Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
vercingetorix |
![]()
|
||
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tariceanu e o laba trista. Cirtita PSD in PNL.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
"Lideri lipsiti de responsabilitate"
![]() Venind din partea lui popeye e direct de bula! http://www.hotnews.ro/stiri-politic-166883...ratie-presa.htm |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Te basici fiindca are dreptate?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Bre, n-am zis ca n-are dreptate da' e ultimul care ar putea sa-si dea cu parerea despre ce inseamna sa fii un lider responsabil!
|
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
Oricine poa' sa-si dea cu parerea. Daca nu-si da el, n-are cine altcineva. Doar n-or sa spuna agaricii, despre ei insisi, ca-s iresponsabili. Mai bine spune Base decit nimeni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Crin a retras PNL din USL, ok.
Dar noi, cetatenii, am putea sa-i retragem voturile acordate ? Daca noi putem vota doar o data la 4 ani, mi se pare logic ca cei votati sa se comporte similar. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Un om al carui scaun la cap are 4 picioare n-are cum sa fi votat cu peneleul asta. Deci ce sa-si retraga?
This post has been edited by corbex: 26 Feb 2014, 13:15 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Garett @ 26 Feb 2014, 13:01) Bre, nea Garett, o regula elementara a comunicarii si interpretarii mesajelor zice ca intotdeauna continutul are si trebuie sa aiba prioritate fata de sursa / personajul care il propaga. Ori te-ai molipsit si tu de la tonica et.comp., in cazul carora cand la orizont apar afirmatii din familia "Jos Base", brusc se activeaza acea gaura neagra care suspenda orice urma de logica?!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
Bre, daca vrei sa batem campii putem s-o facem, nu-i bai! Ideea, dpmdv, este ca povestea asta este fix in oglinda cu povestea din 2009 cu plecarea psd-ului din guvern si picarea guvernului boc 2. Presupunand ca nu o sa te apuci sa "demonstrezi" ca popeye a dat dovada de responsabilitate respingandu-l pe Johannis atunci, raman la parerea mea ca a-i acuzi pe astia ca-s lipsiti de responsabilitate e cel putin ipocrit! Si da, persoana chiar conteaza, daca beau un pahar si un betivan notoriu ma acuza ca as fi beat imi rezerv dreptul de a-l trimite la plimbare!
|
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
Zici ca pollitica e un sir nesfirsit de pahare de vin baute la diverse mese cu diversi betivi?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
Bingo!
|
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 26 Feb 2014, 13:07) Haoleo!... Cati sunteti, bre? Ce padure de picioare aveti voi acolo, impreuna? Mare, mare? Si ca sa vedem cati votanti cuprinde, cum facem? Impartim la doi sau la patru? ![]() QUOTE(Garett @ 26 Feb 2014, 13:21) daca beau un pahar si un betivan notoriu ma acuza ca as fi beat imi rezerv dreptul de a-l trimite la plimbare! Am preceput! Cand ai luat ceva alcoale la bord si un alcoolic iti zice ca esti beat, printr-o chestie misterioasa iti coboara alcoolemia la "0"! Cred ca ma apuc sa inchiriez si io unul de asta. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 26 Feb 2014, 13:27) Haoleo!... Cati sunteti, bre? Ce padure de picioare aveti voi acolo, impreuna? Mare, mare? Si ca sa vedem cati votanti cuprinde, cum facem? Impartim la doi sau la patru? ![]() Eu ma gandeam la cei 66% din totalul celor prezenti la vot in decembrie 2012, ce au dat votul USL-ului. Tu mergi si joaca-te la scara ta de bloc, aia cu 13%, ce zici ? @corbex, cand ai in familie rude cu venituri taiate de PDL, cat de retard trebuie sa fii sa continui sa votezi pe cel ce a facut asta ? Sau, poate la unii e posibil, nici nu le trebuie picioare la scaunelul capului... This post has been edited by vercingetorix: 26 Feb 2014, 13:45 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Ati dat cu fixativ pe ei, pe aia 66%? Au ramas tepeni su stampila-n mina?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Esti cam puriu in materie de alegeri, stai sa-ti povesteasca bunicu' cum a votat el in 1945 ochiul(PNT) si a iesit tot soarele(PMR)...
![]() Pai bre, dupa alegeri se mai fac recalculari, redistribuiri din teritoriu, se completeaza voturile de colo-colo si in final se trage linie. Iaca aici cifrele oficiale : http://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_legis...%C3%A2nia,_2012 This post has been edited by vercingetorix: 26 Feb 2014, 13:58 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 26 Feb 2014, 12:06) spun surse GSP Te-ai plictisit de antene ? Astia(GSP)-s baza, mai ales cu ufc. Nu se stie cand prinde bine. QUOTE(vercingetorix @ 26 Feb 2014, 12:21) Mutare la rupere a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu. Poate ne trezim iar cu vreo "aripa "tanara". QUOTE(corbex @ 26 Feb 2014, 12:53) Tariceanu e o laba trista. N-as zice, dupa nr. de neveste tinere... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu ma mir cum mai exista cineva care sa-l ia in serios pe nea base
...individu' are cam la fel de multa credibilitate ca ultimul infractor inchis la gherla. Il asteptam pe dacis sa ne explice.in cat mai multe randuri, cat de credibil si consecvent e nea base in ceea ce zice si face. This post has been edited by tony-s: 26 Feb 2014, 15:39 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Te referi la Năstase? Sau la Fenechiu?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 26 Feb 2014, 13:56) Pai bre, dupa alegeri se mai fac recalculari, redistribuiri din teritoriu, se completeaza voturile de colo-colo si in final se trage linie. Iaca aici cifrele oficiale : http://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_legis...%C3%A2nia,_2012 Bre, nea omu, e clar, oi fi facut tu dreptul in antichitate, dar de profesat... io cred ca esti agent de vanzari: vinzi pampersi reciclati!... ![]() Pai bine, bre, sa faci tu asa o confuziune grava intre voturi si mandate!. Ru-si-ne, Rusine! Fix pix pe linkul tau zice asa: Voturi USL: La Senat: 60,03% din voturi; la Camera Deputaților: 58,63% din voturi. Pai sa poache asa ceva! ![]() QUOTE(ady77 @ 26 Feb 2014, 15:17) Pe tine poate nu, da pe garett... moama, moama.... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 26 Feb 2014, 16:27) Greseala mea, trebuia intai sa-ti explic legatura intre voturi si mandate, ca o consecinta logica. Scuza-ma ca te-am supraestimat. De aceea reiterez ideea de a merge sa te joci la scara ta de bloc, aici se joaca in alta liga. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Bun, guvernare USD avem, astept guvernarea EUR, aia poate ne scoate din kkt.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu prefer dolarul, asa mi-a zis mie antonica ca america rulzz.
cacafonie intentionata |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Majoritate fragilă a USD în Parlament. Vezi raportul de forțe
Intrarea PNL în opoziție a modificat raportul de forțe din Parlament. USD numără, după plecarea PNL de la guvernare, 292 de deputați și senatori, iar necesarul pentru adoptarea de acte normative în plenul comun este de 288, adică jumătate plus unu din numărul total al parlamentarilor. Potrivit unor informații din PNL, după apelul lui Tăriceanu este posibil ca mai mulți parlamentari liberali să treacă la USD, fapt ce va face practic imposibil căderea Guvernului Ponta în urma unei moțiuni de cenzură. La Camera Deputaților, grupul parlamentar al PSD are acum 172 de membri, grupul PC are 18 membri, iar grupul minorităților, care susține noua majoritate, are 17 membri. Totalul susținătorilor USD în Cameră este de 207 deputați, în condițiile în care majoritatea necesară aprobării proiectelor de lege este 203 voturi. Grupul parlamentar al UDMR numără și el 18 membri, iar în cazul în care s-ar alătura USD, aceasta ar avea un total de 225 de deputați, potrivit Agerpres. În ceea ce privește Opoziția, grupul parlamentar al PNL are 99 de membri, cel al PDL are 37 și cel al PP-DD are 23. La Senat, USD, adică PSD, PC și UNPR, are un total de 85 de membri, iar în aceste condiții îi lipsește un singur senator pentru a avea majoritatea necesară adoptării legilor, care este de 86. În cazul în care i se alătură UDMR, cu cei 8 membri ai săi, majoritatea este asigurată cu 93 de senatori. În cazul Opoziției, PNL mai are 50 de senatori, PDL are 20 și mai există 7 senatori fără apartenență la un grup parlamentar. p.s.Daca vine Tariceanu si aduce macar 20 de parlamentari...treaba e rezolvata. Poate nu mai nevoie si de UDMR. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nici nu se compara usd cu ieuro...usd e sustinut de cea mai puternica si dezvoltata dintre marile economii din lume....pe cand ieuro pe langa ca nu e sustinut de o politica fiscala comuna mai e "sustinut" si de economii gen grecia,portugalia,italia,spania,slovenia....
variatiile usd-ieuro nu-s foarte relevante, americanii devalorizeaza sau intaresc usd fata de ieuro pt. A-si controla deficitele fata de m(ue). This post has been edited by tony-s: 26 Feb 2014, 17:15 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:56 |