RADARE, DN 1 si altele
![]() ![]() ![]() |
RADARE, DN 1 si altele
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hehe limitari de viteza rezonabile n-o sa fie niciodata...
Cel putin dupa Metro de la Ploiesti pana Baicoi de ex e portiunea aia dreaptaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unde nene poti sa bagi piciorul linistit..Cat e pe acolo?110 km parca..cine merge asa?Eu in nici un caz Eu sunt de acord atata timp cat nu ma prinde pe mine ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
[attachmentid=17376][attachmentid=17377][attachmentid=17378]
-------------------------------- In curand veti putea beneficia de un nou serviciu "non stop" pus la dispozitie de politie: va veti putea face fotografii, ce vor fi trimise acasa sau la firma, in urmatoarele localitati de pe DN 1 (Bucuresti - Ploiesti): Puchenii Mari (pe partea stanga a pasarelei de la iesirea din Puchenii Mari spre Ploiesti) si in Romanesti (ultima pasarela inainte de bifurcatia de la Barcanesti pe partea dreapta spre Ploiesti). -------------------------------- This post has been edited by IRONICK: 24 Oct 2005, 12:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
N-au nici o sansa cu ele !!!!
Sint montate prea jos if you know what I mean ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
iar eu zic ca alea sunt simple camere prin care se monitorizeza traficul.
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce poligon, uite aici target practice
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ocolim pe drumul vechi catre Ploiesti.
Pe acolo nu-s radare, drumul e decent mai putin 2-3 poduri cu piatra cubica, traficul e mai mic dar sunt multe camioane. Apai da-le-ar Doamne-Doamne boala la rinichi, asta ne trebuia noua? Poze si fotografii, sa fac o saptamana pana in Ploiesti? Dar niste camere care sa monitorizeze cum fura astia beton de la pasarela de la Otopeni nu pun? Sau sa ii vezi cum stau si o freaca in loc sa munceasca? Sa fii pus garduri pe marginea drumului sa nu mai sara dobitoacele cu 2 si 4 picioare nu s-au gandit dar repede se gasesc bani sa puna sisteme de supraveghere. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Hmmm ... daca dai cu masina peste stalp si se strica camera..
![]() Later Edit: ![]() Sunt foarte usor de dezactivat... Daca observati in un dintre poze, muncitorii care instaleaza stalpul lucreaza un interiorul stalpului... ei bine, acolo de obicei exista o ... SIGURANTA ![]() This post has been edited by Ciombe: 24 Oct 2005, 12:34 |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
maxiK |
![]()
|
Îhî !
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Intra pe RCA
Zic pentru ca ar trebui sa fie acelasi principiu. Un cunoscut a avut un accident, iesit de pe sosea, maturat gardul unei batrane, gard platit de RCA. This post has been edited by Codrin: 24 Oct 2005, 12:39 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Dupa cum se observa din fotografie , sunt instalatate exact pentru " foc de voie " cu Paintball .
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Romania... sunt curios, in celelalte tari unde s-au montat camere tot asa s-au gandit soferii cum se pot dezactiva mai repede camerele?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Codrin |
![]()
|
Iup. Money Talks zicea pe la Calatorii de italienii care se intorceau acasa cu camere cu tot
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
Sistemul asta cu fotografiatul nu stiu daca o sa tina la noi romanii. Pina iti aduce acasa instiintare, unde mai pui ca trebuie sa fie si aici sistemul de plata la jumata pina in 48 de ore, unde mai pui ca ar trebui sa iti aduca "dovada" in sistem recomandat semneaza pentru ea cineva, mie ca se face pe putin 72 etc. Oricum o sa mai diminueze spaga la politai si o sa mai tempereze vitezomanii jmecheri si pilosi. La noi predomina sistemul de vintoare a soferilor mai ales in apropierea perioadelor de plata pentru salarii , prime etc. Nu pun la indoiala ca exista tentatia de a subtiliza respectivele obiecte , daca erau punse undeva sus gen camera care este punsa la iesirea din predeal - bucurecti ( cocotata la 5m pe o traversa , nai cum sa o pescuiesti)... Unde mai pui ca un astfel de sistem se poate detecta prin sistemul antiradar ( bruia etc) sau semnaliza simplu.( Am vazut la o emisiune tv ca in UK au scos o harta cu astfel de radere, numai ca acolo sunt punse pe autostrada ( unde isi au locul )). Dar la noi e ALTFEL, nu face tot posibilul sa mergem cit mai civilizat si sigur si ca stoarcem de la prosti cit mai multi bani..
|
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
Codrin |
![]()
|
Ai 48 de ore sa platesti din momentul in care ai primit recomandata.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
QUOTE si o sa mai tempereze vitezomanii jmecheri si pilosi Nu cred! QUOTE Romania... sunt curios, in celelalte tari unde s-au montat camere tot asa s-au gandit soferii cum se pot dezactiva mai repede camerele? De ex la nemti ![]() La noi metoda asta e practicata ca la mama ei mai ales in timisoara. Acolo vine hotu, studiaza zona, iar cand vrea sa dea lovitra, intai dezactiveaza stalpii de curent ca sa poata lucra in intuneric. Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Azi in Timisoara miine-n toata tara !!!
sau Sa dam radare la tot carteru' !!!! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@costi
Hm, "culmea" e ca desi se dezvolta la Timisoara el este implementat la Bucuresti. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Codrin |
![]()
|
Nici o problema, votez sa-l implementam mai intai la voi vreo 2 ani, asa, de proba
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@bog_cip, eu am primit amenda prin posta, asa ca se practica deja... uita ideile astea cu "nu se poate la noi".
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Se poate sa nu iti trimita poza neaparat odata cu procesul verbal.
Dovezile (foto) se pot scoate numai in cazul in care se cer probe in instanta (plangere impotriva procesului verbal). Daca primesti PV si recunosti cumintel ca ai comis-o, atunci platesti la fel de cumintel si gata. Daca te bagi sa contesti, platesti mai tarziu, si mai arzi si gazul prin instanta, eventual prin alt oras pe unde te-au pozat baietii. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
NASOL. Eu numai am auzit de altii care au primit amenda inca, tot asa prin posta, .... ce sa zic trebuie sa INCERCAM sa ne ferim cit putem de astea. Daca vrei sa mergi undeva in romina te maninca drumurile prin sate nu mai conteaza ca ai tractor sau limuzina. Dupa parerea mea un 60 in sate ( cu dumuri drepte doua benzi vizibilitate ok, v drumul bucuresti - ploiesti ) este suficient de "sigur". Unde sunt drumuri din trala cu curbe ,"dupa colt", nu cred ca iti permiti sa meri nici cu 50. Oricum pe "ruta" bucurecti - ploiesti se merge destul de tare citeodata...
This post has been edited by bog_cip: 24 Oct 2005, 13:51 |
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
Codrin |
![]()
|
QUOTE(bog_cip @ 24 Oct 2005, 14:51) Dupa parerea mea un 60 in sate ( cu dumuri drepte doua benzi vizibilitate ok, v drumul bucuresti - ploiesti ) este suficient de "sigur". Permite-mi sa nu fiu de acord cu tine. Mai ales ca ei au pasarele, iar noi drumuri cat de cat drepte, vizibilitate ok. Daca s-ar merge acum cu 50 in sate, oare cat s-ar face pana la Ploiesti? ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
si ca sa rectificam ce a zis jorj... da, nu iti trimit decat PV prin posta, nu si poza - dar POTI contesta. In principal:
a. poti plati in 48h (jumatate din minim) si sa contesti, iti recuperezi banii ulterior b. poti cere judecarea in lipsa, deci nu trebuie sa te plimbi prin nici un tribunal, trebuie doar sa trimiti niste scrisori. Acestea fiind zise, studiati cu atentie www.amenda.ro si legile in vigoare, uneori procesele nu sunt completate perfect.... tot ce puteti spera la amenzile astea 'prin posta' e sa le anulati pe motiv de viciu de procedura, altfel e cam imposibil. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
maxiK |
![]()
|
Dar ce intampla daca in 50 km iau 10 amenzi? Ipoteza poate merge pana la 40 amenzi.
Vand masina si platesc amenzile? ![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
marksman |
![]()
|
Avand in vedere legislatia romana, o sa iei doar amenda "cea mai mare", presupunand ca ai facut o singura contraventie. Daca nu, o sa iei cate o amenda pentru fiecare contraventie savarsita.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
costi |
![]()
|
Le platesti pe toate , vezi-ti de treaba !
E ca si cum mergi cu 80 prin Buc, iei un radar, doua, .... noua... Cite amenzi platesti la sf zilei ? NOUA ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
BogdanTm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 November 04 From: Timisoara ![]() |
Din pacate pentru soferi este adevarat , adica lucram pentru proiectul asta aici in Tm.
Am vazut mai multe intrebari legate de poza , de ce apare Timisoara Din cate stiu eu poza respectiva este facuta aici la noi si apare locatia radarului. chiar stiu un coleg care lucreaza cu echipamentul respectiv si se plangea ca mai are de lucru si cu 'garcea' la care trebe sa le explice .......... Ori-shi-cum, [in realitate] nu e chiar asha de deshtept (in … nu te scarpina, nici cofei nu face), deci mai sunt oarece sperante … |
--------------------
Renault/Dacia
Megane 2.1/Logan
Privilège/Laureat
- TM-09-- A asculta bine și a răspunde bine e una din cele mai mari perfecțiuni ce se pot atinge într-o conversație.
|
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:02 |