Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
minte, rațiune, intelect...
![]() Sau,pentru cei ce cunosc termenul: conștiință. ![]() This post has been edited by gabize: 26 Feb 2014, 22:40 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Cand m-am inscris pe forumul asta nu era vrajba asta intre oameni.Intre amici,nu prieteni amici,Mai vedeai o intalnire,mai vedeai un buzarai;acum doar ura ,fitile si rahaturi.Parca vad episoade din The Outer Limits
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(dacis @ 26 Feb 2014, 22:45) Pentru ca plm de aia! ![]() The Truth ? You Can't Handle The Truth ! ![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Markos @ 26 Feb 2014, 23:45) E din ciclu ala in care mie nu-mi pasa decat sa nu tai salariul meu sau al unei rude. In schimb poti sa-mi bagi 34 de noi taxe, poti sa scumpesti benzina, curentul, gazele, orice. Si oricat. This post has been edited by paul_p: 26 Feb 2014, 23:01 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Îmi cer scuze, dar sesizasem o undă de dispreț în expresia "gândire de bugetar". Probabil că decât mi s-a părut.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
Pardon,ca sa fiu echidistant ar trebui sa scanez ce am primit la sediu de la BOR-ul orasanesc,ce se va intampla,cu chestii -cantine si alte cladiri cu centrale si A/C-uri,doar sa donez aia doi la suta,catre sereleul lor.
26 Feb 2014, 23:11: QUOTE(paul_p @ 26 Feb 2014, 23:00) E din ciclu ala in care mie nu-mi pasa decat sa nu tai salariul meu sau al unei rude. In schimb poti sa-mi bagi 34 de noi taxe, poti sa scumpesti benzina, curentul, gazele, orice. Si oricat. Nu e din nici un ciclu ,meserie.Daca te dai asa de impartial cum te tii ,da-te-n stanga si voteaza ce am propus eu,adica sa postati la farashul politic This post has been edited by daniM: 26 Feb 2014, 23:11 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
"Sunt puțin supărat pe domnul Arafat. L-am rugat încă o dată să fie ministru al Sănătății și m-a refuzat. Mi-a spus că are jobul lui la Departamentul pentru situații de urgență. Ar fi fost un foarte bun ministru al Sănătății", a spus Ponta la Antena 3.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu sunt curios cam cate taxe si impozite suplimentare plateste un pensionar caruia guvernul ponta i-a marit cu vreo 10% pensia (a anulat prostia aia de 5.5% CAS pt. pensii introdusa de nea base-boc + cresterea de 3.78 % cu rata inflatiei).....nu prea stiu multi pensionari care sa fie proprietari de stalpi ca sa plateasca impozitul de 1.5 % + impozitele locale cam in toate localitatile din tara au ramas aceleasi, ca sa nu mai zic de TVA micsorat cu 15% pt. paine.
Si cam la fel sta situatia si cu bugetarii carora guvernul ponta le-a marit salariile cu 15%....pt. restul un guvern nu se poate baga peste mediul privat ca sa mareasca salariile insa la fel sunt curios cam cate persoane fizice sunt proprietare de stalpi si alte constructii speciale....in plus impozitul ala chiar mi se pare foarte bun - se pare ca petrom va plati vreo 100 milioane de euro pt. taxa de stalp, orange-vodafone-romtelecom impreuna cam tot pe atat, apoi bancile cam la fel...adica exact cei care fac profituri nesimtite in romanika. dpmdv taxele locale chiar ar trebui marite considerabil e penibil sa platesti 20-30 euro/an pt. o casa si 10-15 euro pt. o masina ....cum am mai spus nu toata lumea trebuie sa fie proprietar ci doar cei care-si permit - exact asa e si-n occident sau USA. This post has been edited by tony-s: 26 Feb 2014, 23:32 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Mai nene, te-a prostit si pe tine Ponta? Tu de unde mama naibii crezi ca platesc companiile rahatul ala de taxa pe stalp? Crezi ca vin bani de pe luna, sau aduc patronii bani de la saltea? Tot tu o platesti, ca taxa se va reflecta in pretul produselor. Firmele vor mari preturile ca sa acopere acea taxa.
Prostia cu ieftinirea painii nu o mai comentez, nu pot crede ca cineva poate fi atat de naiv incat sa creada ca asta e un avantaj sesizabil pentru cetatean. Cred ca traiesti in alta tara, ca in Romania s-au marit sensibil impozitele si taxele locale. This post has been edited by paul_p: 26 Feb 2014, 23:33 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Paulica, nu mai fi asa inversunat. Dauneaza la neuron...intreba-l pe dacis.
![]() Aveam un profesor p'aci. Daca a votat in continuare pe placul lui paulica, in ciuda faptului ca s-a ales cu -25 in loc de +50% , il suspectez de geniu...nu chiar ca pe paul ..p'aproape ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai la telefonie deja preturile incep sa fie reglementate de m(ue), pt. ca jerman telekom, orange,vodafone et comp ...erau prea nesimtiti mai ales pe partea de roaming si nu numai in romanika...acolo sigur preturile in euro vor scadea cu sau fara taxa de stalp.
La benzinari ramane de vazut insa acolo in cea mai mare masura pretul e dictat de acciza si de pretul international al barilului....cel putin pana cum in perioada ponta pretul la combustibili a fost mai mic decat in perioada base-boc. Scaderea tva la paine a dus in jos toata inflatia....in 2013 a fost un mimin istoric de vreo 1.5 % inflatia, iar la alimente chiar a fost deflatie..... This post has been edited by tony-s: 26 Feb 2014, 23:51 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
paul_p |
![]()
|
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai daca nu ma crezi pe mine uite aici:
http://www.zf.ro/zf-24/romania-a-incheiat-...e-1-55-11896979 "Producția agricolă foarte bună și reducerea TVA la produsele de panificație au dus inflația la 1,55% în decembrie 2013, nivelul minim al ultimilor 24 de ani" "în timp ce prețurile la produsele alimentare au scăzut cu 1,8%." This post has been edited by tony-s: 26 Feb 2014, 23:40 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
petrom tocmai a facut cel mai mare profit din istorie in romanika, peste 1 miliard de ieruo....cum am mai spus mi se pare extrem de binevenit un impozit care sa-i puna sa plateasca vreo 100 milioane catre stat din profitul ala nesimtit.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Ok, dar de unde atâția stâlpi Petrom?..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Dan73 |
![]()
|
1,55% inflatie
![]() Ciudat, taxa pe stalp ar fi trebuit sa o faca mult mai mare. Esti dezinformat tonele. ...si lasa-l in pace pe paul, el mananca cozonac, nu paine ca tine ca sa faca deflatie ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Taxa pe stilp inca nu produce efecte. Nu-ti spun de ce.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Dan73 |
![]()
|
Luminatorul cel mare e dacis...pare rau
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tony-s |
![]()
|
taxa pe stalp se va aplica doar incepand cu 2014, inflatia de 1.55% a fost pt. 2013.
Problema cea mare de acum e ca economia se indreapta cu pasi repezi spre deflatie - in ianuarie 2014 inflatia a scazut aproape de 1%, e posibil ca nici macar taxa aia de stalp sa nu poata stopa aparitia deflatiei....operatorii de telefonie ma indoiesc ca vor creste preturile avand in vedere ca deja de cativa ani sunt sub lupa m(ue) din cauza preturilor nesimtite practicate, iar la combustibili e mult mai importanta evolutia pretului international al barilului de petrol decat nu stiu ce taxa pe stalp. This post has been edited by tony-s: 27 Feb 2014, 00:15 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
la vanzarile petrom din romanika e fix-nimic aia 100 milioane....pe cand pretul international al barilului poate varia si cu 30-40% intr-un an.
oricum pana acum basistii plangeau ca nastase a vandut pe nimic petrolul, acum cand ponta ii impoziteaza in plus tot nu e bine...oricum dpmdv e un exemplu de succes ce a realizat guvernul nastase cu petrom - dintr-una dintre cele mai mari gauri negre pt. buget s-a transformat in cel mai mare contribuitor la bugetul de stat, o companie cu peste 10 miliarde ieuro cifra de afaceri (cam 7-8 % din PIB-ul romanicii).....prostiile basiste cu statul care trebuie sa controleze si sa detina totul sunt valabile in comunism. This post has been edited by tony-s: 27 Feb 2014, 00:32 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
paul_p |
![]()
|
La vara va fi cald si frumos.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 27 Feb 2014, 00:24) la vanzarile petrom din romanika e fix-nimic aia 100 milioane....pe cand pretul international al barilului poate varia si cu 30-40% intr-un an. N-ai înțeles.. întrebam de unde 100 de milioane de iepuroi taxă pentru stâlpii Petrom? This post has been edited by Markos: 27 Feb 2014, 01:24 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(corbex @ 26 Feb 2014, 22:34) Ah, da, ok, daca vrei o luam si invers: popeye este intr-adevar responsabil, responsabil de toate cretinismele din perioada 2009- apr. 2012! E mai bine asa? QUOTE(dacis @ 26 Feb 2014, 22:49) Bre, hai s-o spun mai pe sleau: tu, cu capul tau, nu poti gandi si judeca, autonom si fata de simpatii si de fata de propriile antipatii? Bre, tu te crezi extrem de destept, ii crezi pe toti ceilalti extrem de prosti si crezi ca menirea ta in viata este sa-i luminezi! Uneori e distractiv sa te contrez dar cand esti obtuz in replici devii agasant! FYI, stau bine si la capitolul gandire si la capitolul judecata, ambele fiind perfect autonome. Mai stau acceptabil spre binisor la capitolul "cunostinte de economie si politica", faptul ca opiniile mele sunt in genere mai la dreapta lui Ginghis Han n-are legatura, asa cum iti place sa crezi, cu lipsa cunostiintelor, ci cu o nemultumire totala fata de pseudo-capitalismul "corporatismo-neoliberal cu fata umana" cu care se jongleaza prin bantustanul local. Dpmdv sistemul politico-economic nu neaparat perfect dar cel mai apropiat de "digerabil" este cel din tarile nordice. Acum, revenind, oarecum, la subiect, imi formez simpatiile si antipatiile pe baza propriilor analize si instincte, nu, asa cum e facil pentru tine sa crezi, pe baza diverselor "moguliade". Pe mine personal popeye m-a convins, strict pe baza propriilor sale actiuni, ca este genul de individ detestabil, nu m-au influentat in nici un fel povestile diverselor televiziuni, cel mult au facut publice anumite actiuni ale individului in sine pe care probabil multi le-au inghitit pe nemestecate, fie ca bune, fie ca rele. QUOTE(paul_p @ 26 Feb 2014, 23:00) Ca sa spui ca nu i-ai vota pe unii pentru ca i-au taiat veniturile unei rude, este o gandire extrem de primitiva. Mi-a luat bomboana, gata m-am suparat. Vezi mai sus raspunsul pentru dacis, pot sa inteleg, pe baza cunostiintelor mele economice ca asta este O SOLUTIE, nu pot sa accept, pe baza acelorlasi cunostiinte, ca era SINGURA SOLUTIE! Ce e mai primitiv, sa constati ca cineva a facut o prostie, sa-l pedepsesti pentru asta si sa-i iei posibilitatea de a o repeta sau sa iei de bune explicatiile sale si sa mergi pana in panzele albe pentru ele fara a-ti bate capul sa vezi alternativele? Pe bune, voi astia "aligicii de adevarata dreapta", in 99% din cazuri doar niscai trepadusi pe la vreo "multinationala" sau o firma etern abonata la contracte cu statul aveti impresia ca sunteti "ai mai dastepti, ai mai importanti, detinatorii supremului adevar" si in genere, gaura de la covrig! This post has been edited by Garett: 27 Feb 2014, 02:27 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
paul_p |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 27 Feb 2014, 03:26) Pe bune, voi astia "aligicii de adevarata dreapta", in 99% din cazuri doar niscai trepadusi pe la vreo "multinationala" sau o firma etern abonata la contracte cu statul aveti impresia ca sunteti "ai mai dastepti, ai mai importanti, detinatorii supremului adevar" si in genere, gaura de la covrig! Pe bune, mitocănii din astea pot sa-ti servesc si eu o gramada. De genul ca esti un agarici care clameaza ca este inteligent si ca poate gandi singur, dar dovedesti exact contrariul. Si ca nu esti in stare sa discuti ideea, ci incepi sa jignesti cand nu ai argumente. Si ca esti invidios pe alti trepadusi care au nimerit mai bine decat tine la vreo multinationala. Dar eu ma limitez sa combat doar ideile. This post has been edited by paul_p: 27 Feb 2014, 02:51 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 02:55 |