Curier rapid pe ma-sa, CARGUS
![]() ![]() ![]() |
Curier rapid pe ma-sa, CARGUS
YRX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
daca lucrezi la un birou, eu (in locul tau) ceream sa mi-l livreze la birou (daca nu e ceva naspa)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i nimic naspa.
Am dat adresa de acasa pentru ca am avut cateva zile libere si in general este cineva in permanenta acasa, dar rahatu' ala de curier n-a venit (cu toate ca a costat vreo 400 si ceva de mii trimiterea). Am mai primit trimiteri cu alti curieri fara probleme (Fan curier, DHL etc.). Cel mai mmult m-a enervat faptul ca incearca sa te prosteasca in fata. This post has been edited by YRX: 13 Sep 2008, 08:19 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Ai avut ghinion de data asta cel mai probabil. Eu nu am avut probleme cu nici o firma de acest fel.
This post has been edited by SilviuB: 13 Sep 2008, 08:48 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Data viitoare incearca cu Nemo. Cargus sau FanCurier sunt praf.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
TOATE firmele de curierat au probleme de genul...Dar aici nu trebuie invinuita firma-n sine,ci mai ales curierii care nu-si fac treaba,sau cei care-i acopera.Nu cred ca cel care ti-a raspuns era vreun sef,mai degraba cineva care s-a dat drept sef si cu care ai discutat degeaba.Dar...desi nu vreau sa fac reclama de nici un fel vreunei firme de curierat,trebuie sa spun ca firmele mari si titrate de la noi,au ajuns la un nivel de autosuficienta,de greata fata de clientii mici,ei bazandu-se in proportie de 75-80% pe firmele cu care au contracte de transport si de unde le iese banul gros.Poate ca unele firme mai mici se descurca mai bine la capitolul atentie pentru client,dar cei mari lasa de dorit.Cam la fel ca in orice domeniu in aceasta tara minunata in care am avut nenorocul sa ne nastem...
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Ia sa dezgropam putin:
http://www.telegrafonline.ro/1180645200/ar..._trei_luni.html Curiero e firma de 2 lei, de 4 luni trebuiau sa-mi livreze un catalog Quelle. This post has been edited by hash: 13 Sep 2008, 14:33 |
--------------------
-
-
-
|
|
YRX |
![]()
|
QUOTE(BoomPunk @ 13 Sep 2008, 15:26) ... trebuie sa spun ca firmele mari si titrate de la noi,au ajuns la un nivel de autosuficienta,de greata fata de clientii mici... Pai tocmai, este momentul sa-i mai dam jos din sferele inalte, de asta am facut topic-ul, comunitatile online folosesc in general pentru schimburi asemenea curieri, poate le mai scad incasarile si nu-si iau primele de Craciun. QUOTE(hash @ 13 Sep 2008, 15:33) Ia sa dezgropam putin: http://www.telegrafonline.ro/1180645200/ar..._trei_luni.html Curiero e firma de 2 lei, de 4 luni trebuiau sa-mi livreze un catalog Quelle. Aaa, deci eu cu 4 zile sunt mic copil ? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Voi nu stiti ca nu prea e chef de munca in Romania .... in nici un domeniu? Zi totusi mersi ca e vorba de un curier fara chef de munca si nu un doctor ...
This post has been edited by giany911: 13 Sep 2008, 15:13 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Confirm problemele cu Cargus si FanCourier.
Folosesc destul de des serviciile de curierat, dar pe cat posibil incerc sa folosesc posta normala. Chiar daca mai intarzie, macar platesti putin ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Vorba lui Ageana, prefer Posta Romana...macar e ieftin
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Mai au si preturi de doua ori mai mari ca Posta Romana. (Prioripost)
Pentru un colet care nu depasea 100 gr. am platit la posta 19 lei si la Cargus 40. ![]() This post has been edited by Amedeus: 13 Sep 2008, 18:10 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu mai apelati la firmele astea de rahat si or sa isi revina sau or sa dea faliment.
|
--------------------
.
.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Chestia e ca de multe ori nu depinde de tine ci de cel care expediaza coletul. Nu puteam sa-i impun omului sa-mi trimita cu posta, daca el voia cu Cargus.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Eu am evitat sa cumpar prin curier, dar uneori intr-adevar nu ai ce face. Cand mi-am cumparat GPS-ul am primit prin curier marfa.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am patit-o si eu.M-a sunat curierul,m-a intrebat daca la ora X sunt acasa.A trecut o ora dupa ora respectiva,au trecut doua,el nu a mai aparut.Il sun si-mi spune ca nu a gasit pe nimeni acasa.Am inceput sa fac spume.
Imi spune ca vine a doua zi dimineata la 9.Da' de unde.La ora 16.00 m-au apucat toti dracii si m-am dus peste ei.Si da-i scandal.Cauta aia pachetul pe acolo si nu gasesc nimic.Pana la urma am inceput sa le rascolesc eu pachetele si am dat de el pe sub niste cutii cat toate zilele,cu toate ca scria pe el mare pe el sa se vada de la 10 metri:"FRAGIL". Si da-i iar scandal.Pana la urma unul care era sef de tura a inceput cu scuzele,ca nu ma costa absolut nimic si alte vrajeli.I-am zis ca daca desfac pachetul si gasesc ceva busit inauntru vin peste ei din nou. Inainte de asta,mai apelasem de cateva la serviciile lor si nu a fost nici o problema.La ora convenita au fost la adresa.Probabil ala care a fost pe zona respectiva in acea zi nu avea ghid si nu a gasit blocul,cu toate ca explicasem si adresa este undeva la strada principala. Ultima data cand am folosit serviciile unei firme de curierat a fost acum doua luni,cand am comandat niste toner pentru imprimanta.Pachetul (de fapt era o cutiuta de forma unui cub cu latura de aprox. 15 cm) cantarea maxim 400 de grame (trei fiole de toner a cate 100 ml fiecare+un stick) si m-a costat 30 lei transportul.Continutul costa 50 lei. This post has been edited by cristio_79: 13 Sep 2008, 19:28 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(BoomPunk @ 13 Sep 2008, 15:26) TOATE firmele de curierat au probleme de genul...Dar aici nu trebuie invinuita firma-n sine,ci mai ales curierii care nu-si fac treaba,sau cei care-i acopera.Nu cred ca cel care ti-a raspuns era vreun sef,mai degraba cineva care s-a dat drept sef si cu care ai discutat degeaba.Dar...desi nu vreau sa fac reclama de nici un fel vreunei firme de curierat,trebuie sa spun ca firmele mari si titrate de la noi,au ajuns la un nivel de autosuficienta,de greata fata de clientii mici,ei bazandu-se in proportie de 75-80% pe firmele cu care au contracte de transport si de unde le iese banul gros.Poate ca unele firme mai mici se descurca mai bine la capitolul atentie pentru client,dar cei mari lasa de dorit.Cam la fel ca in orice domeniu in aceasta tara minunata in care am avut nenorocul sa ne nastem... Subscriu si corectez un pic proportia,cred ca 90-95% se bazeza pe contracte. Daca ati stii domniile voastre cate vorbe grele am auzit de la diversi clienti,eu fiind boul care salveaza turma..... si asta doar pt. ca unora le e lene sa dea un telefon sau sa lase o avizare in usa( un sticker). @ YRX, aveai toate datele specificate pe colet?(adresa corecta si nr de telefon). Daca da,curierul care raspunde de acea zona e un mare nesimtit,ca sa nu zic altfel.... Sa va mai spun ca respectivul nu va pati nimic...n-are rost sa va insir motivele. Cu respect,un curier rapid. P.S.Uitati-va bine la semnatura mea ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Ca sa completez ce-a scris puiu,am sa spun ca atat de mult se bazeaza curieratul de la noi pe contracte,incat daca cumva nesimtitul de curier,isi permite sa deranjeze cumva onorata firma(chiar si in situatiile in care acest curier sta ore intregi peste program ca sa le ia comenzile,aceste firme au cerinte imposibile sau angajatii acestor firme sunt nesimtiti la maxim cu el),risca sa fie concediat,sau i se opresc bani din salariu,in asa fel incat pleaca el singur,intr-un cuvant se calca peste cadavre,se face totul ca sa nu fie pierduta firma cu contract.In cazul persoanelor fizice,se schimba situatia...Radical.
This post has been edited by BoomPunk: 14 Sep 2008, 02:34 |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
YRX |
![]()
|
QUOTE(puiu82 @ 14 Sep 2008, 02:53) @ YRX, aveai toate datele specificate pe colet?(adresa corecta si nr de telefon). Daca da,curierul care raspunde de acea zona e un mare nesimtit,ca sa nu zic altfel.... Evident ca adresa era corecta, chiar am vrut sa primesc expeditia. Tot pe curierul de zona il suspectez si eu de nesimtire, dar ce mi s-a parut aiurea a fost incercarea celor de la firma de a-l acoperi, de a-i gasi scuze. O organizatie profesionista trebuie sa aiba un mecanism intern de autoreglare, cu ajutorul caruia sa poata elimina disfunctionalitatile sau oamenii care nu sunt potriviti pentru locul pe care-l ocupa. Si principalul "input" pentru acest sistem sunt tocmai reclamatiile clientilor care trebuiesc investigate macar. Sincer, nu inteleg de ce practica sistemul Mafiei unde unul apara pe celalalt si Don-ul pe toti, lucru valabil de altfel prin multe organizatii romanesti. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(YRX @ 14 Sep 2008, 07:02) Evident ca adresa era corecta, chiar am vrut sa primesc expeditia. Tot pe curierul de zona il suspectez si eu de nesimtire, dar ce mi s-a parut aiurea a fost incercarea celor de la firma de a-l acoperi, de a-i gasi scuze. O organizatie profesionista trebuie sa aiba un mecanism intern de autoreglare, cu ajutorul caruia sa poata elimina disfunctionalitatile sau oamenii care nu sunt potriviti pentru locul pe care-l ocupa. Si principalul "input" pentru acest sistem sunt tocmai reclamatiile clientilor care trebuiesc investigate macar. Sincer, nu inteleg de ce practica sistemul Mafiei unde unul apara pe celalalt si Don-ul pe toti, lucru valabil de altfel prin multe[B] organizatii romanesti. ERATA: "multe" se va inlocui cu "TOATE" in textul e mai sus ![]() Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(YRX @ 14 Sep 2008, 08:02) Evident ca adresa era corecta, chiar am vrut sa primesc expeditia. Tot pe curierul de zona il suspectez si eu de nesimtire, dar ce mi s-a parut aiurea a fost incercarea celor de la firma de a-l acoperi, de a-i gasi scuze. O organizatie profesionista trebuie sa aiba un mecanism intern de autoreglare, cu ajutorul caruia sa poata elimina disfunctionalitatile sau oamenii care nu sunt potriviti pentru locul pe care-l ocupa. Si principalul "input" pentru acest sistem sunt tocmai reclamatiile clientilor care trebuiesc investigate macar. Sincer, nu inteleg de ce practica sistemul Mafiei unde unul apara pe celalalt si Don-ul pe toti, lucru valabil de altfel prin multe organizatii romanesti. Stii de ce il acopera? 1. Pentru ca, omul isi face treaba 90%. 2.Pentru ca, daca il concediaza pe loc,cine ii ia locul a doua zi? 3.Pentru ca,trebuie sa cunosti cat de cat strazile,sa stii sa faci o factura,sa stii sa mergi cu masina,sa stii sa te descurci cu ghidul in fata si toate astea cer timp. 4. Pentru ca,daca colegul meu e concediat,eu nu o sa mai am 50 de adrese pe zi ,o sa am 100 pana vine altul si cel putin 1luna dupa ce vine o sa am 75-80 de adrese si misiunea de al invata si atunci va intreb eu:de unde atata timp sa le fac pe toate? 5.Pentru ca e imposibil sa existe strada si curierul asa cum cred unii clienti ca suntem. 6. Pentru ca e nepotul,varul,cumnatul,unchiul,etc al sefului,sefutului,sefuliciului,secretarei,etc...... @ Volint,majoritatea s-ar potrivi mai bine ![]() Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
YRX |
![]()
|
Din punctul tau de vedere este corect ce spui. Normal ca nu ti-ar conveni sa muncesti mai mult sau sa faci pe dadaca cu un nou-venit.
Dar, din punctul de vedere al organizatiei, care nu mai ajunge la nivelul de performanta cu care se lauda din cauza unei verigi slabe, lucrurile nu prea stau asa. Trebuie sa corecteze problema, nu neaparat prin datul afara, exista si alte mijloace. Incerc o analogie cu o echipa de fotbal, sa zicem Steaua. ![]() Daca echipa merge struna, construieste, creaza faze periculoase, preseaza dar Neaga (sau alt atacant) rateaza tot ca prinde, care crezi ca va fi solutia logica pe care Lacatus o poate da, astfel incat echipa sa nu faca un rezultat prost? Inlocuirea cu alt jucator a celui in cauza. Oricum, cand rezultatul este prost publicul blameaza intreaga echipa, cu toate ca, in realitate, de vina sunt unul sau doi jucatori. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
dupa cum spunea si puiu este vorba despre nesimtirea agentului respectiv
in loc sa-si duca livrarile pe care le are in program prefera sa stea sau sa-si faca spagile mai intai. |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Noi la firma am avut probleme cu toti, la rand i-am luat si pana la urma am ajuns la TNT. Din pacate nu au contracte decat cu firmele dar pana acum sunt chiar buni. Aia de la Fan Courier ne-au pierdut un pachet si cucu, nu l-am vazut nici pana astazi.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 14 Sep 2008, 11:32) Stii de ce il acopera? [...]2.Pentru ca, daca il concediaza pe loc,cine ii ia locul a doua zi? Sau se schimba locul de munca. Ca nu te tine nimeni in postul ala.This post has been edited by IRONICK: 15 Sep 2008, 09:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu te gasea casa trebuia sa-ti lase instiintare in cutia postala.
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
puiu82 |
![]()
|
@ Yrx,corect,dar steaua are jucatori de rezerva,o firma de curierat nu are soferi de rezerva,care sa isi faca treaba mai bine decat titularul de zona
![]() @ Ironick,se poate sa vad si eu postarea originala,inainte de editare? @2dor,nu exista firma perfecta,mai devreme sau mai tarziu o sa aveti motive de nemultumire si cu ei. @Fnp,firmele de curierat nu avizeaza in cutia postala,ci pe usa apartamentului,firmei sau usa scarii de bloc daca nu pot intra. Nici livrarile nu se fac in cutia postala,se fac doar pe semnatura,cu stampila firmei,cnp-ul sau seria unui act de identitate in cazul persoanelor fizice. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 15 Sep 2008, 12:13) @ Ironick,se poate sa vad si eu postarea originala,inainte de editare? Am adaugat "Ca nu te tine nimeni in postul ala." |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
YRX |
![]()
|
QUOTE(puiu82 @ 15 Sep 2008, 12:13) @ Yrx,corect,dar steaua are jucatori de rezerva,o firma de curierat nu are soferi de rezerva,care sa isi faca treaba mai bine decat titularul de zona ![]() Transferati de la alte echipe sau din alte domenii ![]() "My point" era ca din cauza unui "jucator" suferiti cu totii (chiar tu ai spus ce injuraturi ti-ai luat din cauza altora care nu si-au facut treaba). Problema este ca din punctul meu de vedere "inamicul" este Cargus (si nu X-ulescu sofer pe care nici nu-l cunosc) ca doar datorita lui (firmei) am facut un drum pana-n Otopeni, la o ora de varf, pentru a-mi recupera coletul. Si am platit pret intreg. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Toate firmele de curierat au probleme cateodata, se mai pierd sau intarzie chestii. AWB-urile nu sunt completate mereu ca lumea. Firmele romanesti sunt mai nasoale de obicei decat cele internationale care au filiale la noi.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:34 |