Vreau masina noua, dupa 11 ani cu cu cea dinainte
![]() ![]() ![]() |
Vreau masina noua, dupa 11 ani cu cu cea dinainte
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Vrei sa dai tu prima basina in ea? Nu te-ar coafa una dintre optiunile de mai sus, cu vechime maxim 2 ani, dar devalorizata?
LE o coreanca nu te-ar coafa? Arata bine ultimele aparitii, dar nu stiu cum stau la capitolul pret. This post has been edited by MuciX: 10 Jun 2015, 12:27 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Cu microfon pentru sforaituri!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
io as lua octavia dintre alea. vezi ca era un motor cu probleme mari, mi se pare cel de 1.4 totusi.
fa-ti cont pe vwforum.ro, intrebi ce si cum acolo. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am gasit
![]() QUOTE Reducerea puterii de concentrare si somnolenta compromit capacitatea soferului de a controla volanul si timpii sai de reactie. Abilitatea de a efectua manevre precise este redusa, iar capacitatea de a controla volanul isi pierde din rigurozitate. Soferul corecteaza din ce in ce mai des micile erori de mentinere a directiei. Noua functie de detectare a starii de somnolenta a soferului se bazeaza pe un algoritm care incepe inregistrarea comportamentului soferului inca de la inceputul calatoriei. Apoi, identifica modificarile pe parcursul deplasarilor pe distante lungi si, implicit, nivelul de oboseala al soferului. Manifestarile tipice ale scaderii nivelului de concentrare sunt fazele in care soferul mentine cu greu controlul asupra volanului, combinate cu miscari usoare, dar rapide si bruste ale acestuia, pentru a mentine directia autovehiculului. In functie de frecventa cu care au loc aceste miscari si alti parametri, printre care se numara durata calatoriei, utilizarea semnalizatoarelor de directie si momentul zilei, functia calculeaza nivelul de oboseala a soferului. Daca acest nivel depaseste o anumita valoare, pe panoul de instrumente se aprinde intermitent un indicator, de exemplu, sub forma unei cesti de cafea, pentru a-l avertiza pe sofer ca trebuie sa se odihneasca. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
@MuciX:
Cum am zis si in titlul topicului, vreau masina noua. Care sa aiba toate optiunile pe care le-am bifat si, in plus, sa aiba garantie. Skodele au garantie 4 ani in limita a 120.000 km. La Dacia as avea 3 ani/100.000 km. La un SH de 2 ani cat e garantia? Si de ce sa umblu prin service sa verific bucsaraie, distributie, daca a fost lovita sau nu, airbag sarit, rahaturi de-astea? Am un buget, de ce sa nu-l folosesc? @Markos: e o gaselnita de la Bosch, pusa initial pe VW, care analizeaza cum dai de covrig in timpul calatoriei si iti zice sa bei o cafea cand incepi sa conduci serpuit ![]() @Garett: am avut un moment in cariera de sofer cand am fost pe punctul sa atipesc la volan. Un ultim gand mi-a dat o palma peste ochi in timp ce ochii se inchideau: "esti la volan, bai boule. Trage pe dreapta si odihneste-te." This post has been edited by DannyY: 10 Jun 2015, 12:38 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
@Markos: A descris si unii incepatori. Alora ce le arata in bord?
@Dani: eu am intrebat daca vrei neaparat noua sau doar vrei o masina "noua". Nu am zis ca nu trebuie sa folosesti bugetul. La o masina de un an, cred ca e destul de clara uzura si poti prelua garantia. Dar e perfect ok ce zici, daca vrei noua, clar trebuie noua. Vad ca ai doar benzinare in lista, 2 skode si 2 dacii, doar atat ai apucat sa studiezi, sau esti chitit pe ieftin sau german? This post has been edited by MuciX: 10 Jun 2015, 12:40 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
'cafeneaua' de pe vwforum e de cacao. delir sub control
![]() da' ca forum tehnic are biti destui ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
Eu as merge pe Octavia.
Vad ca în catalog, la pag 10, e o oferta pentru SMART la 15.990, nu te coafeaza? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 10 Jun 2015, 13:37) Vad ca ai doar benzinare in lista, 2 skode si 2 dacii, doar atat ai apucat sa studiezi, sau esti chitit pe ieftin sau german? La rulajul meu anual cu masina personala dieselul nu se justifica. Conduc frecvent dieselul de la serviciu si pot spune ca prefer benzina. Plus costurile de intretinere mai mari la motorina. Plus ca pot sa pun instalatie GPL (deocamdata nu vreau, dar posibilitatea ramane). Renault nu vrea consoarta, japonezele sunt scumpe, coreeana nu vreau eu. Ar mai fi un Ford Focus pe la 12500, dar arata ca dracu'. Aaaa, sa nu uit, ca sa bag opelu' la Rabla am nevoie de CIV? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dany, ocatavia toata ziua si noaptea.
ps vezi ca a fost la jurnal de bord o octavia de asta noua cu motorul respectiv. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=265259&hl= |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ia-ti una de asta, macar n-ai probleme cu pretul de revanzare.
http://www.worldcarfans.com/115060995075/r...-mclaren-f1-for Amu' serios, din tot ce-i listat mai sus, singura decenta-i octavia. destul de practica si de bine inchegata masina, dar a naibii de plictisitoare, daca ma intrebi. ceea ce explica faptul ca monteaza pe ea senzorul de oboseala sofer. Mie unul imi face cu ochiul Civic tourer-ul nou. Ala o iesit in 2014, deci ar trebui sa nu fie asa mare durere cu problemele mentionate de matale legate de SH. Sau no, sedanul s-ar apropia mai degraba de buget. http://www.hondatrading.ro/model_versiuni.php?mID=21 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Han Solo |
![]()
|
bine dotat smart ala. daca poti sa sari (inca) un pic din buget, testeaza front assistant cu adaptive cruise control - ala de pune frana singur si se tine dupa masina din fata (daca merge mai incet de ce ai setat tu). mi se par supertari
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 10 Jun 2015, 13:45) Eu as merge pe Octavia. Vad ca în catalog, la pag 10, e o oferta pentru SMART la 15.990, nu te coafeaza? Multam, arata foarte bine. Din preturile de catalog o sa obtin in mod sigur un discount, ca suna un prieten care are flota de Skode si VW ![]() 10 Jun 2015, 13:55: QUOTE(Han Solo @ 10 Jun 2015, 13:53) bine dotat smart ala. daca poti sa sari (inca) un pic din buget, testeaza front assistant cu adaptive cruise control - ala de pune frana singur si se tine dupa masina din fata (daca merge mai incet de ce ai setat tu). mi se par supertari ![]() Nu-mi iau masina care ar putea, vreodata, sa franeze cand vrea ea, nu numai cand vreau eu. This post has been edited by DannyY: 10 Jun 2015, 12:55 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Daca tot ai avut Opel de ce nu te uiti si dupa o Insignia?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
DannyY |
![]()
|
De uitat m-as uita, dar 20K iepuroi nu dau din banii personali pe o masina.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai cumpara-o cu banii altora.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
danny, nu ai luat in calcul sa vinzi opelul, si cu banii obtinuti pe el sa achizitionezi doua rable dar cu acte in regula pt programul rabla? un pic mai multa alergatura, da macar maresti bugetul
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DannyY |
![]()
|
Opelu' meu e deja un morman de fier vechi ambulant. ECU e pe duca, bobina de inductie da rateuri, blocul de contact s-a dus dracului si nu mai scot cheia de frica sa nu ramana blocat. Are zgarieturi si lovituri pe toate partile. Bara fata crapata, aia spate julita. Cine dracu' sa-l mai cumpere? El singur de-abia se incadreaza in programul Rabla
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Daca stai pe 1.2 TSI, alege Rapid-ul. Octavia e prea grea pt. motorul ala. Plus ca daca ai incaput in Astra (hatch?), Octavia e inutil de mare (in portbagaj e sala de dansuri).
Duster-ul e handicapat la portbagaj! Si va consuma mai mult decat oricare din celelate datorita caroseriri inalte. Sau te-obisnuiesti sa mergi cu 100 si pe autostrada. Alege-l daca te ajuta intr-adevar capabilitatile de off-road, altfel nu! Loganul merita la pretul ala! Dar nu te astepta sa mai valoreze ceva dupa urmatorii 10 ani la revanzare! Si ma tem sa nu fii dezamagit dupa Astra... Daca chiar ai de gand sa tii masina mult (> 10 ani) atunci merita s-o iei de noua, dar merita si sa te intinzi un pic la pret. Sa nu petreci urmatorii 10 ani frustrat ca nu ai scos 2000 in plus din buzunar... This post has been edited by IsNa: 10 Jun 2015, 13:41 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ai fi surprins.... plus ca are avantajul ca e masina nemteasca si gata inmatriculata
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
seat leon sau toledo - in fapt o skoda rapid mai frumusica si cam la aceiasi bani. s-ar putea sa-i placa si consoartei!
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu nu as lua Rapid, e o masina slabutza cu multe pb, erau oameni care se plangeau ca le ramane apa in usi...
Daca tot ai avut Astra, de ce nu un Astra j 1.4 turbo? Probabil se invarte pe la 15.000 dupa reduceri. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:53 |