De ce bucuresteanul nu-si doreste un loc de parcare, Tind sa ii dau dreptate
![]() ![]() ![]() |
De ce bucuresteanul nu-si doreste un loc de parcare, Tind sa ii dau dreptate
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
o fi fost, dar poate a crezut ca constructiile alea din loc in loc cu 2 paznici si cu parcare aferenta sunt adapost antiatomic.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Altis @ 24 Nov 2009, 22:54) Era un exemplu, stiu ca esti ironic, dar ideea era alta Nu sunt ironic, sunt functionale toate wc-urile alea de pe A2. Cred ca in mai mult de jumatate m-am pisat eu in ele. Acum sunt si "benzinarii" Petrom si Litro.This post has been edited by IRONICK: 24 Nov 2009, 23:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nea argoane, tot respectu' da am oprit acolo de j'de ori.
Bon, sa storc creierii imbibati de alcool: acum doi ani, cand am fost la Eforie, baietii de acolo spuneau ca e totul inchis! Stiu bine, ca am jucat tenis in parcare, dupa ce ne-am "relaxat". Am oprit la doua statii. Ca intre timp au aparut benzinarii, toalete si altele, nu contest! Poate gresesc si m-am exprimat gresit, sa incerc sa reformulez: A stat autostrada deschisa fara toalete o perioada? DA. Trebuia sa te pisi pe tine sau pe marginea drumului? DA! Era normal, logic, legal, etc? NU! edit: Nu a fost o remarca rautacioasa ![]() This post has been edited by Altis: 24 Nov 2009, 23:01 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Imediat dupa revolutie militia era timorata si nu zicea nimic.Atunci toti gigeii si bulangii umblau cu camioanele grele prin centrul oraselor cu sau fara motiv.Nu dupa mult timp s-au sesizat smecherii cu puteri de decizie si au pus indicatoare cu accesul interzis 3,5T.Motivatia a fost:camioanele distrug soselele din orase.Pentru putin timp a fost un trafic lejer dar dealerii au fost luati cu asalt si s-au umplut orasele cu papuci si dube<3,5T.Nu peste mult timp a aparut si moda cu masini de serviciu nu doar pentru agentii de vanzari.In jurul blocului meu sunt parcate circa 100 de masini.Cam 60 sunt ale locatarilor si restul sunt tot felul de dube si autoturisme de firme.
Cate dintre firmele care au sediul in orase si posesoare de parc auto au unde sa isi parcheze masinile la sediul lor nu pe principiul:dupa ce rezolvi sarcinile de servici du-te cu ea acasa si vezi si tu pe unde o lasi! |
--------------------
a
b
c
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pai nu ai mai fost exact de cand le-au dat drumul. Partea nasola ca sunt inca persoane care nu stiu sa le foloseasca ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Domnul Bulan intr-adevar o mare problema asta... am si eu la mine in zona cel putin 20 de masini de firma pana in 3.5 tone...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Altis |
![]()
|
Corect, greseala mea ca am scris "merg" in loc de "atunci cand am fost ultima data"... oricum, ideea era ca suntem pusi destul de des in situatia de a nu putea respecta legea/reglementarea/etc, desi unii am dori acest lucru. Ca nu toti vrem asta, e partea a doua!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Daca ar fi adunate masinile abandonate si astia cu masini de firma le-ar parca la sediul firmelor lor s-ar mai putea parca lejer macar pentru o perioada.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mk2 @ 24 Nov 2009, 22:01) Da, uite vin eu. Astazi, din diferite motive a trebuit sa renunt la masina personala. Astfel, pe o distanta de cam 15 km am facut mai bine de o ora si jumatate. A trebuit sa schimb 3 maxi-taxi-uri (care fie vorba intre noi vin cam la o jumate de ora unul de celalalt), am platit 6 lei (mai mult decat m-ar fi costat cu masina), si din acei 15 km, cam 5 km am mers pe jos. Acelasi drum facut cu masina mi-ar fi luat 15 minute. In plus am avut parte si de senzatii tari. Sa vedeti ce bine e cand trece un tir cu 100 km/h pe langa tine pe un drum fara trotuare. In conluzie, celor care argumenteaza superioritatea transportului comun, le doresc din tot sufletul sa ajunga sa-l foloseasca, ca din ceea ce spun pe aici in mod clar nu prea l-au folosit. De cand sunt microbuzele unei firme private Transport Public Comun? Stai linistit unii merg zilnic in metrou si n-au luat raie. E drept ca e mai aglomerat dar nu mor de nervi pe drum stand in coloane interminabile. App daca tu faci in bucuresti 15 km in 15 min chiar si noaptea eu ma mut in alt oras ca asta nu mai e de mine.... Sau esti si tu vreun Shumacher in devenire? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 25 Nov 2009, 00:04) La cum ai formulat-o...ti-ai raspuns singur. Microbuz-mai putine persoane ca in autobuz/autocar(nu una singura si soferul), merge oricine din muritorii de rand(public), stau impreuna(comun) si te duc de colo colo(transport). Alte intrebari? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(FLP @ 24 Nov 2009, 10:45) Cocojambo degeaba ai parcari platite scumpe, degeaba ai impozite mari, taxe mari,etc, daca la noi predomina mentalitatea tip Jack Daniels si OAP si anume : legea e nasoala eu stiu mai bine cum e cu legea. Mentalitatea de a nu da doi bani pe Militia corupta, o mentin in continuare, e productiva in primul rand. ![]() QUOTE(Victoras2001 @ 24 Nov 2009, 10:58) In alta ordine de idei, celor care apara politia le urez sa aiba de-a face cu ea, apoi sa vina aici, sa stam la o sueta. ![]() Exact, probabil Cocojambo crede inca in Mos Craciun si in "serve & protect". ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bulan @ 25 Nov 2009, 00:13) Daca ar fi adunate masinile abandonate si astia cu masini de firma le-ar parca la sediul firmelor lor s-ar mai putea parca lejer macar pentru o perioada. Da tata bulan, da vezi ca se ia ov de tine. La el masina de firma e tiot aia cu aia personala. Am amai avut discutia asta cand se vorbea de a nu mai da loc de parcare pentru masinile de firma sau in leasing. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
@ sorin eu prin PUBLIC inteleg ceva ce apartine tuturor si este subventionat de stat (platit de toti).
Microbuzele alea iti apartin tie sau mie sunt o afacere privata. e doar transport comun. @jack probabil tu esti usa de biserica sau la tine in copaci nu sunt uscaciuni. Sunt polititsti si politisti, daca voi ii vedeti doar pe aia corupti, treaba voastra |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@Cocojambo
Si taximetria este asimilata cu activitatea de transport public. http://www.dreptonline.ro/legislatie/legea_taximetriei.php This post has been edited by vijelie: 25 Nov 2009, 10:14 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Cocojambo |
![]()
|
O fi dar mie, repet mie, nu mi se pare normal sa fie numit public atata timp cat e o afacere privata. transport comun mi se pare ok.
Ca nu o fi asa, mea culpa, dar parerea mea cea de mai sus. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma, da io nu inteleg, sa moara basescu. Voi sunteti niste mici dictatori, asa-i?
Pai bine ma. Io-s mare manager in banca. Pe mintea mea si pe munca mea. Mi se ofera un salariu frumos, un telefon si masina. Cu masina merg si la intalnirile de afaceri, dar si acasa sau la mare sau la munte. Ca asa am semnat contractul. Sa merg unde vreau cu masina bancii. Pai vad ca mi-am luat teapa, ca n-am loc de voi sa vin cu masina acasa. Aaaaaaaa, ca eu sunt baiat destept si imi vand masina personala, pentru ca-i creste uzura si-i scade valoarea stand degeaba, ca sa nu mai spun ca tin niste bani blocati in ea, asta-i alta mancare de peste. Da vad ca voi ma puneti sa va cer voie sa vin cu masina bancii acasa. De ce nu va faceti voi un club? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@Cocojambo
Parerea ta nu prea are legatura cu realitatea. Asta ar trebui sa te puna pe ganduri. This post has been edited by vijelie: 25 Nov 2009, 10:17 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Cocojambo |
![]()
|
pai vino mai victoras acasa cu ce vrei tu, dar daca iti pastrezi si masina personala (pe care nu o mai folosesti deloc) nu te mai vaita de lipsa locurilor de parcare.
sau hai sa spunem ca pe aia personala o lasi nefestei sau unui parinte, dar ce te faci cu aia care au si ei si nefasta masina pers si o mai au si pe aia de serviciu? E bine asa? @vijelie, imi cer scuze atunci, am vb in necunostiinta de cauza. This post has been edited by Cocojambo: 25 Nov 2009, 10:22 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Victoras, parca regula era 1 loc de parcare de apartament. Dar deja se discuta asta in alt topic.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da de unde-i regula asta?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
De pe vremea cand masina aveau doar securistul blocului, militianul, contabilul sef si directorul.
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
vijelie |
![]()
|
Tata nu a facut niciodata cerere.
Ah, m-am scapat... ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 25 Nov 2009, 10:44) E nu zau! Masina nu este un moft ci o necesitate. Eu am masina din semnatura, sotia alta (vw lupo). Credeam ca au trecut vremurile (si mentalitatile) cand trebuia sa avem cel mult o masina, cel mult o casa, cel mult un telefon, cel mult 1 kg de carne pe luna ( a ramas doar chestia cu cel mult o nevasta dar asta este alta poveste ![]() "Da-ti numai un kil sa ajunga la toata lumea" s-a transformat in o masina la familie sa aiba toti loc? |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
OAP |
![]()
|
Mentalitati tipic romanesti
|
--------------------
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 25 Nov 2009, 11:02) Credeam ca au trecut vremurile (si mentalitatile) cand trebuia sa avem cel mult o masina, cel mult o casa, cel mult un telefon, ... Corect se schimba vremurile. Dar tie ti-ar conveni ca un vecin sa aiba nspe masini si sa le parcheze pe toate in fata blocului, iar tu sa nu ai loc unde sa iti parchezi singura masina decat la urmatoarea statie de metrou/tramvai/autobuz? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Ma lasati cu mentalitatile alea? Eu vorbeam de locurile de parcare atribuite de la primarie, si de hotarararea de consiliu local care instituie regulile de atribuire. DIn punctul meu de vedere ia-ti si rulota si camion, dar nu le parca pe locul meu de parcare.
QUOTE Art.2. În parcările care sunt situate la mai puțin de 30 m de frontul imobilelor utilizate de locatari, se va atribui câte un loc de parcare pentru fiecare apartament HCL S3 116/2006 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:03 |