sfat achizitie, electrocasnice
![]() ![]() ![]() |
sfat achizitie, electrocasnice
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu zic sa mai tai din televizoarele alea si sa adaugi la chestiile mai utile. O combina frigorifica full no-frost, volum interior generos etc sare lejer de 2000 de lei.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
ce faci nene cu atitea teveuri?
![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 1 Feb 2014, 09:53 |
--------------------
...
...
...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ce naiba faci frate cu 3 televizoare in casa?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Home Cinema
![]() |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru vizionare stereo ajung doua televizoare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 31 Jan 2014, 13:00) da...cam 2500 as fi alocat acolo...mai ales ca o sa mearga non stop si e genul de chestie care tine multi ani..e important sa fie mai performanta si sa si consume putin QUOTE(kum @ 31 Jan 2014, 15:25) eu am in camera de zi tv de 81 si mi se pare suficient...drept ca daca te uiti des la filme merge si mai mare...conteaza mult si dimensiunea camerei...daca e mica camera si stai relativ aprope de el nu prea are sens... in dormitor nu as pune tv, dar daca chiar vrei cred ca ajunge unul mai mic...depinde cat timp stai la tv inainte sa adormi in bucatarie, sa fie ceva de firma, ca altfel se strica repede de la caldura, grasime si plm...si eventual unu' ce se prinde de perete ca si marca recomand philips...eu mi-am luat si tv si monitor ca alea mi s-au parut in magazin ca redau cel mai pe gustul meu...dar tv-ul nu recunoaste multe formate audio la redarea de pe stick ![]() plita gasesti mai ieftina sigur....robot la fel |
--------------------
-
-
-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Poate are omu' colon iritabil,si in fuga catre buda nu vrea sa piarda nici o faza din film
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In baie nimic? Macar niste boxe ca lumea.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Da' si io am 3 televizoare,ce va tot mirati atata?
In baie am un radio portabil. This post has been edited by iulia_boris: 31 Jan 2014, 14:50 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Chiabur-o
![]() |
--------------------
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ciavetz ma? Si eu aveam boxe in baie. De fapt boxa ca n-aveam unde sa pun doua. E misto sa asculti muzica daca ai de gand sa dormi in cada.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Tu dormi in cada si faci baie in pat?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Pe mine un pui de somn in apa fierbinte ma relaxeaza. Daca am si muzica pe fundal cu atat mai bine. Fiecare cu piticii lui.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 31 Jan 2014, 14:58) Asa mult n-am baut niciodata 31 Jan 2014, 15:03: Pai si daca adormi la 9 seara si te trezesti la 7 dimineata iesi albastru de la hipotermie(daca mai iesi) This post has been edited by daniM: 31 Jan 2014, 15:03 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
vara nu faci hipotermie... faci altceva
This post has been edited by UXE: 31 Jan 2014, 15:05 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Bai nene n-am vazut asa ceva... Un pui de somn inseamna maxim 30 de minute
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
m-ati lamurit maxim!
sunt dispus sa mai tai din televizore la bani si sa mai pun la frigider.insa la cel din living chiar tin sa fie unul bun.pt dormitor stiu ca nu se recomanda televizor dar nah...mie imi place sa mai stau putin sub paturica la tv inainte sa dorm.aici ma gandeam la un philips caci e mai accesibil.in bucatarie doar ceva sa imi bazaie acolo...sa mai vad o stire ceva in timp ce mananc.daca va mai spuneam ca vreau si in celalalt dormitor..pff.nu acolo chiar nu.momentan nu pun nimic in aceea camera. pt living ma gandeam la asta http://www.emag.ro/televizor-led-samsung-1...h/pd/EZZFTBBBM/ sau asta http://www.emag.ro/televizor-cinema-3d-led...s/pd/EKJQNBBBM/ dormitor asta http://www.emag.ro/televizor-led-samsung-3...t/pd/EVDHNBBBM/ bucatarie asta http://www.emag.ro/televizor-led-samsung-2...t/pd/E1DHNBBBM/ frigider http://www.emag.ro/combina-frigorifica-sam...a/pd/EVFBNBBBM/ cuptor http://www.emag.ro/cuptor-incorporabil-rus...ref=landing_3_1 plita http://www.emag.ro/plita-incorporabila-whi...ref=landing_4_4 ce ziceti de whirpool? sunt printre cele mai ieftine de pe piata pe toate gamele de produse.au socrii mei o combina frigorifica de la ei care e cam muci! ps -sper sa nu se considere reclama..acolo mi-am aruncat si eu un ochi This post has been edited by adită: 31 Jan 2014, 16:07 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cuptorul ala e de coma. Daca nu ai casa decorata in stil bizantin, incearca alta varianta.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate se asorteaza cu faianta, mai stii?
Adica asa ceva: 123.jpg ( Size: 115.9k ) Number of downloads: 275 This post has been edited by vijelie: 31 Jan 2014, 16:13 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adită |
![]()
|
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
vijelie |
![]()
|
Ia pune vere o poza cu bucataria bizantina, am devenit curios.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
adită |
![]()
|
![]() 31 Jan 2014, 16:21: QUOTE(vijelie @ 31 Jan 2014, 16:15) in stilul asta o sa fie This post has been edited by adită: 31 Jan 2014, 16:21 Attached thumbnail(s) Mobila_Bucatarie_Clasica_cu_Usi_din_MDF_Antichizat_Bej_5.jpg ( Size: 188.12k ) Number of downloads: 315 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
UXE |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
tavaraia aia de la centrala e minunata, iar hota musai mai sus !
This post has been edited by l@u: 31 Jan 2014, 16:35 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ce-i aia hota decorativa?
Mda, fitareala maxima. Cum traiesc eu oare cu un singur TV in casa, nu stiu... This post has been edited by dizzy: 31 Jan 2014, 16:43 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:27 |