Renault Clio sau Dacia Solenza
![]() ![]() ![]() |
Renault Clio sau Dacia Solenza
houseISmusic |
![]()
|
||
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.298 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai in ce stare-s cele doua masini? Ca in banii in care gasesti Solnit[z]a buna, probabil gasesti Clio "calarit". Intre cele doua masini sunt diferente mari de calitate, in favoarea Clio-ului. Asta daca-s la fel de bune/proaste.
Alegerea cred ca-i evidenta. Inca o data, daca-s la fel de bune/proaste. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Calitate "de fabrica" => Clio
Pret intretinere => Solnita Confort => Clio Consum carburant =>Solnita Restul (rugina, tapiserie, vopsea, etc) vezi si tu la fata locului. Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
- B-22-YFL /
2000 / 2011 Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai, din ce ani sunt masinile? Si ce dotari au, ce numar de kilometri ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
A doua intrebare a ta, AR-18.., are raspuns in topic !
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
houseISmusic |
![]()
|
O solenza care sa-mi satisfaca cerintele nu am gasit ... am gasit numai cu 40.000 - 50.000 km ... in schimb am gasit un clio cu 20.000 km , carte service , prim proprietar , an 2004 , 1,4 benzina
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
go for clio
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Asta intentionez , insa vreau sa fiu perfect convins inainte sa-l iau sa nu regret ceva !
Stie cineva cam cat costa reviziile la el si daca masina se vinde , reviziile le face urmatorul proprietar , adica eu .. ? |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Eu ma prefac ca n-am inteles intrebarea ...
This post has been edited by cristi.r: 11 Mar 2008, 09:28 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
strict comparand intre SLZ si Clio,
Clio=siguranta, confort, conceptie mai noua. SLZ=conceptie din 80 si ceva de cand e masina dupa care e copiata, siguranta discutabila, in sensul ca la copiera ei(ca nu pot sa zic proiectare) nu au fost luate in calcul normele moderne de siguranta rutiera, masina facuta pe genunchi, si supraevaluata. (cati prieteni o sa-mi fac acum ![]() Go for Clio ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
houseISmusic |
![]()
|
@ argon , multumesc pentru raspuns
@ cristi.r , reviziile pe care respectivul proprietar tre sa le faca la clio din 10 / 15 .000 km , dupa vanzare , trebuie sa le fac eu ( reviziile ) ? |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Clio...iar daca il convingi pe proprietar sa faca el reviziile in continuare te-ai scos...desi nu cred ca o sa accepte
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.766 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
houseISmusic |
![]()
|
@OAP , cum as putea sa fac asta , ca nu pot sa-mi imaginez ca ma duc la el si ii zic : "salut , ti-l cumpar , da ii faci tu reviziile "
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca va face reviziile va creste pretul, asa ca e totuna cine le face. asa ai sanse sa mai lase, si le faci tu dupa.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(houseISmusic @ 11 Mar 2008, 02:14) ![]() QUOTE(houseISmusic @ 11 Mar 2008, 11:05) reviziile pe care respectivul proprietar tre sa le faca la clio din 10 / 15 .000 km , dupa vanzare , trebuie sa le fac eu ( reviziile ) ? ![]() QUOTE(houseISmusic @ 11 Mar 2008, 11:33) @OAP , cum as putea sa fac asta , ca nu pot sa-mi imaginez ca ma duc la el si ii zic : "salut , ti-l cumpar , da ii faci tu reviziile " ![]() Bingo ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Atitudinea ta lasa de dorit ... multumesc pentru raspunsurile de gradinita insa v-a trebui sa zic pas la urmatoarele !
Azi ma duc sa vad masina , la ce ar trebui sa ma uit mai important ? Omu mi-a zis ca are toate facturile , si chitantele de la tot ce a intrat in masina ! |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
20.000 km in 4 ani. Probabil i-a facut doar prin parcare mutand mereu masina la umbra.
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Asta e singura chestie care ma ingrijoreaza , oricum , omu pare foarte serios si amabil ( lucreaza si in politie ) !
M-am gandit sa-l verific daca minte propunandu-i sa mergem la un autotest sa vedem daca sunt cu adevarat km reali , iar daca sunt reali , platesc eu autotestu , daca nu plateste el ! Sa vad daca garanteaza pt acei km ! |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(houseISmusic @ 11 Mar 2008, 11:47) Atitudinea ta lasa de dorit ... Azi ma duc sa vad masina , la ce ar trebui sa ma uit mai important ? Sorry daca m-ai inteles gresit, da totusi tu ai inceput...revezi intrebarile tale referitoare la revizii. ![]() Iar daca ti-a trecut supararea arunca un ochi mai jos: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...80&hl=masina+sh This post has been edited by OAP: 11 Mar 2008, 11:27 |
--------------------
.
.
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Nici un servide din lume nu-ti va garanta nr de km de la bord sau nu va putea sa-si dea seama cati km. reali sunt la bord.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
houseISmusic |
![]()
|
OAP , multumesc de link si mi-a trecut supararea ... nevasta plecata din bucuresti , sunt mai irascibil , ma intelegi
![]() Guliver , multumesc de info , am renuntat la autotest si alte tampenii ... merg pe mana mea ! Una peste alta am fost sa vad masina ! Se pare ca a fost lovita in spate partea stanga insa nu are urme vizibile , foarte putin se vede ca nu vine "la linie " in rest portbagakul se inchide perfect si fara zgomote stridente ! Motorul toarce ca o pisicuta cand vede whiskas , m-am indragostit de sunetul ei ! in rest nu pare sa aiba probleme , poate putin cam prafuit ! Urmeaza sa faca revizia si itpul in aprilie din cate am retinut eu insa a spus ca le face el pe amandoua fara nici un fel de problema ... citez " ce inseamna 5 mil " fapt care mi-a dat de inteles ca nu a fost neglijent cu masina si ca a ingrijito ! Caroseria arata bine , nu e matuita , nu are vopseaua sarita cu mici exceptii ( in fata la bara are putin sarita vopseaua , iar pe partea stanga are o dunga gen zgarietura mai blanda , insa nu se vede decat dupa o privire mai atenta ) pe care cred ca le rezolv cu un polish ! Interiorul e ingrijit si fara nici un fel de problema , nu avea bordul prafuit nu avea tapiteria murdara sau tocita , omu a pus huse de cand a scos-o din fabrica ! Cutie de viteze merge perfect , m-am jucat cu ea si e ca si cum ai amesteca cu o lingura in supa ![]() ambreiajul , acceleratia si frana nu scot sunete ciudate , un scartiti a facut frana de mana cand s-a urcat in ea ( ~ 120 kg si masina era in panta ) insa am inteles de la un prieten tot cu clio ca e perfect normal ! Un fasait scotea la servodirectie insa m-am lamurit pe parcurs cu el ! La motorul DCi nu se aude insa am incercat loganul familiei si scoate acelasi sunet ( 1.4 mpi + servo ) Mi-am facut o lsita cu ce trebuie sa verific data viitoare la ea si cred ca m-am hotarat sa o cumpar ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
OAP |
![]()
|
pai.....bafta cu masinuta si la cat mai multi km
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Inca n-am cumparat-o , insa sper sa o iau saptamana asta !
Am citit tot ce era in linku pus de tine si mi-am facut o lista cu lucruri pe care vreau sa le testez la ea ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
OAP |
![]()
|
Eu zic ca e bine sa testezi cat mai multe inainte dar fi totusi diplomat sa nu-l enervezi pe vanzator poate chiar e o afacere.
|
--------------------
.
.
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Am mai avut o intalnire cu el mai devreme ... ramane sa faca revizia sambata si sa (sper) incheiem afacerea
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 11 Mar 2008, 09:30) strict comparand intre SLZ si Clio, Clio=siguranta, confort, conceptie mai noua. SLZ=conceptie din 80 si ceva de cand e masina dupa care e copiata, siguranta discutabila, in sensul ca la copiera ei(ca nu pot sa zic proiectare) nu au fost luate in calcul normele moderne de siguranta rutiera, masina facuta pe genunchi, si supraevaluata. (cati prieteni o sa-mi fac acum ![]() Go for Clio ![]() aberant de supraevaluata ! 11 Mar 2008, 20:56: QUOTE(guliver @ 11 Mar 2008, 11:52) Nici un servide din lume nu-ti va garanta nr de km de la bord sau nu va putea sa-si dea seama cati km. reali sunt la bord. ba da ! un prieten a vrut sa-si ia un vw polo cu 90 mii la bord si la test i-a aratat 160 mii ! deci se poate,cel putin la vw. This post has been edited by magelan_explorer: 11 Mar 2008, 20:56 |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Astazi m-am intalnit cu cineva cu un clio 1.4 benzina , insa nu am retinut exact anul !
L-am intrebat ce consum are si mi-a zis ca 10 -15 si cand i-am zis ca vreau sa-mi iau si eu mi-a zis sa nu fac greseala ! Cat e consumul pana la urma la 1.4 ? cu si fara AC ! |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
OAP |
![]()
|
E aberant de mare 15. Cred ca 10% e ok in conditiile de Bucuresti, 15% poate e consumul instantaneu.
|
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
Daca Clio consuma 15 % SLZ de ce ar consuma mai putin? nu e totmotorul ala?
poate era ala defect.. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:09 |