Ce sa fac?, Sa-mi iau DSN ?
![]() ![]() ![]() |
Ce sa fac?, Sa-mi iau DSN ?
gcgeorgescu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cât a costat rapandula ta nouă, și cât a costat cazanul ăla nemțesc, tot nou?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
raport calitate pret, diferenta nu e mare
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cât dai atât face! Valabil pentru orice lucru cumpărat de nou...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
asta asa e , ai dreptate maersk
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Parerea mea.
Matiz este pentru oras.Inafara localitatii ..este destul de periculos.Partea buna este ca la 100km/h ca sa virezi este suficient sa scoti mana pe geam. Masina nemteasca(aia la 2000-3000€) este o teapa pe care o iai cu buna stiinta. Supernova la banii si kilometrii aia(28k) este cea mai buna alegere. Am precizat ca este"parerea mea" deci nu ma criticati pentru cele scrise mai sus. |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(iulian sn2001 @ 24 May 2009, 09:17) Parerea mea. Matiz este pentru oras.Inafara localitatii ..este destul de periculos.Partea buna este ca la 100km/h ca sa virezi este suficient sa scoti mana pe geam. Masina nemteasca(aia la 2000-3000€) este o teapa pe care o iai cu buna stiinta. Supernova la banii si kilometrii aia(28k) este cea mai buna alegere. Am precizat ca este"parerea mea" deci nu ma criticati pentru cele scrise mai sus. ![]() ![]() ![]() virezi in stanga cu mana scoasa ... dar in dreapta ? :| copilotu? daca nu e ![]() |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Este obligatoriu sa ai copilot ca altfel risti sa stea masina aplecata pe partea stanga.
![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
QUOTE(iulian sn2001 @ 24 May 2009, 09:17) Iauzi georgescule! Da la 7000 RON, ce rapandula nemteasca ia? ![]() Eu as alege oricand un DSN 30000 km. reali pe bord. Asa cum scartaie ea, cum rugineste, cum ploua in ea.........asta e. Oricum la banii astia oare ce vreti sa cumparati? Daca va da cineva gratis un X5, nu aveti bani de:benzina, RCA, casco, impozit, rovigneta, etc...... Deci? Sfatul meu e sa ne intindem cat ne ajunge plapuma. Succesuri maxime la toata lumea. |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
gcgeorgescu |
![]()
|
la 7000 iti iei un renault f. vechi sau peugeot(cred ca asa se scrie) tot asa , vechi si alte rable. dar nu scartaie nu RUGINESTE LA OALE cu toate ca eu unu nu am problema asta(preferam rugina la oale si servo directi, o spun pt ca eu am 1.60 inaltime), si alte ploi. va pup.
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
Te credeam om serios..
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
QUOTE(gcgeorgescu @ 25 May 2009, 22:08) la 7000 iti iei un renault f. vechi sau peugeot(cred ca asa se scrie) tot asa , vechi si alte rable. dar nu scartaie nu RUGINESTE LA OALE cu toate ca eu unu nu am problema asta(preferam rugina la oale si servo directi, o spun pt ca eu am 1.60 inaltime), si alte ploi. va pup. sau mai bine nu... |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
QUOTE(gcgeorgescu @ 25 May 2009, 22:08) la 7000 iti iei un renault f. vechi sau peugeot(cred ca asa se scrie) tot asa , vechi si alte rable. dar nu scartaie nu RUGINESTE LA OALE cu toate ca eu unu nu am problema asta(preferam rugina la oale si servo directi, o spun pt ca eu am 1.60 inaltime), si alte ploi. va pup. In astea bagi mai multi bani decat intr-o Dacia 1310 din 1990. Eu de cand am DSN-ul (2 ani) nu am schimbat decat consumabile, distributia si discurile de frana. Nu pivoti, bucse, amortizoare sau mai stiu eu ce. Succesuri. |
--------------------
Ford
Focus
2015
|
vyalli |
![]()
|
|
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
misu78 |
![]()
|
Bineinteles, la drumurile din Romania ar trebui incadrate la categoria consumabile.
![]() Macar sa tina cat mai mult si sa la schimb cat mai incolo. |
--------------------
Ford
Focus
2015
|
vyalli |
![]()
|
pai la mine in 100.000+ am schimbat un pivot pe dreapta, bucsi bara stabilizatoare de vro 2-3 ori ,burdufe planetare si cam atat. cel care a avut inainte masina nu a schimbat nimic la ea decat reviziile +ce a cazut in garantie. oricum la ce drumuri avem si se inrautatesc o sa pice mai repede.
oricum buna articulatia tin sa precizez ![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
misu78 |
![]()
|
A mea are 72000, dar la ITP in iulie vreau sa schimb si eu cate ceva pentru ca troncane ceva si oricum a venit timpul si nu vreau sa pice toate si apoi sa schimb.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
|
gcgeorgescu |
![]()
|
cum zice-ti voi dar cnd te urci in masina de fabricatie vest europeana, e "schimbare globala"
![]() asta e parerea mea, eu cred ca macar aici pe net sa uitam de rautati si insulte si sa ne impartasim gandurile unele mai sincere altele mai putin sincere, si mie imi place sa ma pacalesc singur ca am o masina buna si ca se incadreaza in topul masinilor europene care sunt expuse pe la geneva si in alte orase. dar de fapt cand trece de nadlag in colo, isi pierde toata valoarea. exista un coleg de forum care poate confirma asta , iulian sn2001. si stiu ca el isi iubeste masina ca si mine asa cum e ea, dar totusi sa nu ne lasam dusi de val. va multumesc pentru intelegere. |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
vyalli |
![]()
|
QUOTE(misu78 @ 27 May 2009, 14:24) A mea are 72000, dar la ITP in iulie vreau sa schimb si eu cate ceva pentru ca troncane ceva si oricum a venit timpul si nu vreau sa pice toate si apoi sa schimb. pai eu le-am schimbat dupa cum au picat nu are rost sa le schimbi inainte de termen....vezi sa nu fie troncanitul ala de la bucsele bara stabilizatoare ca asa mai pateam si eu si le schimbam....cica pe la 10k-15k trebuie schimbate dar le schimbam cand auzeam troncanitul P.S. am uitat sa precizez ca am schimbat si amortizoarele pe fata si discurile ca s-a ovalizat unu , astea adaugate la cele de mai jos (deci burdufe,pivot dreapta,bucsi ,amortizoare,discuri in 65k cu ea . Per total multumit de ea si o masina buna pacat de tabla ![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:06 |