Sfaturi achizitie Logan nou
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi achizitie Logan nou
NAURIS |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 April 14 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 LAUREAT PLUS
|
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ramai cu asta actuala din 2006, e cea mai buna.
![]() De ce te-a costat 8300euro? A mea tot laureate e, tot din 2006, tot 1.4...si a fost 7850e. Nu cumva ai laureate plus (adica ai in plus abs si geamuri spate electrice)? 0.9tce NU e sub nici o forma mai slab decat 1.4 mpi. Se apropie de performante de 1.6mpi, daca nu chiar il intrece, incepand cu a 3-a incolo...deh, arunca un ochi pe diferenta de cuplu. ![]() N-ai dat tu destul in ea, la drive test... ![]() This post has been edited by Kojak: 6 Apr 2014, 12:45 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Cristi1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 26 August 07 ![]() |
motoru 0.9 TCE e motor de turatie, turbo benzina. Trebuie sa schimbi la 4500 rpm ca sa ai vlaga
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B54erf
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
Ramai cu loganul actual (Are prea putini km si nu necesita repatii majore). Cand apare primul facelift, atunci sa iei in calcul -> sigur vor pune un motor TCE mai potent si mai fac cateva modificari in bine
Si pe mine ma interesa, dar il mai aman pana la primul facelift. |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
DR.M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 14 August 10 ![]() |
Gandeste-te sa aduci din vest o masina second hand, mai ieftina si, poate mai buna decat Loganurile actuale pe benzina. Daca ai rude/prieteni/etc. in strainatate, cu putina perseverenta poti gasi o masina tanara, intretinuta, si mai ieftina decat un Logan nou pe benzina. La km facuti de tine te tine multi ani, chiar daca cumperi una cu 200.000km reali. De la Opel in sus mai toate masinile straine au 12 ani garantie anticoroziune, pe cand Loganul are 6 ani,etc. Loganul actual merita cumparat doar cu motorizare diesel si sa faci cu ea sute de mii de km in cativa ani, apoi REMAT!
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005/1.4MPI
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Kojak @ 6 Apr 2014, 13:42) Ramai cu asta actuala din 2006, e cea mai buna. ![]() +1 Actuala oferta de motoare de pe Logan este o bataie de joc la adresa potentialilor cumparatori. La fel si taxa de prima inmatriculare astronomica la Loganurile euro 3. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
+1
trebuie scoase glumele alea de motoare 0.9 tce si 1.5dci de 70,85,90 cp de pe logan puse unele mai potente. Eventual 2.0 ![]() |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Sa fim seriosi ! 2.0 pe Logan ? De ce nu 3.0 ?
![]() La drumurile noastre si conditiile de trafic ... ca sa nu mai zic de "talentele" de la volan... |
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
NAURIS |
![]()
|
Ai dreptate Kojak am Laureat plus ,deci cu ABS si geamuri electrice fata si spate. Culoare alba pt. ca dura inca 2 luni de asteptare pt varianta cu vopsea metalizata. Cineva spunea ca vopselele nemetalizate tin mai putin, dar un cunoscut are aceleasi probleme cu rugugina desi a lui e metalizat. Am dat o cautare la Skoda pt varianta pe benzina de 1.2TSI (noile generatii de motorizari) si culmea sunt foarte multe probleme cu acest motor in sensul ca sunt 2-3 resoftari pentru functionare buna la motor rece si nu s-au rezolvat problemele.Ma tenteaza 1.4 TSI (140 Cp si cuplu undeva la 250Nm) ce pare bestial. Pentru motorizarile diesel vechiul 1.9 Tdi de 110 Cp la peste 120000Km devine f zgomotos la rece,apoi e ok. Noul 1.6 Tdi-110Cp pare ok (plus taxe relativ scazute) iar 2.9Tdi 140 Cp e de vis,dar in tara asta taxele te omoara, desi in anumite regimuri de turatii e chiar economic. Dar ce sa-i faci, eu nu fac multi Km,deci tot banzina e pentru mine. O masina ca a mea e in targ la 2300 Euro, iar despre taxa de inmatriculare nu stiu foarte bine cat e. Daca ma poate ajuta cineva. Pana la urma fiul meu a facut 18 ani si deci cred ca i-o dau lui de tavaleala ia pentru mine mai vedem.Astept sfaturi utile (si va rog fara rautati) pentru o benzina sub 8000 euro.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 LAUREAT PLUS
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(NAURIS @ 7 Apr 2014, 21:18) Asta e cea mai buna solutie in momentu' de fata ptr. un logan euro 3, 1.4, masina sa ramana in famlie. taxa e undeva in jur de 1600-1800euro, daca nu ma insel...deci mai mult de 1800euro, si asta cu greu, nu-ti iei pe ea, ACUM. Daca e o masina de care ai avut grija si ai intretinut-o cu piese originale, revizii la timp, etc, 70-80 mil. cat valoreaza ea practic acum sunt o bataie de joc si nu merita instrainata decat la REMAT cand va cadea definitiv si va fi roasa iremediabil de rugina. Baiatu' tau poate sa-si faca linistit mana pe ea. Deci sa inteleg ca tu ai un buget de maxim 8000euro si vrei o benzina SH, ptr. tine? Daca-i musai benzina, la banii astia gasesti destule masini bune si destul de noi, de la VAG...nu mai zic de opel. Dar pune-ti si problema intretinerii ptr. o masina de genu' asta. This post has been edited by Kojak: 7 Apr 2014, 21:06 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi pe Logan RS nu se va pune 2.0?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Cristi1980 |
![]()
|
QUOTE(Kojak @ 7 Apr 2014, 21:02) Asta e cea mai buna solutie in momentu' de fata ptr. un logan euro 3, 1.4, masina sa ramana in famlie. taxa e undeva in jur de 1600-1800euro, daca nu ma insel...deci mai mult de 1800euro, si asta cu greu, nu-ti iei pe ea, ACUM. Daca e o masina de care ai avut grija si ai intretinut-o cu piese originale, revizii la timp, etc, 70-80 mil. cat valoreaza ea practic acum sunt o bataie de joc si nu merita instrainata decat la REMAT cand va cadea definitiv si va fi roasa iremediabil de rugina. Baiatu' tau poate sa-si faca linistit mana pe ea. Deci sa inteleg ca tu ai un buget de maxim 8000euro si vrei o benzina SH, ptr. tine? Daca-i musai benzina, la banii astia gasesti destule masini bune si destul de noi, de la VAG...nu mai zic de opel. Dar pune-ti si problema intretinerii ptr. o masina de genu' asta. are dreptate Un nissan,opel,ford sh exclus cirozelele (citroen) si renault-urile |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B54erf
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(zanzie @ 6 Apr 2014, 16:52) +1 Cu ceva timp in urma tot omul a cumparat o dacie sau mai multe (sa sustina producatorul autohton), acum trebuie sa plateasca o taxa ridicola ca sa scape de ea. Drept bonus a primit rugina, defecte si bataie de joc in service. Intre timp s-a inventat si dacia la pret triplu cu numele duster.Actuala oferta de motoare de pe Logan este o bataie de joc la adresa potentialilor cumparatori. La fel si taxa de prima inmatriculare astronomica la Loganurile euro 3. Mai cumpara cineva dacie? This post has been edited by IRONICK: 7 Apr 2014, 22:32 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(NAURIS @ 6 Apr 2014, 12:32) Am un logan 1.4 MPI din 2006, ... 45000 km facuti pana in momentul actual. Esti sigur ca iti trebuie (alta) masina? |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Cristi1980 |
![]()
|
la km aia masina e practic noua
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B54erf
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Marius 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 30 September 12 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 7 Apr 2014, 22:28) Mai cumpara cineva dacie? Trebuie să fie frustrant pentru tine să faci atâta antireclamă Daciei și să se întâmple asta : http://www.promotor.ro/masini-noi/news/van...-dacia-11938619 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige 1.6 16V
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Da, intradevar, problema de imagine in Romania se datoreaza showroom-urilor Dacia, din cauza lipsei locurilor speciale de joaca. Gata, am rezolvat-o si pe asta.
This post has been edited by IRONICK: 8 Apr 2014, 17:27 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marius 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 30 September 12 ![]() |
Inclusiv faptul că te legi de un lucru nesemnificativ din articol, confirmă că este adevărat ceea ce am scris în mesajul anterior.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige 1.6 16V
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Cristi1980 |
![]()
|
QUOTE(P-A-C-O @ 8 Apr 2014, 21:41) e deja pe Dacia motorul de 2.0... si are deja cativa ani, problema e consumul astronomic care nu prea-i face reclama buna ![]() Sa nu zici ca e in RO la oferta dealerilor Apropo, cam ce consum are in oras/afara/mediu si ce tip de motor este mai exact si cati CP are Multumesc mult |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B54erf
|
|
NAURIS |
![]()
|
Dacia a fost conceputa ca o masina ieftina (undeva la 6-7000 euro),varianta de baza. Dar s-a ajuns acum la o dotare medie la un pret de 10000 iar pentru full option 12-13000 euro. Daca s-a investit numai in facelift si nu in realele probleme eu prevad un viitor nu prea stralucit. Nu sunt de felul meu carcotas dar totusi rugina la numai 8 ani si sincer am avut grija de masina,chiar a stat in garaj primii 5-6 ani. Mai am o remarca apropos de rugina: am auzit ca au fost loturi de masini (Logan bineinteles ) cu tabla din Romania si dupa un oarecare scandal s-a revenit la tabla de undeva din Croatia,iar eu sa fiu printre ghionistii posesori de tabla autohtona (si de calitate indoielnica). De ce spun asta, un coleg cu un Logan diesel de fabricatie putin mai noua are aripa spate lovita pana la tabla (deci se vede luciul tablei) merge cu ea de cel putin 1 an asa si culmea luciul se pastreaza (rugina nu a aparut). Spun asta pentru ca eu (Logan 2006) si inca un cunoscut (Logan 2005) am fost chemati in perioada de garantie la un asa zis program antirugina (au bagat parafina in praguri si usi parca). Sa fii incercat sa ascunda ceva?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 LAUREAT PLUS
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Salut,
Sa reinvii oleaca topicul asta plin de praf. Ce sfaturi aveti in prezent referitoare la achizitioanarea unui Logan nou? Ca si oferta la motor vad ca au benzina 0.9 tce 90 cai, si diesel "blue" de 75 si 95 cai. Nu am o preferinta anume, ma intereseaza consumul, fiabilitatea si utilitatea. Gen sa nu trag de ea pe autostrada cand am masina full. Si un consum mai mic pe diesel nu ar strica. As exclude din start varianta diesel de 75. Prefer sa dau in plus 600 euro si sa am varianta de 95 chiar daca este cu peste 2000 euro euro peste benzina (asta daca merita mai mult dci blue de 95 vs tce 90. Si vad ca are 220 NM ceea ce ar fi ok. ![]() Ca si dotari as merge pe full (fara piele care costa 600 euro ![]() Vad ca au multe versiunea SL (Serie limitata). Si acest Prestige SL pare sa fie mai dotat decat varianta clasica. Cutia de viteze easy R este ceva de capul ei sau nu merita deranjul? Si vad eu bine cum ca TOATE, inclusiv cea mai cheala au sistem monitorizare pneuri? WTF ![]() Care este consumul real pentru 0.9 tce si diesel de 95 cai? Oras si urban... Dacia da 4,1-4,4 urban si 3,4 extra-urban la dieselu de 95. PS aveti idee cand incepe rabla? M-am lungit cam tare. Astept pareri. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
user123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.114 Joined: 4 August 09 ![]() |
Ce buget? Vrei musai Dacia?
![]() This post has been edited by user123: 29 Jan 2019, 09:48 |
--------------------
Dacia
Renault
2004/2018 Stop, drop and roll will not save you in hell - inscriptie pe o biserica in Virginia |
|
Horatiu_Andrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 21 August 18 ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 29 Jan 2019, 09:31) Salut, Ca si dotari as merge pe full (fara piele care costa 600 euro ![]() Din acest an ar trebui sa vina cu generatia 4, care au si Android Auto (inclusiv Waze). |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2018 Prestige Easy-R
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Bujet... 8-10 mii in functie de cat iau pe fieru actual si de voucherul rabla care m-ar ajuta sa plusez 1500 si sa iau una full.
Initial as fi vrut Duster dar ajunge la 14-16 mii un diesel cu dotari de mijloc. Nu as vrea dacie dar ceva berlina/hatch strainez costa 13-14 mii iar un crossover sau SUV nou (qashqai, mokka, etc) costa peste 20 mii. Cu banii astia dau avans de casa ![]() Si sh nu as mai vrea, implica prea multe riscuri si nu stii niciodata ce iei. Momentan studiez piata. La SH nu prea gasesc masini extra full, full sau macar middle-full.. fie ca vorbim de Dacia sau alta marca. Si daca gasesc sunt fie prea scumpe cu km putini, fie ok la pret dar cu 100-150 mii km.... This post has been edited by Maskatu: 29 Jan 2019, 10:27 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Să rămână și aici:
E0 acces E1 ambiance SL plus=E1+AC și proiectoare E2 laureate SL BW(black and white)= Laureate cu accesorii pe negru SL prestige plus 195/55 R16 E3 prestige 195/55 R16 Motorizări: 1,0 SCe 999cm3 73CP 97Nm 0,9 TCe 898cm3 90CP 140Nm 75dCi 1461cm3 75CP 200Nm cu adblue 95dCi 1461cm3 95CP 220Nm cu adblue pack securite= volan piele +cruise control pack look = jante aliaj+geamuri spate optional = Medianav cu sau fară cameră This post has been edited by torquemada: 29 Jan 2019, 10:32 |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Vezi de un MCV stepway daca vrei spațiu și garda la sol apropiată de Duster . A apărut modelul cu 95 CP cu adblue.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Clasicul k9k ce pute de tehnologie:
k9k euro6c 95 adblue, comparat cu k9k612 euro5 This post has been edited by torquemada: 29 Jan 2019, 10:37 Attached thumbnail(s) teaser19012901.jpg ( Size: 149.27k ) Number of downloads: 259 x52_dci.jpg ( Size: 121.1k ) Number of downloads: 265 |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:55 |