Ajutor lucrare licenta contabilitate de gestiune
![]() ![]() ![]() |
Ajutor lucrare licenta contabilitate de gestiune
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Stramosii nostri, chiar inainte de caragiale, vorbeau franceza. Aversiunea lui dragoselu pentru englezisme gratuite e justificata. Dar n-ar veni cu o propunere concreta si constructiva! De pilda se se inlocuiasca butonul "report" cu butonul "delations". Suna mai firesc si mai apropiat de limba materna. Am putea folosi termenul vechi, al lui neculce, piriciune, dar nu l-ar intelege tinerii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Bre, da cu tot respectu`, traim alte vremuri, engleza e limba universala, si la dacia 1300 a lu` tata, scria pe carcasa filtrului de aer cand se schimba filtrul in romana si in engleza. La bodrdu` de CN de la alta dacie, de data asta din `97, pe carburatie, la rotiata de la aeratoare, scria ON si OFF, si intelegea tot romanu`. Daca baga astia frantuzisme nu mai intelege nimeni nimic. La hainele MADE IN CHINA ce mai scriem?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(corbex @ 4 Dec 2010, 14:21) sau un termen mai popular, "dat în gît", ca-l înteleg si tinerii. 4 Dec 2010, 17:02: QUOTE(Filip @ 4 Dec 2010, 16:50) la rotiata de la aeratoare, scria ON si OFF, si intelegea tot romanu`. da' pe busonu de la ulei nu scria cumva 710? ![]() This post has been edited by Markos: 4 Dec 2010, 17:02 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
- Si il stii pe ala grecu', de aducea el portocale?
- Da... - Era ta-su ma! |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 4 Dec 2010, 19:38) Paradisul se spune ca ar fi acolo unde : englezii sunt politisti (nu au arme), bucatarii francezi , mecanicii germani , amantii greci si totul e organizat de elvetieni . Iar iadul ar fi acolo unde englezii sunt bucatari , mecanicii francezi , amantii elvetieni si totul e organizat de greci . ![]() Mitsοs lived above his restaurant with only his beloved pet dog called Stavros for company. One day Stavros the dog died and Mitsos went to his local priest and asked, "Father, my dog Stavros died. Could you do a Trisagion for the poor animal, he was like a son to me?" Father Nikos shook his head, "I'm afraid not; we cannot have services for an animal in the church. But, there's an English church on the next block. God knows what they believe in. Maybe they'll do something for your dog?" Mitsos said, "I'll go right away Father. Do you think $5,000 is enough to donate to them for the service?" Father Nikos exclaimed, "Kyrie Eleison! Vre Mitsos, why didn't you tell me the dog was Greek Orthodox? ![]() 5 Dec 2010, 16:55: QUOTE(Filip @ 4 Dec 2010, 17:50) Bre, da cu tot respectu`, traim alte vremuri, engleza e limba universala, si la dacia 1300 a lu` tata, scria pe carcasa filtrului de aer cand se schimba filtrul in romana si in engleza. La bodrdu` de CN de la alta dacie, de data asta din `97, pe carburatie, la rotiata de la aeratoare, scria ON si OFF, si intelegea tot romanu`. Daca baga astia frantuzisme nu mai intelege nimeni nimic. La hainele MADE IN CHINA ce mai scriem? ![]() Filip, vreo sa-mi spui ca grapefruit nu se poate traduce in romana prin "fruct grefat" ? A, ne zgarie corzile vocale de nu putem pronunta in romana! Sau daca ne tot zgarie atata, putem inventa noi cuvinte... In loc de on si off am putea spune deschis si inchis. Sau nu mai e spatiu de scris pe rotita cea mica? Cat despre hainele "fabricate in China", exista haine fabricate in China pe care scrie in romaneste, mai stalcit, dar exista! This post has been edited by dragoselu: 5 Dec 2010, 15:55 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Pai pana si basarabenii scriu pe eticheta in romana, iar bulangiul de grec nu vrea. Rusine!
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ati mai gasit careva o lucrare de licenta care sta prafuita prin casa /pod ? Evident ca omul va da si niste banuti, nu e pe degeaba!
This post has been edited by dragoselu: 7 Dec 2010, 06:54 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
uau, dai si tu licenta? s-au prins astia ca diploma e pe naspa?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dragoselu |
![]()
|
Esti off-topic! Eu am dat licenta in 2002!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
io asa am inteles inainte sa editezi mesajul.
oricum, am atins un punct sensibil? This post has been edited by kxz: 7 Dec 2010, 07:22 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
kum, fratioru', am si eu o rugaminte la tine, mai de suflet asa... DUpa ce-ai aruncat gunoaiele grecului de prin partament, crezi c-ai gasi un coltisor si pentru mine? O duc rau p-aici si nu gasesc de munca, as vrea sa-mi caut ceva prin Grecia si as avea nevoie de gazduire pentru o perioada, ma gindeam c-as putea trage la tine. Spal, calc, gatesc....
Daca se poate, sa-mi zici cind pleci din tara inapoi, sa merg si eu cu tine ca nici de transport n-am. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Marty @ 7 Dec 2010, 10:32) kum, fratioru', am si eu o rugaminte la tine, mai de suflet asa... DUpa ce-ai aruncat gunoaiele grecului de prin partament, crezi c-ai gasi un coltisor si pentru mine? O duc rau p-aici si nu gasesc de munca, as vrea sa-mi caut ceva prin Grecia si as avea nevoie de gazduire pentru o perioada, ma gindeam c-as putea trage la tine. Spal, calc, gatesc.... Daca se poate, sa-mi zici cind pleci din tara inapoi, sa merg si eu cu tine ca nici de transport n-am. Acuma esti fratioru' cu mine, da' pana acum ai facut misto de mine de cate ori ai vrut, nu? ![]() Ai noroc ca io nu port pica (port numai trefla)! Po'sa vii sa stai la mine! Despre partea cu transportu'... ce sa zic? Doar sa te lipesc la TIR, ca altfel n-ai cum! Io merg cu avionu', si doar nu ai vrea sa-ti platesc si tie biletu', nu? Zi cand vii, ca sa stiu sa fiu p-acasa! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
Pai ma gindeam sa vin cind te-ntorci si tu, dupa sarbatori. Da' daca vrei sa vin mai devreme, sa am grija de acareturi cit esti tu plecat, zi-mi!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
Dama, bine! Vino! Cre' ca am un TIR pe joi sau vineri! Te sun si-ti zic mai ezact! Aduti lenjerie, ca io nuti dau!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
Ai nevoie sa-ti aduc ceva de pe aici?
Apropos, ai idee de ceva de munca pe acolo? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
Ce sa-mi aduci ma? N-auzi ca io vin acasa?
De munca? Sa vad! Poate te bag la piata pentru inceput! Daca te tii de treaba si le prinzi care si cum, poate te mai bag si la celelalte! Da' tre' sa o iei incet incet! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lasa abureala cu ceva de munca. Ti-a dat grecu' postu' ala, fara concurs, fara licitatie. De parca ai stii ceva despre portocale !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Ma, nu-s mofturos, de munca sa fie. Bine, sa nu ma pui sa ridic greutati c-am probleme cu spatele si genunchiu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
Pai nu ma, ca doar nu cari tu portocalele! Tu doar le vinzi!
QUOTE(corbex @ 7 Dec 2010, 11:07) Lasa abureala cu ceva de munca. Ti-a dat grecu' postu' ala, fara concurs, fara licitatie. De parca ai stii ceva despre portocale ! Are you talking to me? Bai tataie, io sunt certificat in afacerile cu portocale, sa stii! Am dubla certificare, si e recunoscuta international! Tu ai impresia ca grecu' se incurca cu oricine asa? Ia incearca sa-i ceri ceva moaca grecului... ![]() L.E. Martinezule, am uitat sa-ti spun: fara curve in apartament, da? Si fara tigari! ![]() This post has been edited by kum: 7 Dec 2010, 10:16 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
Nu tu, ma, Marty! Tu esti manager de filiala, normal ca te pricepi. Nu era vorba ca mai ai nevoie de un om? Au existat si oferte. Grecu', ca orice Onassis cinstit, le-a dat la spate, n-are el treaba cu competenta, e mai bun unul nepriceput da' prost platit. Dar ai grija, daca trece o gagica pe linga el, Marty le da dracu' de mandarine si se duce dupa ea. O sa pligi tu dupa vremurile bune, cind nu te durea capul !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
Pai cica ie prieten ma!
![]() Si ie mila de el ca a ramas giobles! I-a dat 20-30 de chile in tara sa le vanda (sa vada cum se descurca) si cica sa-l iau pe langa mine aici, sa aiba si el o bucata de paine! Pana mea! In fond e afacerea lui! Chiar daca io am comision, tot afacerea lui e! Stii cum se spune: legi magaru' unde spune stapanu'! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kum @ 7 Dec 2010, 09:48) Despre partea cu transportu'... ce sa zic? Doar sa te lipesc la TIR deghizeaza-l în mandarina, poate nu ma prind. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
kum, vezi ca grecul vrea sa te inlocuiasca. Cica Marty e numai bun acum, ca e cu foamea in gat si se multumeste cu doo portocale si o cutie de carton in care sa doarma. Apara-ti scaunul ca e albastra situatia!
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
kum |
![]()
|
Lasa ma, ca nu e nimeni de neinlocuit!
Am obosit si io! ![]() Lasa-i si pe-astia mai tineri sa se afirme! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
EBA deja e afirmata.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:12 |