De ce bucuresteanul nu-si doreste un loc de parcare, Tind sa ii dau dreptate
![]() ![]() ![]() |
De ce bucuresteanul nu-si doreste un loc de parcare, Tind sa ii dau dreptate
Cocojambo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si facand o analogie la noi ar fi un 1-3 lei parcarea pe ora nu? deci ar fi ok calculand dupa gandirea infecta a oamenilor care in ipocrizia lor se viseaza in occident.
as plati si la licitatie si poate as castiga un amarat de loc dar atunci as vrea sa am privilegiul sa iti dau foc la masina daca parchezi acolo. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 23 Nov 2009, 22:33) Cred că principalii vinovați pentru fața traficului din marile orașe românești sînt șoferii și nu atît autoritățile. Ba eu cred ca este exact pe dos. Posesorul unui vehicul plateste la municipalitate o gramada de taxe (in stabilirea carora nu are nici un cuvant de spus). Ca sa nu zic si de accizele din carburant. Iar banii se duc pe apa sambetei. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
De asta am zis si eu! Care e problema initiatorului? Si da! Nu sunt locuri de parcare! Daca ar fi parcari platite(macar) si nu s-ar parca acolo as fi de acord cu ridicatul masinilor. Pana atunci nu sunt de acord.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
pai atunci hai sa parcam cu totii in intersectii.
ma rog dupa mintea unora daca eu imi cumpar masina tre sa faca primaria automat loc de parcare. eventual si in fata blocului in care locuiesc sa nu ma deplasez mult sau in fata chiscului de unde imi cumpar eu tigari sau mai stiu eu ce dracii... in fata locului de munca.... astea sunt posibilitatile cine vrea confort si comoditate sa plateasca. accizele pt carburant ar trebui sa mearga catre drumurile nationale si autostrazi noi aici vorbim de Bucuresti! cati din bani aia de care vorbesti tu ajung la municipalitate in afara de impozit?care ala e cateva sute de lei pe an. din aia vrei tu sa se faca zeci de mii de parcari prin centru sau mai stiu eu unde? Problema mea sunt astia tari in gura. care dupa ce ca blocheaza 1-2 benzi de circulatie, parcheaza in mijlocul intersectiei (a se vedea suprafata hasurata din intersectie) tot ei sunt tari in gura... sunt curios daca maimuta aia avea curaj pe undeva prin vest sa tipe asa la un politist. Cine e de vina ca angajatorul ala nu ii asigura loc de parcare? (toti cei care lucreaza la WTC prcheaza aiurea) de e obligata primaria bucuresti sa ii faca aluia loc de parcare, sa vina la lucru cu masina? daca nu are loc de parcare de nu o lasa acasa? In situatia data, de ce face scandal pt ca ii este ridicata masina? This post has been edited by Cocojambo: 23 Nov 2009, 23:06 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
In fine, din punctul meu de vedere cea mai mare vina pentru traficul dezastruos din orasele din Romania o are lipsa unei retele vasta si eficienta de transport in comun.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
sorin1983 |
![]()
|
Platesc parcare, impozit pe masina, impozit pe casa, benzina, reparatii(din cauza strazilor), rovinieta, asigurare,taxe poduri, parcari ex dali, parcari in alte orase. Cam dupa parerea ta ce ar mai trebui sa platesc ca sa am voie sa traiesc decent? Sa fac cuiva o m**e?
Ce ma doare pe mine ca nu ajung banii unde trebuie? E vina mea? Sa se faca parcari ca de tot felul de tampenii sunt bani. |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Cocojambo |
![]()
|
Alou, eu te-am intrebat ce platesti catre primaria bucuresti nu statul roman?!
Aia din Uk nu platesc astea de le zici tu? Tu ce solutii mai vezi in afara de niste taxe mari pt descongestionarea traficului si pt a face populatia sa foloseasca mai putin automobilul? pe unde vrei sa se mai construiasca bulevarde? ca sincer eu nu vad unde fara sa demoleze astia ceva... sau vreti autostrazi suspendate care sa treaca prin dreptul geamului vostru? sau poate pasaje facute prin zone pe unde nu exista nici o harta a subteranului pt utilitati si care sa dureze 100 de ani pana se prind aia ce tevi sunt pe acolo? Tie ti se pare o suma imensa aia 100 lei pe care ii platesti pe an pt parcare avand in vedere ca terenul ala pe care iti tii tu masina valoreaza cu mult mai mult? UNDE vrei tu sa se faca parcari? daca se face una cu sa zicem 10 etaje (sa incapa multe masini) la 1-2 km de casa ta si apoi primaria ridica tot ce e parcat aiurea (si in acelasi timp sa puna si o taxa normala pt locul de parcare din spatele blocului nu 100 lei/an) pe o raza de 3-4 km in jurul parcarii respective ti-ai duce masina acolo? te-ai mai vaita legat de lipsa locurilor de parcare? This post has been edited by Cocojambo: 23 Nov 2009, 23:21 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 23 Nov 2009, 23:01) Dar banii stie sa-i ia. Pentru ce? Pentru borduri? QUOTE(Cocojambo @ 23 Nov 2009, 23:01) Exact aia care i-au dat autorizatie de constructie/functionare. Adica tot primaria. Ai trantit o cladire de birouri si nu ai asigurat locuri de parcare pentru angajati, clienti, etc. O tii inchisa. Sau o faci biserica. Sau dinamita si jos cu ea. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Si primaria nu ia bani de la stat? Se autofinanteaza 100%? Cand vreodata...
Da as duce-o la 1-2 km. De ce? Ca sa gasesc parcarea libera oricand si sa nu ma doara capul ca imi zgarie vreunul masina, ca o sparge, ca dorm caini si pisici pe ea etc Nu mi se pare imensa suma dar chiar as vrea niste sume imense sa vad daca nu cumva esti primul care faci topic cum ca e nedreapta soarta asta. |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Cocojambo |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 23 Nov 2009, 23:21) Dar banii stie sa-i ia. Pentru ce? Pentru borduri? Exact aia care i-au dat autorizatie de constructie/functionare. Adica tot primaria. Ai trantit o cladire de birouri si nu ai asigurat locuri de parcare pentru angajati, clienti, etc. O tii inchisa. Sau o faci biserica. Sau dinamita si jos cu ea. pai poate pe angajator nu il intereseaza cu ce ajungi tu la munca. sau poate isi face locuri strict pt clienti. sau poate face locuri doar pt 100 de angajati nu pt TOTI. @sorin, as plati la fel ca tine oricat doar ca sa am locul liber. eu in fiecare seara parchez masina la cel putin 4-500 m de casa unde am loc liber (chiar daca neplatit recunosc), dar am destui vecini care parcheaza in spatele blocului efectiv in mijlocul drumului doar ca sa nu faca drumul ala pe jos (acolo sunt locuri libere in fiecare seara cel putin 10-20) eu pe astia mor. la fel si cu aia care au loc de parcare in fata "oriunde au ei treaba" dar prefera sa o traga in spatele unuia parcat, doar sa nu mai faca manevrele de intrare in parcare si asfel blocheaza o banda. cu astia ce faci? This post has been edited by Cocojambo: 23 Nov 2009, 23:31 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Sincer tu tii cu ursul.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
vi_escu |
![]()
|
Sa vasi tu cum il intereseaza daca-l pune sa-si inchida taraba!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
era un interviu pe hotnius cu un nene din manhattan care spunea ca pe acolo nimeni n-are masina din lipsa de spatiu. Toti merg cu bicla, metrou etc. in cursul saptamanii, iar in weekend inchiriaza masini pentru a iesi din oras. MAi e mult pana departe, 15 generatii de mitici.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Cocojambo |
![]()
|
Nu tin cu ursul, dar nici cu toti ghiolbanii nu pot sa tin.
Uitati-va la ala in clip... tot el e cu gura mare desi a parcat fix sub semnul de interzis. This post has been edited by Cocojambo: 23 Nov 2009, 23:35 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 23 Nov 2009, 22:33) Un al doilea argument împotriva plății este „Da, dom'le, dar eu, care am treabă cu mașina, ce mă fac dacă trebuie să cotizez. Că doar nu mă plimb de plăcere!” Răspunsul este simplu: Dacă ai treabă înseamnă că faci bani. Dacă faci bani înseamnă că ești dispus să plătești sau că ai de unde să dai. Esti de acord cu impozitul forfetar? |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Am vrut sa mai zic ceva mai devreme, dar m-am abtinut.
QUOTE Dacă faci bani înseamnă că ești dispus să plătești sau că ai de unde să dai. ![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io platesc 180 ron/luna loc de parcare la job. alta solutie (inca) nam gasit.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
La 180 pe luna nu ai gasit mai aproape de casa?
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
job = bani = esti dispus sa platesti (adica ai de unde)
![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Poate blowjob=bani
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu merg cu bicicleta la job .. nu am probleme cu ambuteiaje, cu blocari de trafic, cu locuri de parcare ... e perfect
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Zi mersi ca ai scapat inca
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
fost membru |
![]()
|
Nu ca as fi impotriva, dar momentan, mi se pare periculos cu bicicleta si alte vehicule pe doua roti. Cred ca Romania inca nu este pregatita pentru biciclisti. (mentiune, nu vorbesc dpdv restrictiv, vorbesc dpdv al securitatii biciclistului) Referitor la mine, mi-am luat locuinta chiar langa servici .....asa ca merg pe jos la servici.
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si pe zapada ce ai sa faci Liviu?
Cand am posibilitatea folosesc exclusiv bicicleta. Sa zicem ca renunt la drumurile prin oras cu masina. Dar pentru la tara, in concediu, la cumparaturi... nu cred ca as putea renunta la masina. Asta cu taxa pentru centru mi se pare singura solutie cat de cat logica... restul, utopii! |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Va agitati degeaba. La noi singura problema e ca NU se aplica legea. Daca ar fi legea aplicata gigel cu masina parcata aiurea si-ar lua 40 de mii de amenzi si ar renunta la ea.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ce-mi place sa vad Militia corupta, umilita in strada de cineva care isi stie drepturile.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 24 Nov 2009, 02:11) Eu merg cu bicicleta la job .. nu am probleme cu ambuteiaje, cu blocari de trafic, cu locuri de parcare ... e perfect ![]() - probabil stai aproape de de serviciu, probabil ca o ei cu tine in birou, probabil ca atunci cand ploua ai o umbrela buna...probabil QUOTE(FLP @ 24 Nov 2009, 06:48) La noi singura problema e ca NU se aplica legea. Daca ar fi legea aplicata gigel cu masina parcata aiurea si-ar lua 40 de mii de amenzi si ar renunta la ea. nu zau...da niste locuri de parcare si niste autostrazi ar putea sa aplice??? eu de ce platesc dublu la impozit pe motiv de capacitate cilindrica? nu ar fii normal sa faca ceva si pt cei taxati in plus...poate ar trebui sa ne amendeze si ca existam...nu? |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Cand ti-ai luat masina stiai ca exista o lege. Legea e alta pentru fiecare? Nu-ti convine legea? Aduna semnaturi si propune un nou proiect de lege in parlament...
24 Nov 2009, 10:30: Iete aici http://www.happyfish.ro/culisele_parlament...voteaza_o_lege/ This post has been edited by FLP: 24 Nov 2009, 09:30 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:06 |