Ajutor lucrare licenta contabilitate de gestiune
![]() ![]() ![]() |
Ajutor lucrare licenta contabilitate de gestiune
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cu placere. nu vrei si ceva masline?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce ai: kalamon sau kalamata?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu vreau d-alea "naturale" mici si rosiatice, cum se poarta acum. Nu d-alea mamut.
La cat ai kilu'? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
discutam pe mess, sa nu poluam topicul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ok discutam pe mess.
Ma gandeam eu ca e la 1000 de grame, ca-l stiu baiat serios pe Markos, nu ajunge la zdup ca Penescu si al sau kil de 900 de grame. ![]() This post has been edited by Merced: 2 Dec 2010, 21:49 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă n-ai pe nimeni să vândă în zona Brăila-Galați, îți pot recomanda un fost coleg de facultate.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
sigur, da-mi un PM, sar'na.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma grecule, m-am gandit! Sa stii ca nu ma bag si la masline! E prea mult de munca!
![]() Da-i naibii de bani! Si-asa: portocale, si celelalte chestii, acum si masline... E cam mult! Mai baga-i si pe altii in afaceri, ca io mi-am cam facut plinul. E timpul sa fac un levălap si io! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pick me! Pick me!
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 2 Dec 2010, 22:09) Mai baga-i si pe altii in afaceri, ca io mi-am cam facut plinul. n-am pe cine ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Pick me, too!
![]() <span class='edit'>2 Dec 2010, 23:18:</span> QUOTE(Markos @ 2 Dec 2010, 23:17) Καλησπέρα! ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 2 Dec 2010, 22:20 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 2 Dec 2010, 23:17) Chiar ca... ![]() Lasa ma, daca chiar n-ai si n-ai, o sa vad io cum fac! Da' tare as vrea sa ma mai odihnesc si io oleaca! Tot pe drumuri, tot afaceri, to' felu' de chestii... chiar crezi ca-i chiar asa usor? Om sunt si eu! Daca as putea sa gasesc pe cineva de incredere sa-l laa in locu' meu... macar pentru o perioada! nici sa-ti dau tie peste cap afacerile nu ma indur, ca doar numa'io stiu cat am muncit ca sa le aduc la nivelu' de acum! Galati - Atena - Galati - Atena - Bucuresti - Atena - ... Viata-i asta? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Deci am vorbit cu omu' din Brăila. Acu' e detașat în Galați cu munca, da' cică în 3 săptămâni intră în șomaj tehnic și ar vrea să se apuce. Părea foarte încântat, mai ales că cică a mai lucrat cu grecii. Mi-a promis că te caută atunci, dacă nu găsești pe nimeni de încredere.
|
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 2 Dec 2010, 23:21) Deci am vorbit cu omu' din Brăila. Acu' e detașat în Galați cu munca, da' cică în 3 săptămâni intră în șomaj tehnic și ar vrea să se apuce. Părea foarte încântat, mai ales că cică a mai lucrat cu grecii. Mi-a promis că te caută atunci, dacă nu găsești pe nimeni de încredere. Tu lu' grecu i-ai zis asta, nu? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da mă, ce, vezi vreun = p-acolo?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 2 Dec 2010, 23:23) Asa ma! Nu de alta, da' si io caut o persoana sa-mi mai tine locu' si nu mai tineam minte daca pe tine te-am intrebat sau nu! Chiar asa: mai stii pe vreunu' amator de munca? Sa-l iau pe langa mine, sa-l invat cate ceva si sa-l las in locul meu oleaca! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 2 Dec 2010, 22:21) Deci am vorbit cu omu' din Brăila. Acu' e detașat în Galați cu munca, da' cică în 3 săptămâni intră în șomaj tehnic și ar vrea să se apuce. Părea foarte încântat, mai ales că cică a mai lucrat cu grecii. Mi-a promis că te caută atunci, dacă nu găsești pe nimeni de încredere. ok, mersi mult de tot ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
Nu ma iei pe mine?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vezi Markos ca la inspectoratul pe judetul Galati se discuta despre inlocuirea programului cornul si laptele cu chifla si portocala. O vorba buna pusa unde trebuie ti-ar face un debuseu serios, sigur si pe termen lung. In scoli merg si d'alea batucite, sint copii amariti si se bucura de orice.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 2 Dec 2010, 22:32) Vezi Markos ca la inspectoratul pe judetul Galati se discuta despre inlocuirea programului cornul si laptele cu chifla si portocala. Stiam, de fapt e "lamaia si maslina", da' mersi oricum ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 2 Dec 2010, 23:32) Vezi Markos ca la inspectoratul pe judetul Galati se discuta despre inlocuirea programului cornul si laptele cu chifla si portocala. O vorba buna pusa unde trebuie ti-ar face un debuseu serios, sigur si pe termen lung. In scoli merg si d'alea batucite, sint copii amariti si se bucura de orice. La ce dracu' dai din casa ma? ![]() Faceti-i cucu mare lu' grecu asta! Numa' el sa castige! Si sa ne dea eventual doi lei si noua! Tu de ce naiba crezi ca ma agit si caut om? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Galati sau Braila, de fapt.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Mdea! Se poate zice si asa!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce te bagi, C@ataline? La tine-n Tico abia incap doua portocale si o banana, si alea mici, aici e treaba de en gros !
E vorba de BraiGal, un nou proiect de urbanizare rurala al lui basescu. Chestia aia cu regiunile. This post has been edited by corbex: 2 Dec 2010, 22:41 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:40 |