Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
![]() ![]() ![]() |
Avem între cine alege?, Există vreun candidat, care să fie întradevăr ideal
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E bun de stand ul comedy
![]() |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Io botez cu el ,cică ne da arme la toți. 2 bucăți de Roman.
https://hotnews.ro/candidatul-la-prezidenti...ilioane-1960794 Deci asta ar face Io ,că dați seama ce ar fi însemnat să avem arme căand aflași că prima nevasta mă înșeală cu amantul. Singura armă pe care am gsidt o a fost juma de cărămidă pe care am aruncat o cu forța spre mașină amantului, dar care a căzut la circa 10 metri de mașină respectiva fara sa provoace alte daune. Eee daca aveam un M16 sau cum o fi alea , macar un Kalașnikov |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Ia mai zi, cum i ai prins? Sau cum te ai prins?
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai am aflat ultimul, dar am făcut nitel scandal și atunci ea i a dat SMS lui sa vina că i era frica că o iau eu la bătaie. El a urcat și a sunat la ușă apoi au fugit împreună pe scări , ea n picioarele goale că n a mai apicat sa se încalțe. Până m am prins eu ei ajunsese în fața blocului de unde au avut timp sa se urce n mașină și să ia ceva distanta. Apoi vreo cate a zeci de secunde am apărut și eu cu arma alba jumate de cărămidă dar degeaba.
Vecini atâtea pe balcon și râdea de nu mai putea. Până la urmă mi a zis ,sfat de om bătrân că mașina ăluia n avea nici o vina , dar totuși o cărămidă in capul cuiva n ar fi fost o treabă prea rea. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Ba chiar ar fi facut mai mult rau, dpmdv...
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Incerc sa-mi imaginez scena, pare dintr-un film cu Louis de Funès
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai așa e dar uneori viața bate filmul așa e vorba aia.
Totuși ce mi a antamplat mie nu cred că am fost singurul și nici nu eram eu așa o mare personalitate așa că am mers pe formularea aia consacrata cu nepotrivite de caracter și asta a fost. Până la urmă divorțează din diverse motive persoane mult mai importante tocmai citeam pe net și de divorțul mai ascuns a lu Victor Viorel ponta și mă rog motivele nu le cunosc neapărat dar daca au stat atâta împreună și brusc au divorțezi precis a apărut o chestie dinastia |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Trei seri pierdute cu rahaturile astea de dezbateri. Un fel de stand-up comedy prost. Desi multi zic ca Simion a gresit ca nu a venit, eu cred ca il ajuta. Nu avea decat de pierdut, si cred ca toti participantii au avut de pierdut.
Nivelul este deja la doi metri sub pamant. Unul dintre astia o sa fie reprezentantul poporului pentru macar 5 ani de-acum incolo. De fapt, nu stiu de ce ma mai mir eu, candidatii astia oglindesc destul de bine cam ce reprezinta poporul in prezent. Lipsa de educatie a ajuns la niste cote infioratoare. Si nu ma refer neaparat la scoala, desi nici cu asta nu mi-e rusine. Vorbim de educatia venita de acasa mai ales. Prin prisma unui job pe care-l am cam de cand a fost primul tur, cel anulat, am ajuns sa vizitez multe scoli din Arges si Valcea. Ce am constatat mi-a dat fiori. Poate nu era ok nici "militaria" de pe vremuri, dar ce e acum... De asta nu cred ca vor veni vremuri mai bune cu schimbarea de generatii. Dimpotriva, mi se pare ca la fiecare cativa ani ne trezim in fata cu specimene de un nivel si mai scazut. Ah, si apropo. Ca mai intrebau unii de ce candideaza cate unii din astia cu zero sanse. Uite, Anuca si-a gasit de munca. This post has been edited by Merced: Today, 06:12 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Si o sa ramana Ana B consilier dupa alegerea si investirea noului presedinte?
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
axabrt |
![]()
|
Anuca e mai buna decât multi prezidențiali, doar că scheletele din sertar n o ajuta.
Dulap pardon. In rest numai știri pozitive, in ton cu vremurile. https://m.digi24.ro/stiri/economie/pib-ul-n...p-10-ue-3220389 Deci așa top 10 european, și eu n am bani sa iau bigster d asta nou de 30 de mii. Așa ceva.... This post has been edited by axabrt: Today, 07:05 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:22 |