Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(gabize @ 26 Feb 2014, 20:27) Tăiatul veniturilor s-a practicat și se practică în continuare. Metoda e alta. Unii o fac direct, alții prin "măsuri de relansare a economiei", dări mai mari, noi taxe, etc. Unii au practicat concomitent tăierile de venituri cu măririle de taxe, concomitent cu împrumuturi de miliarde de euro. This post has been edited by ady77: 26 Feb 2014, 20:51 |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ei nu, tu da.
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot la Zeus ajungeți
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(DragosP @ 26 Feb 2014, 20:48) Io nu prea fac politică. Din principiu. Și pentru că-s împotriva tuturor. Așa că răspunsul meu e sincer: am fost afectat direct de tăierile salaria ale bocului. Și l-am înjurat. Apoi am avut schimbarea. Și-am continuat să înjur. Nu știu care e , în procente, scăderea nivelului meu de trai de când au venit pontacii. Dar știu un lucru: dacă pun in balanță toți anii de guvernare PSD (și derivatele sale) și cei PDL, sau combinațiile struțocămilice, de după '89 încoce, toți mi-au dat la gioale, fără nicio greață. Încă n-am avut, măcar pentru o clipă, sentimentul că cineva de acolo, de sus, e sincer. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Pentru domnii care au rude carora li s-au redus veniturile si ca urmare, in consecinta, ei stiu cu cine sa voteze si nu sunt retarzi.
Mai luati putina demagogie de tip PSD, via Oprescu. Probabil o sa va trezeasca amintiri placute. "Ati observat cuvintele pe care le-au indus populatiei: sunt contribuabil si pe banii mei trebuie sa faca orice, sa imi duca masina, trebuie sa imi spele masina, asta e partea lenesa din populatie. Eu am venit sa va spun ce vreau si ce vreau nu pot fara voi. Ei vor sa vada sange pe pereti. Ei vor sa vada ca ma rastesc la asfaltatori, ca ma rastesc la drumari, ca toti sunt neseriosi. Sa vada ca dom'le i-a luat primaru'... Nu am obiceiul asta, putem sa ii dezobisnuim si de aceasta idee. Haideti zilele astea sa dam un junghi, nu stiu cinci, sase, sapte zile pe arterele principale pe astea, Pieptanari, Pastele ma-sii. In felul asta pot sa apas si eu pe buton mai tare pentru ce am discutat cu voi data trecuta. Sa mai luam masinile ca ne jucam: le luam, le punem, le luam, le punem. Nu se poate, nu ai cum, astia sunt nesimtiti. Orice ai face nu e bine. Da` mai dai in (limbaj vulgar)." http://www.hotnews.ro/stiri-esential-69214...ile-noastre.htm This post has been edited by paul_p: 26 Feb 2014, 21:14 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La basisti e simplu, sint retarzi, tu ce scuza ai?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
Nu știu, aștept să-mi spună dacis.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 26 Feb 2014, 21:11) Pai: 1. Romanii e destepti, harnici si frumosi 2. Ponta si, in general, guvernul USL sunt chintesenta romanismului si fac sa curga pe plaiurile mioritice numai nectar si ambrozie 3. E adevarat ca a existat si un intermezzo negativ, chiar diabolic a carui chintesenta este super-Base; Base si hainul guvern PDL au adus in viata sarmanului popor roman toate relele, bubele si lacustele care sug laolalta sangele boborului 4. Romanii e destepti, harnici si frumos si binele invinge mereu |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 26 Feb 2014, 21:09) QUOTE(gabize @ 26 Feb 2014, 21:11) QUOTE(dacis @ 26 Feb 2014, 21:20) Pai: 1. Romanii e destepti, harnici si frumosi 2. Ponta si, in general, guvernul USL sunt chintesenta romanismului si fac sa curga pe plaiurile mioritice numai nectar si ambrozie 3. E adevarat ca a existat si un intermezzo negativ, chiar diabolic a carui chintesenta este super-Base; Base si hainul guvern PDL au adus in viata sarmanului popor roman toate relele, bubele si lacustele care sug laolalta sangele boborului 4. Romanii e destepti, harnici si frumos si binele invinge mereu Și ce legătură are asta cu mine? ![]() Uneori am impresia că scrii la dictare, dacă se potrivește, bine, dacă nu... ce contează, facem conversație. ![]() ![]() EDIT: Una peste alta, cafeneaua pare perimată pentru discuțiile politice. Cine vrea bani, poate continua aici. ![]() This post has been edited by gabize: 26 Feb 2014, 21:36 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nefiind basist, traind in mijlocul riului de lapte si meiere (ti-ai facut chiat un plin anul trecut) , ce motiv ai sa te indoiesti de guvern? Inclinatia catre tradare, evident.
This post has been edited by corbex: 26 Feb 2014, 21:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(paul_p @ 26 Feb 2014, 21:21) Imi dai voie sa te citez in topicul ala cu autohtonii? Pune-l pe rabbit2 sa sape dupa postari de-ale mele in care explicam clar ca lucrez in privat. Dintotdeauna, chiar! Da' be my guest, tine-o pe a ta, cu "neintelesii" de dreapta si retarzii care "n-au vazut lumina" si nu i-au votat pe aia care le-au taiat veniturile rudelor! Sigur nu esti aligica? Ai fix aceleasi idei, si nu e un compliment! QUOTE(dacis @ 26 Feb 2014, 21:28) ...Pentru ca credibilitatea unei surse conteaza in mod semnificativ doar cand n-ai alte repere de judecare a unei afirmatii... Bai, ai un stil de a valsa in jurul unei afirmatii fara a spune de fapt ceva concret cevade speriat! ![]() Poti sa zici ce vrei da' nu ma convingi ca nu esti politician, sau ceva legat de politica, bati campii mult prea profesionist! "Reperele" mele sunt foarte clare: unul lipsit de responsabilitate spune despre altii ca-s lipsiti de responsabilitate! Ce pana mea vrei mai clar? ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 26 Feb 2014, 21:29) Nefiind basist, traind in mijlocul riului de lapte si meiere (ti-ai facut chiat un plin anul trecut) , ce motiv ai sa te indoiesti de guvern? Inclinatia catre tradare, evident. Trebuie să recunosc, sunt chiar chiabur. N-am scuze, iertatz! ![]() This post has been edited by gabize: 26 Feb 2014, 21:31 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
@Garett: Vezi, aici nu ne intelegem. Base un responsabil.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
Normal! De bine e sa fii contrabasist.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 26 Feb 2014, 21:23) Pai matale tradezi spiritul national. Pentru ca esti dintre putinii care zic ceva de genul: de-or fi unii, de-or fi altii... tot un drac. Cei mai multi zic ceva de genul... Romanii? Un popor de harnici, frumosi si geniali. Ghinionul nostru ca la putere-i Base / Nastase / Ponta / Antonescu etc.. Noi n-avem nici o vina. Mai mult, suntem victime inocente. Jos ailaltii! Ti se pare tie ca marea majoritate a romanilor judeca altfel?!... ![]() QUOTE(Garett @ 26 Feb 2014, 21:30) "Reperele" mele sunt foarte clare: unul lipsit de responsabilitate spune despre altii ca-s lipsiti de responsabilitate! Ce pana mea vrei mai clar? ![]() Bre, hai s-o spun mai pe sleau: tu, cu capul tau, nu poti gandi si judeca, autonom si fata de simpatii si de fata de propriile antipatii? E ceva care franeaza functionarea mintii? Aia captivi si care urmeaza servil un altul sunt fix pe / la acelasi nivel cu aia care sunt mereu contra altuia. A consimti servil si a respinge mecanic reprezinta fix prostia confortabila. Docila, in primul caz, in spirit de fronta si de revolta in al doilea. Da' in ambele cazuri judecata proprie lipseste! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
Din postarile mele asta ai înțeles? Ești obtuz.
În primul rând, nu mă plâng. A acuza de lipsă de interes și miserumpism întreaga masă politică, e o dovadă de realism, nicidecum de-or fi unii, de-or fi altii... tot un drac Și în al doilea rând scriu aceste rânduri de pe un IP de RO, deși putem s-o fac de pe unul de US. Și doar pentru că România chiar înseamnă ceva pentru mine. Nu-s un patriot, doar un optimist care încă speră că țărișoara asta va reuși să se ridice cânva din pleavă. This post has been edited by gabize: 26 Feb 2014, 21:57 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Garett @ 26 Feb 2014, 22:30) explicam clar ca lucrez in privat. Dintotdeauna, chiar! Da' be my guest, tine-o pe a ta, cu "neintelesii" de dreapta si retarzii care "n-au vazut lumina" si nu i-au votat pe aia care le-au taiat veniturile rudelor! Sigur nu esti aligica? Ai fix aceleasi idei, si nu e un compliment! altii ca-s lipsiti de responsabilitate! Ce pana mea vrei mai clar? ![]() Nu ma refeream neaparat la tine, dar daca tu ai ales sa raspunzi e OK, nu-i nici o problema. Poti lucra in privat si tot poti avea gandire de bugetar. Scurta de tot si doar legata de interesul propriu si imediat. Ca sa spui ca nu i-ai vota pe unii pentru ca i-au taiat veniturile unei rude, este o gandire extrem de primitiva. Mi-a luat bomboana, gata m-am suparat. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Am inteles, cu un dublu-click pe VPN ai ajuns din US in RO
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
gabize |
![]()
|
Da. Ca să mă dau rotund pe aria politică.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Dictator e ala de dicteaza, nu ala de scrie.
This post has been edited by ady77: 26 Feb 2014, 22:30 |
--------------------
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 02:05 |