Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
un calcul grosier ma duce la 0.4 euro / km dar inclus CASCO, Benzina, revizii , consumabile, devalorizare pana acum.
Inca am iesit mai ieftin decat cu taxiul sau uber nu stiu ce tarif o avea pe km, mie mi se pare destul de rezonabil avand in vedere ca e o masina destul de placut de condus. Adica nu o pot compara cu Opelul care era obositoare, nu simteai nici o placere cand mergeai cu ea undeva. La asta faptul cum accelereaza cand ii dai blana in treapta 3 ridica oarecum consumul si deci costul de utilizare pe km dar e ca tutunul sau alcoolul , nu fac bine dar nu te poti abtine |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
e destul detaliul pentru cei aproape 4 ani si 52 000 km ecog?
Valoarea masinii nu e bagata ![]() Attached thumbnail(s) logan_1.0ecog.jpg ( Size: 76.01k ) Number of downloads: 309 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum depinde si de oras...naveta..km....
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Probabil ca daca mentineam macar 15 000 pe an, daca nu 20 000, costurile pe asigurari si revizii se imparteau mult mai bine.
Vad ca Allianz cel putin, de la an la an au scazut valoarea masinii, anul trecut sub 10 000 eur, desi masina noua s-a scumpit mult si aceeasi masina ca a mea are o valoare de piata mai mare decat cea asigurata. Cand o sa fie sub 5-6 000 eur probabil nici nu ii mai fac CASCO, daca e mai mult de 200 eur pe an. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pe naiba. La mine la Ford de când l..am.luat era supraevaluatăa casco Io dăduse pe ea 13500 iar aia la casco au evaluat la 17 mii.
Deci a. Dat atunci nu știu parca 2500. Acuma..e evaluată cam la 9000 sidau tot atâta. Deci nici o reducere și nici casco n am folosit vreodată. Îmi lipesc spoilerele cu superglue,mașină e zgâriată toată, etc. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Baaa, pentru montare anvelope + echilibrat am platit 168 lei!!!
Fara sa fie incluse: elevator , demontare+montare pe masina sau demontare anvelopa de pe janta, deci doar anvelopa noua pe janta noua... Sa imi fie cu pacat dar ce e cu japca asta? Nu am stat mai mult de 15 minute pt operatiune, nici macar nu au curatat vaselina aia imputita de au pus-o pe anvelopa... Cred ca imi deschid vulcanizare |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Stai asa: pentru o aripa de Fiesta veche, mi s-au pretins (ca cerut e prea usor) 800 lei doar vopsirea elementului nou, si 400 lei demontat/montat! Pentru o parlita de Fiesta de dooj' de ani.
Am facut-o in final la mecanicul meu, cu... 250 lei vopsit+montat. Si a iesit si nuanta. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
manopera, costul gazului ars sa incalzesti cabina si costul vopselei nu cred ca au legatura cu obiectul vopsit.....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Dar operatiunea de montare/demontare ce scule deosebite si pregatire necesita pentru a cere 400 lei? Am vazut despre ce e vorba, sunt cateva suruburi, mai basic mechanic decat atat nu e nimic. Treaba de o ora, cu tot cu tigara.
Pan acum vreo 3-4 ani era intre 50-100 eur elementul - cum de s-a ajuns la dublu, practic? |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
wolfin |
![]()
|
Sa vad acum daca stiti
Unde duceti uleiul si/sau alte lichide uzate auto? In bucuresti/if? |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La benzinarie le-as duce daca ar fi nevoie de obicei le las la serviceul unde le schimba.
pai daca e as simplu de ce nu o duci tu demontata? Cateva surburi, dar mai ai si bara de prins in agrafe, aliniat sa se deschida usa, capota etc, o ora de manopera cat e cotata la tinichigerie? . This post has been edited by einstein1984: 10 Apr 2025, 13:53 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
@wolfin benzinariile MOL stiu sigur ca iti colecteaza uleiul auto uzat, singura data cand m-au trimis la alt MOL a fost cand era dus la golit recipientul si nu aveau unde sa il preia.
Eu pun uleiul nou in motor, uleiul din lighean il bag in bidoanele noi si il duc intr-o lasa. Trebuie doar sa dai buna-ziua ![]() 10 Apr 2025, 15:03: QUOTE(Bicicleta galbena @ 10 Apr 2025, 14:29) Stai asa: pentru o aripa de Fiesta veche, mi s-au pretins (ca cerut e prea usor) 800 lei doar vopsirea elementului nou, si 400 lei demontat/montat! Pentru o parlita de Fiesta de dooj' de ani. Am facut-o in final la mecanicul meu, cu... 250 lei vopsit+montat. Si a iesit si nuanta. Vopsirea elementului nou sa nu crezi ca o vor face ca la carte...vor da cu o carpa cu diluant peste vopseaua aia neagra si ii da cu vopsea direct peste, partea de interior a aripii ramanand nevopsita Acea vopsea pe elementele de caroserie noi nu este conceputa sa reziste intemperiilor. Orice masina are vopsea si pe interiorul aripilor, chiar daca nu e lacuita ofera protectie suplimentara. Macar de ar face treaba ca la carte as intelege si pretul mai mare decat concurenta, dar cand esti doar pe ciupeala si munca strict cat sa nu ai probleme cu anpc-ul... This post has been edited by psychoo: 10 Apr 2025, 14:03 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
wolfin |
![]()
|
Bun...ma gandeam ca uleiul e usor reciclabil.
Antigel si lichid de frana? Acu acu sa va vad! ![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
uleiul incalzeste garajul
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psychoo |
![]()
|
Lichid de frana am mai pus in uleiul uzat cand mi-a fost lene sa merg la reprezentanta.
Antigel si lichid de frana duc la reprezentanta de obicei. Nu ma costa pt ca sunt client fidel ![]() 10 Apr 2025, 19:43: Am dat si 10 lei de o cafea pe langa cei 168 si l.am rugat pe "shefule" sa puna 2.5 si 2.3 Cum sa nu punem shefu! Am notat aici! Am acos.o sa invete noii senzori si sa imi dea presiunea, prost eu ca nu am verificat cu manometrul ![]() This post has been edited by psychoo: 10 Apr 2025, 18:43 Attached thumbnail(s) 20250410_193457.jpg ( Size: 2.29mb ) Number of downloads: 144 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
wolfin |
![]()
|
Eu cred....sau banuiesc....ca e doar nesimtire.
Cand am reechilibrat pireli ...dupa 2 ture la autosoft in garantie (unu boss "e jantele ovale trebuie indreprate....altu jantele sunt ok)...m am dus la unu recomandat....carebin nesimtirea lui ....a scos plumbii cu cutterul ...si curatat lipiciul. Laultima janta am vazut lacul pe jos. Cand l am luat pe pole ....domne patonul nu mi a luat guma. Imi venea sa ii fot una in bot..... This post has been edited by wolfin: 10 Apr 2025, 19:12 |
--------------------
pegas
3120
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 23 May 10 ![]() |
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Top Gear seria aia veche, din 2002 incolo, in fiecare seara pe Pro Arena, de la ora 20.00
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:41 |