montare/demontare piese, ornamente, plasticuri..., ritualuri, proceduri, sfaturi, recomanda
![]() ![]() ![]() |
montare/demontare piese, ornamente, plasticuri..., ritualuri, proceduri, sfaturi, recomanda
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
cipry263 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 25 December 08 From: Iasi ![]() |
ma refer la toata carpeta aia de sus... nu acolo unde e becul.....
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 ID: cipry263
|
|
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
Stie cineva cum se demonteaza chestia asta ?
dacia_logan_mcv_facelift_fr_1_.jpg ( Size: 136.7k ) Number of downloads: 1199 This post has been edited by fullfit46: 16 Mar 2009, 12:23 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se scoate chederul si apoi se trage de ea in sus, dar cu atentie sa nu o indoi.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Merge si fara a se scoate chederul, dar intr-adevar trebuie scoasa peria aia cu mare atentie ca daca se indoaie salutare sa mai arate ok.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
Merci. Vreau sa imi pun autocolant si am gasit ceva pe You tube (crististreulea), dar nu apuc sa vad cum se scoate peria aia. Inca odata merci.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|
cipry263 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 25 December 08 From: Iasi ![]() |
se scoate usor fara sa scoti chederul, doar impingi in sus de ea uniform din ambele capete !!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 ID: cipry263
|
|
lucialina2000 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 1 April 08 ![]() |
are cateva suruburi pe ea iar pe langa ele trebuie sa desfaci intai si sa scoti boxele! pe urma tragi incet de fata de portiera si iese! sa tragi cu grija ca este prinsa cu niste banda dublu adeziva! sa nu tragi smuncind ci incet-incet...
sorry dar citeam o pagina anterioara si am raspuns acelei intrebari fara sa imi dau seama ca mai sunt si alte pagini! ![]() This post has been edited by lucialina2000: 19 Mar 2009, 10:34 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 KISS FM
- BT 20 PAL
|
|
Gusti78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 28 June 09 From: heaven ![]() |
Salut.Aveti grija eu cind am montat stripingurile am indoit acea perie de pe partea stg.Arata nasol,in curand o vai schimba.
Va salut. |
--------------------
dacia
cu roti.........
2007
|
|
klax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 1 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva cum se demonteaza manarul exterior usa stanga spate la logan?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.6 16v
- BC-85-BSL www.depanarecalculatoare.ro
|
|
dodolorand |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 June 09 ![]() |
buna stie cineva cum se scot minerele exterioare din spate de pe usa??? astept raspuns pe (ID mess) dodolorand.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
- SM 01 ULI
|
|
klax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 1 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Se demonteaza fata de usa si apoi ai un surub in interiorul usei care tine manerul si aia e.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.6 16v
- BC-85-BSL www.depanarecalculatoare.ro
|
|
demonhunter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 22 May 07 ![]() |
salutare, stie cineva cum se scot manerele exterioare de pe usi? au un sistem de de prindere pe tija...
|
--------------------
dacia
logan
2006
- gl 01 dmn
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai eu sunt patit. In sensul ca am rupt una. Trebuie, dupa ce ai "faramat" fata din interior (plastic), si dupa ce ai desfacut celebra piulita, sa declipsezi una bucata tija. Chiar nu stiu cum sa formulez mai explicit. Tine de indemanarea fiecaruia.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Nu stiu daca am postat corect, dar am o intrebare...: Cum se numeste (daca se poate si un nr din ala de catalog), cum se demonteaza, cam cat costa plasticul (banda) negru dintre hayon si masca spate ?? Nu stiu cum sa-i spun , dar este banda aia neagra de sub stopuri (aia groasa de o palma)
Multumesc anticipat |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
La MCV cum se demonteaza acest plastic?
Attached thumbnail(s) dacia_logan_mcv_02_sursa_dacia.jpg ( Size: 37.3k ) Number of downloads: 691 |
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
...
Attached thumbnail(s) Pages_from_MR389LOGAN5_mecanisme.jpg ( Size: 330.08k ) Number of downloads: 685 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Mersi frumos!
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|
Apate |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 27 May 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 / Laureate
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
De la "pescarie" (torrentz.eu).
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
De la un pescar amator: Unde se pot vedea OTS-urile pe baza VIN-ului?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:08 |