AGRESAT FIZIC de o angajata DALLI, Abuz grav, ce pot sa fac impotriva ?
![]() ![]() ![]() |
AGRESAT FIZIC de o angajata DALLI, Abuz grav, ce pot sa fac impotriva ?
bassfreak |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nasoala intamplarea...ai martor? ai urme de pietre pe masina? ai certificat medico legal?
Daca da, dute la politie, daca nu , si cunosti niste tuciurii cu sabi ninja, dute peste ei..(glumeam bineinteles). |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
* am martor, eram cu un prieten
* urme de pietre pe masina se gasesc daca e nevoie * certifica medico-legal.. nu e cazul daca fac plangere la politie, ce se intampla dupa? mai am vreo obligatie, tre sa ma prezint regulat la politie, judecatorie... ? vreau sa stiu ce urmeaza dupa o plangere... |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Wow ce nasol....Mda astia au un tupeu formidal in a incerca sa ia bani cu japca!!!
Felicitari ca ai facut fata (cat de cat cat ai putut in situatia data)..du-te la politie zic eu ca daca nu s-ar putea sa-ti faca aia de a naibii reclamatie si tot nu scapi. Cat tupeu bai nene!Sia ia dubiosii sa inteleg ca erau tigani?' later: fa o reclamatie si la seful dalli sa se ia masuri s-o concedieze pe acea "angajata" mult prea zeloasa.... later2: fa plangere si nu lasa ca o chestie de genul asta sa treaca asa....gandeste-te ca daca era sotia/mama/fiica ta poate iesea mult mai rau!!!!! PS:Cand am citit topicul asteptam ceva kinky dar..... ![]() This post has been edited by Lexy: 19 Sep 2005, 10:45 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
bassfreak |
![]()
|
nustiu daca erau chiar tigani, insa erau dubiosi prin prezenta lor acolo si prin tupeul demonstrat
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
... romanie, Dulce romanie, Tara mea de aur, Tara mea de dor...
Cred ca Politia o sa ingroape plangerea untr-un sertar pe undeva... |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
spray cu gaze-n torpedou.......
(ma rog puteti sa-l tineti si in alta parte ![]() Exista parcari Dalli cu mascaricii aia in cutie si noaptea? De unde stii ca erau Dalli? Tare mi-e teama ca erau cocalarii din zona ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bassfreak |
![]()
|
in fata clubului Twice (zona Sf. Gheorghe) exista o parcare care inainte era parcarea clubului twice. Intre timp s-a transformat in parcare DALLI cu bariera si cu "mascarici dinaia in cutie". Eu am parcat intr-o parcare de langa aceasta unde era semn "Parcare rezervata TRANS xxxx 10 locuri".
Deci nu avea nici o legatura cu parcarea DALLI imprejmuita cu gard.. Problema este ca nu am avut curaj sa schitez ceva pentru ca tocmai imi expirase CASCO la masina.. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu m-ai inteles. Stiam ca parcarile Dalli sint libere dupa ora 18.
In concluzie, respectivii erau indienii care traiesc in zona si fac si ei un ban de la clientii Twice. Din cauza asta te-am intrebat de unde stii ca sint de la Dalli. Avea vreun ecuson tanti aia? De unde stii ca era Dalli? This post has been edited by costi: 19 Sep 2005, 11:13 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Ii recunosti daca ii vezi?
Solutie: 2-3 prieteni mai mari (ceva de genul CosminM si GeorgeB, daca i-ai vazut vreodata) si mergi p-acolo in plimbare si ii iei la un omor grav de tot si ii pui sa-ti si plateasca pe loc pagubele! Vezi sa fii inarmat cu o bita! Dalli la ora 3 jumate dimineata nu mai au treaba p-acolo |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Tara nimanui, am ramas mut aici. Asta e unul din motivele pentru care atunci cind merg in Romania las mai mult masina in garaj si merg cu taxi. Bine ca vor sa aduca sistemul de asigurari auto la nivelul Germaniei, dar pentru siguranta nu se face mai nimic. In cit timp ar fi venit Garcea daca ai fi sunat la urgente? Nu-ti ramine decit ce a zis costi... spray (pe mine era sa ma muste cainii pe acolo si a fost super eficient), sau mergi cu bullterrier dupa tine...
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai eficient e sa ai pistol cu aer comprimat la tine... sa fezi ce-i pui pe fuga..... de-ti lasa si castigurile pe seara aia, si asta cu mare bucurie si veselie...
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa faci totusi si o reclamatie la politie. Daca toti cei carora li se cer bani pentru parcare atunci cand nu este cazul (sunt convins ca nu aveau aia nici o treaba cu Dalli) ar face reclamatie la politie, pana la urma ar trebui sa se miste. La fel si cu cei care sar la semafor sa imi spele parbrizul (mai nou spala intai luneta, ca sa nu ai cum sa le zici ca nu vrei). Daca asteptati sa faca politia ceva fara sa se faca sesizari, asteptati degeaba. Si da, eu nu-s cu nimic mai presus, n-am facut niciodata reclamatie pentru asa ceva, dar stiu sa dau sfaturi
![]() |
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
costi |
![]()
|
Cel mai bine este sa evitati zonele dubioase sau sa fiti in stare sa va aparati singuri.
Indivizii colcaie in zona mai ales dupa ce centrul vechi a fost inchis si si-au pierdut parcarile de acolo. Mai mult ca sigur ca lucreaza mina in mina cu sectoristul caruia ii dau dreptul. In caz de vreo reclamatie se vor da la fund o vreme si apar iar. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
daca ai martor, si oricne ar fi persoanele respective, declaratie si reclamatie imediata la politie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Bai, ma lasati cu politia?? Faceti voi reclamatie si sa-mi spuneti daca s-a rezolvat ceva.
Voi credeti ca, "caralii" nu cunosc situatia asta. Ba bine ca nu, dar merg mina-n-mina. |
--------------------
x
x
- x
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MAS @ 19 Sep 2005, 12:19) Ii recunosti daca ii vezi? Solutie: 2-3 prieteni mai mari (ceva de genul CosminM si GeorgeB, daca i-ai vazut vreodata) si mergi p-acolo in plimbare si ii iei la un omor grav de tot si ii pui sa-ti si plateasca pe loc pagubele! Vezi sa fii inarmat cu o bita! Dalli la ora 3 jumate dimineata nu mai au treaba p-acolo sunt mare , dar nu am nimic de a face cu astfel de actiuni ! ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
QUOTE Vezi sa fii inarmat cu o bita! Nu bata frate! Asta e arma alba! Ia o lingura de-aia de 80 de cm, de-aia de la souvenir-uri... ![]() Iar pistoalele cu aer comprimat -poti sa le uiti din start, daca le folosesti chiar si pt a te apara -te alegi cu dosar penal! NU AI VOIE sa le folosesti nici atunci cand te ameninta careva cu sabia ninja! E CLAR???!!!??? Ce te faci daca scoti pistolul si ala nu se sperie? Tragi? Sa vezi cum te poarta apoi prin tribulane si procese si cat te costa sa scapi de parnaie... Si eu am pistol, prefer sa nu-l tin la mine, pt ca sa nu fiu tentat la-l folosesc! Cele mai eficiente sunt pistoalele TASER - da nu am gasit pe nicaieri... Da un search pe google "Taser" - si o sa te convingi... zece minute poti sa faci ce vrei cu agresorul tau, e linistit ca un mielusel, poti sa ii dai foc la ciorapi (cu ciorapii in picioare), poti sa desenezi cu marker wasserfest - sa ii faci mustati si alte alea alea... Beleaua e ca nu-l poti folosi decat pe un singur agresor, apoi trebe sa il incarci.... Spray-urile sunt crema de barbierit... Eficiente sunt doar cele cu SPUMA! Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
costi |
![]()
|
Mai ne-ai innebunit cu lingura aia. Ar trebuie brevetata ca "dispozitiv de autoaparare Ciombe".
Ai uitat de pistolul cu gaze. De altfel nimeni nu cred ca se referea la ala cu gloante, fie ele si de caiciuc. Iar spray-ul nu-i chiar de lepadat. Aplicat de aproape tot il face pe ala sa stea cu ochii inchisi 20-30 de sec cit sa dispari/demarezi. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmm ce bine e sa te dai cocos pe aici ba cu pistol cu aer comprimat si etc! Haideti mai fratilor dati o solutie valabila nu asa de dragul de spune musai ceva....Ca asa as zice si eu ca dadeam peste ei cu masina..nu?
N-ai ce face....decat sa te tirezi elegant,eventual nesifonat..nici nu vreau sa ma gandesc care era purtarea acesteor infectii umane(scuzati termenul) daca in locul tau era o domnisoara sau chiar o doamna mai in varsta! Oricum fa reclamatie la politie mai! NU ne putem trai viata pe mentalitatea ahh n-o sa se schimbe nimic de ce sa misc si eu un deget!!Pe bune!!!Ca daca da atunci ne meritam fiecare nedrepate si batjocora suportata!!!! This post has been edited by Lexy: 19 Sep 2005, 11:45 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
MAS |
![]()
|
QUOTE(GeorgeB @ 19 Sep 2005, 11:33) sunt mare , dar nu am nimic de a face cu astfel de actiuni ! ![]() Dar nu am zis sa te duci tu sa-i bati ma micutzule! Eu i-am dat niste dimensiuni dupa care sa se orienteze... adica sa nu se duca cu pispirii dupa el, decat daca il are pe f-unu care-i zice "Buze Reci" ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
|
|
Lexy |
![]()
|
Ciombe cand vi in Bucuresti deschide-ti o taraba cu arme de aparare legale:d....copyright by ciombe binenteles...lingura buclucasa,polonicul cu tepi si alte alea
![]() ![]() Te ajutam sa-ti pui pe picioare o noua afacere!!! Scuzata sa-mi fie interventia putin,da doar un un pic off topic ![]() This post has been edited by Lexy: 19 Sep 2005, 11:51 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
bassfreak, fara certificat medico-legal nu poti face nimic!
In al doilea rind, daca faci plingere la politie, ai grija sa specifici in plingerea ta ca astepti un raspuns in termenul legal de 30 de zile. In al treilea rind, eu de ce n-am parte de intimplari d-astea? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
Ai vrea tu !
Se mai uita si ei la om ![]() Dar poti sa incerci. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ce sa faca aurolacii aia cu numaru tau
![]() Sfatul meu...daca nici nu esti o perosana recalcitranta eu zic sa o lasi asa, cu politia nu rezolvi nimic. Daca esti mai recalcitrant, stii tu ce sa faci... |
--------------------
-
-
-
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sfatul meu este sa te duci sa bati la intamplare pe cineva din Ferentari.
(daca altii dau sfaturi tampite, ce, eu nu pot?) |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
costi |
![]()
|
pe Vanghele'
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
O singura solutie : scoala de arte martiale
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pe vanghele mi-l lasati mie, ca sa fiu sigur ca treaba e facuta cu simt de raspundere...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:48 |