M-am saturat
![]() ![]() ![]() |
M-am saturat
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 5 Jan 2007, 06:26) dar cand o sa vad la un post tv spaniol, italian, francez, german, englez...asemenea porcarii gen irinel & monica... Pai nu suntem in Spania, Italia, etc. Apoi genul asta de emisiuni cred ca le au si ei, cu personalitati din lumea sportului, afacerilor. Noi nu inventam nimic, luam totul de la altii si eventual mai cosmetizam pe ici pe colo. Numai ca oamenii nostrii sunt un pic mai in urma ca ai lor.....E vorba de cei care apar pe posturile cu audienta mai mare. Asta cere publicul (cei mai multi) asta se da. Nu iti place nu te uiti. Dar asta nu inseamna ca nu avem si oameni de valoare in tara. Iti recomand o emisiune. Pe TVR1, sambata pe la ora 23, PROFESIONIȘTII, Realizator: Eugenia Vodă. Are invitati unu si unu. In privinta circulatiei pe drumurile publice, pana nu se adopta sistemul din Finlanda, unde cuantumul amenzii este in functie de venit nu se face nimic. Cat timp o sa fie 10E amenda tot o sa se depaseasca la semafor pe linia de tramvai. P.S. Nu exista aici si o mica doza de invidie? Eu sunt un pic invidios pe Irinel. Mi-ar placea si mie o consoarta de vreo 18-19 anisori......... |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca exista niste posturi tv interesante, discovery channel, national geographic, etc. cauta-le, ar trebui sa le prinzi daca nu esti la vechea antena colectiva de bloc.
Iar cat de jmekerii cu jeep, ar fi fost interesant sa avem si noi niste jeepuri mai vechi si ruginite cu care sa intram in ei cand taie fata (nu tare sa ii ranim, ci doar sa le zgariem "bijuteria") This post has been edited by Cornel001: 5 Jan 2007, 08:17 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
andu911 , atat timp cat in tara asta se promoveaza nonvaloarea , prostul gust , mitocania , incultura , iar " legea " o fac tupeistii si cei cu foarte multi bani , nu o sa vedem pe majoritatea posturilor tv altfel de emisiuni . Trateaza-le cu indiferenta ! Eu am avut multe necazuri in viata pentru ca nu am putut tolera nonvaloarea si oportunismul . Te inteleg perfect . dar sunt putini dispusi sa lupte , fiindca este o lupta inegala .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(camesibiu @ 5 Jan 2007, 08:19) andu911 , atat timp cat in tara asta se promoveaza nonvaloarea , prostul gust , mitocania , incultura Posturile TV care dau astfel de emisiuni sunt comerciale. Ei traiesc din audienta. Daca asta cere publicul, emisiuni Dan Negru asta se da. Daca s-ar cere emisiuni Dan Negru cu invitati cantareti de opera, atunci asta ar face cei de la Antena1. Ca doar nu sunt idioti. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Sunt de acord cu tine andu911.... Si eu m-am saturat drept pentru care ma uit la un discovery chanel, discovery science, national geografic...
Si eu m-am saturat de "jmekerii" cu masini straine pe care ii depasesti si apoi vin mancand soseaua din spate ca a indraznit un logan sa il depaseasca... sau de aia pe care in momentul in care ii depasesti apasa si mai tare acceleratia doar ca sa iti arate ce masina au ei...Si mai zic ca eu sunt frustrat... @bill ... nu cred ca asta cere populatia... asta li se baga pe gat si romanul in virtutea ineptiei sta si se uita cum se balacaresc... Acum s-a mutat barfa de la poarta la televizor... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 5 Jan 2007, 08:28 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Bill |
![]()
|
Corect @Alydor.
Dar exista notiunea de rating. Si daca la ora 20 romanul (in majoritate) prefera Dan Negru, pai atunci asta se da. Banul doar vine din publicitate. Daca doreste sa vada emisiuni pe teme religioase atunci asta s-ar da. Eu nu cred ca sunt chiar asa de ieftine emisiunile de divertismest cu invitati gen Gutza & Co. Nu mai vorbesc de educatia cu televizorul "A La Andeea ESCA". Nu mai beti apa de la robinet si altele de genul acesta. P.S. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Zici ca iti produce placere privitul la Ernest? n-am nimic cu astia, sa se legalizeze din partea mea si in Romania, dar de emisiunea lui, Tradati in dragoste ce parere ai?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Bill |
![]()
|
Gurile rele zic ca ar fi regizata, eu nu cred.
Poate ca ma relaxeaza un pic de scandal pe teme matrimoniale, cu toate ca nu am avut experiente neplacute de genul asta. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Desi ne-am aplicat eticheta de europeni suntem departe de ei si vom ramane departe mult timp. Nu din punct de vedere geografic ci din punct de vedere al civilizatiei.
Andu911, nu cred ca esti frustrat, mai degraba sunt frustrati smecherii cu bani, masini si de toate care nu stiu ce sa faca pentru a iesi in evidenta. In vest oamenii cu bani (nu taranoii imbogatiti peste noapte) traiesc discret, nu se baga in seama. sau daca o fac, o fac in lumea lor. La noi din nefericire ajung modele de viata niste personaje de-a dreptul penibile. Cat despre emisiunile TV, asta e! Sunt posturi comerciale, presupun ca aparitiile sunt platite bine!! Nu stiu in ce masura vrea populatia asta, dar cu siguranta ca daca nu ar avea audienta, nu ar fi difuzate. Cum spunea si Bill, sunt niste emisiuni super la TVR1, la TVR2, Discovery etc. Telecomanda e in mana ta. Mai nasol e ca nu poti schimba cu telecomanda nerozia care ne inconjoara. This post has been edited by cris71: 5 Jan 2007, 10:04 |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Incearca sa stai linistit sa le dai cu ignore.
Nu cred ca merita atentie, iar daca noi acum discutam despre ei inseamna ca si-au atins scopul. Toate televiziunile sunt de C A C A T, si cand te gandesti ca pe unele le mai si platesti. (nu ma refer la familia discovery) Aseara am auzit stiri la pro tv sau antana 1, cum niste turisti au fost "surprinsi" de zapada la cabana Padina (parca) si incercau sa afle stiri si de cei care erau cazati la Schit. Nu-mi venea sa cred cum se poate sa fii surprins de zapada pe varful muntelui in plina iarna, asa ceva se intampla foarte rar. Iar o asemenea stire este de interes national. La noi se promoveaza prostia si snobismul. Eu chiar ma gandesc sincer sa renunt de tot la cablu, sa vad daca rezist si fara tv. Imi iau cate un film si-l vad la dvd. Si cred ca de luna asta o s-o si fac. This post has been edited by tribunul: 5 Jan 2007, 11:03 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai puneti mana si mai cititi niste "almanahe". Va uitati prea mult la tv.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Gluma, ne-gluma, dar e adevarat.
![]() Tv-ul tinde sa ne acapareze, iar cei care se uita la OTV, Dan Negru & Comp., Etno, taraf etc etc cu siguranta n-au vazut de mult cum arata o carte (exceptie cea de bucate si de telefon si eventual cartile de joc). |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Sincer sa fiu nici macar nu am memorate posturile Zero TeVe , DDTV, Taraf... in schimb sunt la loc de cinste National Geografic, Animal Planet, Discovery si ... Cartoon network... Ma uit cu placere la desene animate by walt disney, Hana & Barbera, Fred Quimby....
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Io ma uit la TV foarte rar, in rest stau cu nasul in monitor.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
De Rebelion, Antena 1 a avut o emisiune cu "Gutza fatza de maimuta" caruia ii spuneau "regele", etc.
Guess what - Antena 1 a avut de Rebelion cea mai mare audienta dintre toate posturile! Asa ca lumea in vrea pe Guta. Asta e! Marele magnat al muzicii manelistice. :-( QUOTE(Bill @ 5 Jan 2007, 08:03) P.S. Nu exista aici si o mica doza de invidie? Eu sunt un pic invidios pe Irinel. Mi-ar placea si mie o consoarta de vreo 18-19 anisori......... De-aia e bine sa te uiti la emisiunea cu Monicaca si Virinel, ca sa iti treaca invidia. Cind vezi cit de proasta e aia, te scirbesti si iti trece. ![]() QUOTE(mauru007 @ 5 Jan 2007, 11:09) Nu se mai gasesc "almanahe", am cautat pe net acum 2-3 luni, cind voiam sa aplic sfatul lui Marean. Nu se mai gasesc nici reviste SF, si nici reviste umoristice bune. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Bill |
![]()
|
QUOTE(Vlad Georgescu @ 5 Jan 2007, 12:21) De-aia e bine sa te uiti la emisiunea cu Monicaca si Virinel, ca sa iti treaca invidia. Cind vezi cit de proasta e aia, te scirbesti si iti trece. ![]() Corect! Dar p@&$ nu stie carte. Crezi ca Irinel nu se putea combina cu vreo profesoara universitara de varsta lui? |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
zavoianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 December 06 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 5 Jan 2007, 07:26) M-am saturat sa fiu considerat frustrat daca spun ca Irinel si Monica sunt 2 cretini, m-am saturat sa fiu considerat frustrat daca spun ca in Romania, majoritatea celor cu bani multi sunt niste tarani, m-am saturat sa fiu considerat invidios daca il injur pe jmekeru cu jeepu care imi taie fata. In tara asta nu mai ai voie sa zici nimic despre nimeni, ca esti considerat frustrat si invidios. Adica sa tac si sa inghit toate porcariile astea ? Trebuie sa vad toti cretinii la televizor doar pentru ca ei au bani ? Unii mi-ar spune "Schimba postu". Eu le-as raspunde "Schimbati dracu emisiunea". Ba Irinel, ba nunta lui Mutu, ba Prigoana si Bahmuteanca....Ma cine sunt astia de trebuie sa-i vad eu ? Va zic eu cine sunt....sunt aia care tampesc poporu. Acum vreo saptamana erau pe Acasatv niste imagini de la o nunta de de-astia cu bani, cu X5 si vile. N-am inteles care era rostul acelor imagini, am inteles doar ca la un moment dat, o tipa care se credea mare doamna, era de fapt o taranca imbracata scump. Adica, in loc sa strige "stai", ea striga "ho!". Si mai rade lumea de Becali ca e oier. Iar daca as fi intrebat cine dracu sunt taranii aia...mi s-ar fi raspuns "frustratule esti invidios ca n-ai banii lor, uite ce nunta frumoasa". Ma poate sunt frustrat, nu zic ca nu, dar cand o sa vad la un post tv spaniol, italian, francez, german, englez...asemenea porcarii gen irinel & monica... atunci o sa fiu de acord cu toate prostiile astea si o sa ma consider singur un frustrat, fara sa o spuna cineva. La fel si cand o sa vad toti nemtii cu Porsche ca imi taie fata si opresc peste tot si taie coloana la semafor, o sa zic in gura mare "Sunt un frustrat !!!". Pana atunci... cred ca frustrati sunt aia care nu accepta criticile altora si incep sa faca pe victimele cand li se face educatie. si eu m am saturat sa fiu injurat ...si? nu ma deranjeaza...nici mie nu mi place sa ma uit la tv..nu tzi place nu te uitzi, nu ai bani nu cumperi, te depaseste cineva...asha si? itzi taie unul fatza...ok si?...vrei sa i disciplinezi? nici o sansa lasa frustarile la altii...be happy!!! tu esti cel mai special om din lume indiferent ce bani ai si ce mashina ai..toate sunt doar niste lucruri materiale..adevaratele valori nu sunt banii,masinile si hainele...te las pe tine sa le descoperi bafta... ----------------------------------- IRC (ingrosat). Avertisment. |
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
QUOTE Nu se mai gasesc "almanahe", am cautat pe net acum 2-3 luni, cind voiam sa aplic sfatul lui Marean. Nu se mai gasesc nici reviste SF, si nici reviste umoristice bune.. OFF Topic: Iti recomanr revista Omagiu |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
cris71 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Bine punctat andu911 ! Zavoiane nu e vb ca am fost depasit de o masina scyumpa este simplul fapt ca tu/eu/el vrea/vrem sa depasim si din pura intamplare acea persoana se simte ofensat ca un fraier cu loganu vrea sa-l depseasca si accelereaza deci ramai ca prostul pe banda 2 , asta 1 la mana !!
Si la televizor rar mai vezi o emisiune placuta sau un program placut oferit de vro televiziune nu mai zic de infectele alea de televiziuni ZERO TV , DDTV, Taraf, Antena 1 !! Banii si prostii rulllzzz ! Salutare si respect (pt cei care merita ) ! Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
cris71 |
![]()
|
QUOTE(zavoianu @ 5 Jan 2007, 13:05) si eu m am saturat sa fiu injurat ...si? nu ma deranjeaza...nici mie nu mi place sa ma uit la tv..nu tzi place nu te uitzi, nu ai bani nu cumperi, te depaseste cineva...asha si? QUOTE(Ci_co @ 5 Jan 2007, 13:19) Bine punctat andu911 ! Zavoiane nu e vb ca am fost depasit de o masina scyumpa este simplul fapt ca tu/eu/el vrea/vrem sa depasim si din pura intamplare acea persoana se simte ofensat ca un fraier cu loganu vrea sa-l depseasca si accelereaza deci ramai ca prostul pe banda 2 , asta 1 la mana !! Banii si prostii rulllzzz ! Salutare si respect (pt cei care merita ) ! Ci_co Corect. Stai calm, Ci_co, cineva iar incearca sa se bage in seama. ![]() Pana una alta aici Dacia rullz! |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sau animal planet rullzzzz
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
zavoianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 December 06 ![]() |
pe mine nu ma deranjeaza sa ma depaseasca unul cu dacia....e absurd sa gandesti asha ceva...eu merg pe principiul ca daca unul a ajuns in oglinda ta retrovizoare atunci sigur merge mai repede...indiferent ce mashina ai..poti sa conduci in scarba cu 80 la ora...important e sa te dai in lateral sau sa faci loc , nu sa mergi ca loaza pe "shentru"... in afara de asta cum poti sa te gandesti vreodata ca oricat de bun ar fi un sofer de dacie poate sa te faca atunci cand conduci o mashina care face suta sub 7 sec....
|
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Adica sa ma uit pe Animal Planet, doar ca n-are Irinel ce face cu banii....
|
--------------------
-
-
-
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 5 Jan 2007, 06:26) M-am saturat sa fiu considerat frustrat daca spun ca Irinel si Monica sunt 2 cretini, m-am saturat sa fiu considerat frustrat daca spun ca in Romania, majoritatea celor cu bani multi sunt niste tarani, m-am saturat sa fiu considerat invidios daca il injur pe jmekeru cu jeepu care imi taie fata. Pai scuza-ma ca iti spun: cam esti frustrat ![]() La fel si cu soferii: imi vad de drumul meu respectand regulile si nu mai am probleme de ceva timp... QUOTE(andu911 @ 5 Jan 2007, 06:26) In tara asta nu mai ai voie sa zici nimic despre nimeni, ca esti considerat frustrat si invidios. Adica sa tac si sa inghit toate porcariile astea ? Trebuie sa vad toti cretinii la televizor doar pentru ca ei au bani ? Unii mi-ar spune "Schimba postu". Eu le-as raspunde "Schimbati dracu emisiunea". Ba Irinel, ba nunta lui Mutu, ba Prigoana si Bahmuteanca....Ma cine sunt astia de trebuie sa-i vad eu ? Va zic eu cine sunt....sunt aia care tampesc poporu. Nu te pune nimeni sa inghiti orice ti se serveste pe tava. Alege pentru ca telecomanda are multe butoane. Daca, de exemplu, iti place PrimaTV nu inseamna ca stai toata ziua pe canalul ala. Mai muta pe un Discovery.... QUOTE(andu911 @ 5 Jan 2007, 06:26) Acum vreo saptamana erau pe Acasatv niste imagini de la o nunta de de-astia cu bani, cu X5 si vile. N-am inteles care era rostul acelor imagini, am inteles doar ca la un moment dat, o tipa care se credea mare doamna, era de fapt o taranca imbracata scump. Adica, in loc sa strige "stai", ea striga "ho!". Si mai rade lumea de Becali ca e oier. Nu cred ca erai in publicul tinta al acelor imagini.... ba rectific: erai in publicul tinta al acelor imagini ![]() ![]() QUOTE(andu911 @ 5 Jan 2007, 06:26) Iar daca as fi intrebat cine dracu sunt taranii aia...mi s-ar fi raspuns "frustratule esti invidios ca n-ai banii lor, uite ce nunta frumoasa". Ma poate sunt frustrat, nu zic ca nu, dar cand o sa vad la un post tv spaniol, italian, francez, german, englez...asemenea porcarii gen irinel & monica... atunci o sa fiu de acord cu toate prostiile astea si o sa ma consider singur un frustrat, fara sa o spuna cineva. La fel si cand o sa vad toti nemtii cu Porsche ca imi taie fata si opresc peste tot si taie coloana la semafor, o sa zic in gura mare "Sunt un frustrat !!!". Pana atunci... cred ca frustrati sunt aia care nu accepta criticile altora si incep sa faca pe victimele cand li se face educatie. Andu, am exagerat in ceea ce am scris mai sus. Cred ca suntem cativa romani care avem starile descrise de tine din cand in cand ![]() ![]() Eu incerc sa ma bucur in viata de ce imi place. Evident ca lucrurile astea nu le gasesc gratuit si trebuie sa le caut dar asta face parte din farmecul vietii. Din cand in cand ajung si eu in situatia ta spunand ca s-a umplut paharul, dar imi trece atunci cand regasesc gustul lucrurilor care imi fac placere. Numai de bine!!! ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
andu911 |
![]()
|
Am vazut si eu o emisiune despre Bill Gates...cine e el, ce a facut el, cum a ajuns cel mai bogat om din lume. Dar nu am vazut sa arate la tv cu cine se culca Bill Gates sau ce amante are, sau tot felul de prostii de genul asta.
Si asta chiar e cineva. Irinel cine e ? Cica omul de afaceri Irinel Columbeanu. Om de afaceri ? Ce om de afaceri, ta'su era in guvern pe vremea lui Ceausescu. Iar dupa revolutie a devalizat si el o banca si acum isi etaleaza Rollsu la Tv. Pai cum sa nu te apuce nervii, cand in tara asta sunt oameni care n-au ce sa manance, iar televiziunile promoveaza specimene ca Irinel Columbeanu, care dupa ce au ciordit din banii poporului, au si tupeul sa isi arate stilul de viata high. |
--------------------
-
-
-
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Andu, bj a subliniat esentialul.
Eu iti spun atat si daca te enervezi si daca treci cu vederea tot dracu ala e. Manelaru' iti va taia calea in continuare, Irinel o va saruta pe gura pe fatuca aia ( apropos, scarbos moment )..samd. Bafta si la cat mai multe bucurii ! ps: esti insurat ? ![]() |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
andu911 |
![]()
|
nu sunt insurat
![]() Acum nu te gandi ca ma enervez in adevaratul sens al cuvantului....e mai mult oftica. Si nu din cauza ca n-am eu ce are el, ca sunt si personaje cu bani, pe care le simpatizez... |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:40 |