un dCi nou la toamna?
![]() ![]() ![]() |
un dCi nou la toamna?
Stefan.A |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca o sa apara turbina cu geometrie variabila, atunci o sa fie ... diesel de 100CP sau pe aproape.
This post has been edited by IRONICK: 10 Jan 2007, 16:28 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adryan8 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 31 August 06 ![]() |
Cred ca o sa fie motorul de 80 CP facut Euro 4 --> 85 CP. Mai mult ca sigur ca o sa fie prezentat la Salonul Auto de la Bucuresti.
|
--------------------
Logan
1.6
90 hp
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
S-ar potrivi un diesel de 85 CP pe Logan.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
iata ce se preconizeaza:
Ianuarie/Februarie 2007 Logan sedan 1.5dCi 85cp Euro4 4 usi Prestige E3 N5 7102 Logan furgoneta (F-90 sau RF-90) |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
pt pit bull
inclin sa cred ca ai dreptate |
--------------------
/
/
/
|
|
Maximus Decimus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
din 1,5 diesel altii au scos 110CP cu 235Nm cuplu. Sa se apropie si renault de aceste performante?
|
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
@ pit-bull:
Presupuneri sau informatii precise? |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
mcat |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
ar fi bine sa scoata un dci de peste 80 CP....altfel ma vedeam nevoit sa renunt la logan si sa ma indrept spre clio
|
--------------------
dacia logan
ambiance
- B 012875
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
CRDI de 1,5 de hyundai - (foarte asemanator cu dci-ul - nu zic mai multe) - dus in 110cp
cu toate astea 80cp pt un 1,5 imi pare arhisuficient |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(Maximus Decimus @ 11 Jan 2007, 09:58) Si ce daca ? Care-i problema ? Fiecare producator are politica proprie de dezvoltare. Asta nu inseamna ca dCi-ul de la Renault nu e bun. Dieselul si-a castigat locul pe care este acum prin fiabilitate si consum mic. dCi-ul "stie" sa faca 400k km cu un consum sub 5 la suta. "Altii" ce stiu ? Ramane de vazut ... Lasa sa aiba dCi-ul asta nou 80 - 85 CP si e super. Mie oricum mi se pare ca si asta de 65 de cai trage destul de bine asa ca ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
daca apare ala chiar ca mi-as da cu pumnii in cap. sa vezi cati o sa le vanda pe astea sa isi i-a unu dintrasta de 85cp. cu toate ca era cineva pe aici care zicea ca se poate face un chiptunning si se ajunge la 84 cp dar...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Hai, mai fratilor, terminati cu chestia cu pumnii. Masinile echipate cu noile motoare vor fi si mai scumpe, asa ca ... relax. Si inca ceva, dati talpa cat puteti la dieselurile alea pe care le aveti, ca doar de-aia vi le-ati luat, nu ?
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
adryan8 |
![]()
|
|
--------------------
Logan
1.6
90 hp
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 11 Jan 2007, 21:21) daca apare ala chiar ca mi-as da cu pumnii in cap. sa vezi cati o sa le vanda pe astea sa isi i-a unu dintrasta de 85cp. cu toate ca era cineva pe aici care zicea ca se poate face un chiptunning si se ajunge la 84 cp dar... Ei na, dup-aia o sa iti dai cu pumnii in cap pt calul ala putere pe care il au altii si tu canci. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Dupa cum am mai spus se preconizeaza, nu sunt informatii sigure 100%. Om trai si om vedea
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
GicaPopescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 18 October 05 ![]() |
Cel mai probabil va fi diesel-ul de 85 CP (cel care avea 80 CP in varianta Euro3).
Ar fi o motorizare excelenta pt. Logan, avand putere suficienta si un consum excelent, dar ma tem ca va ajunge in varianta Ambition la aproape 11.000 de euro. Oricum, va merita pt. cei care merg f. mult cu masina. This post has been edited by GicaPopescu: 12 Jan 2007, 10:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
"Culmea" va fi ca majoritatea tot pe ala de 65CP il vor cumpara fiindca probabil se va mai ieftini putin 100-200Euro iar celalalt va fi mai scump decat el cu cateva sute bune de euro 500 probabil asa ca stati linistiti eu zic ca ati facut alegerea buna deja care aveti motoare diesel ca doar le-ati cumparat pt consum nu pt raliuri(oricum loganu e masina cea mai nepotrivita pt asa ceva)
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Eu am o presimtire ca noul dCi va fi montat doar pe un eventual "Prestige dCi", care va fi in jur de 11000 euro, probabil si pe MCV. Precizez ca nu detin nici un fel de informatii, este doar o presupunere bazata pe comportamentul de pina acum al firmei Dacia.
Ramine de vazut cit de bine se va vinde, avind in vedere pretul destul de mare pentru o Dacie. ![]() QUOTE(Tibi_ @ 12 Jan 2007, 23:06) "Culmea" va fi ca majoritatea tot pe ala de 65CP (...) ati facut alegerea buna deja care aveti motoare diesel ca doar le-ati cumparat pt consum nu pt raliuri(oricum loganu e masina cea mai nepotrivita pt asa ceva) Sunt de aceeasi parere cu Tibi. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
fantomel00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 16 January 07 ![]() |
Nota importanta pentru cititorii care isi planifica achizitionarea unui logan: Acest topic se bazeaza doar pe supozitii si declaratii asa zise oficiale care se pot schimba in orice moment.
Nu de alta dar acum 1 an a fost initiat un topic asemanator cum ca din toamna 2006 va fi lansat odata cu Prestige o noua motorizare dCI de 85CP.Rezultatul?Am stat ca boul pana in Ianuarie 2007 si am amanat achizitionarea unui logan doar sa aflu ca de fapt nu s-a lansat in Septembrie 2006 cum se vehicula , ci in Decembrie 2006 si nu s-a lansat DCI de 85CP ci doar vestitul DCI euro 4 de 68CP care exista pe variantele dedicate exportului. Ca o completare pot sa adaug ca peste 2 ani se va lansa o noua dacie prototip cu motorizare de 148CP. Sursa? Simplul si vestitul "am auzit ca o sa...". This post has been edited by fantomel00: 17 Jan 2007, 12:11 |
--------------------
RENO
CLIO III Dinamique 1.5DCI 82CP
2007
- 07-B-MIH
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Dci-ul pe MCV e de 70CP, asa ca nu vad de ce Euro-ul 4 pe berlina ar avea 68CP(in afara de motivul ca e deja pentru export). Ciudat totusi... sa vedem cati cai va avea.
Referitor la "Dacia Sport"... de unde ai scos cei 148 CP? Nu de alta da nu stiu motoare reno cu aceasta putere. Poate un 2.0 benzina de 135 CP(Laguna) sau 170 CP (vechiul Clio Sport). Desi Logan Sport fara esp, suspensie sport, abs standard ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Nici cel de pe MCV nu are 70 decat pe site-ul Dacia
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da minny, ai dreptate. Deci noi romanii platim 2 cai putere in plus si primim o teapa mare
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
GicaPopescu |
![]()
|
Nici nu e prima teapa de acest fel de la Dacia.
Si la motorul 1,6 MPI, in Romania declara sus si tare ca are 90 CP, cand de fapt el are (asa cum e afisat in vest) 87 CP. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GicaPopescu @ 18 Jan 2007, 16:02) Si cam pe unde prin vest e afisata treaba asta?Ca de ex., eu la http://www.dacia-logan.fr/fr/DaciaSITe/log...tics/index.html vad tot 90 CP si "in vest" ... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai totusi 64 kW = 87 CP (64 X 1,36 = 87,04)
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta e clar. Doar ca lumea sustine ca in vest sunt afisati aia 87, nu 90 cum e la noi, deci numai la noi ar minti cei de la renault.
D-aia as fi curios sa vad pe unde "prin vest" nu mint cei de la renault. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adryan8 |
![]()
|
Klaus, eu am observat de mai multa vreme ca pe site-ul Dacia german se dau informatiile corecte: http://www.dacia.de/dacia_logan_technische_daten.php
In schimb pe celelalte site-uri europene sunt aceleasi inormatii ca si la noi. Poate ca sunt mai rigurosi nemtii si nu admit aproximari. |
--------------------
Logan
1.6
90 hp
|
|
GicaPopescu |
![]()
|
Si pe site-ul din Elvetia au fost intotdeauna informatiile corecte:
http://www.logan.ch/ |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu de altceva sunt curios... cati dintre revoltati au condus masina aia in cei maxim 87 de cai (obtinuti la cat? 5500 ture sau asa ceva, nu?) si au simtit nevoia de cei 3 lipsa pe care i-a furat Dacia/Renault ???
Offf.... |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 05:17 |