Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
N-avem. Se poate inchide!
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Păi și ce facem?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Ne dam cu parerea, ca de-asta e topicul.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
Am citit azi că ar putea ajunge Sebi Ghiță ministru la Comunicații.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu sunt pro $
|
--------------------
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Sper sa dispara cat mai repede coalitia jigodiilor maxime aka USD.
|
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cică în disperarea lor, pesedeii oferă UDMR-ului o grămadă de funcții.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Markos @ 25 Feb 2014, 21:56) Eu am citit ca un candidat cu sanse mari este Bebe Ionica, vicepresedinte PSD Gorj |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
Bun și ăsta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O sa-l manince fript comisia parlamentara de ancheta. Pai ce facem aici? Alt credit de un bulion de ioro?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Deocamdată să așteptăm noul guvern.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ghita la comunicatii si Mazare prim ministru.
Voiculescu la finante. Sau poate la interne. UDMR la cultura si la educatie. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Nai cu cine discuta! Doar mistocari.
|
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
UDMR la Romanii de Pretutindeni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
Mistocarii sint chiar USL-USD. Publicul tinta e decit mistocarit. Dar mama nu se supara, pampersul rezista.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Buey, udemereu' ca udemereu' da' oprea-i "al mai etern" la guvernare!
Sunt curios, daca prin absurd p(i)mp ar castiga alegerile ce functie ar avea oprea! Pariem ca tot vice-pm? This post has been edited by Garett: 26 Feb 2014, 09:50 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
udemereii aia au 5-6 % la alegeri si in afara de mici pauze pauze non-stop au fost la guevrnare...sper ca-n 2016 sa nu mai faca pragul de intrare in parlament si sa scapam de una dintre ciumele pt. romanika.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Udemereu? Nu se mai usucă?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Am inteles ca USD ar avea majoritate deja si fara aportul UDMR.
Noroc cu parlamentarii lui domnu' Dan ce dezerteaza pe capete pentru cate un blid de linte. Tot asa a guvernat si PDL, cu d-astia dezertori si fugariti cu diverse dosare penale, nimic nou. Acuma, ce sa faca si Ponta? Sa-si dea demisia? Ar fi o prostie, daca are majoritate asigurata. Plus ca nu mai trebuie sa se puna de acord decat cu tata-socru. Iar Crin si-a cam luat leapsa, nu stiu cine l-a pacalit dar e pe linie moarta deja. Vom avea sigur turul 2 la prezidentiale si vom avea de ales intre 2 rele, vreun securist, fesenist, basist, jigodii d-astea... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Na belea: Ponta a anulat sedinta de guvern pe motiv ca l-a chemat Basescu la ordin la Cotroceni!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Asa-i zice el la Grivco.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Intre timp noua coalitie USD isi intra usor-usor in mana: "[Gabriel] Oprea a impartit semnale brutale in tara, sugerand ca e dispus inclusiv sa taie din finantarile pentru bugetele locale in mari orase, daca edilii nu se implica in mod activ in coagularea voturilor pentru Popescu!”, spun surse GSP
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si astia n-au gasit o alta denumire in loc de US Dollar....e drept ca se poate si mai rau - PIMP.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Altul "cu nashu'n suflet":
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-166880...u-cotroceni.htm Eu v-am zis ca-s blatisti da' voi betmen, betmen! This post has been edited by Garett: 26 Feb 2014, 12:18 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:46 |