Noul Logan 2009, poze spion
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan 2009, poze spion
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 9080207.002.Mini2L.jpg ( Size: 225.44k ) Number of downloads: 22925 9080207.002.Mini3L.jpg ( Size: 231.02k ) Number of downloads: 25321 9080207.002.Mini4L.jpg ( Size: 231.39k ) Number of downloads: 26432 9080207.002.Mini1L.jpg ( Size: 113.99k ) Number of downloads: 37310 |
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
iuly82 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 17 July 07 From: Pitesti ![]() |
Logan Ph2 va fi lansat pe 8 martie la Geneva.... iar SUV-ul, H79, in toamna la Frankfurt.....
![]() This post has been edited by iuly82: 7 Feb 2008, 07:33 |
--------------------
Dacia
1300
1982
- AG
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
retusarea aia pe calculator e fortata mult. cred ca e pur si simplu un logan cu fata de sandero si spate cu mici modificari la stopuri probabil. iar de notchback nici nu poate fi vorba, e camuflajul facut in asa fel incat sa dea impresia asta (stiu ca si pozele spion cu logan de prin 2003 2004 aveau acelasi camuflaj).
macar stim programul lansarilor: dacia hatch in vara 2008, facelift logan in 2009, probabil primavara. ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Poza aia facuta pe calculator e o Laguna la care s-au jucat un pic.
This post has been edited by 2dor: 7 Feb 2008, 08:58 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
pai e prea frumoasa la bani de Logan. Da ar fi intr-adevar reusita asa ceva...
chiar ca mi-as lua, insa daca ar avea ESP si suspensii ca lumea... Insa nu cred ca isi vor da singuri cu tesla-n c****, astia de la Renault. Loganul va arata mai mult sau mai putin tot ca in varianta actuala. Ganditi-va ca Skoda Octavia I a fost in productie cam 11 ani... De ce ar scoate Loganul in doar 4 ani ? Hai ma !!! |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
dar de ce nu l-ar scoate?!! - eu zic ca odata cu sandero se va dori si o masina mai mare gen laguna - si loganu probabil cu un face lift in viitor si ar fi o gama mai completa pt romani
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
fiti seriosi
nu va lasati dezinformati ce naiba suntem pe DaciaClub stiu altii mai bine decat noi ce are sau ce n-are in program dacia? |
--------------------
/
/
/
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Ai un plus de la mine pentru asta. Mi-ai luminat ziua de astazi! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
daciafan |
![]()
|
ma bucur
asta mi-am si propus ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce misto e Loganul ala... cred ca imi vand Civicul
![]() ![]() Come on people... logan in 2 volume si jumatate, cu Look mai misto ca noua Laguna??? Super tare! ![]() Serios vorbind e misto poza aia! Vedeti si voi ce interior are? Piele bej! ![]() ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 7 Feb 2008, 10:07 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Ma mir ca a pastrat aceleasi jante ala de a facut poza........ probabil ca sa para mai reala. Are si instalatie xenon (se poate observa pe spoiler capacul de la diuza de spalare a farurilor)
![]() ![]() This post has been edited by yonutz84: 7 Feb 2008, 10:14 |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
2dor |
![]()
|
Poza aia de care spui tu e fake, importante sunt pozele alea 3 cu masina cu huse pe ea. Din fata se vede ca e mai rotunjit si cred ca are faruri de Sandero.
"The reason for the change in the sedan is also obvious. Logan is one of the biggest bargains the world has seen in the car market, offering the same space available in a Toyota Corolla for a fraction of its price, but it is not considered to be a beautiful car by many. In fact, even a Renault executive in Brazil has defined it as a useful shoebox, or, as a character in the movie “Crazy People” has once said (for the old Volvo cars, but it suits the Logan), it is “boxy, but good”. Since appearance is the only thing that prevents Logan of selling even more, changing it would surely benefit Renault, worried about the brand’s still low sales in markets other than the European and ambitious about its plans to become one key player in emerging markets. Sandero seems to be the right pathway for this change. Check the front end of the car in the illustration, as well as the car in the spy pictures, heavily covered, but still visible, with Sandero’s images and try NOT to see the similarities." Deci cum singurul inconvenient al Logan-ului este forma de "cutie de pantofi", atunci sa speram ca urmeaza niste forme mai dragute. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
daciafan |
![]()
|
n-au nimerit-o, dacia are o noua identitate de marca
|
--------------------
/
/
/
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(iuly82 @ 7 Feb 2008, 07:27) Logan Ph2 va fi lansat Sa imi dau si eu cu parerea ... este o faza 2 in pozele alea.This post has been edited by IRONICK: 7 Feb 2008, 11:08 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
M-ati adus aminte de niste poze cu o masina care se zicea ca o sa fie Logan-ul, cu vreun an inainte de lansare. Era probabil un Bora modificat bine de tot, chiar arata super.
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
La noi cand va aparea?
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Merced @ 7 Feb 2008, 10:28) M-ati adus aminte de niste poze cu o masina care se zicea ca o sa fie Logan-ul, cu vreun an inainte de lansare. Era probabil un Bora modificat bine de tot, chiar arata super. ![]() ![]() Bora aia fusese foarte bine modificata si chiar aducea destul de mult a Logan. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Lasand visele cu Laguna deoparte, sunt sanse sa fie hatchback?
Eu as astepta trei lucruri de la Loganul nou: 1. Design macar la fel de reusit ca la Sandero 2. Hatch 3. Bancheta rabatabila. 2 si 3 ar spori enorm utilitatea masinii. In rest, din zecile de interioare de masini pe care le-am vazut, la banii pe care ii dai pe el, cel de la Logan nu e chiar rau. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Esti gelos Solon? Photoshopu ala e mai misto decat orice o sa scoata dacia in urmatorii 10 ani
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Imaginile dezvaluie destul de multe lucruri din Logan f2.
In primul rand se vede fata de sandero "de dacia", schimbarea partii frontale. In al doilea rand se vede ca se pastreaza caroseria actuala (acelasi tip de usa). E tare ideea cu cadrul ala montat pe un eleron, ca sa para ca de fapt e o masina hatchback (/notchback), cand de fapt e tot un sedan... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
În afară de faruri, eu nu văd nici-o asemănare la fața celor două mașini: http://www.drive-test.ro/galerie_detaliu.p...=594&t=articole
9080207_002_Mini1L.jpg ( Size: 47.3k ) Number of downloads: 13296 renault_sandero.jpg ( Size: 27.09k ) Number of downloads: 2695 This post has been edited by 19vik: 7 Feb 2008, 11:47 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
QUOTE(klaus @ 7 Feb 2008, 11:32) In primul rand se vede fata de sandero "de dacia", schimbarea partii frontale. In al doilea rand se vede ca se pastreaza caroseria actuala (acelasi tip de usa). E tare ideea cu cadrul ala montat pe un eleron, ca sa para ca de fapt e o masina hatchback (/notchback), cand de fapt e tot un sedan.. Masina ieftina vrea romanul,dar sa arate ca Mercedes-ul |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Xenoane si spalator faruri pe noul Logan? Nu prea cred. Din partea mea sa aiba de toate dar nu prea cred. Si xenoanele din fabrica sunt scumpe nu ca astea puse dupa ce ai luat masina. De aia nici nu se compara alea puse dupa cu cele din fabrica. Ramane de discutat.
This post has been edited by ionutctn: 7 Feb 2008, 13:25 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Iote si poza originala, ca sa terminam cu misterul....
Attached thumbnail(s) main.jpg ( Size: 27.27k ) Number of downloads: 4045 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
De ce a trebuit să faci acets lucru?
De ce a trebuit să distrugi visele unor oameni? De ce ?.......De ce..... |
--------------------
.
.
.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Va rog frumos sa ma iertati...
![]() Dar daca se apucau sa dea deja avansul? This post has been edited by OVIDIUS: 7 Feb 2008, 13:29 |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Sper din suflet sa nu aiba haion.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
era clar ca e copiata.... oricum, priceput baiatu care a modificato...
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:12 |