Cum conving mujerul?, Sa-i placa de Golan
![]() ![]() ![]() |
Cum conving mujerul?, Sa-i placa de Golan
tase |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|||
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
Daca chiar iti place ia masina si gata, stii tu, sunt situatii in care dragostea adevarata vine dupa "casatorie". (nu stiu daca e asa...dar cel putin se spune)
|
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Trebuie sa ii induci ideea astfel incat sa aiba impresia ca ea s-a gandit la Logan si tu te-ai opus!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(tase @ 7 Apr 2005, 09:45) Am primit azi dimineata un raspuns "trebuie sa faci mai multi bani", dar venea tot de la o femeie... Acelasi raspuns ti l-as da si eu. Doar nu vrei cearta in fiecare zi pe problema asta ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Poti sa-i spui ca Loganul o reprezinta la frumusete , ca au loc in porbagaj cumparaturile , si ca locul din dreapta ai apartine
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sony, ce fel de sugestie e asta? Fata uraste marca Dacia!!!
@tase - ai doua posibilitati: a. Iti iei Logan si o anunti "ura! am primit Loganul! Hai sa-ti arat ce misto merge" (urlete, tipete, 2 zile acces interzis, da' dup-aia poate va impacati ![]() b. O iei la un drive-test, o convingi cu binisorul ca e altceva (da' exista riscul sa nu o poti convinge, sa vina doar de forma la drive-test si sa-ti zica "nu-mi place"). c. b ) urmat de a). Adica b ) urmat de explicatii "mai mie imi place foarte mult, asta imi permit, etc.etc" + o gramada de intrebari "da' ce ai tu obiectiv sa-i reprosezi masinii asteia" "da' nu mai bine te scot eu la un concediu in Paris de diferenta de bani? " s.a.m.d This post has been edited by vv: 7 Apr 2005, 08:55 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
O cumperi si asta e! Le faci cunostinta in parcare: "logan - sotie, sotie - logan". Urca pana nu te las pe jos!!
O sa fie suparata maxim o saptamana, mergi frumos, relaxat, si cu timpul ii va placea! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(PriesT @ 7 Apr 2005, 09:54) O cumperi si asta e! Le faci cunostinta in parcare: "logan - sotie, sotie - logan". Urca pana nu te las pe jos!! O sa fie suparata maxim o saptamana, mergi frumos, relaxat, si cu timpul ii va placea! ![]() Si daca sotia ii da o palma la logan? Sau mai rau....un upper cut... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
Sa dea pana isi face maineile ciorba! Iti garantez ca ii va placea pana la urma. Sau macar se va obisnui cu ideea...Am fost in aceeasi situatie cu o berlina. Dupa 2 saptamani deja nu o mai interesa ce masina e, se urca in ea ca sa ajunga unde vroia si basta.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Eu as sugera un Seat Ibiza mai degraba. Ai sanse mai mari sa o convingi.
![]() La Logan poate se gandeste ca e masina prea mare si daca ajunge sa o conduca sa ii faca probleme la parcari. This post has been edited by litza: 7 Apr 2005, 09:18 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Tase, eu cand mi-am luat breku, l-am adus de la Constanta. Cand am ajuns acasa, ca de obicei, am claxonat scurt sa vina sa-mi deschida poarta. Nimic. Am insistat cu un claxon mai luuuung si pana la urma a venit. Cand a vazut masina, prima reactie: E gaaaalbbbbeeeeeenaaaaaaaaaaa? Si asa suna claxonuuuu? Nu-mi place. Si mi-a intors spatele si s-a dus in casa. Iti imaginezi cum am ramas... Dupa 600 de Km in forta. De, sa ajung mai repede cu ea acasa.... Apoi, sa vezi munca de lamurire, ca mi-ai spus ca-i galbena da nu asa galbena (?) Ca-i brek, ca-i urata, ca ea nu se urca in masina asta. In fine, cand, in sfarsit am convins-o sa se urce in masina, prima reactie, ca bordu e mai fain ca la aia veche (care era o dacie din 81) (noroc ca am fost inspirat si la Constanta am dat cu silicon pe bord, am luat odorizant, etc) Apoi cand a vazut ca merge mai bine, incet incet a inceput sa cedeze. Toata munca de lamurire s-a terminat in momentul in care a fost nevoie sa duc la Brasov niste prostii pentru cumnata-mea, am rabatat bancheta si i-am zis : No adu! A dat-o gata cate au intrat in masina. Ei bine, cu toate astea, si acum la 2 ani de cand am masina, tot imi mai arunca cate un " Nu-mi place galbenu asta" Asa ca... vesnic nu vei reusi in totalitate
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Tase, iti spun cum am procedat eu, desi cred ca mai degraba intimplarea a fost cea care m-a ajutat.
La inceput a mea consoarta nici nu voia sa auda de Logan. Aceleasi argumente. Urita, acceptabila din fata si din lateral, dar din spate urita tare, mai bine un Focus SH, bla-bla... Boon. Intr-o zi mergeam agale in spatele unui Logan Gri Perla, si doamna mea are o revelatie, asa din somnicul ala din dreapata: "Ce e asta, ca arata bine?" Logan, zic. "Ei, pai vezi ca se poate sa arate si bine, depinde de culoare" Concluzia. Doamna mea vazuse doar LGN inchise la culoare (cameleon sau Albastru ala inchis) sau albe si nu-i placeau. Acu a ramas sa vad cum fac rost si de bani, dar asta e deja alta poveste ![]() Asa ca cel mai bine roaga-te sa ii placa EI o culoare, si mai plimb-o prin Show-room-uri ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Tase, io zic ca pacea in sanul familiei e mai importanta, asa ca ia-ti 206-le.
![]() Serios acum, io zic sa stati amandoi de vorba si sa priviti problema si dpdv practic. Ce vreti sa faceti cu masina asta, cat timp o tineti, la ce o folositi. Va dau cateva sfaturi din proprie experienta, ca am un 206. Masina asta e ideala pentru oras sau pentru o pereche plecata un weekend la mare. Nu o sa ai probleme sa incapi in ea, io am 1.85 si peste suta de kile si tot n-am nici o problema de spatiu pe scaunul soferului. Insa normal ca in spatele meu nu prea mai intra nimeni. Portbagajul e foarte mic, intra o geanta mai mare sau doua mai mici. Deci daca ai chestii de carat sau vrei sa pleci in concediu 4 insi, ai pus-o, e inghesuiala de pe lume. Daca vreti sa faceti un copil in viitorul apropiat iara ai pus-o, nici macar caruciorul copilului nu imi intra in portbagaj, ca sa mergem in parc. Io daca nu aveam si supernova in timpul asta, ca s-o folosesc cand am avut nevoie de spatiu cat de cat decent, as fi fost in pom. Asa ca o fi el frumos 206-le, insa poate nu te ajuta cu nimic daca altele iti sunt nevoile. Deci cel mai bine stati si analizati cum trebuie situatia, masinile aste nu-s aceeasi clasa ca sa pui problema numai si numai din punct de vedere estetic. Si s-ar putea s-o convingi in mod rational ca optoiunea ta e mai buna, sau poate sa-ti dai tu seama ca optiunea ei e mai buna. Succes. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Draga Tase,
doamnele comunica altfel decît barbatii, si anume mai subtil. Cu alte cuvinte, este foarte posibil ca sotia ta vrea sa(-ti) spuna altceva decît spune, de exemplu "uite ce mare si urîta e" poate (dar nu trebuie) sa însemne "eu si asa am probleme cu parcarea laterala, ce-am sa ma fac cu magaoaia" sau poate la fel de bina sa insemne "acum isi cumpara toti taranii" sau cine stie ce (eu as sugera totusi prima varianta). Argumentele pe care le descrii suna cam in linia asta... Poate ar merita sa incerci sa te prinzi care e de fapt substratul si sa lucrezi la el, cel mai bine indirect. Bineinteles se poate si sa nu-i placa pur si simplu, dar cred ca atunci ti-ar fi trîntit-o mai direct. Eu nu am condus Logan, dar am mers cu 206 (si cu altele). Ce sa-ti spun... fata de "altele", 206 se comporta binisor pentru marimea lui, dar cam atît. Am auzit insa lucruri bune despre SLZ (de la persoane care stiu ce-s alea masini si pe care le cred), si-mi imaginez ca Logan e deasupra. De aceea, eu as alege Logan. Incearca sa ceri la tema asta un sfat de la doamnele de pe forum (cum spuneam, ele comunica pe un alt nivel, mai subtil). This post has been edited by os: 7 Apr 2005, 10:14 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
tase, ia aminte la ce a spus ashu, dar mai ales la modul cum a spus-o. cu asemenea judecata n-ai cum sa nu convingi o femeie. e musai sa incepi ca el. cu pejo 206, dupa care incepi sa insiri si celelalte necesitati si vezi daca corespunde sau nu nevoilor voastre. si odata stabilita clasa masinii de care aveti nevoie (compact, medie) va hotarati rapid. daca iese clasa medie, logan nu are concurenti la pretul sau
![]() This post has been edited by johnsws: 7 Apr 2005, 10:26 |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
db |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 June 03 ![]() |
Decat sa o convingi mai bine iti expui punctul de vedere. Ii explici cu mult calm si la lumina unei lumari toate avanatajele care le vezi tu pentru care consideri sa-ti iei masina. Arunca si timpul impreuna in ecuatie, cum ca o masina mai scumpa vine cu inca juma de job si mult mai putin timp impreuna. Intr-un final o pui sa aleaga, o masina care satisface nevoile fara fasoane si cu mai mult timp in doi, sau una de fite si “Kiss good morning and good night!” si week-end numai duminica.
Pregateste bine discutia si documeteaza-te despre cheltuieli, la un 307 Casco e undeva la 900€ pe an. Pune-o sa faca o diferenta si sa se gandeasca ce-si poate lua numai din banii de Casco. Mai ales ca spui ca nu ai banii de 307. Nu uita sa o implici in decizie, ofera-i placerea alegerii culorii. In final o masina nu este dact o gramada de fiare menite sa te duca din A in B. ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Ce zice o doamna?
Edit: @postarile care decriu argumente posibile: toate argumentele sunt corecte. In comunicare se spune insa "informatie este ceea ce ajunge la receptor, si nu ceea ce pleaca de la emitator". Din acest motiv continui sa cred ca mai intii trebuie gasita lungimea de unda corecta - altfel, argumentele (repet, rationale si corecte) nu ajung nicaieri. This post has been edited by os: 7 Apr 2005, 10:35 |
--------------------
.
.
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
bre, subiect fierbinte se pare, acustomarea femeii cu masina!
in concluzie, da, i-am explicat si eu ca la ora actuala trebuie sa obtinem maximum de functionalitate pentru fiecare leu dat pe masina, glanda estetica urmind a fi satisfacuta mai incolo. da' te pui cu #@$#@%? ca e urita, ca e dacie, ca e masina proletara, ca e neincapatoare (asta a recunoscut singura ca a spus-o ca nu mai avea ce sa zica), din astea... ca daca ma iau dupa dinsa care se pardon limbeaza la seria 7 nu stiu daca-mi ajung un plamin, un rinichi si un testicul... asa ca probabil va fi o punere in fata loganului implinit si rosu ca si mie imi place culoarea. |
--------------------
dacia
|
|
db |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 June 03 ![]() |
Ce spune o doamna!?
Uite ce vrea a mea. Masina trebuie sa fie frumoasa pe afara, sa fie eleganta inauntru, sa aiba geamuri electrice, oglizi electrice, aer conditionat, sun-roof, sa fie mare si usor de manevrat/parcat. Later edit: Anul trecut voia BMW, Anul asta Pajero 3 usi cu roti mari! ![]() Acum 2 ani s-a procopsit cu o Corolla care acum o iubeste si nu vrea sa o mai dea, dar care e mare pentru ea, ca a trosnit-o de 4 ori pana acum! ![]() This post has been edited by db: 7 Apr 2005, 10:45 |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce probleme are unii..... Mai baieti, problema se pune asa: asta-i masina cu care circul eu. Usa din dreapta se deschide de acolo. Nu-ti place, ia RATB-ul sau trenu'!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
os |
![]()
|
Marty, asa-i ca nu esti insurat?
|
--------------------
.
.
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
se alinta si el .......
mai vorbim peste citiva ani ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
....Cind va merge cu RATB-ul.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
tase, eu zic sa-ti schimbi locul de munca, adica sa castigi mai mult si sa iei o masina "adevarata"
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
tase |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 7 Apr 2005, 11:52) Ce probleme are unii..... Mai baieti, problema se pune asa: asta-i masina cu care circul eu. Usa din dreapta se deschide de acolo. Nu-ti place, ia RATB-ul sau trenu'! nu hombre, problema se pune asa: ok, asta-i masina cu care circuli tu. atunci masina cu care circul eu? ei si atunci ai pus-o de ulcer ca masina cu care circula ea trebuie sa-i placa EI si sa fie ce vrea EA ca doar tu ai una si atunci trebuie sa te ocupi si de nevoile EI caci ea a avut grija de ale TALE cind a consimtit la achizitionarea masinii asteia pe care N-O SUPORTA si orice refuz sau discutie pe aceasta tema inseamna ca n-o mai iubesti si sa fie blestemata ziua in care a hotarit sa se insoteasca cu tine, un zgircit insensibil cind erau altii care nu voiau decit s-o vada fericita... |
--------------------
dacia
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
tase...incep sa ma gandesc ca nu Logan e problema aici.
Ce dracu? Care sub papucul sub cui e? Doi la mana. Ori tu esti fraier si vrei Logan desi iti permiti altceva, ori ea e inconstienta si nu isi da seama de puterea voastra financiara, dar ea o tine in fitele ei stupide. Mai ales daca e varianta a doua....e grav....precum ziceam....nu Logan e problema aici. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
se pare c driverx are dreptate
oricum eu la varsta ta nu aveam masina si nici insurat nu eram, desi bani cred ca castigam cam tot atat |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(tase @ 7 Apr 2005, 11:10) nu hombre, problema se pune asa: ok, asta-i masina cu care circuli tu. atunci masina cu care circul eu? ei si atunci ai pus-o de ulcer ca masina cu care circula ea trebuie sa-i placa EI si sa fie ce vrea EA De banii ei poate sa-si cumpere si Fiat Multipla, nu ma intereseaza! Doar s-o parcheze dupa colt, sa n-o vad ca m-apuca voma. ![]() P.S.: Nu-s insurat si nici nu-mi doresc! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:12 |