BAFTA LA BAC
![]() ![]() ![]() |
BAFTA LA BAC
SSilent |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
Rafi |
![]() ![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
|
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu le doresc cat mai putina bafta, comisii la fel de severe peste tot si rezultate care sa reflecte macar odata, cat stie fiecare.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
Bafta multa...la anu o sa trec si eu prin asa cva...dar sa traim pana la anu
Sa curga cu rezultate bune ![]() eXtenSion de ce esti rau? ar insemna ca cei de acum sa fie nedreptatiti fata de cei de dinaintea lor This post has been edited by cristitranca: 22 Jun 2008, 13:32 |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
eXtenSion |
![]()
|
Scuze, am uitat ca noua ne place sa incurajam mediocritatea si incultura...Si-asa rezolvarea romanului pentru orice problema e "Da-ne Doamneeee!". Iar apoi stam cu gura deschisa, poate poate trimite "Domneeee" musca intr-ansa.
Iertati-ma! |
--------------------
facebook
groups
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu "neindreptatiti", domnu' aspirant la bac cat mai usor. "Nedreptatiti". Asta ar fi unul din motivele pentru care eXtenSion e atat de "rau".
This post has been edited by xcss: 22 Jun 2008, 13:07 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu i-am spus ca bacul sa poate lua cu nota mare si fara sa inveti foarte mult. Trebuie doar sa sti cum sa iti alegi materiile !
Oricum succes tuturor la Bac ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
daca am zis urat tuturor o comisie indulgenta nu inseamna ca sunt(em) niste inculti amarati... iau bacu fara sa copiez (lejer la toate materiile... doar la mate o sa-mi fie mai greu) ...dar sunt speriat ca toata lumea, vreau sa treaca repede si usor
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
eXtenSion |
![]()
|
Acuma incep si eu sa ma luminez putin. Ce aberatie sa inveti! Mai bine un nÎfÎsÎ, un cauntăr, niste p**de combinate. Asta e viata "adevarata"!
La ce bun sa stii ceva, cand poti sa fii "ăl mai jmechăr" sau cel putin prieten/simpatizant al lui/lor. Din nefericire am avut si eu experienta Bacului "repede si usor" si din cate tin minte consta in: bani cat mai multi de protocol, rugaciuni ca poate ne lasa sa vbim etc. M-a si pus cel cu coada rosie sa comentez ca eu nu vreau sa dau bani de protocol, moment in care colegii mei, mici urmasi ai marilor razboinici cu care ne mandrim, au inceput sa se mire cat de ciudat pot sa fiu si ce aberatie am putut spune. Ca si cum as fi zis 1+2=34. Dupa aia au avut o a doua problema, ca plateam prea putin pentru protocol fata de alte scoli. Interesanta romanie! This post has been edited by eXtenSion: 22 Jun 2008, 13:31 |
--------------------
facebook
groups
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
![]() intr-adevar protocolul e mare nu toti este inculti care este...... aia cu nedreptatiti/neindreptatiti.....este vina tembelului care a facut programa si a bagat literatura(a se intelege comentarii invatate la perfectie) si nu a bagat pic de gramatica pt liceu...... si mai sunt multe alte exemple....dar ce sa ii mai faci.....viata.... culmea, la academia de politie inprobe exista si chestiuni de gramatica...dar in liceu nu se face asa ceva.... |
--------------------
Dacia
|
eXtenSion |
![]()
|
Vezi, daca ai invatat la fel de "bine" si pt. capacitate si nici nu ai mai citit aproape nimic in liceu?
Nu cred ca daca un elev mai invata cate ceva in liceu, la romana ma refer, si mai si citeste 30% din acele opere recomandate, poate sa termine fara sa stie gramatica. |
--------------------
facebook
groups
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
fie ca tine...dar orice om greseste...chit ca e basescu, eu, tu, SSilent sau oricine altcineva
bacul in ziua noastra nu mai e ce a fost acum mult timp, este total schimbat. Daca esti om destept, alegi materiile la care te pricepi, la care esti sigur de reusita . Noi vrem sa le stim toate perfect....ei bine le stim, pe moment ...de ex pt un examen Ai avut dreptate, pt capacitate am invatat comentariile cuvant cu cuvant, am luat cu nota mare, gramatica o stiam la perfectie. Neavand ocazia sa mai exersez am mai uitat. Stai tu 3 ani jumate fara sa conduci, fara sa vezi o masina....si cand te reapuci de condus ai sa vezi ca nu o sa conduci ca atunci cand practicai asta zi de zi.... Daca suntem un pic mai slabi la o materie nu inseamna ca suntem la toate. |
--------------------
Dacia
|
eXtenSion |
![]()
|
Tocmai aici gresesti. Nu ai exersat pentru ca nu ai invatat cat trebuie pentru scoala. Nu e vina scolii pentru ca nu se face gramatica in liceu, pentru ca gramatica e "codul rutier" -ca sa continuam comparatia ta-, iar condusul propriu-zis e comunicarea orala, scrisa. Deci daca tu stateai si citeai/scriai macar jumatate din ce ti se cerea pentru scoala nu aveai cum sa uiti. Bine, nu mai stiai sa analizezi fraza, dar nimeni nu iti cere asa ceva acum sau in viata.
Pe de alta parte, faptul ca stiai comentariile cuvant cu cuvant nu inseamna deloc ca ai invatat si ca te-ai pregatit pentru capacitate. Daca nu ai reusit sa le intelegi, iar dupa sa formulezi esenta lor in cuvintele tale, atunci ai facut cea mai mare prostie posibila. Sa stii ca la bac chiar nu poti sa dai gres, la nicio limba, atata timp cat ai argumente sa sustii ceea ce spui si te legi de subiect. In fine, intr-adevar nu mai e ca pe vremuri. E din bine in si mai bine. Mai ales cand vine vorba de tezele cu prostie unica. |
--------------------
facebook
groups
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
alea sunt o balarie
am inv comentariile din urmatoarele motive 1. nu m-a interesat si nu ma intereseaza si nu ma va interesa continutul lor 2. am o memorie buna, pot memora multe, si sa le redau aproape perfect 3. comentariile facute de profesor contin fraze mai complicate, cu termeni complecsi care suna frumos. ceea ce reda elevul(necunoscand termenii) nu este la acelasi nivel iar profesorii din comisie apreciaza complexitatea...ca deh...asa fac ei 4. as scoate jumatate din literatura din programa |
--------------------
Dacia
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu te-au atras lecturile de liceu obligatorii (care se presupun simple si de baza) ce carte te-ar putea atrage in rest?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Multa bafta!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
lecturile m-au atras........dar nu toate
sunt unele texte care nu pot sa le suport sa le citesc, deci apelez la ...rezumate...scurte si la obiect, dar exista si opere citite integral scriitori, poeti etc preferati: I.L.Caragiale(pe locu 1) M. Eminescu(locu 2) V.Alecsandri(locu 3).........Mircea Cartarescu(locu 4) Mondiru locu 5 ![]() in rest, daca imi place citesc, daca nu imi place....rezumat-ul ma asteapta.... |
--------------------
Dacia
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
drag coleg de forum...e doar un forum. nu am de ce sa ma supar, pt ca imi stiu capacitatile si cred ca voi lua cu nota mare.....
|
--------------------
Dacia
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Succes la toata lumea, si sa fie cat de cat corecte rezultatele
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Sunstin spusele lui eXtenSion cu toate ca la anu' o sa trec si eu prin chestia asta! Asta e viata si cred eu ca bacalaureatul este punctul in care terminam cu viata fara griji ! Hai sa punem mana pe carte ca nu avem parinti nemuritori! Si............ pt cei de maine......... cine a invatat sta fara griji sau cu mai putine, restu................ Dumnezeu cu mila!
This post has been edited by Cr3ativ3: 22 Jun 2008, 22:58 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
|
--------------------
M
M
1
|
|
eXtenSion |
![]()
|
cristitranca scrisese "neindreptatiti", dar dupa raspunsul lui xcss s-a corectat miseleste, editand postul.
![]() LE , ca sa nu postez iar, pt. #25: tranca> realizezi ca daca s-ar "repara" toate greselile din toate posturile, fie ele greseli tehnice, gramaticale etc, jumatate, daca nu mai mult, din toate subiectele de discutie ar fi pline de corecturi ale unor greseli editate, deci inexistente si nimeni nu ar mai intelege nimic. Dar, poate trebuie sa fii geniu sa iti dai seama de asta. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 23 Jun 2008, 12:20 |
--------------------
facebook
groups
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Eh... Un mic curajos... Mersi, eXtenSion!
![]() This post has been edited by xcss: 23 Jun 2008, 11:37 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
pai ce vroiai? sa ramana gresit? ce geniu esti
![]() pun o baterie, dar leg bornele invers. imi spune cineva si eu sa nu corectez? cam asa si aici ![]() |
--------------------
Dacia
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 22 Jun 2008, 14:36) culmea, la academia de politie inprobe exista si chestiuni de gramatica...dar in liceu nu se face asa ceva.... Asta arata ca trebuie sa termini 8 clase ca sa fii bun de gabor. ![]() ![]() Apropos de gramatica! Am terminat clasa a opta in urma cu 19 ani. Pot sustine destul de usor partea de gramatica de la admiterea in Cacademia de Pulitie! This post has been edited by Sony: 23 Jun 2008, 12:08 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe vremea mea, la admitere la Academia Militara, era si proba de dictie.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Proba de dictie era eliminatorie, adica era suficient sa iei un 5 la ea.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
eXtenSion eu cred ca esti unul dintre baieteii tocilari care cand ai dat tu bacu nu ai dat nici un ban si ai luat o nota mai mica decat unu mai prost ca tine care a luat bacul cu 10......Trezeste-te .....asta e Romania.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Eu cred ca, de multe ori, cei incapabili se unesc sa improaste cu noroi in cei care, din nefericire pentru primii, nu trebuie sa toceasca ca sa stie ceva si culmea, nici nu stau toata ziua sa invete ca sa ia note mari. -Stiu, pentru ei e ceva de genul:Laser Frate!-
Cum sarmanii mentionati mai sus sunt si frustrati, ca ei nu pot nici daca ar vrea, trebuie sa isi caute si alta ocupatie decat batutul mingii 14h/zi in fata blocului, asa ca se iau de cei care mai au minim doi neuroni functionali si ii fac tocilari etc. Asa ca observatiile de genul ma lasa mai mult decat rece. Oricum, pe langa elevii si studentii din ziua de azi, cred ca si o gaina e mama "tocilarilor". ![]() ![]() PS: Nu am luat nota mica la bac, chiar deloc. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 23 Jun 2008, 20:30 |
--------------------
facebook
groups
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:07 |