Ce vă enervează la cei din jur?, De bun simț sau doar subiective...
![]() ![]() ![]() |
Ce vă enervează la cei din jur?, De bun simț sau doar subiective...
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma dispera "intelectualii" care "citesc" in metrou cu castile in urechi...
1. nu inteleg cum naiba inteleg ceva din cartea aia cu muzica in urechi 2. nu inteleg cum naiba inteleg ceva citind stand in picioare in aglomeratia aia.... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Lostboy |
![]()
|
De fapt, o curiozitate: obișnuiți să beți apă (vin, bere, orice lichid ...) cu mâncarea în gură, adică fără să fi terminat de mestecat?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
doar tarie si vin....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ma enerveaza pizmele care-si plimba prin gura deschisa flegma aia de guma de mestecat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pe mine ma enerveaza, la cei din jur, prostia, gigilincismul, tampenia, toniesceala, dobitocenia, saisprezecimile, cretinismul, aflocismul samd.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma deranjeaza cei care confunda notiunea de "cu personalitate" de cea "prost crescut". Am intalnit suficiente cazuri in colectivitati de indivizi/individe care deranjau foarta multa lume prin manifestarile/actiunile lor. Aceste 2 notiuni nu se suprapun. Cu personalitate e una iar prost crescut e altceva. Multi prost crescuti au impresia ca ei sunt niste indivizi cu personalitate. Ma deranjeaza foarte mult oamenii prost crescuti (fara educatie).
This post has been edited by ionutctn: 8 Nov 2011, 11:37 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 8 Nov 2011, 11:16) De fapt, o curiozitate: obișnuiți să beți apă (vin, bere, orice lichid ...) cu mâncarea în gură, adică fără să fi terminat de mestecat? ![]() Lapte dupa ce vâr biscuitii in gura (cam rar in ulimele decenii) sau cola peste eugenii. On-topic .... incerc sa nu ma mai enerveze nimic la cei din jur. La ce bun sa ma enervez eu pentru dobitocia unora? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa scrii pe forum.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 8 Nov 2011, 12:13) Pe mine ma dispera "intelectualii" care "citesc" in metrou cu castile in urechi... 1. nu inteleg cum naiba inteleg ceva din cartea aia cu muzica in urechi 2. nu inteleg cum naiba inteleg ceva citind stand in picioare in aglomeratia aia.... La 2 sunt de-acord. Nu poti sa pretinzi ca citesti ceva in timp ce ti se zgaltaie obiectul muncii. Partea cu muzica e subiectiva in schimb. Evident, depinde de tipul de muzica ascultata, dar muzica reuseste sa se duca cumva in planul secund, si sa devina doar un fundal placut. Suna oricum mai bine decat zgomotul de fond din mijloacele de transport in comun. Oricum, pe mine mai rar ma mai enerveaza de-astia. Ii incadrez la "munca in stil romanesc" si gata. Da' is si un neam de oameni pe care i-as bate cu cheia de roti. Aia care tin copilul in brate cu o mana, si tigara in ailalta. Cat oi fi io de fumator. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Proastele care mai intai pun caruciorul cu copil pe trecere si abia apoi se uita daca vine vreo masina.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(vet @ 8 Nov 2011, 11:47) Lapte dupa ce vâr biscuitii in gura (cam rar in ulimele decenii) sau cola peste eugenii. On-topic .... incerc sa nu ma mai enerveze nimic la cei din jur. La ce bun sa ma enervez eu pentru dobitocia unora? Vin rosu cand mananc cozonac, lapte sau ceai, in functie de chef. Iau cate o gura mica din fiecare si savurez indelung. Nici io nu-i mai bag in seama pe toti cretinii. Chiar ma autosugestionez cand ii vad pe altii cum fac spume. Ma gandesc "uite ce bine de mine ca ma lasa asta rece si ala moare de nervi.". E cam ca la tigari. De ce vedeam mai multi fumand si spunand ca nu se pot lasa, d-aia ma ambitionam mai tare sa nu mai fumez si ma felicitam in sinea mea. Bine, aici mai iau si cate o gura mica de magnestres+B6 cu vin rosu, lapte, ceai, apa, dupa pofta de moment. ![]() QUOTE(ag02cws @ 8 Nov 2011, 11:55) Proastele care mai intai pun caruciorul cu copil pe trecere si abia apoi se uita daca vine vreo masina. Pai tu o sa mori tanar. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce ma inervează subiectiv și psihotic:
-Ocuparea unei bănci în parc de o singură persoană care își întinde toate bulendrele. -Mersul cu 30 km/h pe mijlocul drumului (stil taxi caut adresă, io muncesc aici, nu mă plimb) -Câinele depresiv al vecinei care latră ca idiotul, și vecina nici măcar nu e bună ca să îi trec cu vederea (și să nu ziceți că asta fac câinii, latră. Se pot dresa) -Fumatul în lift și în WC (se fumează de emoție, sau care e treaba? Și ce vină avem noi să suportăm) -Câinii fără lesă și botniță (de talie mare, desigur). -Gardurile de fier forjat cu placă de policarbonat pe ele (atunci de de draq ai mai făcut gard de fier forjat dacă nu vrei să se vadă prin el?) -Vilele portocalii și turcoaz construite în pădurea de brazi (senzație) -Produsele de Sibiu de la târgurile bio și din magazinele din București (cred că de la Iisus încoace nu s-a făcut la Sibiu atâta brânză câtă vând negustorii din Bucale) -Țăranii dark skinned din piețe care vând cu mânuși de cauciuc pe mână (dă nasol seara în club să ai pământ în unghii, presupun) -Arătările care își întind fondul de ten cu mistria și zici că sunt moarte de trei zile. -Veterinarii care se pretind neurochirugi, atâta importanță își dau - Vânzătorii blazați |
-------------------- |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
Pe mine ma enerveaza la cei din jur nervozitatea.
E asa, un efect de reactie in avalansa. |
--------------------
*
*
*
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE Ce ma inervează Esti sigur ca te INERVEAZA???? Precis nu te enerveaza? QUOTE Fumatul în lift și în WC (se fumează de emoție, sau care e treaba? Și ce vină avem noi să suportăm) Cu fumatul in lift te inteleg....dar la toaleta prefer sa puta a mahoarca ieftina decat a dejectii umane. QUOTE Câinii fără lesă și botniță (de talie mare, desigur). Te "inerveaza" acesti caini sau doar ti-e teama de ei?...nu de alta dar cred ca sunt chestii diferite. Daca te deranja orice caine fara lesa si botnita, intelegeam. Ca idee.....vezi ca de multe ori un pekinez e mai agresiv ca un dog german. QUOTE Arătările care își întind fondul de ten cu mistria și zici că sunt moarte de trei zile. Nasol.... . fugi la un control ca stai prost cu nervii. Mie chestiile astea descrise de tine mi se par penibile si amuzante. QUOTE Veterinarii care se pretind neurochirugi, atâta importanță își dau In care din cele doua domenii ai o minima pregatire? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Te "inerveaza" acesti caini sau doar ti-e teama de ei?...nu de alta dar cred ca sunt chestii diferite. Daca te deranja orice caine fara lesa si botnita, intelegeam. Ca idee.....vezi ca de multe ori un pekinez e mai agresiv ca un dog german. E chestie de minima civilizatie sa respecti legea cu privire la caini (lesa si botnita, cand si unde e cazu). Eram acu ceva vreme in herastrau cu rolele. Si vine o potaie de pechinez alergand fix in picioarele mele, am sarit peste el, ca il faceam carne tocata. Bine inteles ca nu eram pregatit si am aterizat pe role dupa care am cazut intr-o parte. Ei bine, imbecila de stapana, s-a dus fix la javra care amutise, sa vada daca e bine, nici vorba sa vina la mine sa ma ridice sau sa intrebe daca sunt ochei. Puteam sa imi rup eu ceva din cauza potaii. Oricum i-am promis ca data viitoare trec cu rolele peste javra ei sau o degajez, asa ca sa faca bine sa o tina in lesa. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(neumann @ 8 Nov 2011, 14:44) am pregatit si am aterizat pe role dupa care am cazut intr-o parte. Ei bine, imbecila de stapana, s-a dus fix la javra care amutise, sa vada daca e bine, nici vorba sa vina la mine sa ma ridice sau sa intrebe daca sunt ochei. Puteam sa imi rup eu ceva din cauza potaii. Oricum i-am promis ca data viitoare trec cu rolele peste javra ei sau o degajez, asa ca sa faca bine sa o tina in lesa. Dupa inversunare deduc ca tipa era dama bine ![]() Daca te ridica, ai fi venit in fiecare zi sa cazi pe linga ea. This post has been edited by corbex: 8 Nov 2011, 13:49 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
dupa cat de nevropata era javra, tipa parea cam neregulata. Acu' nu ca nu arata rezonabil, da nu creca vrei sa te-ncurci cu d'alea, daca n-ai mp3 playerul la tine cand incep sa vorbeasca.
|
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
dama filipe, mai du-te si tu prin herastrau cu rolele
![]() |
--------------------
...
..
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Sunteti prea stresati oamenilor, de ce va sar tandarelele de la orice kkt?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Pe mine ma enerveaza oamenii ce au postat pe topicul asta...lucruri care pe ei cica ii enerveaza..dar majoritatea chiar fac acele lucruri...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:10 |