Campania anti-plictiseala, sau ce faceti cand n-aveti ce face la volan
![]() ![]() ![]() |
Campania anti-plictiseala, sau ce faceti cand n-aveti ce face la volan
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
"Depasesc tot ce pot" e mai corect
![]() This post has been edited by corbex: 20 Feb 2012, 18:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
HondaD |
![]()
|
![]() Enigmele Dacieii... Group: Members Posts: 77 Joined: 27 July 09 From: Dej,Cluj ![]() |
numar cate masini depasesc maxim intr-o tura, iar cand is nevoit sa ma retrag pe banda de mers resetez contorul
![]() |
--------------------
Renault
Megane
Estate Gt-Line 1.33 140cp 2018 Grand Scenic 2011 1.6dci 130cp 330k
Master 2019 2.3 dci 170cp Trafic 2013 2.0dci 115cp 180k 2 x Megane 1.4 16v 1999 480k & 190k Ex 1310 1.4 1993 |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ai uitat ce faci cand te plictisesti sau te dai dupa tulpina. Rupi distributia ca sa te dai ranit o saptamana de la lipit afise
![]() buktzik Esti un adevarat daciot; un topic scris adanc ![]() Io nu ma plictisesc la volan niciodata. In oras belesc ochii la gagici cand e sezonu` si in rest fac bilutze,ma besesc, ma scarpin la oua. Pe sosea cand ma apuca plictiseala pun tel sa ma trezeasca la destinatie si trag un somn ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Numar copacii pe care nu i-a rupt inca Hondelu la impact.
Ascult muzica, fac misto cu/de pasageri, bat darabana pe volan... |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca sunt singur dau muzica tare si cant
![]() Daca nu sunt singur nu ma plictisesc. This post has been edited by Shush: 20 Feb 2012, 18:58 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa nu uit . Am avut si curiozitatea sa numar cate cruci comemorative sunt pe cei 49,4 km pana la scarbici( 30)
![]() ![]() ![]() Dar in general dorm. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
HondaD |
![]()
|
![]() Enigmele Dacieii... Group: Members Posts: 77 Joined: 27 July 09 From: Dej,Cluj ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
Estate Gt-Line 1.33 140cp 2018 Grand Scenic 2011 1.6dci 130cp 330k
Master 2019 2.3 dci 170cp Trafic 2013 2.0dci 115cp 180k 2 x Megane 1.4 16v 1999 480k & 190k Ex 1310 1.4 1993 |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Cele mai "deosebite" la stat in coloana au fost: jucat angry birds si chat pe facebook de pe telefonul mobil cu tastatura fizica. Acu cu tastatura virtuala nu prea mai merge, asa ca schimb muzica la greu pana gasesc ceva ce-mi place.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
Felesegu n-are licenta si sireaca daca apuca sa urce de doua ori pe luna in limou.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi spal creierii! Las gandurile sa curga.
Uneori, fac un exercitiu de memorie de scurta durata. Acum ma gandesc la pepeni, dar acum 15 minute ma gandeam la avioane. Incerc sa imi amintesc invers - cronologic sirul gandurilor, cum am ajuns de la avioane la pepeni. |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Daca e vorba de flota aeriana autohtona nu e prea greu.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Io schimb dvd-u' din player... Daca chiar ma plictisesc toate, unul tot ma scoate mereu de la plictiseala grea (e chestie de gusturi, stiu) - hip-hop sau clipuri cu fetite sexy gen Alexandra Stan - Lolipop, Destination Calabria (parca). Daca reusesc sa-mi zbor si sapca din cap cu volumul, e beton. Am o noua ocupatie: mi-o caut cu un ochi pe asfalt si o mana pa dupa scaune, si-o pun din nou la locul ei - pe capul meu chel. Apoi iar sare, iar o pun. Si tot asa...
Astaaa... cand n-am vreo pipita pe scaunul din dreapta, ca atunci, se stie: vitezele se schimba cu stanga. ![]() This post has been edited by dacia_amg: 20 Feb 2012, 20:46 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
De obicei nu apuc sa ma plictisesc, tot timpul apare cate ceva de depasit. Cand ma plictisesc, iau telefonul si ma dau pe net.
Cel mai nasol mi se pare pe A2. Acolo, de regula, ma ia cate un somn teribil. Mare lucru daca intr-o zi n-o sa julesc un parapet. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Cand nu mai am ce face la volan, cobor din masina.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io, daca-s cu visu în dreapta, îl pun sa iasa pe geam mai mult de jumate (si nu e mic deloc), sa faca semne sa se elibereze banda.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aduc pendularu' data viitoare sa facem o turela la fier
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
In rest, merg la consum
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am timp sa ma plictisesc... Daca se intampla mai apas un pic pe pedala si incerc sa mentin o viteza cat mai ridicata, in special pe curbe. Ma gandesc ca mergand la limita nu ma costa in plus mai mult de cateva sute de mii. Merita banii...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
La drum lung nu ma plictisesc... in oras ma ia si somnul
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cind merg in afara nu ma plictisesc , mai aud o birfa doua pe 22
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
-pe autostrada sa nu ma fure somnul bat ritmul in volan.
-pe centura bucurestiului cand am stat degeaba 2 ore ca era accident, am jucat cruce in 4 cu pasagerii. atunci am descoperit cu adevarat ce buna e cotiera - ai unde sa pui cartile... -cand e plictiseala pe timp limitat imi aprind o tigara, doua, trei... apoi ma apuc sa fac curat prin masina |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am tinut cont câți Km am mers fără să frânez. Recordul actual 168 Km. Evident nu în România.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Cand circul pe A1, din cauza plictiselii, rabatez scaunul si trag un pui de somn. Cand ajunge masina in Bucale, readuc scaunul la verticala. Pasagerii fac tot asa.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Bucatzel, de asta uitasi...ai de unde sa te inspiri
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:21 |