Ce sa fac?, Sa-mi iau DSN ?
![]() ![]() ![]() |
Ce sa fac?, Sa-mi iau DSN ?
NICK82 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 20 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
1999
- ph-xx-yyy
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Asta nu e o investiție, decât dacă vei căra droguri cu ea, să ai profit.
This post has been edited by MAERSK: 7 May 2009, 10:29 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
NICK82 |
![]()
|
asa e .....trebuia "investitie"
7 May 2009, 10:27: totusi o parere...? This post has been edited by NICK82: 7 May 2009, 10:27 |
--------------------
Dacia
Berlina
1999
- ph-xx-yyy
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Daca cunosti masina sau istoricul ei te-ar ajut mult in luarea deciziei ...legat de problemele generale ale dsn-ului ai de citit si de invatat multe de pe acest forum.... clar ca acesta masina este superioara daciei berline (parerea mea acum poate ma insel)...mai studiaza piata auto vezi preturi si km la alte masini sa-ti faci o idee cam ce ai putea lua in bani astia ...etc...... Succes |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
QUOTE(NICK82 @ 7 May 2009, 10:23) Zilele astea am dat lamine in oras,Ploiesti,de urmatoarea oferta: -DSN din 2001,28.000 km,visiniu metalizat,unic proprietar,1800 eur neg; Deoarece nu sunt un fin cunoscator al acestei masini,as dori sa-mi spuneti,cei care aveti de ceva vreme aceasta masina,daca semerita sa fac aceasta investitie. Momentan am o berlina din '99 gpl. 28.000 km in 8 ani nu e cam dubios?Boala lor este in general pe spate la oale acolo apare rugina in toata splendoarea ei ,cala prezentarea lu botezatu ![]() P.S. poze ceva cu ea sa vedem si noi ![]() si sa nu uit poti sa te uiti pe forum sa vezi care sunt problemele ei si la ce sa te astepti in viitor This post has been edited by vyalli: 7 May 2009, 11:05 |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
NICK82 |
![]()
|
proprietarul este un pensionar...care o vinde ptr ca nu are cum sao mai intretina
7 May 2009, 11:15: inca nu am poze...dar daca o sa fac ...cu siguranta o sa le postez aici. This post has been edited by NICK82: 7 May 2009, 11:15 |
--------------------
Dacia
Berlina
1999
- ph-xx-yyy
|
|
vyalli |
![]()
|
intreaba-l de revizii le-a facut la timp ma refer la cea de 4 ani sau 60.000km ca s-ar putea sa o faci tu acum si costa ceva
|
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Si la banii astia.. maiales daca nu este atinsa de rugina in punctele cheie.. praguri, oale amortizoare.. e pacat sa nu o iei..
dar se impune o intrebare: de ce vrei sa i-ti schimbi masina? are probleme? Ca te va costa pe langa cei 1800e + distributia si schimbul de ulei + filtre. |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
NICK82 |
![]()
|
as dori sa o schimb ptr ca o am de 2 ani,a inceput sa iasa rugina,are deja 110.000 km facuti, si nu stiucat o sa mai mearga masinile non-euro.
Are si un avantaj,este pe GPL si la pretul actual al gazului sa te tot plimbi |
--------------------
Dacia
Berlina
1999
- ph-xx-yyy
|
|
vyalli |
![]()
|
|
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
Recomandarea mea este sa nu cumperi DSN. Au prea multe probleme. Plus ca problemele apar destul de repede. Sunt mari diferente fata de berlina clasica: are o tinuta de drum mult mai buna, alta viata in pedala de acceleratie si frana, piesele sunt mai scumpe, se depisteaza mai greu un eventual defect.
Un vecin si-a cumparat DSN acum ceva timp (vreo 2 luni), tot de la un pensionar cu 24.000 km la bord. Si deja face figuri. Masina o cunosteam si eu, bag mana in foc pentru kilometri. A trebuit sa schimbe distributia si pompa de apa, bobina de inductie, caloriferul. Si asta imediat dupa achizitie. Plus ca mai au problema ruginii. A mea avea 40.000 km la bord in ianuarie. Tinuta numai in garaj, masina de femeie. Nu avea punct de rugina la achizitie. Cum a stat la mine afara cum a luat-o rugina. Strange banuti si cumpara ceva neautohton. Pentru asta urmareste forumurile si te vei lamuri. |
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
Tonypardaf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 15 December 08 From: Ianca Braila ![]() |
vezi alta masina nu DSN ca e naspa tare masinuta,imi pare rau ca am si eu o astfel de troaca dar asta e ca nu am bani de alta.nu prea cere bani ,sa ma bata dumnezeu daca mint,dar sa o vezi cum infloreste primavara e nasol.
![]() |
--------------------
Supernova
Confort
2002
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Pai daca nu sunteti multumiti de ele fratilor,vindeti-le si circulati cu ratb-ul.E clar o trecere la ceva mai bun de la berlina.Si daca masina are km reali de ce ar trebui neaparat sa aiba probleme?Legat de distributie,acum doar nu vreti sa nu schimbe nici ce e necesar la ea,aia oricum se schimba.Eu am luat-o pe a mea la 35.000 km si pana pe la 55.000 nu am avut probleme cu ea,am schimbat numai consumabilele.Si mai bine sn la 24.000 km decat vreo troaca de afara cu n-spe mii de km.Daca poti sa pui niste poze cu masina sa o vedem si noi ar fi bine.Bafta la cumparare.
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
fiti mai rezervati fratilor atunci cind e vorba sa criticati !
eu am 74 de mii cu masina , si pot sa spun ca nu am avut grija deloc de ea. dar pot sa spun ca m-a slujit foooarte bine , cel putin pina acum. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Daca nu are AC, nu e cine stie ce oferta... Doar ca are putini km, dar totusi e masina care a stat...
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
ac se poate monta oricum e un moft.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Normal că e moft, mai bine transpiri ca porcu'...
This post has been edited by MAERSK: 7 May 2009, 18:06 |
--------------------
-
-
|
|
mickysiatat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 6 April 09 From: Constanta ![]() |
si eu urmaresc de ceva timp dsn-urile. si am gasit una care cred ca in curand o sa o cumpar. La una neautohtona m-am gandit si eu.. am visat si eu
![]() |
--------------------
sper sa vina
:-ss
curand
- ct ** *** Faci dus,nevasta se uita ingrijorata/
La apometre,sa vada cat o sa vina apa calda/Inseamna ca traiesti in Romania,e o treaba ciudata.. |
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
daca nu esti coccalar de colt de bloc te pot ajuta sa te uiti la ea avand o supernova de vreo 4 anisori cred ca stiu pe unde si la ce sa ma uit. De la berlina la supernova e o diferenta destul de mare zic eu . Dezavantaje supernove.. rugina si lipsurile (geamuri , oglinzi , aer, servo) . Iti recomand musai cu Ac pt ca ulterior e muult mai greu sa iti montez si iti garantez eu ca nu te bagi plus ca dsn te cam doare capu daca mergi cu geamurile deschise cu peste 80km/h. maine nu sunt in oras dar sambata te pot ajuta sa o iei la puricat. 0741.11.88.18
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(NICK82 @ 7 May 2009, 11:23) Zilele astea am dat lamine in oras,Ploiesti,de urmatoarea oferta: -DSN din 2001,28.000 km,visiniu metalizat,unic proprietar,1800 eur neg; Deoarece nu sunt un fin cunoscator al acestei masini,as dori sa-mi spuneti,cei care aveti de ceva vreme aceasta masina,daca semerita sa fac aceasta investitie. Momentan am o berlina din '99 gpl. E cu totul altceva fata de berlina,dar are si ceva minusuri.......scartaie,troncane,mai intra un pic de apa....mai un radiator,un calorifer......niste rugina la oale..... Depinde ce astepti tu de la o supernova.......oricum trebuie o revizie serioasa,poate alte anvelope,alte tobe......o avea ea km putini.......dar nu e noua. Daca nu are a\c,nu o lua......parerea mea. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
e greu si fara ac cei drept..de fapt e dezastruos...asta e adevarul..DAR..acum nu trebuie facut un mare caz din asta...de ce? pt ca o masina intretinuta face cat 10 masini cu jdemii de optiuni hartanite..parerea mea. o masina care nu are rugina si a fost condusa corespunzator si nu a fost birjarita..te va sluji mult si bine. acum eu nu ridic in slavi dsn-ul..dar vreau sa spun ca e o masina excelenta..are si minusuri dar si plusuri..stii cum spun prezentatorii auto..it put's a smile on you face every time you drive it!..cam asta e parerea mea desprea ea. eu ma consider norocos..ca nu are rugina la oale..a trecut printro antifonare..si am sa ii mai fac una pe dedesupt sambata asta..altii nu au fost asa..adica au prins masini manarite la km si hartanite..probabil de aceea nu le au la inima..dar vina nu e a masinii ci a fostilor proprietari. eu iti sugerez sa citesti aici pe forum cam ce bube au si cum se pot rezolva..destul de usor unele dintre ele..si dca intradevar a fost masina de batranel..cumparao. ma indoiesc ca a schimbat treptele evry day la 5-6000 de ture..sa intrors cu frana de mana si a mers cu 80-90 la ora prin drumuri cu gropi...sincer ma insel. eu vb din perspectiva unui dsn-ist care nu a avut probleme cu ea si sper sa nu am in continuare..o am de 1 an..in care am facut 14 mii de km...am schimbat cate ceva pe la ea cum ar fi: distributie, calorifer. burdufuri planetare, bucsi bara stabilizatoare,baterie, ueli motor si cutie,antigel...si cam atat..in rest am bagat bani in ea de placere..mai un covoras..mai o husa..mai un capac la roata,etc. hai ca nu mai scriu ca sunt hobosit rau si sar colegii in cap ca scriu povesti de adormit dsn-istii. succes iti doresc!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Hai k a zis bine titi. :)Eu sunt de parere ca masina cea mai buna e cea pe care o si poti intretine ca la carte.
This post has been edited by mihai 83: 7 May 2009, 21:00 |
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
MA oameni buni!!!
Eu am luat masina mea anul trecut in vara si am dat pe ea 100 milioane, nu stiu ce credeti voi despre supernova dar mie imi place. Problele normal ca o sa ai cu orice masina daca este pana acolo si eu decat sa dau cine stii cati bani sa repar cine stii ce masina adusa de la dr**u pe care cine stie cine a condus-o si cati KM are, mai bine am luat asa una mai modesta!!! de cati bani am avut!!! Io dupa ce am luat-o si am bagat in ea vreo 15 milioane in ea cu fitele mele si cateva chestii necesare gen schimb de ulei si placute de frana sau capat de bara si planetare zic ca am iesit bine. Apropo am fost si o gramada de km cu ea si nici pe dracu nu o avut si m-am tinut pe autostrada cu 130 constant!!! Mie imi place eu zic sa o iei!!!! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
Sfatul meu!
Nu se mai merita sa investesti banuti in DSN! Eu am crezut ca lumea minte...exagereaza...dar nu a fost asa! Atatea probleme pe care nici nu merita sa ti le insirui si chiar nu are rost! Ai fi tentat sa zici ca e intradevar confort in DSN pe langa berlina dar....depinde la care prag te uiti(de sus sau de jos) Pentru ca astea doua nu au termen de comparatie! Interiorul la DSN lasa de dorit!...planetarele antibucuresti...! Mai bine mai asteapta...mai aduna si iati orice altceva in afara de RENAULT,PEUGEOT,CITROEN(bas proaste ...bas prea scumpe)! Pe bune...eu regret fiecare milion din cele 100 pe care leam dat pe masinuta....nu regret in schimb masina!...dar mai bine faceam pe tiganu si o scoteam la 80! Rabdare sa ai...si iesi mai castigat! |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
si ce sa mai zica cei care au logan si mai ales loganul 1,5dci 85cp si cel 1.6-16v... cand il lasa da dublu pe piese fata de o super nova. Multi oameni au un buget mic altfel si-ar permite bolizi adevarati.
Eu zic pret perfomanta consum si piese ieftine e perfect. Era super daca era trecuta distributia pe lant dublu precum sunt multe marci nemtesti fiindca nu mai aveai grijea distributiei. Dar uite asa firma castiga bani in plus si se adauga la valoarea masini in final ... |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
mihai 83 |
![]()
|
QUOTE(S.Alex-F @ 7 May 2009, 20:58) Sfatul meu! Nu se mai merita sa investesti banuti in DSN! Eu am crezut ca lumea minte...exagereaza...dar nu a fost asa! Atatea probleme pe care nici nu merita sa ti le insirui si chiar nu are rost! Ai fi tentat sa zici ca e intradevar confort in DSN pe langa berlina dar....depinde la care prag te uiti(de sus sau de jos) Pentru ca astea doua nu au termen de comparatie! Interiorul la DSN lasa de dorit!...planetarele antibucuresti...! Mai bine mai asteapta...mai aduna si iati orice altceva in afara de RENAULT,PEUGEOT,CITROEN(bas proaste ...bas prea scumpe)! Pe bune...eu regret fiecare milion din cele 100 pe care leam dat pe masinuta....nu regret in schimb masina!...dar mai bine faceam pe tiganu si o scoteam la 80! Rabdare sa ai...si iesi mai castigat! Si daca isi strange bani,isi cumpara una straina si apoi ii cade ceva la ea de baga mana in buzunar de il ustura si in ...,ce am facut?Frate,am bani de berlina,berlina imi iau,am de golf,pai golf imi iau dar apoi sa nu ma doara capul daca ma costa distributia vreo 10 batrane. |
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
Cam asa!!!
Eu zic ca depinde de el cati bani are si cati bani e dispus sa dea pe reparatii!!! de bine de rau si asta o inveti destul de repede si te mai descurci, daca nu suni un prieten sau doi si tot ii dai de cap!!!! Da la un golf mai greu un pic, cand ti se are turbo si dai vreo 20 de mil pe el te iei de cap!!! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
djasu82 |
![]()
|
hai ca nu te costa 10 batrane dar cam asa e daca pica ceva si habar nu ai te jupoaie cei din service ... si poate defectul e foarte mic .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
La firma la care am lucrat eu inainte am avut un WV bora si ii sa dus Turbosuflanta si a fost 22 de mil numa piesa, si masina ii din 2000, adica e batrana acuma!!!! plus ce o costat restul de montare si toate o fost 34 de mil....
|
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Asta li se întâmplă celor ce își cumpără o mașină pe care nu și-o permit. Întreținerea unei mașini, mai ales uneia ieftine, costă de multe ori MULT MAI MULT decât valoarea ei inițială. CĂ DE AIA E IEFTINĂ! Cine crede că a găsit o comoară, pe bani de nimic, să se trezească...
A, distribuția e scumpă doar dacă o schimbi. Clar? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:02 |