Cum conving mujerul?, Sa-i placa de Golan
![]() ![]() ![]() |
Cum conving mujerul?, Sa-i placa de Golan
tase |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
sase vine Marty!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Hai, Tase, ca nu-i chiar asa (daca este, atunci ai dreptate mai ales la sfīrsit, incepīnd de la "n-o mai iubesti")....
Dar vezi ce ziceam mai sus. Sunt convins (si relatarile tale mi-au intarit convingerea) ca pe sotia ta o deranjeaza altceva la Logan si cred ca n-ai nici o sansa pīna nu afli ce anume. Apoi poti sa combati acest "ce" - nu direct, ca daca faci asta ai pus-o, ci indirect. De exemplu īti vīnd un pont: cīnd mergeti īmpreuna cu masina, īncearca sa te prefaci ca esti stresat si/sau neindemīnatic. Efect: aha, deci nici "el" nu se descurca chiar asa bine si totusi vrea masina aia mare... cred ca o sa pot si eu sa ma descurc cu ea. Repet: intreaba doamnele de pe aici ce ar putea sotia ta sa doreasca sa-ti comunice (nu ce fel de masina vrea, ci care-s motivele reale). This post has been edited by os: 7 Apr 2005, 11:24 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Tase, direct si la obiect. Spune-i ca Loganul are servo-directie si ai rezolvat problema.
Asta le sperie pe femei la Dacii. Trasu de volan. Nevasta-mea e afoana la masini. La primele 2 n-a emis pretentii. dar de la o vreme, ma tot intreaba "ce masina e aia, da' aia etc." Si intr-o zi, imi zice, "mai da' nu luam si noi o masina mai mare". Hopaaaaa, zic, io in gind si Da cu voce tare. Acum pretentii nu prea ar avea, dar la Logan, strimba din nas. De ce? Nu stiu. Cei place, e Megane si Opelul ala Astra Break. PS. Nevasta-mea n-are permis ci doar 26 ore facute acum 10 ani cind a suparat-o instructorul si nu s-a mai dus si nici n-are de gind sa-si ia vreodata. This post has been edited by bomicabomic: 7 Apr 2005, 11:30 |
--------------------
x
x
- x
|
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(os @ 7 Apr 2005, 12:22) Hai, Tase, ca nu-i chiar asa (daca este, atunci ai dreptate mai ales la sfīrsit, incepīnd de la "n-o mai iubesti").... Dar vezi ce ziceam mai sus. Sunt convins (si relatarile tale mi-au intarit convingerea) ca pe sotia ta o deranjeaza altceva la Logan si cred ca n-ai nici o sansa pīna nu afli ce anume. Apoi poti sa combati acest "ce" - nu direct, ca daca faci asta ai pus-o, ci indirect. De exemplu īti vīnd un pont: cīnd mergeti īmpreuna cu masina, īncearca sa te prefaci ca esti stresat si/sau neindemīnatic. Efect: aha, deci nici "el" nu se descurca chiar asa bine si totusi vrea masina aia mare... cred ca o sa pot si eu sa ma descurc cu ea. Repet: intreaba doamnele de pe aici ce ar putea sotia ta sa doreasca sa-ti comunice (nu ce fel de masina vrea, ci care-s motivele care o fac s-o vrea). pai mai mult ca sigur ca o deranjeaza "logan/dacia = masina proletara". oricum cred ca unii au luat prea in serios discutia, poate si din cauza mea, oi fi prezentat problema mai exagerat. sedeti linistiti, nu-s terorizat de un monstru. driverx, marty si adeptii liniei dure: daca ar fi asa cum ziceti voi, ah ce parfum ar fi. dar nu e. vedeti voi pina la urma. probabil ca acel tase de acum 4-5 ani ar fi ris cu gura si cu c*rul daca ar fi vazut ce probleme am eu acum dar nici el nu stia... bomicabomic, situatia e aproape identica mai putin cele 26 de ore care nu-s deloc... This post has been edited by tase: 7 Apr 2005, 11:35 |
--------------------
dacia
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Tase, ar trebui sa lamuresti in primul rind problema: CEA e Doamna sau e Domisoara cu care locuiesti. E esential!
Marty, Driverx si cei mai duri nu sint casatoriti si vorbesc corect din punctul lor de vedere. It place bine, nu-ti place pa si pu la rdevere... Os, eu, Costi, altii moderati, vorbim ca oamenii cu ceva ani de casnicie in spate, unde faptul de a nu face sex macar o data pe saptamina deja reprezinta o cadere imensa ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"unde faptul de a nu face sex macar o data pe saptamina deja reprezinta o cadere imensa"
M-a lasat memoria; simteam eu ca-mi lipseste ceva.... deci o data pe saptamina zici ca se face ? ![]() si nu doare asa de des? ![]() This post has been edited by costi: 7 Apr 2005, 11:49 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
tase |
![]()
|
QUOTE(paulp @ 7 Apr 2005, 12:38) Tase, ar trebui sa lamuresti in primul rind problema: CEA e Doamna sau e Domisoara cu care locuiesti. E esential! Marty, Driverx si cei mai duri nu sint casatoriti si vorbesc corect din punctul lor de vedere. It place bine, nu-ti place pa si pu la rdevere... Os, eu, Costi, altii moderati, vorbim ca oamenii cu ceva ani de casnicie in spate, unde faptul de a nu face sex macar o data pe saptamina deja reprezinta o cadere imensa ![]() pai daca nu era doamna crezi ca mai imi puneam eu problema convingerii? diplomatii, lugu-lugu si matasuri din astea? ziceam si eu ca marty, nu-ti place, ia-ti rotile ca te trag cu cirligul sau ceva de genul... cit despre saptamina de repaus, sa vezi cum e cind deschizi frigiderul si gasesti cremele, puse acolo sa nu se strice... nu ca as fi patit eu personal dar cunosc persoana care explica ca nici nu simte lipsa sexului ca e prea flamind ca sa-i mai pese... |
--------------------
dacia
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai oameni buni eu ma insor in 3 luni ... lasati-o mai moale ...vreti sa fug de la starea civila ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Costi, am zis si eu asa, ca daca ziceam macar o data pe zi te complexam rau de tot
![]() Tase, in cazul asta, solutia e vrajeala ca-n tinerete, abureala la greu (stiu ca asta presupune niste cheltuieli semnificative pentru uleiuri de masaj, parfumelu si alte dracii) si pina la urma tot tre sa cedeze ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 7 Apr 2005, 12:19) Nu in acte, dar am 3 ani de "chin" ![]() ![]() QUOTE(bomicabomic @ 7 Apr 2005, 12:25) Tase, direct si la obiect. Spune-i ca Loganul are servo-directie si ai rezolvat problema. Asta le sperie pe femei la Dacii. Trasu de volan. Daca ii spui ca are si servo-frana, va fi pe spate. ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Tase, bre (vorba lui Johny Raducanu), eu am inteles situatia voastra. Dar n-am inteles bine treaba cu "masina proletara". Doamna are businessul ei se trage dintr-o familie de industriasi sau e asa un moft al dinsei.
Ca poti sa-i spui ca si Volswagen, a fost masina proletara, si iete unde a ajuns. Pentru driver : Stai linistit, nici la inceputuri nu esti . Cind o fi cu acte incepe initierea si mai vorbim noi. Si dupa ce-o veni si copilul, sa vezi atunci. This post has been edited by bomicabomic: 7 Apr 2005, 12:00 |
--------------------
x
x
- x
|
|
tase |
![]()
|
QUOTE(bomicabomic @ 7 Apr 2005, 12:58) Tase, bre (vorba lui Johny Raducanu), eu am inteles situatia voastra. Dar n-am inteles bine treaba cu "masina proletara". Doamna are businessul ei se trage dintr-o familie de industriasi sau e asa un moft al dinsei. Ca poti sa-i spui ca si Volswagen, a fost masina proletara, si iete unde a ajuns. Pentru driver : Stai linistit, nici la inceputuri nu esti . Cind o fi cu acte incepe initierea si mai vorbim noi. Si dupa ce-o veni si copilul, sa vezi atunci. citezi dintr-un clasic (daca nu e, merita sa fie): "there are two ways to argue with women. neither works." |
--------------------
dacia
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Tase, *tu* vrei Golan sau nu? Afla de la o doamna ce nu-i place sotiei tale de fapt si schimba-i parerea "pi din dos" (nu va gīnditi la prostii, eu sunt nascut-crescut in Moldova. Desi cu cremele alea din frigider...). Sotia ta n-are prietene dispuse sa colaboreze discret cu tine?
Daca tie ti-e (semi-)egal, asculta si opinia sotiei si verifica daca nu cumva are dreptate. Intuitia face cīteodata o gramada de bani. Cīt despre "linia dura": o fac ei pe Machos p'aici pe forum; as vrea sa-l vaz pe Marty sau pe diverx cum isi lasa prietena pe jos... This post has been edited by os: 7 Apr 2005, 12:05 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Ant @ 7 Apr 2005, 12:56) Eu zic sa ai grija ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tase |
![]()
|
QUOTE(os @ 7 Apr 2005, 13:02) Tase, *tu* vrei Golan sau nu? Afla de la o doamna ce nu-i place sotiei tale de fapt si schimba-i parerea "pi din dos" (nu va gīnditi la prostii, eu sunt nascut-crescut in Moldova. Desi cu cremele alea din frigider...). Sotia ta n-are prietene dispuse sa colaboreze discret cu tine? Daca tie ti-e (semi-)egal, asculta si opinia sotiei si verifica daca nu cumva are dreptate. Intuitia face cīteodata o gramada de bani. Cīt despre "linia dura": o fac ei pe Machos p'aici pe forum; as vrea sa-l vaz pe Marty sau pe diverx cum isi lasa prietena pe jos... ce nu-i place, ce nu-i place... ii place seria 7, aia nu-i place. intelegi acu? dar pe de alta parte zicea bine cineva ca dupa logan ramin bani de alte chestii, un parfumel, o vacanta mai lunguta, prin toamna se termina mall-ul si ar fi utila o rata cit mai mica la autovehicul... hmmm... later edit: ma driverx, tu ai probleme cu un palm si te iei de mine cu golanu'??? This post has been edited by tase: 7 Apr 2005, 12:12 |
--------------------
dacia
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Tase , spune-i ca o rugam respectuos sa-ti aprobe achizitia .
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
bomicabomic |
![]()
|
Tase , frate, dar n-are gusturi rele. Ma tem ca pentru o asa masina, va trebui sa muncesti cel putin 60 de ore pe zi.
![]() ![]() Zi-i ca la banii pentru serie 7, va luati Logane, de va faceti firma de taximetrie, deci vin si banii girla. This post has been edited by bomicabomic: 7 Apr 2005, 12:15 |
--------------------
x
x
- x
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(os @ 7 Apr 2005, 13:02) Cīt despre "linia dura": o fac ei pe Machos p'aici pe forum; as vrea sa-l vaz pe Marty sau pe diverx cum isi lasa prietena pe jos... Mai, eu is deja ca si un casatorit. Daca maine vreau Golan, Golan va fi, nu altceva ca nu ii place ei curu la Golan, dar stie in ca in fiecare dimineata si in fiecare seara masina o duce. De cand am masina, nu mai stie ce e aia mers pe jos si RATUC (RATB clujean), si ii va placea, nu ca ii impun eu, ci ca va lasa prejudecatile deoparte, se va calibra si obisnui cu masina. Dar pentru asta trebuie ca femeia sa nu fie dusa de tot. Also, sa vezi ce da ochii peste cap cand vine vorba de cheltuieli masina, ce o uraste, dar dupa 2-3 zile imi propune frumos sa mergem jos sa avem grija de "copilu'" nostru si sa ii facem curat pe interior. A mea cand ii aratam poze cu Golan, zicea ca ii urata ca dracu, mai ales curu, avea ceva cu curu, se uita urat la Golanele de pe strada, dar acum e altfel. Chiar ieri in fata mea era un Golan. Ce imi zicea ea cu zambetu pe buze: "Uite un golanel!". So....cred ca v-ati lamurit. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
paulp |
![]()
|
Ihi, mai bifam unu pe lista celor care cred ca pot imblinzi scorpia
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
bomicabomic |
![]()
|
so, cred ca nu........
|
--------------------
x
x
- x
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
driverx, probabil ca "cea" a lui tase e femeie de femeie, asa ca pretentiile cresc
chiar tase, spunei ca formul dacia o roaga sa accepte Logan-ul. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
dady |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
te duci la un prieten si iei o masina cu imprumut identica cu aia pe care o vrea jumatatea. o aranjezi bine: benzina proasta, scaunele slabite din suruburi, o roata sau doua putin dezumflate, o iei la o plimbare si ii arati super masina ei. dupa aia iei un logan si o sa vada super masina ta.
ps. prietenii lui sa nu ma injure |
--------------------
logan
prestige
2007
|
|
tase |
![]()
|
"se va calibra si obisnui cu masina"
sa-i urmaresti privirea cum ii fuge dupa cite un mercedes sau alt vapor.... cred ca trebuie schimbat titlul din "convins mujerul" in "aici discutati despre neveste si femei". |
--------------------
dacia
|
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
ZIi ca Peugeot 206 mai are un an, pt ca apare 207, si voi veti fi cu o masina invechita, si vor rade de voi prietenii. Mai zii ca o revizie la 206 face vreo 10 milioane si ce fustite, bluzite, parfumele, floricele iai lua tu de banii astia.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
costi |
![]()
|
@ driverx "Daca ii spui ca are si servo-frana, va fi pe spate"
si, si,.... mai zi.... de la "va fi pe spate" ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(tase @ 7 Apr 2005, 13:21) "se va calibra si obisnui cu masina" sa-i urmaresti privirea cum ii fuge dupa cite un mercedes sau alt vapor.... cred ca trebuie schimbat titlul din "convins mujerul" in "aici discutati despre neveste si femei". Ma vad nevoit sa ma repet si totodata sa ma si autocitez: "incep sa ma gandesc ca nu Logan e problema aici." Cand ti-ai luat nevasta, poate trebuia sa fii mai calculat cum esti in cazul achizitionarii de masina. Cred ca ti-ai luat mercedes de femeie. O fi faina, nu zic, dar numa' casco (a se citi cosmetice in frigider) sunt poate peste venitu tau. De benzina (a se citi haine & accessories) nu mai vorbim. Got the point now? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
paulp |
![]()
|
Alioo, nevasta nu se cumpara de la Show room domnu driverx
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
pacat; ar fi putut oferi si drive test-uri !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:37 |