Ajutor lucrare licenta contabilitate de gestiune
![]() ![]() ![]() |
Ajutor lucrare licenta contabilitate de gestiune
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() pai vrem si noi sa avem 3 masini ca tine,plus tribeca ![]() This post has been edited by C@talin: 2 Dec 2010, 23:09 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cui ma?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 2 Dec 2010, 23:07) Eee, de parcă tu nu ți-ai atârnat de perete tabloul ăsta după ce a început să meargă afacerea la noi în țară... 2710853718_33c6e25a24.jpg |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La femei o sa ne gindim dupa ce facem rost de bani. Le luam pe rind.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
subsolu lu grecu 205_milliones.jpg
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ce nu imi place mie la voi: de ce il invidiati pe grec? Ce daca el are milionul? E munca lui. Nu in bani sta totul!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Se vede cine-i profesor! Așa e, chiar dacă e bogat, are suflet mare, și e deschis spre a ajuta și pe alții...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 3 Dec 2010, 00:16) Ce nu imi place mie la voi: de ce il invidiati pe grec? Ce daca el are milionul? E munca lui. Nu in bani sta totul! Da' din a cui munca si-a facut el banii de ce nu intrebi? ![]() Stii cum e cu grecii? Sunt prietenii tai cand e vorba sa munciti, da' cand e vorba de impartit uita! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
tu ai de gand sa pleci cu tirul ala?
e aproape 3 decembrie. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ai sa vezi tu ce fum vine de la scrumbie si am sa zic: Iaa maiii pune-ti pooftaaa-n cuuui, neeaa L@uuu!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
cand eu stiam de scrumbie tu nici macar nu erai conceput !!!ciocu' mic si joc de glezne speculantule .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
ok, e bine de stiut
![]() Dragoselu' and the fifties This post has been edited by ady77: 2 Dec 2010, 23:45 |
--------------------
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Care stie cum se seteaza ceasul de pe forum?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
E pe gmt+2, bucuresti, da tot cu 1 ora inainte arata.
Succesuri, am reusit, C@talin m-a luminat. This post has been edited by tribunul: 3 Dec 2010, 00:21 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
C@talin |
![]()
|
![]() p.s. bre kum da acolo in afara tari unde esti tu nai nevoie de om ? io nu ma supar sa plec din tara. ma duc io in locu tau acolo ![]() This post has been edited by C@talin: 3 Dec 2010, 00:24 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 3 Dec 2010, 00:23) io nu ma supar sa plec din tara. sincer, nici io. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
Pai nu avea Base dreptate....
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 3 Dec 2010, 01:28) Pai tu esti plecat din tara ma grecule! Ca doar iti odihnesti oasele la romanica! 3 Dec 2010, 10:30: QUOTE(C@talin @ 3 Dec 2010, 01:23) ![]() p.s. bre kum da acolo in afara tari unde esti tu nai nevoie de om ? io nu ma supar sa plec din tara. ma duc io in locu tau acolo ![]() Neaah! Nu ai unde sa parchezi pe-aici ditamai agregatu'! E broblem cu locurili di parcari! ![]() This post has been edited by kum: 3 Dec 2010, 09:30 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kum @ 2 Dec 2010, 22:45) Ba, mucles! Daca pica afacerea, sa moara Cipilan ca vin peste tine si fac revolutie! Ce-a facut Nero Romei e pistol cu apa pe linga ce fac eu cu Galatiu' sau Atena (pe unde dracu' te gasesc) daca se sparge combinatia! ![]() QUOTE(dragoselu @ 2 Dec 2010, 22:55) Tu crezi ca eu nu m-am gandit la suc de portocale?? Din prima clipa, cand am auzit grec si portocale Si daca auzeai de cipriot si portocale, la ce te gindeai? ![]() QUOTE m-am si gandit la ceva bun pentru copii, suc de portocale, de grefe, limonada... Suc de grefe de piele sau de care grefe?QUOTE Pai decat sa le dea sa manance cornuri cu E-uri si in plus si stricate nu mai bine mananca [...] o lipie [...]?? Cu niste shaorma-n ea, evident. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dragilor, va anunt oficial ca am primit o caruta de reporturi pentru off pe topicul asta. Desi nu ma intereseaza absolut deloc ce se discuta pe aici am facut un efort considerabil sa citesc toate cele patru pagini si am constatat ca in afara de vreo 2 posturi restul sunt balarii. Ceea ce ma face sa cred ca e deplasat sa ma apuc sa sterg discutiile. In consecinta, daca dragoselu este de acord, ramane sa discutati aici de portocale, masline, etc...cu rugamintea sa incercati sa nu faceti muci chiar toate threadurile
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:12 |