Uniti-va Drum Tabareni!, - Cica ne pun metrou -
![]() ![]() ![]() |
Uniti-va Drum Tabareni!, - Cica ne pun metrou -
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
si chiar daca il face o sa fie gata peste 10 ani. nu e un loc asa rau cum s-ar crede si e cel mai rapid mijloc de transport posibil la ora actuala.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
AND, ca drum tabarean, ma unesc... si militez pentru metrou. Sa il puna odata!!!
eu, ca neutilizator de troleu (ma duc cu masina la serviciu in fiecare dimineata), voi lua metroul. deci, de o masina macar, ai scapat. il voi lua de groaza drumului de la Orizont la Razoare, de care vorbeai. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
Yup... metroul e strict necesar, ca la suprafata doar tramvaiele ce mai misca. Pacat doar ca va dura atat de mult constructia.
AND, nu te teme: metroul nu-i chiar un focar de "infectie" asa cum crezi. |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
adu doamne metroul si in 13 septembrie
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Si mai inspre mine, adica in Ferentari.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Io am metrou, si merg cu el perioada asta, dar vreau tot cu masina mica
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GABONE77 @ 18 Nov 2005, 01:06) si chiar daca il face o sa fie gata peste 10 ani. nu e un loc asa rau cum s-ar crede si e cel mai rapid mijloc de transport posibil la ora actuala. in 10 ani in cel mai fericit caz , sa nu uitam cat a durat linia lui 41 care se anunta metrou usor...si pana la urma tot un tramvai amarat este. ![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai proiectu asta e de pe vremea lu ceasca. Nu-sh ce naiba a fost cartierul asta mai orfan, de nu i-au facut pana acum. Eu banuiam ca sunt niste tunele subterane pe la fostul MApN de n-au vrut sa sape. In sfarsit, pe siteul Metrorex e harta cu dezvoltari ulterioare de cativa ani, si Drumul Taberii e acolo, insa pana acum n-au miscat nimic, dupa cum stiti.
Ce sa zic, la faza asta AND nu ai deloc, dar deloc dreptate. Metroul este cel mai bun mijloc de transport in comun (rapid, comod, eficace). In orice oras civilizat se foloseste pe scara larga de toata lumea. De pilda cand am fost in Londra am stat la niste prieteni, sot-sotie, amandoi manageri la PWC. Adica functii nene. Si nu le cadea rangul sa mearga la munca cu metroul, chiar deloc. Masina o tineau numai pentru iesirile de uichend. Eu daca oi mai sta aici cand e gata metroul, il voi folosi frecvent. E singurul mijloc de transport in comun acceptabil in unele sezoane, vara de pilda, cand sunt 40 de grade afara, e chiar cool ( ![]() Ca ultim argument, fii sigur ca daca ai sa ai gura de metrou foarte aproape de casa, cota zonei va creste, nu va scadea. Multa lume se fereste de zonele de unde se ajunge greu in centru. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Radduu @ 18 Nov 2005, 01:58) in 10 ani in cel mai fericit caz , sa nu uitam cat a durat linia lui 41 care se anunta metrou usor...si pana la urma tot un tramvai amarat este. ![]() Surprinzator este faptul ca acela chiar este un metrou de suprafata, nu un tramvai amarat. Ai idee cu cat i s-a micsorat timpul mediu pe un traseu complet cap-coada? |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Stai un pic , n-am zis ca nu o sa fie folositor!
![]() Edit : Intradevar 41 isi face treaba foarte bine! In ore de varf , face traseul de la un cap la altul in 30-40 min (pentru ca este teroare in intersectii) , iar in weekend cred ca vreo 15-20 min. This post has been edited by AND: 18 Nov 2005, 02:24 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
da-mi Doamne metrou macar la razoare ... si promit ca merg pe jos pana la el. sa nu mai stau blocat dimineata inspre facultate la razoare la eroilor pe stirbei in romana sau prin 13 sa ard benzina pe loc.
ma duc frumos cu mapa in manuta si cu benzina care ramane vad eu ce fac ![]() This post has been edited by steph: 18 Nov 2005, 02:27 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Urasc intersectia aia de la Razoare. De ce nu pot, pana sa puna metroul, sa o faca naibii mai mare sau ceva
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
proiectul e de de vremea lui cesca, a fost reevaluat acum cca 6 ani si reactualizat, si cuprinde in total 13 statii pana la jonctiunea cu eroilor....din cate tin minte
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Uraaa, poate asa scap de voi in intersectia de la razoare, si pe Drumul Taberei, si pe 13, si pe la Eroilor . Hmmm si eu stau tot la valea Ialomitei ...
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
steph |
![]()
|
la razoare avd ca lucreaza... au taiat din trotuarul ala de ep colt, unde sunt chioschiurile alea de fier, si idn parc. cred ca ne asteapta un giratoriu acolo
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
13 statii?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AND @ 18 Nov 2005, 03:20) Cartierul asta nu a fost niciodata unul periculos sau murdar , si n-a gazduit tigani precum majoritatea cartierelor cu metrou. ![]() BTW, in Tineretului nu prea sunt tigani, si se afla inter doua magistrale de metrou... QUOTE(AND) N-as vrea sa stau altundeva in bucuresti decat aici , si sper ca aparitia metroului nu va aduce probleme. Haide mai, ca nu o fi Drumul Taberei cea mai buna zona din Bucuresti. E un cartier ok, dar atat, si e handicapat rau de lipsa metroului. Cred ca o sa creasca destul de mult preturile daca se baga metrou - eu unul am evitat drumul taberei tocmai din acest motiv. This post has been edited by vv: 18 Nov 2005, 18:13 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e bine cu metro da fi sigur mininm 10 ani pt o linie completa!:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vv @ 18 Nov 2005, 09:53) ![]() BTW, in Tineretului nu prea sunt tigani, si se afla inter doua magistrale de metrou... da da da, nu-s tigani in Tineretului , si ai si facilitati de lux, cum ar fi pescuitul din balcon, colac-canoe...dar asta numa in caz de ploaie mai serioasa ce-i drept.. ![]() si sa stii ca in dr. tbr. in zona compozitorilor (actual 1 mai) nu sunt preturi chiar asa de mici, si nici din tigani din belsug....cred ca mai multi sunt in cotroceni (aia cu florile ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca e nevoie sap si eu 1m3 de pamant ..numai sa il faca odata....Eu stiam ca e cam stanca sub Dr taberei si de aceea au intarziat cu metroul. Tot 10 ani le dau si eu...
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate d-aia sunt aia cu utilajele in spatiul viran de la Razoare...or face vreo statie acolo
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Refac soseaua aia de pe langa Cotroceni. Pe langa Golden....
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
anpop, ce au frate tiganii cu pescuitul?
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Ant |
![]()
|
@ VV - PESTII
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
anpop |
![]()
|
@vv
vad ca ti-a raspuns AND deja ![]() ...nu au mai nici o legatura, ziceam doar ca nici in drumul taberei nu colcaie, insa in tineretului e mai nasol cu inundatiile..asta apropo' de preturi si metrou ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
vv |
![]()
|
Pai mesajul meu nu era "vinde-ti apartamentul din Drumul Taberei si muta-te in Primaverii", ziceam pur si simplu ca nu exista nici o legatura directa intre densitatea de cetateni de o anumita etnie si prezenta unui mijloc de transport de un anumit tip.
[later edit] mi-am recitit postul, m-am lamurit de unde a plecat confuzia... gata, l-am modificat ![]() ![]() This post has been edited by vv: 18 Nov 2005, 18:15 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vv @ 18 Nov 2005, 10:53) BTW, in Tineretului nu prea sunt tigani, si se afla inter doua magistrale de metrou... Confirm ca am stat acolo. Nu miscam masina cu saptamanile. Cu o mare bucurie mergeam ba spre o magistrala, ba spre alta. Pana spre nordul orasului faceam 30 min cu metroul si 50 cu masina. Asa ca... Insa din pacate e cam inghesuit cartierul ala din cauza blocurilor prea apropiate si cu 10 etaje. Nu mai zic ca era jale cu parcarile. Acum am fugit intr-o zona mai aerisita cu blocuri de 4 etaje. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Spre Policolor se chinuie de 7 ani sa-l bage (e inceput dinainte de 90 dar o vreme nu s-a lucrat). Pana intra metroul in drumul taberei , i-mi iau eu Mercedes si nu mai am nevoie de metrou.
Titan - Grozavesti cu metroul 40 min max. cu masina vreo ora dac e intre 8 si 9 dimineata dar 15 min daca e noaptea. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
eu stiu ca in maxim 3 ani vor fi terminate vre-o 3 noi magistrale
cea spre policolor inca de la anul Universitate - Dr taberei - estimat in 3 ani, dar oricum ii vor da drumul pe sectiuni continuare Gara de nord spre Laromet inca de la anul |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:20 |