Accident B-34-SGM., Topicuri reunite, rog nu deschideti noi topicuri
![]() ![]() ![]() |
Accident B-34-SGM., Topicuri reunite, rog nu deschideti noi topicuri
ArtVandelay |
![]()
|
||
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pacat...sper ca cei implicati n-au patit nimic.
Pacat de masina si de munca depusa...viteza nu iarta. ![]() Acum am citit pe-acolo...cum de si-a vandut masina??? ![]() This post has been edited by pastrama: 2 Feb 2008, 00:09 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Am trecut in seara asta pe acolo dar politia nu ne-a lasat sa ne apropiem.Nu stiam ce s-a intamplat,am vazut ca era un accident dar nu stiam ca e atat de grav.Nu stiu ce se intampla,este al 3-lea accident in 2 zile.Aseara a mai fost unul in oras,iar in seara asta am mai vazut unul in afara orasului,2 masini lovite frontal...
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
RObert, imi pare f rau pt bijuteria ta si mandria proprietarilor de dacie!!!
Condoleante, mi se footo toata seara!!!!!!! ai dracu dobitoci!!!!!!!!!! iertare |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Masina nu mai era a lui Robert,o vanduse unui baiat de 19 ani din cate inteleg de pe alt forum
noroc cu rollbar-ul, ca nu cred ca se mai alegea din aia din maisna.. |
--------------------
Ford
focus
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
n-a murit nimeni ! condoleante? pt masina..?
prima data cand am vzut am crezut ca era vorba de posesoru despre care auzisem pe forum... ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Cozsmin |
![]()
|
![]() MemBru Care Este Group: Members Posts: 172 Joined: 4 December 07 From: Bucuresti ![]() |
ce pot sa zic ......nu imi vine sa cred cum sa rupt partea din fata a masinii . daca eram in locu la aia care au cumparato o tineam in vitrina ca piesa unicat ...si ca un exemplu ..... daca nu pentru multii pentru mine sigur era .....
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- B019423 Ex:DACIA 1310 Berlinoasa :D
Ex:DACIA 1310 Break :D Pr:Dacia 1307 Double Cab :)) INJECTIE |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pacat de masina. cine a condus si in ce circumstante s-a produs accidentul ?
ps: cozmin...ia frate si tu o carte de gramatica.nu o lua ca jignire dar ...... ![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 2 Feb 2008, 00:38) n-a murit nimeni ! condoleante? pt masina..? prima data cand am vzut am crezut ca era vorba de posesoru despre care auzisem pe forum... ![]() nu fi rau acum... robert pareri de rau, nu cred ca trebuia sa vinzi masina atata munca dusa pe apa sambetei, dar totusi poate faci alta ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Cozsmin |
![]()
|
![]() MemBru Care Este Group: Members Posts: 172 Joined: 4 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ptr ce sa iau cartea de gramatica daca m-am facut inteles .... zic eu????.... (virgula)dc dom'le dumneata nu mai gresesti
![]() LE:nu stii cand mai vedem Inca un Sgm cu nenea robert la volan ![]() This post has been edited by Cozsmin: 2 Feb 2008, 01:04 |
--------------------
Dacia
1300
1970
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
haide bre' nu te supara acuma...
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Cozsmin |
![]()
|
nu ma supar nene
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1970
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Nasol accident.
Cand "te dai" se intampla si necazuri... l.e: pentru cine nu stie---B-34-SGM This post has been edited by ady85btz: 2 Feb 2008, 01:33 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
era de stiut ca asta se va intampla.. si totusi banii nu te fac fericit.. Robert
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
vezi zilnic un SGM cu robert la volan
![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
ori nu stii cum arata un e30 ori mai are si alta masina
|
--------------------
Ford
focus
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
lol...e clar ca mai are si alta masina....
![]() ![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
bine ca nu a murit nimenea!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ar trebui facuta o ancheta, ce cauta un motor de 200 de cai pe o masina facuta pentru 60, asta daca nu exista omologare. Bine ca nu a murit nimeni , ca poate iesea mai nasol..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Pacat de masina,pacat de munca depusa,BINE ca nu a murit nimeni.
Asta este,prostia se plateste,sper sa invete ceva din asta domnul sofer de 19 ani,asta daca o sa mai aiba carnet . Sa vezi acum controale ale politiei rutiere..... Sa fim cinstiti,cati dintre noi stiau sa mearga cu masina aia la adevaratul ei potential? |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(argon @ 2 Feb 2008, 08:07) Ar trebui facuta o ancheta, ce cauta un motor de 200 de cai pe o masina facuta pentru 60, asta daca nu exista omologare. Bine ca nu a murit nimeni , ca poate iesea mai nasol.. Da. tu de ce crezi ca desi masina nu pare lovita prea prea rau fix de la pedalier lonjeroanele nu mai exista. Din cate stiu SGM zicea ceva ca le-a intarit, dar se pare ca punctul slab a fost chiar acolo. Si s-a si rupt. QUOTE(puiu82 @ 2 Feb 2008, 09:07) Asta este,prostia se plateste,sper sa invete ceva din asta domnul sofer de 19 ani,asta daca o sa mai aiba carnet . Wake up. Nu o sa invete nimic. Au prostia in sange reisarii astia si, ca sa isi satisfaca tampeniile, orice o sa li se para normal, acceptabil, ba chiar au intregi teorii in cap, care cateodata cand ii mai atacam noi ca ne pun viata in pericol, ne trateaza ca pe niste mucosi habarnisti care doar stau la calculator si comenteaza. Devin ma zei daca fac sau posed o asemenea masina. Zei....stii ce is aia nu? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Sper sa invete ceva din asta toata lumea. Pacat de masina si de pasiunea investita in ea..Daca tot erau targavisteni, nu aveau oare cel mai bun loc de liniute pe centura din zona industriala...? Dar chiar in centru.. Primul lucru care ar trebui zis, este faptul ca nu au murit alti trecatori sau soferi nevinovati; vitezomanii si-au asumat singuri riscul, iar unei anumite categorii de oameni, l-i se respecta ultima dorinta..Ne poate da cineva mai multe detalii: de unde veneau, ce au lovit, viteza, etc? Pentru ca este oarecum ciudata pozitia masinii ajunsa pe spatiul verde, intersectia e foarte larga, mai este si un sens unic acolo..
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
1. Cred că cei din mașină sunt "capabili" să moară si să omoare indiferent în ce mașină se află.
2. Astfel de "cobai de teste" (așa zise "mașini") NU AU CE CĂUTA pe drumurile publice. Omologări și alte hârtii fără valoare obținute în RO sunt ZERO, știindu-se prea bine cum se obțin... 3. Acum vor începe să latre cei ce se închinau la defuncta "mașină"... 4. Bine că s-a terminat așa, fără victime. This post has been edited by MAERSK: 2 Feb 2008, 09:24 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum naiba au ajuns urmele alea paralel cu trecerea de pietoni?
Attached thumbnail(s) IMAGE_528.jpg ( Size: 57.49k ) Number of downloads: 2694 IMAGE_536.jpg ( Size: 45.5k ) Number of downloads: 2668 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
http://forum.4tuning.ro/attachment.php?att...72&d=1201901854
Daca mai te uiti si la traiectoria botului, dupa urma lasata, chiar ca nu mai intelegi nimic. Cine stie de cate ori s-a rasucit si lovit...? |
--------------------
SLZ
SCALA
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu are legatura traictoria botului cu urmelea alea 2 de care zic eu.
Nu prea inteleg cum s-a lovit.. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
smf in ea de masina... n-am stiut c-o vanduse... pana m-am dumirit, am regretat c-am blestemat-o...
Acum imi pare bine ca toata lumea e in viata... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
Nu prea au logica urmele alea paralele cu trecerea.. In rest, totul se leaga: a venit dinspre Mitropolie, a lovit stalpul de la trecere,(impactul, logic este pe partea dreapta, se vede si pe caroserie ca este plecata spre stanga), din impact botul s-a rupt si a ricosat in mijlocul intersectiei. Eu zic ca pot fi de fapt umbre ale stalpilor, pentru ca, daca te uiti mai atent, se vad si niste umbre perpendiculare pe cele groase, care ar putea fi firele stalpilor. In cazul in care ai facut poza la fata locului si se vad clar si ziua ca sunt urme de cauciuc...ramanem cu misterul si imi retrag teoria. Ma gandesc ca ai luat poza din alta parte si ne pacalim cu totii, crezand ca sunt urme de cauciuc. Ori a luat virajul spre dreapta prea devreme, ori a evitat vreun pieton pe trecere...
|
--------------------
SLZ
SCALA
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Umbre de stâlpi nu sunt sigur... Gândește-te că pe stâlpi sunt becurile, și luminează spre drum... Eventualele umbre sunt spre trotuar...
Pentru a proiecta umbrele stalpilor pe asfalt, ar trebui ca becurile să fie undeva pe blocuri... This post has been edited by MAERSK: 2 Feb 2008, 11:55 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Daca nu pastrati un dialog civilizat topicul se inchide.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:14 |