bulit vopsea capota cu racaitorul de parbriz
![]() ![]() ![]() |
bulit vopsea capota cu racaitorul de parbriz
jhr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
de ce nu bagi un casco ?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
casco daca ajung ca tine, doamne fereste....
|
--------------------
AUDI
A6
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Nu folositi, pe cat posibil, racaitoare de parbriz, pentru ca racaie si sticla si dupa aia noaptea nu-i ca ziua... Spray sau palinca de Satu Mare.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
jhr , pe viitor misca'ti fundul la masina din timp shi incalzeste'o bine inainte sa dai gheatza jos de pe ea.
Daca tot ai roshu toreador, incearca sa iei legatura cu un specimen dintr'asta din spania. Poate te ajuta el cu ceva ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu polish-ul este universal si nu pe culoare. Insa iti recomand ceva mai bun decat polish-ul care elimina zgarieturile superficiale (probabil ca astea sunt la tine pe capota) si le estompeaza pe alea mai adanci. Chestia se numeste "GS 27 scratch remover" si se prezinta sub forma unui tub asemanator cu cele pentru gel de par de culoare pedominant galbena. Costa aproape 400k si l-am vazut recent in Carrefour Orhideea si in Cora (la rafturile cu uleiuri de motor, polish-uri samd). Eu am luat un tub d'asta ca un destept mi-a zgariat breakul in parcare la Selgros
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Din cate stiu eu polish-ul este universal si nu pe culoare. Esti extrem de dezinformat! Polish-ul exista in varii forme si pentru varii destinatii. Exista polish LA CULOARE dar nu pentru fiecare nuanta in parte ci pentru fiecare culoare in parte In alta ordine de idei, JHR, daca vrei sa scoti zgirieturile alea, iti recomand un drum pe la o vopsitorie (de preferat IPSO), unde sa-i intrebi pe baietii aia ce specificatii de polish folosesc ei (au 3M dar nu stiu exact ce anume). Le arati masina si ii intrebi ce-ti recomanda |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Asa o fi. Inseamna ca nu am vazut eu polish-uri mai acatarii. Eu pe am mea am dat-o asta-vara cu unul universal si rezultatul a fost acceptabil.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
adisur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 6 January 04 From: Bcrşt ![]() |
QUOTE dragilor, mai fraier ca mine nu cred ca exista.. pe 24 se pusese pe ea un strat gros de greata.. eu, destept, zic hai sa fragmentez gheata de pe capota cu racleta de parbriz, in sensul de a face niste mici patratele si apoi s-o dau jos.. am dat-o jos, dar patratelele au ramas de la muchia racletei... Shit, iar au pus ăia de la pitești Galus în vopsea? Mai era un subiect mai sus cu privire la zăpadă unde cineva își punea problema înlăturării gheții de pe mașină. Ce aveți cu gheața, vă mănâncă mâna să o dați jos? În afară de geamuri, contur portiere și elemente optice nu văd rostul... Mă rog, iarna e un moment prielnic pentru pasionați să dea o nouă și unică textură vopselei, imposibil de imitat de către alți invidioși. |
-------------------- Nu-ţi pune mintea cu proştii, căci a lor e odihnită!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Adisur, dac-ai auzi cum face masina mea cind e plina de gheata, cu siguranta ca mi-ai sugera s-o dau jos.....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
nici io nu ma grabesc sa o dau jos. O las pana e masina calda si cade ea sau pana vie o zi cu soare...
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
bogdan_o |
![]()
|
Mda si intre timp rugina e in floare... Pe o masina care are garantile la tablaraie 10 ani (vezi Opel) nu merita sa te obosesti dar la Dacia...
|
--------------------
Dacia
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Mda si intre timp rugina e in floare ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
pe mine ma enerveaza sa vad masina plina de gheata.. o dau jos cand e calda si atunci se ia usor gheata ...
|
-------------------- |
|
adisur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 6 January 04 From: Bcrşt ![]() |
Sunteți pasionați, fraților!
Miki, ai dreptate, mama lor de tăblării! D-aia nu-mi cumpăr eu mașină românească nouă în rate: ar fi înfiorător ca după 3 ani de chin, să bag șurubelnița prin arcada roților și să fiu obligat să mai dau bani la bancă încă 2 ani! Brrr! |
|
|
MojoJojo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE Chestia se numeste \"GS 27 scratch remover\" si se prezinta sub forma unui tub asemanator cu cele pentru gel de par de culoare pedominant galbena. Costa aproape 400k si l-am vazut recent in Carrefour Orhideea si in Cora care e procedura de aplicare? e mult de munca? de unde stii ca QUOTE nu se duce ca polish-ul dupa un anumit timp ca sa-ti reapara zgarieturile |
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|
jhr |
![]()
|
da, si pe mine ma intereseaza
|
--------------------
AUDI
A6
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Pai, referitor la scratch remover treaba sta cam in felul urmator: functioneaza cam ca un diluant, dizolvand stratul superficial de vopsea care cand se usuca acopera si eventualele zgarieturi. Din cauza asta nici nu se duce ca polish-ul iar pe eticheta este o atentionare conform careia nu este indicat produsul pentru zone recent vopsite iar aplicarea repetata in acelasi loc este interzisa (decoloreaza). De munca e mai mult ca la polish ca trebuie sa freci de-ti sar ochii din cap. In rest e cam la fel: aplicare pe zone mici, astepare pana face un fel de crusta dupa care frecare, frecare, frecare.
P.S. nu urma sfatul din prospect cf caruia trebuie sa pui mult ca ti se decoloreaza vopseaua. Fii zgarcit (bine, nu exagerat) si vei fi placut surprins de rezultat. Sfatul asta mi l-a dat si mie cineva care a patit-o. |
--------------------
Dacia
|
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
bogdan_o, daca se comporta cum zici e cam naspa, cel putin in cazul vopselelor metalizate, pt. ca distruge si stratul de lac si se cam duce la dracu vopseaua+ luciu... nu, nu Nicoleta
![]() |
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Acu` ... eu m-am abtinut ce m-am abtinut, dar am o intrebare: de ce tineti mortis sa dati jos GHEATA de pe masina? eu recunosc ca sint cam neglijent cu masina, o spal foarte rar, pe iarna dau jos de pe ea doar ZAPADA si ghetusul din jurul usilor si clapeta rezervor si gata! restul de gheata sa si-l dea jos ea singura, prin propriile fortze de incalzire! nu de alta dar poate odata cu gheata mai exfoliez si putina vopsea si incepe sa ma doara capul pe dejaba!
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai in primul rand gheata de pe plafon e fff periculoasa, de ce? pt ca dupa ce se incalzeste in masina, la prima frana poti sa ai surpriza ca o ia la plimbare toata zapada/gheata si iti ajunge pe parbriz ... si simplu, nu mai vezi pe unde mergi
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Hehe! corect! da` oricum nu frinezi puternic, ca n-ai cum! in fine, poti astepta sa zicem 10 minute sa se "dezmorteasca" stratul de gheata in contact cu tabla si apoi sa-l dai jos usurel, cit se ia el, nu sa insisti cu riciitoarea, ca vezi ce se intimpla!
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la a mea, daca dai cu UNGHIA mai tare pe tabla, se zgarie lacul ...
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
ov iar mi-ai luat vorba dintre masele..
io am patit-o cand mergeam spre ploiesti si mi-a sarit de la unul niste zapada.. daca era gheata o puneam de un parbriz in freza... |
-------------------- |
|
Ov |
![]()
|
offtopic pt bobo:
cred ca ma plictisesc mai tare ca tine la servici :wink: ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
adisur |
![]()
|
taie-ți unghiile un pic mai des! :U
|
|
|
Ov |
![]()
|
nu mai am unghii, le-am mancat de mult :oops: :|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
La munca !
![]() |
--------------------
Dacia
1310
Agitatorul sef! |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Parerea mea este ca ghiata si zapada trebuie lasata acolo une a pus-o Dumnezeu, pentru ca el stie mai bine, cu exceptia geamurilor si a blocurilor optice, iar in momentul in care masina se incalzeste si ghiata / zapada are tendinta de a aluneca, trebuie neaparat oprit si luata frumusel jos. Cei care au primit pe capota sau pe parbriz un morman de zapada si gheata de la masina din fata imi vor da dreptate.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
SGN_1310 |
![]()
|
De acord, zapada mai tizne shi de cald mai, vezi ghioceii pe care ii vinde Mama Chiuloasa pe la metrou!
|
--------------------
Dacia
1310
Agitatorul sef! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:03 |