Amenda, cu bicla prin parc
![]() ![]() ![]() |
Amenda, cu bicla prin parc
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Nu vad bine, scrie ca erai pe bicicleta sau pe langa ea?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Totusi scrie: "circulatia bicicletelor strict interzisa".
In plus, au cam trecut cele 15 zile... This post has been edited by BZN: 26 Apr 2010, 21:09 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai sambata a venit acasa...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
cu plicul in mana, avand stampila cu data primirii, poti merge la trezorerie si achita in termen de 2 zile lucratoare jumatate din minimul amenzii.
tot cu data de pe plic poti face dovada primirii si depune la Judecatoria de pe raza sectorului unde se afla parcul cu pricina in termen de 15 zile o contestatie la procesul verbal. poti achita amenda pentru a beneficia de jumatate din minim iar daca instanta iti da castig de cauza iti poti recupera banii. acum depinde daca HCL-ul ala prevede achitarea a jumatate din minim mergi la intrarea in parc si fa cateva poze de ansamblu, in care sa se vada ca nu exista indicatoare care sa interzica circulatia bicicletelor (asta daca ele chiar nu exista) This post has been edited by daniel4ro: 26 Apr 2010, 21:21 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu cred ca se poate jumate, ca s-a ambitionat sa-mi dea maxim, pt ca n-am vrut sa semnez...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
amenda e de la 100 la 500, ti-a dat amenda 200, nu maxim. mergi maine la trezorerie si incearca sa platesti jumate din minim, adica 50 de lei.
am auzit ca prin Bucuresti si Ilfov gardienii astia taie si spanzura, e jale cu ei. si , pe viitor, nu mai merge nici tu cu bicicleta prin parcul lor, daca nu-ti dau voie ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ei asa au zis, ca de la 100 la 200 e amenda, ca daca era 500 maxim, 500 imi dadea...
Am trecut toata iarna prin parc, nu era picior de gardian... sau nu mi-a zis niciunu' nimic... Cum a dat caldura... s-au postat 3 in fata mea ca sa nu trec ![]() Am zis ca-i gluma la inceput, d-aia le-am si dat buletinu'... Daca stiam, faceam pe retardatu', sau ca nu stiu romana... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu scrie ca tu circulai cu bicicleta. Putin mai jos scrie ca ai avea obiectii "privind afisarea insemnelor ca ar fi interzis cu bicicleta" (ce, sexul?) si totodata sustii ca nu ai fii deranjat cetatenii. Da nu reiese de nicaieri motivul presupusului deranj. Apoi scrie ca n-ai stiut ca n-ai voie cu bicicleta in parc (mi se pare normal, nu toata populatia Romaniei stie asta). Dupa care, cireasa de pe tort. A scris boul ala ca "n-ai stiut ca nu exista indicatoare in acest sens".
![]() Cascadorii rasului. Vrei sa-ti dau adresa aluia si CNP-ul? Nascocesti tu ceva. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
A cui ma?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Am cautat HCGMB 304/ 2009 dar n-am gasit nicaieri ce stipuleaza art. 3, cel in discutie. Cu parere sincera de rau, nu cred ca ai sanse de castig intr-o eventuala contestare a Pv-ului. Acesta e completat cu o oarecare stangacie dar totusi se intelege clar ca aveai cu tine bicicleta. Depinde cum e formulata interdictia in Hotararea asta, e diferenta intre: "accesul interzis biciclistilor" si " circulatia bicicletelor strict interzisa"...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
A lu' ala care ti-a intocmit PV-ul.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Chiar daca iti dadea maxim, tot aveai dreptul la jumatate din amenda. Dar PV-ul sigur este de contestat si anulat.
Eu am primit amenda de la politia comunitara pt. ca aveam afis de vanzare in geam la masina (300 lei). L-am contestat, l-am casdtigat si le-am luat si 600 lei cheltuieli de judecata. |
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai si cum ai facut? Concret...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Si nu platisesi taxa la Primarie pe afis?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
BZN |
![]()
|
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 26 Apr 2010, 22:38) Doamne fereste! Asta ai inteles tu? ![]() Acum poate-mi raspunde si mie cineva. Ce nenorocire se intampla daca nu plateste chestia aia, care arata mai mult a bataie de joc la adresa inteligentei decat a amenda? Io am avut d-alea teancuri. Nu mi s-a intamplat nimic. Ba chiar am aflat, de la adm. fin., ca n-am niciuna de plata. This post has been edited by Victoras2001: 26 Apr 2010, 21:53 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
|
|
daniel4ro |
![]()
|
OG2/2001
Art. 28. - (1) Contravenientul poate achita, pe loc sau in termen de cel mult 48 de ore de la data incheierii procesului-verbal ori, dupa caz, de la data comunicarii acestuia, jumatate din minimul amenzii prevazute in actul normativ, agentul constatator facand mentiune despre aceasta posibilitate in procesul-verbal. In actul normativ de stabilire a contraventiilor aceasta posibilitate trebuie mentionata in mod expres. Termenele statornicite pe ore incep sa curga de la miezul noptii zilei urmatoare, iar termenul care se sfarseste intr-o zi de sarbatoare legala sau cand serviciul este suspendat se va prelungi pana la sfarsitul primei zile de lucru urmatoare. acum depinde daca actul normativ prevede posibilitatea achitarii a jumatate din minum. am gasit HCG dar nu reusesc sa o deschid http://www.politialocalabucuresti.ro/wp-co...xVVzPNd9vubXG3c 26 Apr 2010, 21:57: @victoras cand vei merge la AFP sa-ti platesti impozitul pentru casa/masina, sau daca vrei sa-ti vinzi masina ori vreun imobil, nu ti se va incasa plata respectiva pana nu iti platesti amenda. This post has been edited by daniel4ro: 26 Apr 2010, 21:57 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Judecatorii ar trebui sa-i cheme la proces si sa le vare-n rect astfel de fituici alora de le intocmesc.
Daniel, jur pe viata mea ca am vandut doua masini, am cumparat o alta, am vandut si-o casa, iar ei mi-au spus ca n-am nimic de platit. I-am intrebat in mod special, ca deja ma macina curiozitatea cand am vazut ca nu figureaza. This post has been edited by Victoras2001: 26 Apr 2010, 21:58 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
|
|
BZN |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 26 Apr 2010, 22:50) OG2/2001 Art. 28. - (1) Contravenientul poate achita,...agentul constatator [B]facand mentiune despre aceasta posibilitate in procesul-verbal... Contravenientul poate achita jumatate daca se angajeaza sa faca acest lucru( vezi tipizatul). Nesemnand PV nu te angajezi deci pierzi posibilitatea de a plati jumatate. De fapt rubrica e barata de agent (legat de mentiune). |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai eu am zis asta, putem trece peste acest aspect. Putem trece dealtfel si peste latura morala.
Eu ce fac? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
BZN |
![]()
|
Bine ca ai scapat cu doua sutare , putea sa-ti dea 500 lejer, conform PV. Scrie clar acolo amenda de la 100 la 500 ron. Ti-au facut o reducere.
![]() Acum pe bune, as vrea sa ma insel insa parerea mea e ca esti bun de plata. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 26 Apr 2010, 22:28) Ei asa au zis, ca de la 100 la 200 e amenda, ca daca era 500 maxim, 500 imi dadea... Am trecut toata iarna prin parc, nu era picior de gardian... sau nu mi-a zis niciunu' nimic... Cum a dat caldura... s-au postat 3 in fata mea ca sa nu trec ![]() Am zis ca-i gluma la inceput, d-aia le-am si dat buletinu'... Daca stiam, faceam pe retardatu', sau ca nu stiu romana... Pe PV scrie ca amenda este de la 100 la 500 conform HCL si el ti-a dat 200 ca asa a vrut muschiul lui. Totusi, aveai dreptul la jumatate din amenda in 48 de ore. |
--------------------
Renault
Trafic
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
I-ai un tort. Sau plateste repede amenda. Nu de alta, da o sa-ti puna bete-n roate cand iti vei cumpara noua vila.
Vezi-ti, ma, de trebuirile tale. Daca o sa apara vreodata pe undeva si-o sa fii constrans, o vei plati atunci si gata. Da io-mi mentin parerea. In locul judecatorului l-as chema pe seful comunitarului si i-as sugera sa-si invete cotarlele sa se exprime-n limba materna sau sa-i trimita la alta munca. Asta-n cazul in care stie si ala... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
|
|
CRY 79 |
![]()
|
Tu nu esti hotarat daca sa faci contestatie? Eu unul as face sigur.
|
--------------------
Renault
Trafic
|
|
BZN |
![]()
|
Si ce ai contesta? Cred ca si initiatorul ar vrea sa stie.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 26 Apr 2010, 22:28) Si tot nu vrei adresa aluia? ![]() Da conform caror principii stabilesc ei amenda? Sa zicem ca e vorba daca a fost sau nu cu intentie si alte alea. Dar sa dai amenda intre 100 si 200, sau cat o fi, pentru mers cu bicicleta in parc, mi se pare o nesimtire crasa. Care-i masura faptelor? Ala-i gras si-i dau mai mult? Sau e in functie de viteza? Sau de faptul ca unul a luat-o si prin balta? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
|
|
daniel4ro |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 26 Apr 2010, 21:59) in primul rand mergi si plateste maine, vei beneficia de jumatate din minim si vei plati doar 50 lei. nu conteaza ce a bifat sau nu constatatorul, era obligat sa-ti acorde jumatate din minim in 48 de ore de la luarea la cunostinta a procesului verbal in al doilea rand cauta ce vrea sa spuna articolul pentru care ai luat amenda si dupa aceea mai analizezi daca faci sau nu contestatie. daca o sa castigi, iti vei primi banii inapoi. nu toata lumea are sansa lui victoras de a nu-i apare amenda in evidentele AFP. tu decizi cum iesi mai ieftin |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 14:35 |