montare/demontare piese, ornamente, plasticuri..., ritualuri, proceduri, sfaturi, recomanda
![]() ![]() ![]() |
montare/demontare piese, ornamente, plasticuri..., ritualuri, proceduri, sfaturi, recomanda
mario1980 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
- SV ?? ??? Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Te intereseaza ceva anume ce nu ai gasit cu atotputernicul 'search' ?
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
mario1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Codrin @ 30 Aug 2005, 15:18) Ma intereseaza sa scot plasticul dintre scaune. Vreau sa schimb pozitia senzorului de perimetru al alarmei si sa-l plasez undeva sub suportul de pahare din spate dintre scaune (Laureate). Am vazut ca prima bucata, din fata, se desface foarte usor, dar cea de-a doua banuiesc doar ca trebuie desfacut acel capacel patrat din plastic, si poate ca acolo sint suruburile. Nu as vrea sa bag surubelnita si sa rup ceva pe-acolo degeaba. Si daca stie cineva, prima bucata, adica din fata, se poate scoate separat de cea din spate? N-am avut timp sa ma uit prea bine, si chiar am cautat cu search, dar... am renuntat. Consider ca este un topic util, totusi. Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
- SV ?? ??? Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Plasticul dintre scaune
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=16981269 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mciobanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 September 06 ![]() |
Va rog sa-mi spuneti cum se demonteaza tripla spate la Logan.
Am vazut ca are un piciorus de plastic pe interior, in portbagaj, insa nu vreau sa-l actionez gresit si sa-l rup cumva. Am nevoie s-o demontez ca sa ma leg cu un fir de alimentare al UC de la senzorii de parcare la becul de mars ariere. Multumesc! This post has been edited by mciobanu: 8 Aug 2007, 09:54 |
--------------------
Dacia
Logan
2006, Laureat 1.5 DCI
- ~~~~~~~~~~~~~~~ Logan 1.5 DCI Laureat |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
se desfac cele 2 suruburi cu rozeta care o tin si apoi se trage in afara. Se demufeaza cablaraia si gata.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
13Tdi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 10 October 06 From: Adjud, Vrancea ![]() |
Am nevoie sa desfac grila pe care sunt butoanele de incalzire si cele pentru geamuri fata si nu am nici o idee cum as putea sa fac asta!Am cautat peste tot si nu am gasit nicaieri ceva asemanator sa ma pot inspira!Ma poate ajuta cineva?
|
--------------------
Ford
Focus
2007
- 22Tdi
|
|
gimy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 10 May 07 From: Focsani ![]() |
stie cineva cum se scoate polita spate?..aia unde sint boxele..
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate, 1,4 mpi
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
13Tdi...vezi foto...
gimy...poti scoate doar mocheta care este pe polita spate...trebuie data jos bancheta din spate (spatarul) iar in spatele lui ai 2 braduti...inca 2 braduti mai ai in partea dinspre luneta. Attached thumbnail(s) Pages_from_logan_X1_benzina.jpg ( Size: 471.94k ) Number of downloads: 3223 |
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
iuly75 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 13 January 07 From: IANCA ![]() |
QUOTE(13Tdi @ 6 Jan 2008, 22:35) Am nevoie sa desfac grila pe care sunt butoanele de incalzire si cele pentru geamuri fata si nu am nici o idee cum as putea sa fac asta!Am cautat peste tot si nu am gasit nicaieri ceva asemanator sa ma pot inspira!Ma poate ajuta cineva? se trage cu putere din partea de jos |
--------------------
RENAULT
LAGUNA III
Dynamique 1/2010 fara DPF
- BR XX LDY
|
|
duraghe82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 January 08 ![]() |
vreau sa pun pe logan cauciucuri mai late (195/65/R15 , Debica Navigator 2). E vreo problema???
|
--------------------
dacia logan
dacia logan
2006, 1,4 MPI, PREFERANCE
- AB 05 WLG
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
DA, la I.T.P.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
coyote |
![]()
|
![]() Membru inferior Group: Members Posts: 43 Joined: 28 October 05 ![]() |
apropo de montari/demontari, am cautat pe forum dar nu am gasit cum naiba sa schimb un bec, cel de lumina de intalnire/de drum, s-a ars faza de intalnire la farul din stanga si dupa ce se da jos capacul de protectie si mansonul de cauciuc, nu stiu cum sa scot agrafa care tine becul, mi-e sa nu o dau jos sa nu o mai pot pune, exista vreun truc ceva?
Multumesc pentru un eventual raspuns. |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2006 1.5dCi
- DJ 07 xxx
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da' Cartea Tehnica ai citit-o?
Sau cum a zis Codrin, ai folosit atotputernicul Search si nu ai gasit nimic? Cauta ca s-a mai discutat! |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ambvision |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 5 January 06 ![]() |
Se poate schimba doar sticla la far ? Ca unui prieten i-a spart farul un bou (da, chiar bou...) - se gaseste doar sticla de cumparat? se merita ?
|
--------------------
Dacia
Duster
dci 4x4 110hp
- ?
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Mai bine ii spuneai cum daca stii, vorba ceea tot ai postat, sau urmaresti cresterea "punctajului". M-am confruntat si eu cu aceeasi problema si in cartea tehnica nu este chiar explicit mentionat acest lucru. Siguranta respectiva se misca putin in lateral, are o urechiusa care o tine in locul respectiv. Atentie ca becul trebuie fixat cu aripioarele pe niste ghidaje, daca il pui alaturi va sta stramb. Pentru acces mai bun la becul din stanga eu am dat bateria jos, avand si acel capac cu sigurante in jurul ei( model 2004), si mana mai mare.
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
p_alecs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 6 July 06 From: Constanta ![]() |
Salutare. Mi s-au uzat stergatoarele..au aprope 2 ani de zile. Vroiam sa stiu si eu daca trebuie schimbate cu totul..sau merge sa inlocuiesc doar cauciucurile (am vazut prin magazine cauciucuri pt schimb), daca da as vrea sa stiu si ce lungime au ca sa pot cumpara de schimb. Ms
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 DCI
- ro-01-gem
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
asta cu stergatoarele ......cea mai tare intrebare pusa pana acum.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
p_alecs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 6 July 06 From: Constanta ![]() |
Pai ce vrei si tu daca n-am schimbat pan a acum
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 DCI
- ro-01-gem
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
Stergatoarele au 50 de cm lungime...iar gumele care le gasesti in magazine au mai mult de 50 ...deci trebuie taiate de tine...
Iti recomand sa iei gume colorate...verzi,galbene sau ce culori or mai fi...eu am dinacelea colorate si sterg bine...cele negre sunt cu grafit si am avut probleme cu ele dupa ce s-a spalat grafitul de pe ele. In concluzie ...merg schimbate doar gumele. ![]() |
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
e recomandat sa schimbi si parbrizul odata cu stergatoarele... probabil dupa 2 ani de uzura ale acelorasi stergatoare prezinta nenumarate zragieturi
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si ti se par asa scumpe niste stergatoare noi? Ca daca asa e, facem o cheta sa iti cumparam o pereche noua de stergatoare.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
ciprian0813 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 14 October 06 ![]() |
Am de schimbat si eu sticla la far sau de nevoie toto farul ca dupa o reparatie privind schimbarea aripii dupa ce o incepatoare nu a incaput in parcare de mine ,baietii de la service s-au proptit pe semanlizator si i-am prins si simbata schimba farul ,dar sunt curios cum se face ca de data asta stau si eu cu ei sa nu mai rupa ceva(pacat ca vopsirea le-a iesit super).
|
--------------------
VW
Golf variant
2010
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
e recomandat sa schimbi farul cu totul. daca schimbi doar sticla s-ar putea sa ai probleme cu etansietatea si sa-ti intre apa sau sa se faca condens.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
balflo32 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 13 April 08 ![]() |
poate cineva sa spuna exact(pas cu pas) cum se demonteaza aeratoarele de pe logan?eventual cu poze, ceva?! am inteles ca ar fi pe acolo ceva bucatele de metal, cum sa facem sa nu le pierdem la demontare? multumesc!
|
--------------------
dacia
logan
ABS+ 1.4mpi 2008
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Nu am intalnit nicio bucata de material metalic cand le-am desfacut pe ale mele ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
balflo32 |
![]()
|
QUOTE(mono @ 20 Feb 2008, 23:50) era o chestie mica, de vreo 1,5 cm, un fel de bold indoit la capete...ma gandesc ca facea legatura intre inel si dintii aia, sa se miste in secvente...la mine acolo era, intre inel si lamelele care se deschid. cred ca a cazut inauntru, prin galerii, ca nu o mai gasesc.sper sa nu fie vreo problema daca a ajuns in galerii ca daca as putea sa o scot usor as scoate-o ![]() altii au gasit...!!! multumesc pt raspuns AR-18-MOS nu are nimeni poze?? |
--------------------
dacia
logan
ABS+ 1.4mpi 2008
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(free_fiber @ 13 Apr 2008, 14:19) Aeratoarele sunt prinse de bord in 3 puncte: unul in partea de sus a aeratorului si doua in partea de jos (cele 3 puncte sunt echidistante). Baga o surubelnita dreapta subtire fix in partea de sus a aeratorului, apasa putin si trage de aerator in afara. Ai sa vezi ca iese. De acum, totul e mai simplu, in sensul ca celalte 2 puncte se vad cu ochiul liber. Nu am poze ... dar e ceva si asta. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
balflo32 |
![]()
|
ok, multumesc, eu nu gasisem postul asta !
|
--------------------
dacia
logan
ABS+ 1.4mpi 2008
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
cum se demonteaza portiera in interior, pt ca vreau s aincerc sa pun butucul din nou la loc, dupa ce mil-au fortat!
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:51 |