montare/demontare piese, ornamente, plasticuri..., ritualuri, proceduri, sfaturi, recomanda
![]() ![]() ![]() |
montare/demontare piese, ornamente, plasticuri..., ritualuri, proceduri, sfaturi, recomanda
valeriu ciprian |
![]()
|
||
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) demontare_fata_usa.JPG ( Size: 260.37k ) Number of downloads: 2644 |
||
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|||
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
trag inspre mine,nu?
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poti sa tragi inspre usa?
![]() Si incepe dinspre oglinda si nu-ti fie frica sa tragi mai tare ca nu se rupe. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
gata l-am demontat, am pus butucul inapoi, insa se vede ca a fost fortata!!
am ''indoit'' eu la loc tabla din jurul butucului dar binweinteles nu e ca inainte. nu imi ramane decat s ama duc la politie si casco. ![]() |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am desfacut cozorocul de la ceasuri ca sa ma leg la semnalul de viteza iar dupa montare cozorocul are joc, nu mai sta fix desi pare la pozitie, ce nu am facut corect? Ms pt sugestii.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
probabil nu l-ai prins cum trebuie in clemele din fata (dispre parbriz).
Mai incearca sa-l repozitionezi |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 6 March 06 ![]() |
Cum se demonteaza cuiul de la usa ? Iti trbuie ceva chei speciale, trebuie sa am grija la ceva, dupa demontare trebuie reglat ceva
|
--------------------
dacia
Logan Prestigios 1.6 16v - FURIA GRI -
2007
- cj55DFG
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
iti trebuie cheie torx, nu mai stiu exact de cat. nu trebuie reglat nimic dupa demontare
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Ornament cromat superior grila fata stie cineva cum se demonteaza/monteaza?
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Vreau sa suflu/curat/spal radiatoarele de AC si apa de la Logan (pe exterior). Trebuie sa demontez bara. Stie cineva cum si ce chei sunt necesare? Multumesc.
25 Jun 2008, 22:31: QUOTE(BAD_MF @ 21 Oct 2006, 10:31) ITI trebuie imbusuri , cand te uiti sub bara ai sa vezi vreo 10 suruburi, fortat poti cu patentul ca merg greu. Mai ai suruburi in lateral care se prind de interiorul aripii, si mai ai 2 suruburi la care iti trebuie cheie de 10, se afla sub aripa, cate unul in fiecare parta. Si inca 4 deasupra grilei(se vad cum deschizi capota) Bafta! LE: am gasit ceva, dar cred ca e vorba de torx, nu imbusuri. This post has been edited by liviu2004: 25 Jun 2008, 21:31 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
nu am gasit, asa ca va rog sa ma ajutati - nu pot sa desfund stropitoarele acelea de pe capota care directioneaza apa pe parbriz. Sunt infundate, am suflat, am bagat sarma in ele, dar nu se desfunda. Trebuie suflat mai tare, sau doresc sa le desfac, poate pot sa le desfund mai bine, dar nu stiu cum. Multumesc anticipat.
This post has been edited by UVN: 26 Jun 2008, 17:57 |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Incearca cu o pompa de bicicleta sau la o vulcanizare.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
gata, am aranjat, am blocat furtunul care merge la celalalt spalator si am spritat pe cel care era infundat... dupa 10-15 minute am reusit... multumesc tuturor
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Salutare,
ma poate ajuta cineva cu o schema cum se demonteaza grila fata la Logan(cea cu emblema).Eu nu mai stiu unde am gasit ceva scheme dar in care se arata ca trebuie data jos toata bara fata.O versiune mai easy nu exista.Multumesc |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Grila de la radiator (cea cu emblema) nu este separata de spoilerul fata. Sunt dintr-o bucata, nu se separa decat daca le tai.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Pai atunci o sa le tai ca am primit modelul "tuning" de grila si e numai grila.Multumesc de ajutor
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Daca e modelul "oficial" (cel de pe situl Dacia), vezi ca nu trebuie sa tai nimic. Doar se lipeste grila "tunata" peste cea "stock".
Cauta pe forum, s-a mai discutat.... This post has been edited by robbie_ro: 16 Sep 2008, 14:14 |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
juristul2000 |
![]()
|
Acela e dar cred ca asa cum spui tu o sa arate ca naiba.Gasesc eu o solutie.Am gasit undeva dar acu nu mai stiu unde cum se intaleaza acest tip de grila si acolo se dadea jos cea veche, se demonta bara etc, poate are cineva schema
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
morpheus2kro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 1 May 08 ![]() |
am cautat cum se desfac manerele de pe portiera dar nu am gasit nimic .... poate sa mi zica cineva cum se face ? (stiu cum se scot de pe portiera se desface un surb, dar pe urma ?.... am incercat sa scot arcul si nu mere sa scot maneru....need help) thx
|
--------------------
Dacia logan 1.5 dCI
Dacia Logan 1.5 dCi
2007/preferance www.upgradefaruri.blogspot.com
Drive is the game, Logan 1.5 dCi is my way. |
|
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
La maner se desface surubul si se roteste manerul la 90 de grade in sens invers acelor de ceasornic
|
--------------------
Dacia
Logan
preferance 2006 Noiembrie 19
- BXXRXI Bleah
|
|
draculafly |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 25 March 08 ![]() |
la panoul gri central pt a l scoate se trage pur si simplu cu putere din partea de jos ???vreau sa schimb un bec de la ventilatie ca nu se mai vede noaptea sa o reglez si mi e sa nu stric ceva pe acolo . a mai facut cineva acest lucru ?? ar fii binevenite cateva poze .thx
|
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Se pot scoate butoanele de deschidere geamuri, degivrare, etc care raman atarnate in cabluri si se trage serios apucand din acele gauri.
|
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
draculafly |
![]()
|
la butoane pur si simplu tragi de ele sau te folosesti de surubelnita ??
|
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
nu te bagau surubelnita sau alte obiecte metalice ca zgarii consola sau butoanele.Pune-te pe scaunul soferului baga mana sub bord unde se termina consola o sa simti o margine .Agata marginea aia cu degetele si trage de ea spre tine si o sa iasa.Butoanele risti sa le rupi cau niste cleme in spate.Eu am rupt un buton de geam asa scoate consola intai si apoi butoanele.
|
--------------------
Dacia
Logan
preferance 2006 Noiembrie 19
- BXXRXI Bleah
|
|
draculafly |
![]()
|
sa scot mai intai casetofonul ?? sau el nu tine cu nimic consola ???
|
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu trebuie sa scoti casetofonul.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cipry263 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 25 December 08 From: Iasi ![]() |
imi poate spune cineva cum se scoate plafoniera ?? vreau sa o spal...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 ID: cipry263
|
|
Serje |
![]()
|
Tragi de ea.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
zaraman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 31 January 09 ![]() |
Sunt nou inscris pe forum, am tot dat cu search-ul si nu gasesc. Nu imi fac prea mari sperante dar...am scapat, in trafic, un obiect foarte important sub parbriz. Mai am vreo sansa sa pot recupera, "clean and simple" acel obiect fara sa fie nevoie sa dau jos bordul masinii? Este intr-adevar foarte important, din acest motiv am si cautat acest forum.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:57 |