Pe cine ati vota ?
![]() ![]() ![]() |
Pe cine ati vota ?
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ai uitat sa-l treci si pe Basescu printe optiuni...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nastase?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
PSD nu poate avea 2 candidati. Pe Basescu nu il mai trec, din cauza motivului precizat mai sus.
|
--------------------
-
-
-
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Elena Udrea?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
andu911 |
![]()
|
Da, eventual Vanghelie. Si-asa s-a obisnuit a fi presedinte.
|
--------------------
-
-
-
|
|
pick73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 52 Joined: 11 November 04 From: --- ![]() |
presupunand prin absurd ca politicienii ar schimba legea m-as gandi foarte serior la emigrare (pe bune!). De mers la vot nici nu se pune problema, nici una din pesoanele enumerate de tine nu inseamna nimic pentru mine.
Propunere: adauga si optiunea "Nu merg la vot" This post has been edited by pick73: 19 Apr 2007, 20:12 |
--------------------
---
---
1900
|
|
andu911 |
![]()
|
Asta incerc si eu sa aflu...pe cine ar vota romanii care il tot critica pe Basescu. Eu n-am ales nimic, fiindca nu ma duc la vot...
Nu merge sa pun optiunea aia, fiindca tot forumul va vota "Nu merg la vot" Vreau doar sa vedem si noi cu ce ne-am alege in locul lui Basescu. This post has been edited by andu911: 19 Apr 2007, 20:14 |
--------------------
-
-
-
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
Pe Boc nu l-ai trecut? Că doar e lingăul lui băsescu. Boc președinte și stolojan premier. Așa-i că ar fi tare? Tusea si junghiul :-)
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cere la un moderator asta....e chiar indicat
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
andu911 |
![]()
|
subscriu
|
--------------------
-
-
-
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
Fire in the hole!
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
andu911: mai, lipseste cel putin inca o optiune: "Altul, astia sunt toti varza"
Macar sa nu ia behehehehehehecali cele mai multe voturi la noi pe forum ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(andu911 @ 19 Apr 2007, 19:54) Avand in vedere ca Basescu a fost suspendat, topicul Pro sau contra lui Basescu nu mai este de actualitate. Sunt curios care ar fi urmatorul presedinte, presupunand ca in cele 3 luni, politicienii vor schimba Constitutia, iar Basescu nu va mai putea candida. Cine ti-a zis ca Basescu numai poate candida??? Eu zic sa editezi chestionarul ala si sa il bagi si pe Basescu in lista,spre surprinderea ta ai sa ramai uimit ca va iesi iar presedinte Basescu,din simplul motiv ca cuplul Geona&Voiculescu nu are nici o sansa la scaunul de presedinte. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
andu911 |
![]()
|
Am scris "presupunand", ca sa stim si noi pe cine ar vota cei care sunt contra lui Basescu. Ca pana la urma trebuie sa avem un presedinte.
This post has been edited by andu911: 19 Apr 2007, 20:49 |
--------------------
-
-
-
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
vai de capul meu din ce sunt pus sa aleg(sincer eu nu votez pe acest topic)
le dau la toti un vot-----de blam |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
La ora actuala nu prea avem pe cine pune presedinte in afara de Basescu,cineva ca Geoana care e avid de putere si pus pe capatuiala asa cum sunt toti PSD-isti,la fel cum nu il putea avea presedinte pe fostul securist Voiculescu,la fel cum nu poate fi nici Becali din motive intelectuale,Tariceanu nici o sansa din partea PNL sau cine o mai fi propus,Vadim nici atat ca da cu toti de pamant(e diliu),Gusa nici nu se mai pune problema...0% sanse.
This post has been edited by SUPERCAR: 19 Apr 2007, 21:10 |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 82 PWR
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
Prezenta lui Dan Voiculescu acolo e deplasata...Parerea mea.
Cred ca as vota cu prostanacul!(din cate stiu nu e cercetat pentru fapte penale,si oricum reprezinta o alta aripa din psd decat alde nastase,dip,etc). Am zis as vota,daca m-as duce,dar nu mai voi duce ptr ca voi gasi ceva mai important de facut in duminica respectiva! This post has been edited by a4tech01: 20 Apr 2007, 12:47 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(SUPERCAR @ 19 Apr 2007, 21:00) La ora actuala nu prea avem pe cine pune presedinte in afara de Basescu,cineva ca Geoana care e avid de putere si pus pe capatuiala asa cum sunt toti PSD-isti,la fel cum nu il putea avea presedinte pe fostul securist Voiculescu,la fel cum nu poate fi nici Becali din motive intelectuale,Tariceanu nici o sansa din partea PNL sau cine o mai fi propus,Vadim nici atat ca da cu toti de pamant(e diliu). cand buzuca s-a inscris in prm ,vadim a zis ca nu se stie poate o sa o vedem ministru al culturii, ![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
La Isarescu v-ati gandit? Ar fi o optiune de luat in calcul!
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(a4tech01 @ 19 Apr 2007, 22:02) Cred ca as vota cu prostanacul! Cum naiba sa votezi un prostanac? ![]() Noi ne agitam degeaba aici. Cred ca drama adevarata o traiesc azi stelistii, cica semneaza Oli pe 3 ani cu Steaua. A-nnebunit jiji ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
SUPERCAR |
![]()
|
Da Isarescu chiar ar fi o varianta,ar merge,dar stau si ma gandesc cand a fost prim-ministru ca nu a facut prea multe si nici nu a facut prea multi pureci pe acolo...ba chiar a aceptat postul de prim-ministru cu conditia ca daca va fi schimbat cu altul sa isi pastreze postul de guvernator al BNR(omu sa nascut in postul asta si aici vrea sa stea pana la 120 ani daca ii prinde).
|
--------------------
Dacia
Logan
- CT 82 PWR
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
pe basescu, daca ar modifica, constitutia ar fi un abuz.... HOTII
This post has been edited by Cocojambo: 19 Apr 2007, 21:28 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
e un chestionar aiurea. nu am cum vota. trebuie pus Base (inca nu e nici o lege care sa ii interzica) si mai sunt si alti potentiali prezidentiabili (Stolo, Isarescu). rog moderatorii sa intervina.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Daca pe Base nu-l putem vota, inseamna ca nici el nu a fost bun, drept urmare l-as vota pe Becali doar din simplul motiv ca il meritam. Inca suntem o tara mioritica, pt ca e plina de berbeci
![]() L.E. Pe nici un altul din cei prezenti in sondaj nu l-as vota. L.E.2 Baieti, tineti-mi un loc la rand la emigrari va rog. ![]() This post has been edited by disaster: 19 Apr 2007, 22:56 |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Va agitati degeaba! Jiji iese presedinte!
![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Dreacu' se mai duce la vot !!! Toti sunt niste talhari !
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:08 |