A 4-a revizie (4 Ani sau 60.000 km), informatii utile, experiente personale
![]() ![]() ![]() |
A 4-a revizie (4 Ani sau 60.000 km), informatii utile, experiente personale
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
constructorul99 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 January 06 ![]() |
cum de ti au inlocuit aceste piese pe garantie?
|
--------------------
DACIA
LOGAN preference 1.6
- IS 78 XXX membru iesean
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
Nu este cam ieftin kitul de distribuție?
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
valibb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 5 June 05 From: BAIA MARE ![]() |
asa de repede sau dus discurile de frana ?
|
--------------------
dacia
1310
Berlina 99 vali
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cu scuzele de rigoare dar m-ati cam incuiat cu intrebarile de mai sus.
1. Pai de asta am platit niste bani in plus pentru garantia extinsa. Daca mecanicii au decis ca respectivele piese s-au uzat prematur si intra pe garantie, nu era sa-i contrazic... 2. Si kitul de distributie ca si toate celalate piese inlocuite erau marcate ca fiind produse originale. 3. Da. P.S. Am primit si cadou, o gentuta marca Dacia pe motiv ca am schimbat placutele de frana. Aviz carcotasilor: este Dacia universala, adica se poate folosi si la Logan si la Solenza... P.S. 2: Am intrat in service cu masina dimineata la ora 8 fara 5 minute si am iesit dupa masa la 3 si un sfert. Cu exceptia pauzei de masa de 30 de minute, in toata aceasta perioada s-a lucrat din greu la masina mea. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bogdanmihalache |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 December 05 ![]() |
sal. sa nu va mire ca sau dus asa de repede discurile la logan nu ca ar fi proaste; stiu pe cineva care are un clio si tot la atatia km a schimbat discurile de frana + simeringurile de la cutie(curgea ulei).
This post has been edited by bogdanmihalache: 19 Sep 2006, 07:56 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Rapsodie
- IF 01 VVB
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
unde ai efectuat revizia?
|
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Eu am facut schimbul distributiei (fiind singur si fara rampa elevatoare - deci timp pierdut pentru a ridica masina pe cric) si a durat 2h30 fara graba. In plus, initiatorul a schimbat uleiul, placute si o bieleta - discurile ies imediat ce au fost scosi etrierii, asa ca nu se pun
![]() Cam slaba productivitatea muncii la service-ul ala... era primul Logan pe care il desfaceau? ![]() |
-------------------- |
|
the_erty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 21 June 05 ![]() |
Am si eu o curiozitate: cum de v-au ajuns pe voi placutele pana la 30000, respectiv al doilea schimb la 60000, cand la ultima vizita in service (la 22500km) mie mi-au zis ca mai am 20% din placute, si ca nu mai apuc 30000 cu ele? Stiu explicatii de genul "stilul de condus si fara franari agresive", dar poate mai aveti voi si altele. Mi se pare prematur sa se toceasca la 7000 si ceva de Km pana in limita recomandata de producator a fi schimbate.
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate 1.4mpi
- BZ xx XXS
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Aici se vad avantajele marcii Dacia fata de alte masini comparand costul reviziilor. Am un coleg la munca care are Golf 5 modelul 1.6 benzina si l-a costat PRIMA REVIZIE ATENTIE 5 MIL si un pic iar prima e cea mai ieftina iar tu ai dat 8 mil si ceva la 60 de mii de km. Va dati seama de avantajele costurilor de intretinere???
In acest sens se merita Logan-ul pana la ultimul banut. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
moshulik |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Spune-mi si mie te rog service-ul. Trebuie sa fac si eu distributia la SuperNova, sunt pe la 70.000 de km.
|
--------------------
skoda
octavia, am avut DSN, oltcit.
2003
- b-etc-etc Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Are dreptate IRONICK! Am patit si eu asta la 34.000. Mesterica imi spunea ca trebuiesc schimbate placutele, iar cand i-am zis sa faca un memoriu justificativ s-a schimbat treaba. Mi-a zis ca ar mai tine pana la revizia de la 45.000.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(the_erty @ 19 Sep 2006, 17:02) Am si eu o curiozitate: cum de v-au ajuns pe voi placutele pana la 30000, respectiv al doilea schimb la 60000... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
radian |
![]()
|
QUOTE(alex_axn @ 19 Sep 2006, 12:40) In Petrosani, Lascar Service (fostul Lugoja). Este singurul dealer si service autorizat din Valea Jiului. Sper sa nu incasez vreo sanctiune pentru reclama... P.S. Factorul obiectiv binenteles ca isi pune amprenta, dar dupa revizie am facut o plimbare de proba de vreo 10 km, si am avut senzatia ca, conduc o masina noua. This post has been edited by radian: 19 Sep 2006, 20:03 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
sa inteleg ca u nu ai platit kitul de distributie???? mi se pare ciudat ca este consumabil si in carte scrie ca se schimba la 60.000 ............
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
radian |
![]()
|
L-am platit.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DjurdjaK |
![]()
|
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Astazi am facut si eu revizia de 60.000 .
ulei + filtru de ulei Dacia filtru de aer Renault bujii Dacia kit distributie Renault placute frana Bosch Total 500 RON Manonera 135 RON ( a durat cam 2,5 ore ) Piese schimbate pe garantie: pipa bieleta |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|
gabi_craciunica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 October 06 ![]() |
Revizia facuta la IPSO otopeni. Tineti-va bine 2365.38RON.Am cerut piesele schimbate. O sa incerc sa pun pozele cu piesele pe forum.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 ambition
- b-43-hcg
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@gabi: Mai bine scrie ce piese ai schimbat sau scaneaza factura.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Loganul de la firma, benzina, revizia a 2-a a costat 7.500.000. Stiam eu ca la IPSO Otopeni sunt preturi mari dar nici chiar asa. Ce ai schimbat si de ce?
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(ionutctn @ 19 Sep 2006, 15:11) Aici se vad avantajele marcii Dacia fata de alte masini comparand costul reviziilor. [...] In acest sens se merita Logan-ul pana la ultimul banut. QUOTE(gabi_craciunica @ 27 Oct 2006, 13:03) Asa este, se vede avantajul marcii Dacia. Pretul la revizie e mai ceva ca la... Mercedes ![]() ![]() QUOTE(the_erty @ 19 Sep 2006, 15:02) Am si eu o curiozitate: cum de v-au ajuns pe voi placutele pana la 30000, respectiv al doilea schimb la 60000, cand la ultima vizita in service (la 22500km) mie mi-au zis ca mai am 20% din placute, La masina precedenta am schimbat numai placutele pe fata la... 105,000 km... ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Maximus Decimus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
Depinde foarte mult unde faci kilometri aia. daca ii faci in oras, placutele se duc mai repede.
|
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 2 Nov 2006, 20:38) Asa este, se vede avantajul marcii Dacia. Pretul la revizie e mai ceva ca la... Mercedes ![]() ![]() La masina precedenta am schimbat numai placutele pe fata la... 105,000 km... ![]() ![]() Perfect de acord cu tine...numai sa ne spui si cati km avea masina cand ai luat-o .... Iar cu costurile de intretinere...spicuiesti intre mai multe posturi....si cineva care s-a ars....cred ca e o exceptie nu o regula......de asta e forumul asta aici...ca sa evitam tepele....si unde mai pui ca cei de la receptie de la service sunt platiti cu comision din vanzari....deci daca nu "beliti" ochii....cascati poznaru' |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(dydycom @ 3 Nov 2006, 08:28) Pina acum toate masinile care le-am avut le-am luat de NOI. Masina in cauza (un Audi) avea vreo 10 km la bord cind am luat-o. Cit tin placutele de frina depinde de stilul de condus. Sint convins ca daca as conduce un Logan m-ar tine vreo 60,000 km minim. Si la Cielo m-au tinut vreo 72,000 km placutele. |
--------------------
Lexus
ES300H
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Lamuriti-ma si pe mine ! Poate e o intrebare prosteasca, dar totusi v-as ruga sa-mi raspundeti !
De ce ar trebui sa merg la reviziile periodice, ma refer indeosebi la cea de 4 ani si urmatoarele, daca eu am garantia de 3 ani ? Adica ce se intampla daca nu merg la revizii ? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
acelasi lucru care se intampla si "in garantie" - se strica masina
deosebirea este ca dupa ce "scapi" de garantie nu mai ai ce pierde, asa ca faci revizia unde vrea muschiul (adica unde-ti convine mai mult) tau nu neaparat in reteaua dacia oricum ... e bine sa faci reviziile, la acest gen de masini e totusi mult mai ieftin de "prevenit" decat de "reparat" |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:35 |