been edited by aphophis: 6 Sep 2006, 04:08 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 20:57 |