Cadouri de Craciun, pt prietenel noastre ;)...
![]() ![]() ![]() |
Cadouri de Craciun, pt prietenel noastre ;)...
dandrei |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|||
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Pai poti sa-i iei ceva electrocasnic: un filtru de cafea, un storcator de fructe, un robot de bucatarie, un uscator de par, un prajitor de paine. Asta daca nu cumva le are deja
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Pai daca mosu' Craciun are timp de cumparaturi, o sa primeasca o geanta din piele + dulciuri, desi inca mai are din muntele de dulciuri primit de la mosu' Nicolae.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
o lae
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Asa - asa , cumpara-i electrocasnice ca sa aiba cu ce sa iti dea in cap !
Sa o intrebam pe Lexy cam ce si-ar dori si cam ce parere are despre roboti de bucatarie facuti cadou de iubiti ?! Cumparati si voi chestii placute femeilor , lenjerii intime sexy ( asta e mai mult pentru voi ![]() Cam atat ca de fapt ideile se platesc ! ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Atunci, ia-i un ceas de mana!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat un parfum Davidoff. L-am si dat deja.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Ma "bag" si eu ... dar daca are 16 ani ? Ce sa ii iau ? Ca acum e Craciunul si eu nu stiu ce cadou sa ii iau ...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
O Barbie?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
O cina romantica in 2, cu sampanie, un inel de logodna ????
![]() |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Cosmin2003: atunci doar prima parte, inelul inlocuieste-l cu un parfum, un CD-cu Love Songs, dar lenjeria intima ar fi mai potrivita, parerea mea
![]() |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alinakes @ 14 Dec 2006, 10:21) Asa - asa , cumpara-i electrocasnice ca sa aiba cu ce sa iti dea in cap ! Sa o intrebam pe Lexy cam ce si-ar dori si cam ce parere are despre roboti de bucatarie facuti cadou de iubiti ?! ![]() ![]() ![]() Cam asta-i parerea mea ![]() Era o zicala ceva de genu': ca nu mai intind nici unt pe paine ca asta inseamna ca gatesc. ![]() PS:De ce sa ma intrebi alinakes ce mi-as dori eu?Ai de gand sa prestezi ceva sau doar cauti idei si tu? ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
UVN |
![]()
|
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 14 Dec 2006, 10:32) dar daca are 16 ani ? Ce sa ii iau ? Ca acum e Craciunul si eu nu stiu ce cadou sa ii iau O matura, un litru de ulei si doua oua...ba nu, trei. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Asa deci ... m-a sfatuiti in asa fel incat sa ma bata mama-soacra
![]() ![]() Glumesc ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Un sfat: la lenjerie va bagati doar daca stiti EXACT si SIGUR, FARA INDOIALA, CU CERTITUDINE si PRECIZIE, masurile ei!
Ascultati-ma, va vreau binele... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
UVN |
![]()
|
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
UVN |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 14 Dec 2006, 12:15) In cazul in care nu ti-ai dat seama ... NU LUCREZ !!! ... deci scoatem un 6 de la trandafiri si ramanem cu restul ![]() Mersi mult ![]() Bun si acela, la urma urmei, nu prea conteaza daca e un cadou scump, ci unul cu gust, si o floare e binevenita,..., dar tine minte : nu numai de ziua ei,..., nu ai nevoie de o zi onomastica sau sarbatoare ca sa-i daruiesti un mic cadou (scuze pentru off topic) |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu i-am cumparat un mp3 player cu 1Gb memorie si radio FM.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Haine, pantofi, genti, parfumuri, bijuterii. Nu poti sa gresesti cu astea, nici nu are sens ca macar sa incerci sa iei altceva
![]() Sigur, pentru 16 ani ar merge foarte bine si o punga maaaare cu prezervative + o felicitare de genul "Din pacate, prezervativele expira pe 2 ianuarie, trebuie folosite repede.". In functie de prietena, o sa faci Craciunul singur sau o sa dormi neintors intre 2 si 10 ianuarie ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prea tare ... dar nu ma risc ![]() Raman la flori ... si nu stiu inca ce ... dar o sa gasesc eu ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
si de unde stii ca nu e ? Ai vazut vreo poza cu ea ca sa stii ca nu e chinezoaica ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Lexy intentiile mele au fost intotdeauna dintre cele mai curate !
![]() Si eu cred ca locul unei femei e mai mult in dormitor ! Ce zici te bagi ?! ![]() Cat despre gatit , ne descurcam noi cumva ! ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:04 |