De ce bucuresteanul nu-si doreste un loc de parcare, Tind sa ii dau dreptate
![]() ![]() ![]() |
De ce bucuresteanul nu-si doreste un loc de parcare, Tind sa ii dau dreptate
grosse inkultur |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(OAP @ 25 Nov 2009, 16:13) LE2: apropo de exactitatea legii: cum traduci aia cu "reducerea vitezei pana la limita evitarii oricarui pericol" sau ailalta cu "disatanta corespunzatoare" ...etc e foarte exacta legea nu-i asa? scoti dictando din bord si calculezi ce distanta fata de ala din fata sau pieton trebuie sa ai ca sa opresti ...This post has been edited by IRONICK: 25 Nov 2009, 17:08 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(bolek_bolek @ 25 Nov 2009, 13:46) "doar sa nu plateasca 2 lei pe ora" Pt ca tot romanashul umbla cu tedei si cu aseis, dar n-are la el bani decat de doua cola si o inghetzata ca sa linga pitzipoanca ? Pt ca merge cu masina de 60k E si totusi pune (pardon , PICURA! ) benzina de 100 virgula zero zero zero lei? Pentru ca pun (cheta) 5 insi benzina sa se plimbe cu icscinciul lu' tata sambata seara prin Buc? Ete, d'aia nu se folosesc parcarile cu plata ! Mai e un motiv ![]() In Brasov (poate si prin alte parti) toate parcarile au aparate de taxat care accepta doar fise si costa 1.5 lei ora. Daca am treaba vreo 5 ore in oras intr-o zi => 5 x 1.5 = 7.5 lei. Nu e mult deloc, dar de unde mama naibii sa scot eu 15 fise de 50 de bani sau 75 de 10 bani ? Daca ar accepta bancnote ar fi foarte ok, dar de ce sa faca firma care a trasat liniile investitii in aparate de taxat ? Ei prefera sa imparta amenzi. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(grosse inkultur @ 25 Nov 2009, 13:30) [...] Obligatia primariei/statului e sa asigure infrastructura necesara, conform contributiei mele (taxe, etc.). QUOTE(einstein1984 @ 25 Nov 2009, 15:23) Einstein, pe bune, te agiti degeaba. Uite, am bolduit eu partea pe care n-ai vazut-o sau n-ai priceput-o din postul omului. Adica cetateanu' si-a indeplinit obligatiile (si-a platit taxele), iar mai departe obligatia administratiei e sa foloseasca banii aia in asa fel incat sa se intoarca la cetatenii care i-au platit. Si daca citesti si mai departe, mai vezi si alte obligatii ale cetateanului: QUOTE(grosse inkultur @ 25 Nov 2009, 13:30) E greu de priceput? |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 25 Nov 2009, 17:18) Adica cetateanu' si-a indeplinit obligatiile (si-a platit taxele), iar mai departe obligatia administratiei e sa foloseasca banii aia in asa fel incat sa se intoarca la cetatenii care i-au platit Stai ca mie tot cu virgula imi da. La administratie nu tot cetateni lucreaza? Nu tot un alt cetatean ia decizia unei legi? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Shush @ 25 Nov 2009, 18:11) Mai e un motiv ![]() In Brasov (poate si prin alte parti) toate parcarile au aparate de taxat care accepta doar fise si costa 1.5 lei ora. Daca am treaba vreo 5 ore in oras intr-o zi => 5 x 1.5 = 7.5 lei. Nu e mult deloc, dar de unde mama naibii sa scot eu 15 fise de 50 de bani sau 75 de 10 bani ? Daca ar accepta bancnote ar fi foarte ok, dar de ce sa faca firma care a trasat liniile investitii in aparate de taxat ? Ei prefera sa imparta amenzi. Exact problema asta am avut-o si eu, si mi-au pus amenda in 5 minute cat m-am invartit sa schimb. N-am platit-o nici in ziua de azi, ca am aflat ca primaria nu are cum sa impuna acea amenda persoanelor care nu locuiesc in oras. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(OAP @ 25 Nov 2009, 17:13) ![]() ![]() ![]() LE stai ca mi-am adus aminte ceva...pana si in procesul verbal de contraventie ai voie sa comentezi iar politistul E OBLIGAT sa te informeze asta...sau tu vrei sa fii deasupra legii???? ![]() LE2: apropo de exactitatea legii: cum traduci aia cu "reducerea vitezei pana la limita evitarii oricarui pericol" sau ailalta cu "disatanta corespunzatoare" ...etc e foarte exacta legea nu-i asa? primul LE : Nu prea are relevanta ce am zis eu, cu ce zici tu 2 LE : se traduce in urmatorul hal: daca ai facut buba inseamna ca nu ai pastrat-o |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
In Brasov la intrarea in oras din orice parte ai veni scrie clar:Pe raza municipiului Brasov este oprirea interzisa autovehicolelor <3,5T.Asta inseamna ca ai voie sa te duci unde vrei dar nu ai voie sa opresti decat in curte la ala la care incarci/descarci.Ca daca n-ar fi bagat-o pe asta cu oprirea ar fi putut si sa parcheze baietii pe oriunde in oras ca ar fi fost legal.Eu de cand am masina nu am parcat doua zile consecutiv in acelasi loc din cauza dubelor si camioanelor care parcheaza la domiciliul soferului.Locuri sunt mai multe decat au locatarii nevoie si daca ar disparea si epavele nemiscate de ani de zile chiar ar ramane locuri libere.In concluzia mea locuri ar fi daca ar fi gestionate bine.
|
--------------------
a
b
c
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(bulan @ 25 Nov 2009, 20:09) Locuri sunt mai multe decat au locatarii nevoie si daca ar disparea si epavele nemiscate de ani de zile chiar ar ramane locuri libere. Ai incercat sa sesizezi/discuti cu vreo autoritate vis-a-vis de epave? Daca au hotarare de consiliu/lege (dracu mai stie ce) ca nu am voie sa parchez si eu si sotia probabil ca au ceva si cu epavele. Hai sa va zic ce a facut un vecin cu o rabla de asta parasita oarecum in dreptul portii sale. Dupa jalbe multiple pe la primarie la ontanu, la adp, la politie evident nu s-a sinchisit nimeni, ca nu e treba lor, bla, bla. A legat fosila cu o sufa si a tras-o cu gipanu in str. Baicului. Fix in drum. Nu a trecut o juma' de zi si a fost ridicata. Ca deh, nu mai era la dos. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
stiu ca-s neam cu offtopicu' dar pun si eu o intrebare care tine de parcare
![]() imi dadura astia loc de parcare in fata blocului si vroiam sa stiu daca exista o vopsea speciala cu care sa-mi scriu nr. pe ciment sau pot folosi orice jaf pe baza de rasina, ulei, moloz etc. si daca tot scriu vreau sa fie ca lumea. face cineva sabloane cu nr. de inamtriculare? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Scrie si tu cu spray
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
imi tremura spray-ul in mana si scriu stramb
![]() This post has been edited by dispeceru: 26 Nov 2009, 18:04 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa iti cioplesti numarul in asfalt...asa poti sa il lasi si mostenire
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Santuri cu apa, crocodili, gard cu 2000V permanent, dobermani pe langa bloc, vezi tu...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dispeceru |
![]()
|
vopsea cauciucata si sablon facut dintr-un carton. multumesc!
![]() tre sa scriu numarul acolo fratilor ca de o sapt. am locul si n-am apucat sa parchez niciodata pe el. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
in ce sector nea dispeceru????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dispeceru |
![]()
|
sase
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
dispeceru |
![]()
|
ma bag pe sub masini
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
OAP |
![]()
|
da si o sa iti stearga golanii scrisul cu prima ocazie....mai bine faci proiectie laser de la balcon cu nr masinii....si daca te "inerveaza" poti sa ii si injuri....cu laseru
![]() |
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
laser frate!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dispeceru |
![]()
|
mai bine ma mut la casa si-mi parchez masina-n curte
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:09 |