Filtru de aer performant, se gaseste vreun model pt 1310?
![]() ![]() ![]() |
Filtru de aer performant, se gaseste vreun model pt 1310?
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
K&N, dar tre sa-i faci adaptare, Orice filtru sport ai pune tre sai faci adaptare, pentru ca are diametrul de 70 mm. Il pui la gitul de lebada si-l prinzi cu un colier, dar cred ca trebuie sa mai faci un adaos. Oricum nu ajuta prea mult, decit la sound
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(paulp @ 31 Mar 2005, 21:04) K&N, dar tre sa-i faci adaptare, Orice filtru sport ai pune tre sai faci adaptare, pentru ca are diametrul de 70 mm. Il pui la gitul de lebada si-l prinzi cu un colier, dar cred ca trebuie sa mai faci un adaos. Oricum nu ajuta prea mult, decit la sound ![]() Cat de putin, dar cred ca influenteaza si performantele....si zici ca la "sound" s-ar simti ecva diferenta? Ca daca da, m-ar interesa. Si cam care ar fi pretul. Multumesc ! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ca sa-ti faci o idee in ceea ce priveste influenta asupra performantelor, fa o proba cu racordul dintre filtru si carb demontat. Cu alte cuvinte vezi cam ce castig obtii mergand fara filtru situatie in care rezistenta la curgerea aerului din partea filtrului = 0. Prin folosirea filtrului sport, comportarea motorului se va situa intre cele 2 limite (cu / fara filtrul original).
Un "efect secundar" la folosirea filtrului sport ar fi si o oarecare diminuare a consumului de benzina (cel putin teoretic)... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ala original e cam 1.5-2 mil (pune-i o intrebare pe PM lu Marty sau lu Georgeb ca ei aveau asa ceva la un moment dat).
In Bazar am vazut asa ceva (made in dracu stie, probabil Turkey sau China) la 700 de mii. Eu am facut proba cu mersul fara filtru, si nici nu a consumat mai putin, si nici nu aveam Ferrari ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
filtru sport merita pus pe masina are un sound incredibil. eu am incercat cu un filtru facut de mine si nu s-a simtit mai nimic...dar sounudl...uf...super...seamana cu un BMW in sarcina.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
acum vreo 2 sapt,am fost prin autovit cu niste treab si am vazut un fel de filtre sport,sunt bune de ceva?si mai ales cat costa,ca eram grabit si nu ajm avut timp...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
hadrian_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 27 May 05 ![]() |
Si eu m-am interesat de aceste filtre K&N,care dupa ce am citit pe net,situri straine,ar fi cica ceva ...nemaipomenit.Dupa alte studii insa,sunt doar marketing.Pretul unui filtru modest ca dimensiuni e de pe la 40 euro.Ii faci adaptare,arunci rahatul ala de carcasa de tabla sau plastic,mai reduci adica vre 2 kile si ai...sound.Probabil ca la turatii de 5000 rot se simte ceva,ca atunci orice restrictie devine importanta,dar la mers normal...cred ca e doar marketing.Ar pune mercedes din fabrica pe masina daca ar creste cu 10 cp la o putere nominala de 90 ccp,asa cum se lauda K&N.
|
--------------------
dacia
1
- 16
|
|
ydaniel |
![]()
|
k&n e companie ,au unele modele care ar rezista 1 mil de km(evident cu niste curatiri).tu ce zici9 ca nu merita un K&n?dar alea din autovit sti ceva de ele?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
hadrian_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 27 May 05 ![]() |
Nu,nu stiu.K&N este firma cunoscuta,multe firme de tuning folosesc filtrele astea.Ceea ce am vrut sa spun ,cand am spus ca nu se merita,mai ales pe o dacia,este ca efectul real este f mic.Plus ca se face simtit doar la turatii ridicate,atunci cand devine critic orice.pretul e destul de mare,dar tinind cont ca au durata de viata f mare(se clatesc din cand in cand si atat)....plus lokul ...
|
--------------------
dacia
1
- 16
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai pana la urma peste 2 sapt plec afara...daca gasesc ceva de firma "eftin si bun" iau ,daca nu tot romcarbon ramane!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
Eu am filtru sport din vitan si atunci cind l-am montat s-a cunoscut foarte bine diferenta dar sa nu uitati ca filtrul sport se da cu un sprei special (uleios) care odata la 10 000 Km se curata cu alt sprei special si filtrul nu trebuie suflat cu aer ci treduie clatit cu apa si lasat sa se usuce natural dupa ce a-ti dat cu spreiul de curatat. Aceste spreiuri nu se prea gasesc si oricum sunt foarte scumpe...
O sa gasiti cu siguranta afara din tara dar trebuie sa stiti sa cereti la noi nu prea au auzit oameni.... La sunet mu mai vorbesc ca atunci cind e in talpa se aude de parca ar fi turbo , multi m-au intrebat ca ce i-am facut de se aude asa ![]() |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
ydaniel |
![]()
|
18 euroi e un kit de curatat filtru!ce marca e filtru-made in istanbul?si ce reductie ai pus la el,si cat a costat?o poza ar fi parfum!:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
bagykid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 7 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
- B-93-GBI daca accelerez , ma opresc ?
|
|
ydaniel |
![]()
|
astea cam ce pret au?ca par destul de scumpe!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
asteas bune de ceva?si se potrivesc pe dacie?
http://www.accesorii-auto.ro/shop/?lstpage...8d12aac16819bfa http://www.accesorii-auto.ro/shop/?lstpage...8d12aac16819bfa http://www.accesorii-auto.ro/shop/?lstpage...8d12aac16819bfa |
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
seb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 4 March 04 ![]() |
|
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
E pus prost. Ideea este sa traga aer rece. Trebuie prelungit undeva spre faruri.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
seb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 4 March 04 ![]() |
asta-i mai bine pus???
ideea nu era cum este pus ci tipul de filtru,tot timpul se deviaza de la problema, proprietarul masinii il are pus de ceva timp,masina pe gaz,nu se plange de el! Attached thumbnail(s) 103a.jpg ( Size: 73.77k ) Number of downloads: 10004 |
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
ydaniel |
![]()
|
asa e,trebuie o prelungire la filtru si aia este cam scumpa,filtrul pus asa amerge iarna dar vara trage aer cald si diminueaza randamentul!oricum ce filtru e pus la prima masina>din autovit?cam cat e unu>
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
si unde gasim prelungire?ce punem?
ma gandeam la un furtun de aerisire cele de la aeratoarele de la dacia cn3!ce ziceti? |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bagykid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 7 June 05 ![]() |
QUOTE(sonykel @ 20 Nov 2005, 22:58) si unde gasim prelungire?ce punem? ma gandeam la un furtun de aerisire cele de la aeratoarele de la dacia cn3!ce ziceti? eu am pus un racord pe care l-am cumparat din vitan racordul este ceva mai lung decat cel ce a fost pe masina Attached thumbnail(s) motor.JPG ( Size: 1.34mb ) Number of downloads: 9977 |
--------------------
dacia
1310
- B-93-GBI daca accelerez , ma opresc ?
|
|
ghiorghyos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 November 05 ![]() |
Mai baieti, sfatul meu e sa va feriti ca de draqu de filtrele made in TURKEY sau made in CHINA... eu lucrez la o firma care produce filtre (nu spun care, dar sunt doar doua mari si late in Romania), si facem teste pe filtrele concurentei... tot ce e turcesc are hartie... igienica, sau ceva de genu, ca nu filtreaza de nici o culoare... Recomand cu caldura MANN-HUMMEL... foarte bune, dar si scumpe. Foarte-foarte bune sunt PUROLATOR... daca gasiti. Anyway, cand cumparati filtre, intrebati ce tip de hartie este folosita. Cea mai buna hartie este nemteasca, ceva mai scumpa, da' te tine... NU cumparati filtre cu hartie romaneasca... tot hartie igienica. This post has been edited by ghiorghyos: 29 Nov 2005, 15:00 |
--------------------
Dacia 1310
Berlina
- bz-04-cyx NU conteaza ce spune Basecu... Parerea ta chiar NU CONTEAZA....
|
|
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
salut ghiorghyos.am si eu o intrebare filtrele astea de aer sunt bun de vreo ceva pt ca as vrea sa mi-l cumpar pe cel albastru.multumesc.
http://www.accesorii-auto.ro/shop/?lstpage...8d12aac16819bfa http://www.accesorii-auto.ro/shop/?lstpage...8d12aac16819bfa http://www.accesorii-auto.ro/shop/?lstpage...8d12aac16819bfa |
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Mergeti la Diverse pagina 4 de pe site ca linkurile nu merg!
|
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
ionut17 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
ionut17 |
![]()
|
acum merg.
|
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
ydaniel |
![]()
|
asa e mann sunt super.eu folosesc pt filtrul de ulei.si pure oil later sunt super.da cum sunt din hartie igienica???filtru asta nu are site metalice?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cumva filtrul de aer la turatii inalte scoate un fasait ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ydaniel |
![]()
|
da ,zgomotul de aspiratie al aerului!e placut la unele filtre!:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:09 |