cat costa un logan la fabrica?, stie cineva?
![]() ![]() ![]() |
cat costa un logan la fabrica?, stie cineva?
liviu_buc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 19 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
EX-Dacia
Logan
2005-1400 cmc Posesor mandru de Logan Ambiance 1400 cmc
|
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Maine am drum la Mioveni si imi fac timp sa-i intreb pe baietii aia de acolo, de dupa gardu' fabricii (care este), cu cat se da "la cald" un golan chel
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
la en grosuri ,cred ca e mai ieftin,eu asa am observat...
![]() This post has been edited by FireChief: 21 Aug 2007, 20:04 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...si se dau la baxuri de cate 6 (5+1moca)
![]() culoarea e optionala, golancele vin la cu..pardon, tabla goala! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Se dau si fara scaune pe spate? Sau fara portbagaj? Ca n-am bani de varianta full.
This post has been edited by Laurentziu83: 21 Aug 2007, 20:10 |
--------------------
.
.
.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
pe spate doar ...bastoane,ca e la promotie
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La o intreprindere care fabrica cam un singur tip produs (cu variante), treaba e clara:
Ai cheltuieli cu fabricatia si ai venituri din vanzare. Diferenta este profitul impozabil. Veniturile sunt publice. La fel si profitul. Diferenta dintre ele este cheltuiala. Insa cel mai simplu se imparte profitul (declarat) pe numarul de autovehicule vandute si se va afla cu aproximatie profitul mediu pe vehicul (evident oarecum denaturat, pentru ca la cheltuieli mai sunt si masinile pe stoc nevandute, si cheltuielile cu garantiile samd.) Nu mai intru si in alte deatalii de reducere a profitului scriptic, dar asa ai macar o imagine oarecum realista. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
FireChief |
![]()
|
ia uite ce simplu era...acum stiu
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Auzi bre, da investitiile nu le pui ? Aaaa, ma scuzi alea sunt de la statul roman.
This post has been edited by IRONICK: 21 Aug 2007, 20:16 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
am zis ca nu mai intru in detalii cu modul de reducere al profitului scriptic. Da inmultiti-l si voi cu cel putin 2 sau chiar 3, si va fi mai aproape de profitul real
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
liviu_buc |
![]()
|
cum se intampla de obicei discutia a cam deviat.......eu am intrebat cat costa un logan chel la fabrica daca la dealer costa 64oo eur?si apoi daca as vrea sa cumpar unul as putea sa-l cumpar eu singur direct de la fabrica?ca am inteles ca s-ar putea ca fabrica sa vanda doar la dealeri........?kojak daca chiar ai drum la mioveni ti-as fi foarte recunoscator daca ai afla pretul exact..
This post has been edited by liviu_buc: 21 Aug 2007, 20:26 |
--------------------
EX-Dacia
Logan
|
|
FireChief |
![]()
|
concernul dacia renault are o retea de fabricatie si o retea de distributie vinzare
cum iti inchipui ca in loc sa isi ia ei profitul de vreo 2000 de euro probabil ,o sa iti de-a tie masina la pret de productie ,doar ca te cheama geoana...eeeeeh |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
liviu_buc |
![]()
|
dar nu vreau la pret de productie,ca nici dealerului nu i se da la pret de productie,ci i se da un comision la vanzari sau procentaj.........eeee eu vreau sa stiu cam cat este comisionul cu cat ar fi ami ieftin la fabrica......
|
--------------------
EX-Dacia
Logan
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Kojak |
![]()
|
@liviu_buc:
La modul cel mai serios, chiar am treaba maine in zona Pitesti- Mioveni DN73 (NU la Dacia) si daca imi ramane timp o sa incerc sa ma interesez, insa ma indoiesc ca ar comercializa si la poarta fabricii. This post has been edited by Kojak: 21 Aug 2007, 20:33 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
liviu_buc |
![]()
|
nu ai inteles klaus,eu cred ca la banii astia adik 64oo dealerul are adaugat castigul lui deja.....si as vrea sa stiu cam care ar fi castigul lui,ce e greu de inteles?
|
--------------------
EX-Dacia
Logan
|
|
IRONICK |
![]()
|
Sa intrebi daca se mai vand si Solenze noi. Am eu o cunostinta care vrea.
This post has been edited by IRONICK: 21 Aug 2007, 20:36 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
FireChief |
![]()
|
n-auzi bre ca e simplu
imparti profitul declarat la numarul de unitati produse ![]() scazi cercetarea curentul impozitele salariile primele ,tii cont de cursul euro -leu si de variatia titeiului pe plan mondial coroborat cu crahul imobiliar din america si...ai rezultatul ce e asa greu ![]() This post has been edited by FireChief: 21 Aug 2007, 20:37 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Kojak vezi poate furi si tu ceva
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Kojak |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Kojak |
![]()
|
Da, de la CKD-u' lor
![]() ![]() This post has been edited by Kojak: 21 Aug 2007, 20:38 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bre, ce atata tura-vura...
Cat costa fabrica Logan? Sa stim o treaba. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
v-a scapat la toti...sa vedem acum cine o ia
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 21 Aug 2007, 21:40) Bre, ce atata tura-vura... Bai tu pe unde umbli ? Vezi ca se cere prezenta ta aici ... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1020652Cat costa fabrica Logan? Sa stim o treaba. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Kojak |
![]()
|
...Deci cum ziceam, nu am treaba cu EI, ci cu zona respectiva
IRONIK, poate imi arati maine putin "impejurimile", cine stie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Domnu' IRONICK, pe unde am copilarit eu, zona Urbis, e o statie de tramvai numita "Bai si radiatoare". La asta te referi?
![]() This post has been edited by vijelie: 21 Aug 2007, 20:51 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 01:22 |