Ajutor lucrare licenta contabilitate de gestiune
![]() ![]() ![]() |
Ajutor lucrare licenta contabilitate de gestiune
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă mai tai din lista aia de reguli, discutăm...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cat plateste?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nasoala tema de licenta si-a ales.
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu am dat la statistica... iar ca sa ai succes cu lucrarea, trebuie sa ti-o faci cu proful nu cu prietenarii pe net.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bijnițarul forumului vorbește de materialism. Incredibil!
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
vezi ca da vijelie cu tine de asfalt.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 2 Dec 2010, 22:08) Eu am dat la statistica... iar ca sa ai succes cu lucrarea, trebuie sa ti-o faci cu proful nu cu prietenarii pe net. La statistica vroia si studentul in cauza, dar proful respectiv cica e bolnav, nu se poate... ![]() 2 Dec 2010, 22:11: QUOTE(C a t a l i n @ 2 Dec 2010, 22:06) Te tai! ![]() 2 Dec 2010, 22:12: QUOTE(Markos @ 2 Dec 2010, 22:10) Da' ce i-am facut io lu' Vijelie ca sa dea cu mine de asfalt? This post has been edited by dragoselu: 2 Dec 2010, 21:12 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 2 Dec 2010, 21:04) Toti aia din Top 300 sunt umani, foarte umani. ![]() QUOTE(dragoselu @ 2 Dec 2010, 21:09) Putina consecventa se poate? Zi la oameni cit sare baiatu' la cap, sa stie lumea daca-ti da lucrarea completa, daca-ti da doar cuprinsul si bibliografia sau daca-ti da prefata.2 Dec 2010, 21:13: ![]() ![]() This post has been edited by Marty: 2 Dec 2010, 21:13 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dragoselu |
![]()
|
Pai spuneti niste preturi, i le comunic, faceti un schimb de adrese cu el, va intalniti, vorbiti si cu asta basta!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
ady77 |
![]()
|
Aveam o lucrare de asta prin anul 2 sau 3, o caut si daca o gasesc te anunt, macar la teorie daca scapa de scris si tot e buna.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 2 Dec 2010, 21:14) faceti un schimb de adrese cu el se muta? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 2 Dec 2010, 22:10) E criza, vamile nu mai "vor", azi am facut o tura cu Zambilica la piata sa vad ce mai e cu usturoiul, era un nene care m-a intrebat daca nu aduc cu 10 lei kilu' din ala chinezescu, orice cantitate... ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Lucrarea de licenta... nepretuita!
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
La mine nu găsești compasiune. Poate la grecu... tare bune portocale aduce, am luat azi 10 kile...
|
--------------------
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Vezi ca UE ti-a pus gand rau, vor sa dea o lege prin care usturoiul sa se vanda doar in farmacii, cica-i cancerigen.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 2 Dec 2010, 22:16) Aveam o lucrare de asta prin anul 2 sau 3, o caut si daca o gasesc te anunt, macar la teorie daca scapa de scris si tot e buna. Asa bacauane, fii om! Ca la primavara scrumbie papi! ![]() 2 Dec 2010, 22:20: QUOTE(tribunul @ 2 Dec 2010, 22:18) Vezi ca UE ti-a pus gand rau, vor sa dea o lege prin care usturoiul sa se vanda doar in farmacii, cica-i cancerigen. Pe naiba sa-i ia de UE! ![]() This post has been edited by dragoselu: 2 Dec 2010, 21:20 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
tribunul |
![]()
|
Eu nu prea inteleg cum merge cu lucrari facute de altii, ca doar fiecare profesor in parte, are lista lui cu lucrarile din care sa-ti alegi, si apoi iti da el cuprinsul pe care cam trebuie sa-l respecti.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
ai scris-o?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 2 Dec 2010, 22:21) Eu nu prea inteleg cum merge cu lucrari facute de altii, ca doar fiecare profesor in parte, are lista lui cu lucrarile din care sa-ti alegi, si apoi iti da el cuprinsul pe care cam trebuie sa-l respecti. Pai se inspira si omul din ea. Doar nu o sa piarda noptile sa bata "gargara" la calculator! E si el tanar, invata pentru examenele de licenta |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Inspira pe gura sau trage pe nas?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pentru detalii vorbește cu grecu. Eu nu pun întrebări dacă sunt mulțumit.
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si eu dau o tura pana la Bucuresti sa iau vreo suta de kile insa. Am pe cineva care le da bine in piata da Mos Nicolae.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tribunul |
![]()
|
Glumeam si eu, ca mi s-a stricat tv-ul si aud golurile de la vecinii de sus, cand mi sa zgaltaie lustra.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:35 |