Card de debit, la ce banca?
![]() ![]() ![]() |
Card de debit, la ce banca?
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Albina sau Banca Internationala a Religiilor (in ordinea asta).
Comisioane zero. Descoperiri de cont fara limita. This post has been edited by Markos: 22 Oct 2009, 18:55 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
grecule poate iti urez de bine vre-o cateva afurisenii... asa ca de la popa la greci...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da, și pe 3 FNI.
Serios vorbind, e un site unde poți compara diversele carduri emise de băncile din România. Eu când mi-am făcut m-a interesat doar să aibă cip, și să pot plăti pe internet. ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Angajatorul meu m-a indreptat spre ING (al tau nu-ti impune o anumita banca?), si sunt multumit. Nu mai stiu care sunt conditiile care se ofera acum, dar ale mele sunt cam asa: procent rezonabil de retragere numerar (20 bani la 100 lei retrasi), nu se plateste comision la transferuri in alte conturi ING (in felul acesta platesc gazu' si erdeeshu'), cardul (Visa Electron, cu chip) e acceptat bine (atat la platile prin Paypal, cat si la benzinarie in Ungaria, sau la plata pe 'net a curentului). Descoperirea de cont ma costa acum 21% pe an (parca). Costuri: 3 lei / luna home'bank, si cateva zeci de lei pe an intretinerea de cont. Avantaj plus-plus: la bancomaturile lor poti sa si depui bani, deci sunt "scuzat" de statul la cozi la ghisee. Daca trebuie, ma duc si depun banii in bancomat si apoi ma duc, daca n-am rabdare pana ajung la un calculator cu net, la calculatorul de alaturi si ii transfer sau orice altceva.
Nu, n-am actiuni la ING, sunt numai un client multumit ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Alydor |
![]()
|
nu mi se impune o banca anume. pot sa lucrez cu ce banca vreau eu... pe ei ii intereseaza sa le dau contul unde sa-mi vireze cascavalul...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Eu am la raiffeisen si nu dau comision decat 1,5 lei comision de intretinere pe luna si 6 lei anual. La descoperire de cont nu mai stiu exact cat e dobanda, cred ca undeva pe la 16,5% / an.
Poti sa intrebi si angajatorul cu ce banca lucreaza si cel mai bine ar fi sa va faceti toti angajatii la aceeasi banca, poate primiti si ceva facilitati pe care le negociati daca sunteti mai multi si faceti rulaj la banca. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Alydor |
![]()
|
angajatorul nu mi-a sugerat nici o banca. Ei lucreaza cam cu toate bancile posibile... de aia am intrebat ce banca si ce card...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cauta o banca care sa emita carduri cu cip, nu cu banda magnetica, si sa aibe bancomat in drumul tau.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Alydor |
![]()
|
Pai in ziua de azi cam toate au cipuri.... si bancile in brasov sunt cam toate una langa alta, sau oricum la distanta mica una de alta...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Alydor, alege orice doresti mai putin BANCILE CE AU ATENTAT INTR-UN STIL MAFIOT, LA MONEDA NATIONALA: ING, RBS (Royal Bank of Scotland), UniCredit si Bancpost !
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
ING mi se pare o banca serioasa.
Bancomatul este in interiorul bancii, si ai posibilitatea la bancomat sa-ti alimentezi singur contul. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(tribunul @ 22 Oct 2009, 20:25) Cauta o banca care sa emita carduri cu cip, nu cu banda magnetica, si sa aibe bancomat in drumul tau. In Romania, POS-urile /ATM-urile cu cip sunt extrem de putin raspandite astfel incat e mai mult decat incomod sa folosesti asa ceva! IAr daca acel card are si banda magnetica, nu ai facut nicio "branza"! QUOTE(tribunul @ 22 Oct 2009, 20:38) Ti se pare! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 22 Oct 2009, 19:43 |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
nu vreau sa se transforme topicul in "banca aia e mai hoata si aia e mai proasta" vreau doar sa imi fac si eu un card si banca sa nu aiba zeci de comisioane ascunse... e chiar asa de greu??
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 22 Oct 2009, 20:43) nu vreau sa se transforme topicul in "banca aia e mai hoata si aia e mai proasta" vreau doar sa imi fac si eu un card si banca sa nu aiba zeci de comisioane ascunse... e chiar asa de greu?? Suma respectelor, Alydor Imi pare rau daca m-ai inteles gresit! Nu asta este intentia mea! M-am gandit doar ca orice roman, ar fi bine sa nu uite de comportamentl unor banci!!! |
--------------------
.
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
ING clar, iti faci HomeBank si te doare in ...de fapt nu te doare, esti fericit.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Evita bancile care au atentat in stil mafiot la leutsul autohton, saracu..
![]() Cauta una mai noua, curata si neprihanita. Imi vine in minte Banca Comerciala Feroviara. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Grecule', asta nu e de ras!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
BRD
ai peste tot bancomate...pana si intr-un sat uitat de lume am vazut bancomat brd. comisioane foarte mici, card cu chip...si iti face si descoperire de cont daca vrei dar eu nu iti recomand:D incearca sa alegi o banca cu foarte multe bancomate deoarece te vei gasi in postura de a alerga prin oras dupa un bancomat de la banca ta ca sa vezi soldu si sa poti scoate fara comision mare. eu am de vreo 4 ani si a fost chiar ok...numa ca se goleste cam repede:) |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Brd Student
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
nu se mai aplica ca am terminat facultatea...si nu mai inscriu la inca una doar pentru card.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu "lucrez" cu Raiffeisen de multi ani .. in afara de faptul ca au niste comisioane putin mai mari decat celelalte banci, in rest sunt super OK.
Imi place ca pt. 2 ron pe luna am si mobile banking si pot plati diverse chestii direct din telefon cu aplicatia lor criptata (se poate sa fie valabil si ptr alte banci). In rest .. au si ei internet banking (cu securitatea cam slabuta momentan dar am inteles ca trec si ei pe generator de coduri anul asta). |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu iti recomand BCR, BRD sau Raiffeisen, pentru reteaua extinsa de bancomate in toata tara. Costurile cu card-ul sunt echivalente.
Intre ele alege-o pe cea care iti ofera un serviciu online cat mai apropiat de nevoile tale. E foarte util. ING sunt mai "exclusivisti" in ceea ce priveste utilizarea cardurilor, ceea ce nu iti permite o mobilitate prea mare. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
RZB au trecut deja pe token. RZB sunt ok ca servicii (cei mai buni dintre bancile cu care am lucrat), dar comisioane mari. 2.5-3.5 RON cand iti intra bani in cont, + comisionul standard de 0.2% la retragere, plus 3.90 RON/luna pachetul de servicii.
Cea mai ieftina solutie de care am auzit e BT. cms emitere, intretinere cont si card 0 RON, retragere 0 RON, dar au un comision de 0.3 % cand primesti bani in cont. Daca vrei Internet Banking (fara token) e 1 RON/luna, dar e o aplicatie de rahat care merge doar pe Windows Explorer. Comisionul de incasare se poate fenta, prin crearea unui cont de economii (1000 RON blocati) si sa incasezi prin contul de economii care nu e comisionat, iar apoi transfer intre conturi proprii gratis. Unicredit, cost pachet minim(cont +card) e 20 RON/an, fara internet banking, cu internet banking (cu token) 50 ron/an. cms standard la ATM de 0.2%. Bancomate peste tot. BCR, cost pachet 4 RON/luna cu netbanking cu token. Prima tranzactie / luna gratis, dar niciodata nu am gasit un ATM sa-mi dea mai mult de 1500 RON/tranzactie. Servici de cacao, orice intrare intr-o agentie ai comision. Chiar si cand vrei sa-ti depui bani in contul propriu sau sa ceri un extras de cont. Dc ai vreo problema te plimba intre agentie-sediu central. De tot rahatul. BRD nu stiu exact oferta, dar pe un extras de cont de la mama am vazut comision imens la interogare sold 0.75 RON parca. Servicii de cacao din cate am inteles de la mama. This post has been edited by litza: 23 Oct 2009, 09:49 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
BRD are cele mai mari/multe comisioane si servicii de cacao. Deci NU BRD!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 22 Oct 2009, 20:03) nu mi se impune o banca anume. pot sa lucrez cu ce banca vreau eu... pe ei ii intereseaza sa le dau contul unde sa-mi vireze cascavalul... Suma respectelor, Alydor QUOTE(Alydor @ 22 Oct 2009, 20:26) Pai in ziua de azi cam toate au cipuri.... si bancile in brasov sunt cam toate una langa alta, sau oricum la distanta mica una de alta... Suma respectelor, Alydor Vad ca esti nehotarat rau...iti dau contul meu si ai rezolvat problema ![]() QUOTE(Liviu @ 23 Oct 2009, 08:26) au trecut deja |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:21 |