Ce fel de muzica ascultati in masina?
![]() ![]() ![]() |
Ce fel de muzica ascultati in masina?
gogo |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|||
TazManiac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 16 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Cand sunt singur in masina metal metal si iar metal: Metallica, Maiden, Manowar, Megadeth etc. Cand sunt cu sotia ma mai linistesc (sau ma mai linisteste) cu muzica mai "normala".
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.5 dci iunie 2007 ex. DSN Confort 2002
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
prefer "evergree-uri" si AC/DC oricind posibil. Virsta de ....
Mai nasol e cind e fiica-mea cu mine ca baga la greu Vama Veche si rock cit cuprinde. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ovidiucornateanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 October 03 ![]() |
Stefan Banica jr,Holograf,Vama Veche
|
--------------------
Ex Renault
Megane Hatch
2004 Avem o tara frumoasa.Pacat ce este locuita.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Manele. Si acu' impuscati-ma!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
eu ascult muzica anilor '80 in general dar mai ascult si ceva muzica romaneasca mai recenta .... de exemplu imi place Blondy cat de cat
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Maaaaaartyyyyyyy: POC!
![]() De gustibus non disputandum (beah. sper ca am scris bine, ca decat am facut latina....) Apropos, muzica simfonica serveste cineva??? |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
In ordinea aproximativa a preferintelor Zavaidoc, Jean Moscopol (si altii din perioada aia)Bach, Verdi, Santana, Metallica, Queen, Phoenix (ala adevarat)
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Gogo, eu!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
simfonica & manele ? :vomit2:
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
Cel mai mult imi place Rammstein! Si sa nu credeti ca fac caterinca!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
lucman72 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 9 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Jazz of the Beat Generation, Grieg, Albinoni, Vivaldi, AC/DC
|
-------------------- Lucman
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
evanescence, linkin park, marylin manson (daca nimeresc cd-ul cu toate astea)
daca nu, atunci Nelly, Stigma, K-pital (sau cum se scrie)... |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Richard Clayderman, Vanessa Mae, Amadeus (cele 4 de la noi)... , asta cand sunt singur, daca nu diverse (romaneasca in mare parte)
|
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
gogo |
![]()
|
Aaaaaa, imi mai place Macy Gray.
Marty, ai cumva Mutter?? As vrea sa ascult si eu. Au auzit , dar n-am ascultat niciodata. Unde gasesc?? |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
|
|
Marty |
![]()
|
Am cd-ul original acasa. Vrei sa ti-l copiez ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
gogo |
![]()
|
Multam. Ti-am trimis un mp, cu detalii.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
ce e la radio
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Io ascult o gama foaaaarte larga de muzica, in principal si in proportie de 99% straineasca. Romanii sunt muci la muzica, m-am convins de mult de asta. N-ascult niciodata manele, of course, nici in masina, nici acasa, nici la kefuri, nici la nunti, nici la inmormantari, nicaieri. In sfarsit, ce as vrea io sa adaug la discutia asta e ca mi-e sila cat se poate de posturile de radio romanesti. La toate auzi aceleasi melodii, over and over.... Oricat de buna o fi o melodie, daca o auzi de 15 ori pe zi, zi de zi, te acresti dracu de ea. Mare imbecilitate inventia asta cu playlistu. Plus ca la noi nu exista radiouri specializate, Romantic ar fi cam singuru chitit pe un anumit gen de muzica. Ba, io prin strainataturi am vazut ca exista posturi de muzica rock, posturi de muzica jazz, posturi de house & trance, etc, etc, etc. Numa la noi e varza asta. Mi se pare normal sa asculti o muzica de un anumit gen atunci cand ai chef de genul respectiv, de unde stie ala care a facut playlistu in ce stare sufleteasca sunt io si de ce anume am chef?!?! Nici macar emisiuni dedicate unui anumit gen de muzica nu prea au astia, cele cateva care sunt sunt seara. In timpul zilei orice post de radio ai asculta auzi acelasi lucru. Cand se termina o melodie pe un post incepe aceeasi melodie pe alt post. Bleah. Asa ca in concluzie evit din rasputeri sa ascult radio in masina.
PS. Activ FM ar fi cam singurul post de radio unde auzi in timpul zilei si altfel de melodii. Da se prinde cam prost ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu o sa ascult in curind ... la deplasari solo- metalizate, cu insotitor- mai soft, ca deh! ...
Despre "Laibach" stie cineva ceva? un fel de precursori ai Rammstein ... am la birou o caseta cu albumul "Opus Dei" si as mai vrea de la ei ... Radio ... cit mai putin, din motivele expuse de ashu mai sus. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Asa cum vedeti nu am masina:) dar merg cu bicla zilnic cam 40 de minute. O chestie draguta si destul de accesibila pe aici sunt mp3 playerele cu hard-disc. O jucarie din asta total portabila si compacta, cam cat o caseta de mare, Archos pe numele ei, are o calitate a sunetului pro (stiu ce spun, la viata mea am lucrat pe tot felul de ciudatenii de nu stiu nici cum sa le citesc), bine in conditiile achizitionarii unor casti de strada de decente (n.b. asta nu inseamna ca sunt si scumpe, incercati cu orice casti sony, atentie originale si nu veti da gres), autonomie jucarie 8h. Asa am muzica la bord aproape fara limita. E o schema care poate fi preluata si la masina, de cei care au un cas cu sau fara intrare. Asa iti iei harduletul cu tine si lasi casul pe loc, care oricum e mai putin apetisant decat un RCD, iar daca ai doar un amplif facut pus pe masina chiar ca nu dai de banuit. Va garantez ca nu imi dau seama de diferenta mp3/CD si pe deasupra hardul nu sare si nu am reusit sa il distrug intr-un an de zdruncinatura (mers, alergat, fugit, cazut cu bicla...etc). Pentru cei ce vor si radio exista si variante mp3 cu FM..insa la ce bun:). Ca sa nu vorbesc in pustiu un hard/mp3 player/recorder de 20 GB (e utilizabil si ca hard extern) costa cam 200 de euro.
Muzica trebuie sa fie interesanta. Adica pe Archos-ul meu stau linistiti Bregovic langa Tori Amos si Hooker langa Evanesance si Rossini langa Metallica si Dors langa Zdob si Zdub, Creedence langa AC/DC, Beatles langa Bach, Orf langa Bernstein. Vama langa Pink Floyd (astia ii consider eu mari meseriasi, pur si simplu sunt atemporali). Daca vreti si noutati mai inedite e un franco-german Eicher care nu are frica sa cante orice de la jaz cu taraful Haiducilor pana la cover-uri dupa AC/DC, plus compozitiile lui pe care le orchestreaza fara prejudecati. Un alt nene de care nu s-a prea auzit la noi (la radio cel putin) este Ben Harper (de la blues la gospel la hard rock si rap nu e mare distanta si omul o parcurge in 2 ore de concert). Gustul se educa si imi e groaza cand ma gandesc ce "evolutii" ne asteapta ...oare cand ati ascultat ultima oara la radio, Shine On You Crazy Diamond, piesa de 20 de minute Pink Floyd...deci asta ascultam asta avem? In Fr acum un an, pe primul loc in top se afla o statie dedicata pop-rock (mai mult rock), RTL2. Programul RTL2 seamana cu cel de la Activ, ia faceti voi un efort de imaginatie si inchipuiti-va ca Activ-ul este cel mai ascultat post in Bucuresti. Asa-i ca e greu? |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mda, foarte. Pai pe Activ am ascultat WASP sau Maiden pe la 9, 10 dimineata, la matinal. Ia inchiputi-va asta la 21, profm sau la marele fas kiss fm, cei ce duc diversitatea dincolo de limite :shock: :shock: Asa-i ca-i si mai greu?!
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
wabbit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 February 04 From: NRW ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Clio 197
/ /
Golf 3 GT
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Eu, din pacate ascult in general muzica urata. Ma face sa merg mai repede si sa nu ma enervez pe eventualii tampiti din trafic: Burzum, My Dying Bride, the Gathering, Anathema, Amorphis, Cathedral, Cradle of Filth, Mortiis, ...
Daca mai sunt cu altcineva, ma mai domolesc: Talking Heads, Theatre of Tragedy, Public Image LTD, Sonic Youth, Therion, Placebo, Laurie Anderson, Nick Cave sau chiar irlandeza. In toate situatiile, insa, Crematory suna cel mai bine in masina. |
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Ca tot veni vorba de muzica ce nu prea auziti la noi la radio. Ia ascultati/coborati varianta asta Tori Amos la Smells Like Teen Spirit.
http://frog.onmytoe.net/beach/mp3s/mp3.htm Site de fan curat...si curatel...nici un pericol de virus, stati linistiti. Chit ca sunteti sau nu fan Nirvana, eu zic sa inercati fara prejudecati. Nu va luati dupa ce spune omul ca sa scape de drepturi de copyright...calitatea a 3-4 piese nu e de bootleg (inregistrare de fan cu microfon ascuns in basca sau in cravata). Sursa e un maxisingle oficial, insa rar (Crucify). Eu prima oara cand am auzit-o pe RTL2 m-am curentat...daca va place si aveti linie buna continuati cu Thank You (Led Zepp) and carry on! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Eu ascult in general posturile de radio (21 si ProFM) pentru ca am radio-cass si casetele sa aud mai prost (plus ca nu prea am cum sa-mi fac casete cu selectii).
Ceea ce ma deranjeaza cel mai tare la radio este vorbaria fara rost (mai ales "programele" de dimineata), concursurile si faptul ca s-au smecherit si dau toti reclama in acelasi timp. Muzica este suportabila pentru ca o dau incet si uit de ea |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Desi stiu ca sa-mi sariti in cap, eu sint cinstit
![]() Prin oras ascult Kiss FM, din motivul ca mi-e lene sa caut alt post si am un jaf de cass cu acord manual. Daca e vorbarie prea multa am o caseta cu compilatii de muzica romaneasca, pe care am primit-o la o benzinarie cind am facut plinu'. E buna ca sta la indemina, adica aruncata prin bord si-o gasesc usor :wink: . Iar la drum lung, MANELE (adica Elegance, Costi Ionita si mai am o caseta facuta de soferii de la firma special pentru mine ![]() ![]() Nu cred ca trebuie sa ma explic, desi am mai facut-o intr-un alt topic exact pe tema asta ![]() A, la serviciu sau cind vreau sa ma linistesc, imi place sa ascult Vivaldi, Mozart, Bach si Parazitii :wink: . Ordinea e absolut intimplatoare. 8) |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE simfonica & manele ? Zavaidoc, Jean Moscopol, Gion si altii NU SINT MANELISTI ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Marty |
![]()
|
miki, se referea la mine, eu am zis ca ascult mixul de manele cu simfonica.
Oricum, nu confundati Zavaidoc, Siminica, Romica Puceanu, Gabi Lunca cu maneaua. Manelisti sunt Adrian Campionatu' Mondial, Vali Vint de Vara, Sorinel Pustiul (nu Pushtiul da ?!) si alti caei, asa sa le ramina numele, cine face ca ei , ca ei sa pateasca! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
erotica
![]() |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:57 |