De la MENSA pin' la MISA, tot cretinu' plinsu-mi-sa
![]() ![]() ![]() |
De la MENSA pin' la MISA, tot cretinu' plinsu-mi-sa
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Marty, cred ca ai nevoie de o vacanta!
Ia-ti o prietena sau doua si du-te cateva zile la munte! O sa te simti mai bine! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty,
Conform principiului "baga capra si soacra in casa" mergi pana la adminstratia financiara si plateste-ti impozitul. Cand vei reveni acest forum cu tot cu MI-SA, ISA, IQ, ssmd iti va parea o dulce binecuvantare. O seara mare ! |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' te-a suparat rau tare de tot acel user (stim noi cine) ! Sa-mi notez in creieri sa nu cumva sa te inervez si io vreodata ca vad ca-i naspa !
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
Daca nu va este cu suparare si nu va este foarte greu bagati-mi si mie un pm cu nume user si link-ul(urile) cu pricina. Multumesc anticipat binevoitorului(ilor).
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Superb! ... asteptam aprecierile greilor forumului
![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Unii au niste scuze date de varsta mai frageda... ca sa zic asa. This post has been edited by cosmin_m: 1 Feb 2006, 12:37 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu dati cu pietre, da' ce-i aia MENSA!?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
si ca sa-mi raspund singur:
QUOTE Ce este Mensa ? Mensa este o societate fondata în Oxford, Marea Britanie în 1946 cu scopul de a identifica si pune în legatura oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligenta. Singurul criteriu de admitere în Mensa este obtinerea unui scor care va plaseaza in procentul de 2% al populatiei. Acest rezultat trebuie obtinut intr-un test de inteligenta aprobat de Mensa. Altfel spus calitatea de membru este deschisa tuturor celor care au un coeficient de inteligenta (IQ) destul de ridicat pentru a se clasa in primii 2 dintr-o suta la inteligenta. Scopurile asociatiei, exprimate prin Constitutia Mensa sunt: • Sa identifice si sa cultive inteligenta pentru scopul umanitatii. • Sa încurajeze cercetarea în domeniul inteligentei umane. • Sa ofere un climat intelectual si social stimulativ pentru membrii sai. Mensa NU are nici o afiliere ideologica, politica sau religioasa si nu poate exprima ca organizatie nici un punct de vedere privitor la aceste chestiuni (desigur membrii pot si sunt încurajati sa exprime puncte de vedere strict personale). Mensa este o organizatie non-profit, finantata în principal din contributiile membrilor sai, care în general nu solicita si nici nu accepta sponsorizari. Membrii Mensa provin din toate domeniile si paturile sociale: de la soferi de tir la profesori universitari cu doctorate multiple, de la programatori si oameni de stiinta la pompieri, de la oameni care traiesc din ajutor social la multi-milionari. Pentru informatii mai detaliate, va rog sa consultati sectiunea Frequently Asked Questions (FAQ). În prezent organizatia numara 100.000 de membri în peste 100 de tari ale lumii. Mensa este împartita în filiale nationale (national chapters), care au propriile reguli stabilite de membri lor. Exista 3 tipuri de filiale: nationale, provizorii si emergente. Diferenta dintre ele este data de numarul de membri, de gradul de organizare etc. Ponderea principala o au înca organizatiile nationale din tarile anglo-saxone (exemple: Marea Britanie cu 30.000 membrii, SUA cu 43.000 membri), deoarece aici Mensa functioneaza de mai mult timp. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
Mda... Acum am citit si eu topicul. Oare de ce am impresia (dupa ce am citit topicul) ca va apare un nou "mirica".
Marty pe tine cand te apuca ... nu te mai lasa. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
apare explicatia (printre alte balarii) pe primul link. e palpitant, pe bune. l.e. - ii raspunsesem lui vis-a-vis This post has been edited by ottoMan: 1 Feb 2006, 12:54 |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 1 Feb 2006, 11:56) Mda, superb. Daca intre mine si Marty e doar un punct diferenta la IQ (rezultat oficial, plusul e la Marty) , ma gandesc cat de mare e punctul ala. Felicitari, ca altceva nu pot spune. @AL Care greii forumului? Aia de peste suta de kile? Sau... This post has been edited by Ake: 1 Feb 2006, 13:04 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, tu de doua zile vorbesti numa-n dodii! Ce drac de poze vrei ? Vrei poze cu mine?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 1 Feb 2006, 13:03) Ai ma ca se referea la pix. La pix de scris. Creion cu bila. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
qwe2rd.gif ( Size: 1.9k )
Number of downloads: 0
damnmw5zs.gif ( Size: 855bytes ) Number of downloads: 1 , marty, da' stiu ca le scrii! ![]() Asa baieti, eros8rv.gif ( Size: 1.05k ) Number of downloads: 2 ! Ca ne umplem de n00bi! ![]() ps. cand chiar va supara cineva, puteti folosi urmatorul smilie: die0fp.gif ( Size: 1.36k ) Number of downloads: 2 pps. Cele de mai sus sunt spuse in gluma, da? Io zic sa ne mai calmam, in definitiv e o tara libera, nu? ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
depends on Φ
![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE e) Nu este permis atacul la persoana. In acest sens nu atacati persoane ci idei. Oare threadul asta seamana cu un atac la persoana? Poate il defineste cineva.... ![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ti se pare tie. Care persoana ?
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
deleted
This post has been edited by einstein1984: 1 Feb 2006, 19:15 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
sint atacate ideile unor persoane, nu persoanele emitente.
si nici nu sint atacate, sint combatute. ... ce ziceam ? |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
GeorgeB |
![]()
|
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Ake |
![]()
|
e atac la personaj ....
![]() This post has been edited by Ake: 1 Feb 2006, 15:19 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
oameni mari si copti va luati de un copil ...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:13 |