Logan vs Ignis, Am nevoie de sfaturi va rog...
![]() ![]() ![]() |
Logan vs Ignis, Am nevoie de sfaturi va rog...
mikeb |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea.... daca faci multi km si ai nevoie de spatiu.. ai un copil sau prieteni multi.. ia un Logan dCi( Are ABS, aer, jante.. ).. daca ai doar gagica si in viitorul apropiat nu se intrevede nici o schimbare ia Suzuki.. dupa cum am mai zs.. este parerea mea..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Clar Logan , Ignis arata ciudat in realitate , vezi ca pozele te cam fura .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
|
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Iti dau voie ca e o tara libera , dar pune-ti imaginatia la incercare si gandeste-te cum arata acest Ignis . Este mai scurt decat o SupeRNova si mai inalt decat Logan , arata super ciudat , nu ciudat .
This post has been edited by big2003: 1 Jul 2006, 17:22 |
--------------------
.
.
|
|
mikeb |
![]()
|
Copii n-am, dar 4-5 in masina e f. posibil (frati, prieteni, colegi). Nr. de km nici prea-prea, nici foarte-foarte. Adica mai putin in oras (ca e mic si am vehicul cu 2 roti, una pereche pedale si tractiune fasoloasa
![]() Intr-adevar, sunt curios cum arata de fapt Ignis-u, ca am avut si eu usor senzatia ca pozele" ma cam fura". Sunt curios si de performante, rezistenta, fiabilitate. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
@big2003, am vazut multe Ignis, deoarece locuiesc temporar in Israel, crede-ma ca e foarte populara aici si mie mi se pare foarte spatioasa...
|
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
CLAR....LOGAN
|
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La pretul ala, parerea mea este ca nu e asa ... clar
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mikeb |
![]()
|
@hebron: populara, populara, dar, daca ai umblat cu ea, detalii please...
Spui ca "ti se pare" spatioasa... eu am 1.85 si picioare de biciclist, am un alt inteles pt "spatioasa". @XMIHAI: pana pe la vreo 5 ani asa zicea si tata si era lege, apoi am inceput sa-ntreb DE CE? ![]() @klaus: vezi, asta mi s-a intamplat si mie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Dupa parerea mea subiectiva Ignis "topaie" fata de Logan. Asta se simte la denivelari pe drumurile patriei si mai putin in oras.
Nu te crampona de service ca sunt mai multe decat crezi doar ca nu-si fac asa reclama. Nu stiu daca Ignis e mai sigura decat Logan ( si nici nu tin sa aflu prin incercari), oricum e mai instabila. Recomandarea mea este un drive test pe amandoua si poti face diferenta in cunostinta de cauza. |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ignis-ul e mai potrivit pentru drumurile noastre, e mai robust, si mult mai fiabil ca Loganul. Garda la sol e mai mare.
Postarea pe Daciaclub unui asemenea topic este nu tocmai potrivita. Cauta un forum neutru. Oricum o sa-ti iei ce te atrage mai mult, si nu o sa dai doi bani pe vorbele in vant de aici. Asadar, eu as merge pe Ignis, e o masina buna, si mai altfel decat Loganul omniprezent. This post has been edited by argon: 1 Jul 2006, 20:07 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mikeb |
![]()
|
@vsebas: din ce-am citit prin alte limbi (engleza/franceza) nu e problema cu stabilitatea, suspensia ar fi mai tare, e usor problema cu vantul lateral la viteze mai mari. In ce priveste siguranta lumea nu se plange: airbag-urile si centurile isi fac bine treaba, la ciocnire frontala masina se face praf dar habitaclul ramane intact.
@argon: asa cred si eu la primele 2 fraze. Am postat aici ca e forumul meu preferat, la masini. E foarte frecventat si sunt oameni cu cap la tehnica si experienta. Am gasit doar 2 forumuri suzuki (pe masini.ro si la firma ce mi-a facut oferta), am citit tot ce tinea de ignis, dar sunt frecventate sensibil mai rar si informatiile nu m-au lamurit. Nu mi s-a parut necesar sa-mi fac user si sa intreb ce parere au vs logan; cred ca e clar raspunsul. Aici pe daciaclub daca userii stiu probleme ale ignis-ului, vor avea tot interesul sa le scoata la lumina. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Eu nu stiu ce probleme are sau daca are Ignis , dar ma legam de faptul ca arata ciudat , scurta , inalta si ingusta . E candidata perfecta la o rasturnare . Scopul lor cred ca a fost sa faca un SUV ieftin , doar ca nu le-a iesit . Oricum , fa un drive -test !
|
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si Loganul e bun, nu contest, nustiu fiabilitatea pe termen lung cum e. Daca e ca la toate Daciile, nu e bine..pe cand Suzuki facea masini fiabile, Samurai, Grand Vitara, Jimni, sunt excelente, dar sunt mai de teren asa...dar presupun ca si restul sunt tot fiabile.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
@mikeb am avut ocazia sa ma dau cu ignis si "topaie", adica la denivelari stil delusor se balanseaza fata spate in draci aproape la fel de tare ca Damasu' daca stii. Nu am zis ca are probleme cu stabilitatea doar ca e mai instabila ca Logan ( sau cel putin mie asa mi s-a parut ca se inclina mai usor si mai mult ). Nu compara cu alte suzuki ca spre exemplu swift sta mult mai bine pe sosea.
Pana la urma alegerea e a ta si orice alegi sa o folosesti sanatos si cu satisfactie. |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Totusi combinând ce au zis Klaus si Argon intr-o singura concluzie:
La pretul ala este o masina japoneza. Si chiar daca este asamblata in Ungaria este totusi UNGARIA. Oi fi eu patriot dar sa stiti ca vestul incepe de la Nadlac incolo. |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
mikeb de ce nu te duci intr-un showroom sa studiezi putin masina. Te uiti bine la ea, o pipai, faci un drive-test cu ea (neaparat motorizarea care te intereseaza).
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
mikeb |
![]()
|
@vsebas comparatia cu damas mi-a cazut ca unsa. Am mers mult cu unul, chiar pe drumuri de tara hartopite, mai mult in dreapta decat la volan, intr-adevar "topaie". Dar masina a dat de vreo 2 ori kilometrajul peste cap, a carat cat incape, consuma excelent, si nu pui des mana pe chei sa repari la ea. Daca ignis are aceeasi fiabilitate, jos palaria! Multumesc pt ultima fraza.
@paulica avem aceeasi parere: mai e vreo japo' cu astfel de dotari sub 10k? @thunder aici e problema. Stau intr-un oras mic, cel mai apropiat dealer (care din ce stiu nu e autorizat Suzuki) e la 100km si nu prea au masina la expozitie, daramite sa faci test. Tre' sa merg intr-un oras mare, asta se poate doar peste vreo 3 saptamani... Asa ca pana atunci intreb in stanga si-n dreapta. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Daca as fii in locul tau, as alege logan in loc de ignis(parca mi se pare mai frumos decat ignis)
Dintre logan si accent as alege accent. Cred ca daca alegi Accentul ala, fara combina muzica, fara jante, fara cele 10 airbag-uri ajungi cu el pana in 10.000 euro. This post has been edited by XMihai: 1 Jul 2006, 23:45 |
--------------------
.
.
.
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Cand si-a luat masina, un coleg s-a interesat de Ignis. Imi zicea si mie (ca si eu urma sa-mi iau), parea foarte interesant. Pana cand a dat telefon la dealer si i-a zis de 'japoneza de 9000 de euro' (si ceva). Eh, cel de la dealer i-a zis ca de fapt una cu dotarile asemanatoare cu loganul e 13000 DDP, nu a stiut sa-i explice de ce pe site aparea pretul 'ceva' mai mic. Apoi am vazut-o in realitate. Nu e urata, daca iti place un Tico putin scalat (mai mult pe verticala)
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Am citit acum un an intr-o revista auto un test facut cu Ignis, au lasat-o in teste 50 000 km si apoi au revenit cu concluziile dupa un an. Proprietarul era super multumit de ea, bineinteles nu schimbasera decat consumabile, motorizarea era diesel si e foarte economica .
Cert e ca masina asta mica cu aspect de SUV isi merita din plin banii, doar ca sunt cam multi, mi-ar placea sa am una dar nu as da banii aia pe ea ! ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai mikeb ai si picat prost cu cumparatul. Fiat Albea a lansat noul model, asa ca s-au duuuus preturili. Accent la fel. Eu zic asa: fa pe drak in 4 si mai pune 1000 de ioroi si ia-ti taica un ASTRA 1.4 twinport si cu asta basta. Stiu ca se aduna cam multi ioroi dar cauta si tu o matusa Tamara, un var, un unchi, un cumnat, etc. Crede-ma.
|
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Masina nu poate sa fie rea , dar mie nu imi place ca prea e construita pe verticala , va spun in trafic arata ciudat , pana nu vezi una nu iti dai seama . Din poze arata foarte bine , dar realitatea iti dezvaluie altceva . Eu as lua un Logan pentru ca arata mai bine , inca arata a autoturism , si are mai multe dotari la acelasi pret DDP .
|
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
Nustiu daca e chiar asa, are inaltimea de 1565, pe cand Loganul are 1525.
Diferenta e de 4 cm. daca Ignis e construit pe verticala, si Loganul e ! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Argon, e vorba de proportii! Ignis este prea ingusta pentru cat de inalta este. Dar este subiectiva treaba, e vorba de gusturi.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
Dar totusi, o latime mai mare cu 13 cm a Loganului nu e cinestie ce
![]() Totusi Ignis arata mult mai bine decat Wagon R+..ala chiar arata ciudat.. This post has been edited by argon: 2 Jul 2006, 09:18 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
argon |
![]()
|
Mai gandeste-te
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:10 |