Baterie, Intretinere, durata de viata, marci...
![]() ![]() ![]() |
Baterie, Intretinere, durata de viata, marci...
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.387 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 14 May 2010, 09:50) Nu cat a trait, ci daca mai poate sa dea un anumit curent intr-un anumit timp, ceva de genul. Acum bag din burta. Sistem de vazut in viitor nu este. Testerul ala vede starea acum, nu stie ce va fi. Si poate sa zica daca e cazul sa o incarci sau e de inlocuit. YRX, eu la Cora pantelimon vazusem acum 1 luna toata gama de rombaturi in raft. Nu zic ca nu or fi si mai ieftine pe altundeva. Eu zic sa arunci un ochi si la norauto daca ai timp. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
si la data fabricatiei , nu trebuie sa depaseasca 6 luni , (dupa 6 luni trebuie pusa pe redresor, dar imeni nu cred ca face asta)
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
annem |
![]()
|
Omul Gras Group: Members Posts: 401 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(YRX @ 14 May 2010, 09:32) Ai dracu', la Cora Lujerului n-au decat full option. Vad ca-ti convine zona Militari. Mergi la centrul Rombat-Dova Com. QUOTE CENTRU ROMBAT BUCUREȘTI SC DOVA COM SRL București, str. Dâmboviței 14-16, S6 Tel./Fax.: 021-43.05.601; 0722-367.601 E-mail: scdovacom@yahoo.com |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate, 2008 Laureate MCV GPL - Puisor 2011 Laureate MCV GPL - Puisor (de la Dacia)
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, l-am vazut si eu pe site la Rombat. Sigur trec si pe la ei, inca ma pot misca si vreau sa analizez pe indelete.
Am fost cu treaba pe la Metro si Praktiker, aveau Full Option si Cyclon, Bosch, Varta, alte chinezarii. Din pacate le au pe stoc de foarte mult timp, Bosch - septembrie 2008 (cod data 882), Rombat iulie-septembrie 2009. Asa ca ies din discutie. Maine trec pe la Norauto si Cora, luni ma duc la centrul de la Lacul Morii. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Mi-am masurat azi capacitatea bateriei, cica 85%.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
yrx, noteaza un numar de mobil: 0745074965. este al unui nene care are niste standuri de piese auto undeva, indreapta, pe linga pasajul lujerului. am fost toamna trecuta sa caut o baterie, tot premier, dar modelul pe care il cautam nu il mai avea pe stoc. bateriile rombat pe care le vinde sint, ca fabricatie, foarte recente, nu apuca sa se invecheasca, probabil din cauza de pret acceptabil. nu ar strica sa dai o tura, inainte sa ajungi la lacul morii.
bafta, |
--------------------
...
...
...
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Merci de contact.
In dreapta cum vii dinspre Militari sau Crangasi? Sa vad, poate trec astazi. In alta ordine de idei: -Norauto - baterie Norauto 66Ah - 289 lei -Cora - Rombat FullOption 62Ah - 199 lei Cine stie la Rombat FullOption si Premier unde si cum arata codul datei de fabricatie? Aia din Cora habar n-au. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
salut,
cind vii dinspre crangasi, nu intri in pasaj, mergi pe sus, si, undeva, cind se intersecteaza pasajul cu soseaua de deasupra faci dreapta pina in capat, la apromatco, parca asa se cheama. bafta, |
--------------------
...
...
...
|
|
annem |
![]()
|
Omul Gras Group: Members Posts: 401 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
YRX
Ultimile 4 cifre reprezinta saptamina si anul. Cred ca pina acum luai de la reprezentanta Rombat. Nu are rost sa consumi atita timp si sa-ti faci atitea probleme. Montajul e gratuit, iar preturile sint mai mici decit ce ai gasit pina acum. Oricum, daca iei Rombat, tot la ei trebuie sa ajungi pentru masuratori si completarea certificatului de garantie. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate, 2008 Laureate MCV GPL - Puisor 2011 Laureate MCV GPL - Puisor (de la Dacia)
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce vrea george sa spuna e ca treci de giratorul de la Cora, si faci dreapta exact inainte sa treci de calea ferata.Strada aia se infunda intr-un fel de Europa, unde-i si un magazin auto.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
YRX |
![]()
|
OK, m-am lamurit unde.
Annem, a mea nu este inca nefunctionala si avand in vedere ca ma misc prin oras destul de mult in timpul programului am zis sa fac un studiu de piata amanuntit. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
poti veni si prin pasaj (este mai bine ca mergi snur pe acolo vin eu ) si cum ai iesit faci "dreapta imprejur" si cum ai trecut de calea ferata faci stinga si mergi cum ai fost sfatuit mai sus
|
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
YRX ce ai cumparat pina la urma? sau inca nu ai luat.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
YRX |
![]()
|
Gata, mi-am luat. Pana la urma mi-am luat un Full Option (Calciu- similara cu cea originala) de 62Ah. Am gasit cu data de fabricatie saptamana 17 2010, adica de luna asta. Pret - 198 lei. Am zis ca mai bine sa am eu acces la completatul cu apa. Daca tine si asta cat aia veche ma declar multumit.
Acum trebuie sa-mi fac timp sa remediez vopseaua pe suportul de sub baterie. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
de unde? de unde?
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(YRX @ 20 May 2010, 22:00) La cat costa o baterie nu vad de ce iti mai trebuie sa ai acces la electrolit. Eu le prefer pe cele capsate pentru mai putina bataie de cap. Si mai putini nervi incercand sa o resuscitez (de foarte multe ori fara succes). |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.387 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai oricum crapa pentru ca le cade pasta de pe placi si nu din lipsa de apa.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca n'o fost bine cum am zis eu si luai o baterie varta/bosch moderna fara apa...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Ce vrei mah, sa-si ia cu gel?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu asa am , ambele, si sunt multumit. Si prinderile sunt facute cu filet, in mijlocul bornelor, care-s de cupru.
This post has been edited by argon: 21 May 2010, 09:58 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Io nu cred ca dadeai tu ataia bani pe o baterie, sau ca gaseai asa ceva la real in Deva dar nah, tu sa fii sanatos.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
Bre, stati usor, nu va mai agitati atata.
Bosch/Varta au iesit din start din cauza pretului (6xAh sunt cam 400 de lei, ce ma-sa mare, dublu). Cum sunt facute prin PRC si prin Polonia nici mari calitati nu cred ca au. Ma repet, dupa mine o baterie Rombat care tine 6 ani nu e deloc o alegere proasta. Pana la urma am renuntat la Premier datorita constructiei etanse. Fie bateria cat de etansa, la caldura tot se duce apa din ea si de completat ciuciu. Astea sigilate intr-adevar nu ai nici o treaba cu ea, dar si tin cam 3 ani. Eu merg mult prin aglomeratie si incalzirea bateriei este prezenta. La Rombatul din fabrica am completat anual cam 200 ml de apa si a tinut fara probleme pana acum. Acum ceva timp a avut socru-miu un Bosch de 74Ah (ca de, masina germana baterie germana ![]() Poate alea in tehnologie AGM sau geluri, alifii sau mai stiu eu ce or fi intr-adevar "maintenance free", astea cu electrolit in nici un caz. @Argon - Lamureste-ma si pe mine ce baterie ai pana la urma - ca n-am inteles, uscata, cum cu borne de cupru? Poate si o poza.... Eu am crezut ca vorbesti de Bosch/Varta cu electrolit, cum sunt alea de prin toate magazinele. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
argon |
![]()
|
uscate nu cred ca-s niciunele, ci cu gel , bornele nu sunt genu astaproduct1716.jpg ( Size: 18.9k )
Number of downloads: 1739
ci un filet ce iese direct din bornele bateriei. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Zi si tu un model, scire ceva pe o eticheta de pe ea?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
Argoane, alea cu bornier cu filet sunt baterii aviation. De unde dracu' ai luat tu asa ceva?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Furate de la termocentrala.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Din ce am vazut si eu toate au capace... mai mult sau mai putin ascunse. Eu am Zap si mi se par ok si ca raport calitate/pret.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
asa am cumparat ambele masini, cea mare se pare ca e Bosch 'normala' fara intretinere, cealalta despre care ziceam mai sus e luata din 2007, si a fost 340 ron, 40 Ah, Varta, am primit si facturile.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:27 |