De ce soferii romani sunt frustrati ?
![]() ![]() ![]() |
De ce soferii romani sunt frustrati ?
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
good question ! eu unul vreau sa stiu de ce vad ciobanii ca este intersectia blocata si se bag ca oile in turma
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asta am patit tot timpul in Bucuresti, d'aia evit pe cat se poate sa mai circul p'acolo cu masina.
In Timisoara Arad sau CLuj de exemplu ca pe acolo circul destul de des, soferii sunt foarte politicosi, mai ales ca ma vad cu numar de alt judet, din primii 3 care trec sigur unul ma lasa sa ma bag...asa ca la titlu eu as fi pus "de ce sunt soferii bucuresteni frustrati"... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu fac des Constanta si e la fel.
|
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
"de ce sunt soferii din sud-estul tarii frustrati" atunci...bine, nu toti..am intalnit si bucuresteni de treaba(la volan
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu aș zice că doar Ardealul e mai civilizat, și nu numai din punct de vedere al traficului.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Asta e din ciclul "n-am fost lasat, nu las nici eu". Si uite asa nu mai lasa nimeni pe nimeni. Ba chiar daca opresti sa se bage unu' iti iei claxoane si injuraturi de la cei din spate...
Intr-adevar am mers si eu prin Ardeal anu' trecut si a fost foarte ok. Bine, nici nu se compara traficul, cantitativ vorbind. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
Timisoara si Arad sunt in Banat, si traficul e destuld e nasol..dar lumea e mai calma..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
eu zic ca daca ne uitam de exemplu la o buna parte din userii de pe acest forum gasim imediat explicatia la intrebare... cum nu pot sa stea o secunda fara sa faca un misto de alt user sa faca offtopic, asa nu pot in trafic sa aibe o relatie cat de cat buna cu ceilalti soferi .... asta e suntem in romania nimic nu ar trebui sa ne mai mire sau sa ne mai streseze sa gasim vreo explicatie.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
In principiu, daca vedem un sofer incurcat, ce nu poate misca de pe un drum fara prioritate, ar trebui sa-l lasam fiindca maine am putea sa ne aflam noi in locul lui.
Si daca acest argument moral nu tine, sa ne gandim ca la americani, care sunt oameni practici, exista urmatoarea regula: daca o oarecare intersectie se blocheaza din cauze obiective, intra in vigoare "regula fermoarului", adica intra pe rand un automobil din stanga si unul din dreapta. Dar mai exista o frustrare a soferilor romani, care nu se poate rezolva cu buna intentie a celor de la volan. Si anume - "calitatea" drumurilor. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
N-am chef sa caut acum prin statistici, dar sunt convins ca prin Bucuresti circula zilnic un numar mai mare de masini decat populatia multor orase din tara. Atunci cum vreti sa fie liniste si pace in trafic? Cat te-ai stradui tu sa fii corect, se vor gasi "n" tauni care sa incalce regulile de circulatie, punandu-te-n postura de-a nu mai ajunge la timp unde ai treaba. Atunci tu, corectul corectilor si cinstitul cinstitilor, ce sa faci?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE Atunci tu, corectul corectilor si cinstitul cinstitilor, ce sa faci? Il votezi pe Vanghelie ? ![]() This post has been edited by bendix: 11 Apr 2008, 19:06 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
argon |
![]()
|
mda..desi m-am nascut in Arad, acum aflu ca e in Crisana
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ha-ha
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Frustrare cumva?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
rooster |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 27 December 05 From: Tulcea, oras cu strazi jalnice ![]() |
QUOTE(andu911 @ 11 Apr 2008, 18:26) Am si eu o curiozitate... Incerc sa gasesc un raspuns, dar nu reusesc. De ce majoritatea soferilor nu te lasa sa schimbi banda, cand dai semnal si astepti sa te lase. Trec zeci de masini pana te lasa unu. ... Repet intrebarea...de ce atata frustrare si rautate ? Nu se chiama frustrare si rautate, ci tupeu si nesimtire din partea celor care nu acorda prioritate de trecere si se baga ca boii pe alta banda cand aceasta este ocupata. Daca "dai semnal" nu iti creezi prioritate, ci reponsabilitate. |
--------------------
VW
Sharan 131CP TDI
Dacia face putori de automobile, parerea mea ! EX: Nova GTI & Logan 1.4MPI Laureate Plus. Aveam sentimentul ca am cumparat de la sh dupa ce am vazut cat a economisit francezu la masina mea noua.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Touche...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
corectie... Taranime
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(rooster @ 11 Apr 2008, 19:33) Nu se chiama frustrare si rautate, ci tupeu si nesimtire din partea celor care nu acorda prioritate de trecere si se baga ca boii pe alta banda cand aceasta este ocupata. Daca "dai semnal" nu iti creezi prioritate, ci reponsabilitate. Ia si tu la rand toate tarile civilizate Germania, Franta, Anglia, Japonia. Esti pe banda 1, vrei sa treci pe 2 ca sa faci stanga sau dreapta (dupa caz) si imediat esti lasat de cei de pe banda respectiva. La noi trebuie sa astepti sa treaca tot cardul de 20 masini. Evident, altii asteptand in spatele tau. In Japonia e considerat semn de lipsa de respect daca nu lasi pe cineva in cazul de mai sus. |
--------------------
-
-
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(tester @ 11 Apr 2008, 20:16) eu zic ca daca ne uitam de exemplu la o buna parte din userii de pe acest forum gasim imediat explicatia la intrebare... cum nu pot sa stea o secunda fara sa faca un misto de alt user sa faca offtopic, asa nu pot in trafic sa aibe o relatie cat de cat buna cu ceilalti soferi .... asta e suntem in romania nimic nu ar trebui sa ne mai mire sau sa ne mai streseze sa gasim vreo explicatie. ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
In mod surprinzator nu prea sunt de acord cu asta. Am observat ca in general ma lasa oamenii sa ies de pe stradute, sa schimb banda. Am observat de exemplu ca in medie a V-a masina ma lasa sa ies de pe straduta/schimbat banda oricum.
Poate ar trebui sa-i lasati si voi pe altii mai des ![]() ![]() Eu cred f. mult ca daca faci bine, si tie ti se vor intampla lucruri bune. ![]() Ce am observat in schimb. Putine femei te lasa, in general privirea inainte si nici o treaba. Cand e f. aglomerat nimeni nu te mai lasa sa faci nimic. ![]() P.S. DAR am mai mentionat pe forum si mi-e cam jena sa zic dar am observat un lucru. Cand merg cu Dacia, comparativ cu passatul, oamenii sunt SEMNIFICATIV mai agresivi (claxoane daca merg incet), imi taie fara si nici nu prea ma lasa cu schimbatul benzii etc. E trist. Dar asa e la noi ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu cred ca totusi in Bucresti soferii sunt mult mai amabili decat cei din provincie. Am, logic, nr de AG si din '96 de cand am masina pana in 2002 cand am ajuns in Bucuresti, am circulat in Craiova...jale., in Arges la fel, in
Bucuresti e boierie fata de provincie, ( nu vreau sa atac pe nimeni, + nu sunt bucurestean)... Este adevarat ca te lasa atunci cand esti hotarat pe ce faci, daca esti genul care incurca..., pas, si mi se pare corect! |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE De ce soferii romani sunt frustrati ? uita sa se duca la toaleta inainte sa plece la drum ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sau sa faca o l*b* inainte sa plece ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
De ceva vreme vad si eu "fermoare" in toata regula, din ce in ce mai des... E bine...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(BZN @ 11 Apr 2008, 22:03) Eu cred ca totusi in Bucresti soferii sunt mult mai amabili decat cei din provincie. Am, logic, nr de AG si din '96 de cand am masina pana in 2002 cand am ajuns in Bucuresti, am circulat in Craiova...jale., in Arges la fel Absolut!!! Am observat aceeasi chestie. Si cel mai deranjant lucru (pt mine cel putin) este ca NIMENI NU SEMNALIZEAZA!!! O explicatie ar fi abundenta de taxiuri din aceste doua orase... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 16:19 |