Modifcare adusa look ului & feeling ului interior
![]() ![]() ![]() |
Modifcare adusa look ului & feeling ului interior
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) dacia_500_P1010004.jpg ( Size: 60.31k ) Number of downloads: 3066 P1010067.JPG ( Size: 58.35k ) Number of downloads: 3330 dacia_500_P1010005.jpg ( Size: 58.88k ) Number of downloads: 3553 |
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
florinika |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 January 04 From: Dr Taberei ![]() |
Potzi te rog sa.mi spui cate ceva in legatura cu volanul shi schimbatorul din ultima poza, de pe solentza, de preferat un pret shi o persoana de legatura - daca sunt in urma sau pe langa subiect - scuze, acu m.am trezit :shock:
Merci mult !!! |
-------------------- B-56-UPS
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
florinika, eu sunt persoana de contact, stimabile. Aia e SLZ mea (se poate recunoaste dupa noroiul prezent in preajma locului din stinga). Du-te la Bursa si citeste anunturile: sunt 3 schimbatoare si un volan, toate de vinzare.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Potzi te rog sa.mi spui cate ceva in legatura cu volanul shi schimbatorul din ultima poza, de pe solentza, de preferat un pret shi o persoana de legatura - daca sunt in urma sau pe langa subiect - scuze, acu m.am trezit :shock: Merci mult !!! Salut Florine!... te rog vino si tu la intalnirea de joi!... detalii gasesti in headerul forumului.... din pacate eu nu plec de acasa catre intalniri ci din partea opusa a orasului... Te asteptam! ... vei putea vedea si discuta cu Marty si GeorgeB direct! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
florinika |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 January 04 From: Dr Taberei ![]() |
Salutare, sper sa ne vedem joi la intalnire
![]() Alex, o sa-ti dau un telefon in prealabil, sa fiu sigur ca ne gasim !!! :roll: |
-------------------- B-56-UPS
|
|
BORN4XXX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 17 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai pe Solenza mai merge , arata super poza de mai sus , dar pe SN nu merge taticu' , bani dati in vant !
Asta e! Merge pe un Audi 80 coupe tunning , pe Astra etc dar nu pe SN |
-------------------- CAM ATAT !
|
|
anakyn13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
GeorgeB cu ce ai vopsit gurile de aerisire laterale? Daca sunt cu spray de bord , de unde ? pret? aveau si alte culori?
|
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
goerges |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 18 April 08 ![]() |
Frumos interiorul de SN GeorgeB. Am incercat si eu ceva cu SN mea. Vreau si eu sa ii vopsesc gurile de aerisire, cred ca le voi vopsi in alb... Si vreau sa imi imbrac fetele de la usi intr-o imitatie de piele bej, iar ochiul unde se afla manerul in imitatie de piele neagra. Ce parere ai/aveti?
Attached thumbnail(s) 16042008191.jpg ( Size: 566.57k ) Number of downloads: 2532 16042008192.jpg ( Size: 598.09k ) Number of downloads: 2017 18042008198fara_nr.JPG ( Size: 375.21k ) Number of downloads: 1137 |
--------------------
Dacia
SN
2002
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
goerges, tu ce faci? pe principiu "nici un post fara o imagine" le pui de jdemii de ori?
si la http://www.daciaclub.ro/Poze-cu-copilasii-...ml#entry1342473 si la http://www.daciaclub.ro/Imbunatatiri-inter...ml#entry1341243 si la http://www.daciaclub.ro/Poze-cu-copilasii-...ml#entry1341201 Ia zi, mai doresti sa le pui de multe ori? ti se pare ca nu sunt vazute daca le pui doar o singura data? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(goerges @ 19 Apr 2008, 16:42) Frumos interiorul de SN GeorgeB. Am incercat si eu ceva cu SN mea. Vreau si eu sa ii vopsesc gurile de aerisire, cred ca le voi vopsi in alb... Si vreau sa imi imbrac fetele de la usi intr-o imitatie de piele bej, iar ochiul unde se afla manerul in imitatie de piele neagra. Ce parere ai/aveti? Au trecut patru ani de la postul acela.A avansat la Subaru. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(goerges @ 19 Apr 2008, 16:42) Frumos interiorul de SN GeorgeB. Am incercat si eu ceva cu SN mea. Vreau si eu sa ii vopsesc gurile de aerisire, cred ca le voi vopsi in alb... Si vreau sa imi imbrac fetele de la usi intr-o imitatie de piele bej, iar ochiul unde se afla manerul in imitatie de piele neagra. Ce parere ai/aveti? Parerea mea este ca ti-ai batut joc de masina ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@georges, Kitsch (parerea mea).
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
www-u |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 23 March 08 From: buc ![]() |
si cu rosia mea : D
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) 01052008135.jpg ( Size: 570.2k ) Number of downloads: 1354 01052008136.jpg ( Size: 549.22k ) Number of downloads: 1242 |
--------------------
BMW
e46
2004
- IF/99/WWW
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Dak nu bateati nu mai puneai a doua poza.
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
periculoasa poza...risti sa ti se sparga luneta...multi nebuni in lumea asta:P
|
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
www-u |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 23 March 08 From: buc ![]() |
stiu stiu ........... esti stelist ............
|
--------------------
BMW
e46
2004
- IF/99/WWW
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
www.... ce dracu sunt alea puse pe oglinda ma ?
![]() Ai dat-o in kitsch ( parerea mea ) ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
nup eu de fel sunt rapidist
![]() dar totusi e periculos sa ti asa ceva in masina...cu orice echipa... |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
kitch tuning deja :| exterioru chiar imi place da interioru nu
![]() |
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
jonny_b |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 22 May 07 ![]() |
Sal.... o mica modificare facuta, am inlocuit clapele interioare cu cele de solenta le-am luat din vitan 20 ron si vreau sa mentionez ca acum cand deschizi usa nu mai ai impresia ca se poate rupe, sunt mult mai solide si mai aspectuoase.
Attached thumbnail(s) 12_05_08_1303.jpg ( Size: 72.8k ) Number of downloads: 1301 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- GR 03 LWJ
|
|
smecheras |
![]()
|
o intrebare
cu ce ai completat spatiul ramas? ca stiu sigur ca ramane ceva gol pe langa ca am vrut si eu sa pun cat ai dat pe una? in vitan era 3 sute parca....cam scump pentru una |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
*SouL*PAnaIT* |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 January 08 ![]() |
smecheras: a spus deja 20 ron
JONNY_B: arata super bravo imi place |
--------------------
DACIA
NOVA
GT 1.6L 1997
- IF89PAN
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
intrebare.cum dau si eu aerisitoarele de pe bord jos ca sa le vopsesc?sau le vopsesc asa??
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu am incercat sa scot aerisitoarele sa le curat, dar nu am avut succes... ies foarte foarte greu. Cele din margini au 2 suruburi spre exterior dar daca le scoti, tot raman infipte aerisitoarele. Cred ca sunt bagate cu forta si batute cu ciocanul
![]() PS cat costa un volan momooooo??? ![]() This post has been edited by Maskatu: 27 Nov 2008, 11:18 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
deci o sa acopar bordul si o sa le vopsesc asa nu?
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu cred ca e o idee stralucita... Or sa intre vaporii de la spray in teava pe care vine caldura/ac-ul si s-ar putea sa miroasa urat dupa.... Dar cred ca multi au facut asa din comoditate, si vad ca nu se plange nimeni
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
la asta ma gandeam si eu sa nu intre vopsea pe teava
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Maskatu |
![]()
|
Daca vrei sa le faci cum le-a facut george ( primul post) nu prea ai cum cu ele puse pe masina, trebuiesc scoase. Daca el le-a facut asa inseamna ca a reusit sa le scoata intr-un final. Sa ne spuna el cum a reusit...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Eu am dat jos areatoarele si le-am vospit (argintiu). E adevarat ca se dau ceva mai greu jos, ca au niste "cleme/picioruse" de plastic, dar cu ajutorul unei surubelnite drepte am reusit.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
and_rei |
![]()
|
si inapoi cand le bagi se fixeaza singure?
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:36 |